ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ "ΚΑΠΑΚΩΤΟ" ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ!!!
Υ.Γ. Είμαι κομματάκι πανηγυρτζής αλλά τι να κάνω; Πετάω απ την χαρά μου παρέα με τον Δικέφαλο!!!
Ευχαριστώ την Π.Α.Ο.Κ.άρα για αυτήν την ευτυχία κι εσάς για την κατανόηση...
cellophan έγραψε:Να και η Σοφία Μιχαήλοβιτς (wishfull thinking).....
https://www.facebook.com/sofija.mihailovic?fref=ts
Το τηλέφωνο το δίνει. Να πάρουμε όλοι να κλείσουμε θέση....
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙSera4 έγραψε: παμε συγκεντρωμενα στο παλατακι να μην παρασυρομαστε απο τη σημερινη εικονα δεν θελει πολυ ...........
πολεμος και συγκεντρωση μεχρι τελους...
Τον αδικεις η Υγεία στον ερασιτέχνη είναι δικιά του δουλειά αλλιώς σήμερα δεν θα πάνυγηριζαμε ούτε φέτος ούτε περσυ στο βολευ χαντ μπωλ κλπ.buffalobill4 έγραψε:Παιδια φτανει αυτο με το Σαββιδη. Αν θελει ας δωσει. Αν δεν θελει ας μην δωσει. Δεν ειναι δυνατον να βλεπω ανα δυο σχολια "Σαββιδη φτιαξε μας" μετα μαλιστα απο νικη -βημα τιτλου.
Αρκετα μας εχει απογειωσει στο ποδοσφαιρο. Αν παλι θελει να βοηθησει να του πουμε και ευχαριστω, αρκει να μην ειναι στη διοικηση. Δεν θα μας κοψει και το βολλει τωρα που μας καλαρεσε.
Πεστα ρε φίλε γιατί ένταξη και η αχαριστια έχει ένα όριοΠαλαιολόγος έγραψε:οτι βλεπουμε σε χαντμπωλ,βολλευ ειναι εμμεσως και δικο του δημιουργημαbuffalobill4 έγραψε:Παιδια φτανει αυτο με το Σαββιδη. Αν θελει ας δωσει. Αν δεν θελει ας μην δωσει. Δεν ειναι δυνατον να βλεπω ανα δυο σχολια "Σαββιδη φτιαξε μας" μετα μαλιστα απο νικη -βημα τιτλου.
Αρκετα μας εχει απογειωσει στο ποδοσφαιρο. Αν παλι θελει να βοηθησει να του πουμε και ευχαριστω, αρκει να μην ειναι στη διοικηση. Δεν θα μας κοψει και το βολλει τωρα που μας καλαρεσε.
διχως μια ΠΑΕ σε ευημερια απατοι θα πηγαιναμε
εμεις λεμε π.χ αστον τον μπερμπατοφ να φυγει και με αυτα που θα του εδινες πες στον καλματζιδη παρτα κρατα οσους εχεις φερε και 3 κυκλωπες και παμε για το τσαμπιονς λιγκ στο βολευ
Λαχείο πραγματικό ήταν για μαςΠαλαιολόγος έγραψε:σιγα τις εταιρειες! επιχειρηση σημαινει μεγιστοποιηση κερδους,ο σαββιδης μονο λεφτα δινει! μεχρι και τα χρεη πληρωσεbuffalobill4 έγραψε:Παλαιολογε, δεν εχω ορεξη για ασχετες με το βολει αντιπαραθεσεις και αν και το σχολιο μου ηταν μεταξυ σοβαρου και αστειου θα σου απαντησω πως ΠΑΕ σημαινει Ποδοσφαιρικη Ανωνυμη Εταιρεια. Και Εταιρεια και Ποδοσφαιρικη. Χωρις το ενα το αλλο δεν υφισταται.
Τελος απο μενα σε αυτην την κουβεντα.
ΠΑΟΚ για πρωταθλημα μπακ του μπακ. Και ειναι κριμα που κατεβαινω μ τριτη γιατι θα πηγαινα οπωσδηποτε στο ματς
οι ομαδες ειναι ενα χομπι των πλουσιων
ακομα και η ρεαλ ή η μπαρτσα χρεη εχουν και μαλιστα αναριθμητα
εμεις ειμαστε τυχεροι που εχουμε τον ιβαν ο οποιος δειχνει να κολησε το μικροβιο για τα καλα
βεβαιως εγω ειμαι εναντιον της σπαταλης,καλυτερα να πηγαινουν καπου να πιανουν και τοπο π.χ ΣΕΚΑΠ οπως εκανε και μπραβο του
αλλα απο εκει και περα δικα τους λεφτα ειναι οτι θελουν ας τα κανουν
RoMaN έγραψε:cellophan έγραψε:Να και η Σοφία Μιχαήλοβιτς (wishfull thinking).....
https://www.facebook.com/sofija.mihailovic?fref=ts
Το τηλέφωνο το δίνει. Να πάρουμε όλοι να κλείσουμε θέση....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αμάν ρε σατανά, και είχα στο δεξί το ποντίκι και στο αριστερό το κινητό στο dialer να είμαι έτοιμος να πατήσω "κλήση"...