Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 78-83 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- john4serres
Re: Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 78-83 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Κανεναν μαυρούκο απο ομαδα της Α1 δεν μπορουμε να παρουμε ;
Αυτοι που ξεσκίζονται με εμας.
Απο εξωτερικο, Μπο Μακ Κάλεμπ.
Αυτοι που ξεσκίζονται με εμας.
Απο εξωτερικο, Μπο Μακ Κάλεμπ.
- Μπαρκαρούτσος
O Lowery με άρεσε εμένα, που το 2014 έπαιζε στον Κόροιβο και φέτος Κηφισιά... Τον πρόλαβε η Alba Βερολίνου..
- Μπαρκαρούτσος
Βγαίνουν αύριο τα εισιτήρια!
Από 10€ ξεκινάνε, ως συνήθως.. Οι τιμές είναι στο 1/5 του συνδεσμιακού διαρκείας..
Μέρες & ώρες διάθεσης:
Δευτέρα (18/4): 12:00-19:00
Τρίτη (19/4): 10:00-19:00
Τετάρτη (20/4): 10:00-19:00
Πέμπτη (21/4): 10:00-19:00
Παρασκευή (22/4): 10:00-19:00
Σάββατο (23/4): 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα…
Σημεία διάθεσης: Μπουτίκ στο Παλατάκι, καταστήματα Γερμανός, πωλητές easy pay της Μπειραιώς και φυσικά από tickethour...
Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας, μέχρι και τα τελικά του πρωταθλήματος.
Από 10€ ξεκινάνε, ως συνήθως.. Οι τιμές είναι στο 1/5 του συνδεσμιακού διαρκείας..

Μέρες & ώρες διάθεσης:
Δευτέρα (18/4): 12:00-19:00
Τρίτη (19/4): 10:00-19:00
Τετάρτη (20/4): 10:00-19:00
Πέμπτη (21/4): 10:00-19:00
Παρασκευή (22/4): 10:00-19:00
Σάββατο (23/4): 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα…
Σημεία διάθεσης: Μπουτίκ στο Παλατάκι, καταστήματα Γερμανός, πωλητές easy pay της Μπειραιώς και φυσικά από tickethour...
Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας, μέχρι και τα τελικά του πρωταθλήματος.
Νομιζω δεν μπορουμε να παρουμε παικτη τωρα....αφου ξεκινησαν τα play off.
Για του χρονου κοιταζουμε τον Σοκο για το 3-4 απο τα Τρικαλα.
Για του χρονου κοιταζουμε τον Σοκο για το 3-4 απο τα Τρικαλα.
- painkiller4
Αν είναι έτσι είναι κρίμα να μην μπορεί να έχει ένα κοντό guard τώρα η ομάδα που θα έδινε περισσότερο βάθος στο παιχνίδι μας. Ο Σοκο με την παρουσία του στα Τρίκαλα μ αρέσει πολύ. Βασικά όλα τα λεφτά είναι το Σάββατο με πολύ κόσμο να τους πατήσουν, μαζί την αλαζονεία και προκλητική στάση όλων των χανουμιων για παιχνίδι δίχως αύριο κ τέτοιες παπαριες.
στο μπάσκετ (όπως μου έχει μάθει και ένας φιλόσοφός του
) ποτέ δεν κάνει 2Χ3 όσο 3Χ2
εγώ θα μπορούσα να το εξηγήσω πολύ εύκολα με την αύξηση της εντροπίας αλλά δεν είναι απλό και δεν έχω χρόνο.
Συνοπτικά αυτό που θέλει να πεί ο ποιητής είναι οτι αν έχεις ένα σύστημα σε ισορροπία (ας πούμε ο τωρινός ΠΑΟΚ) και το διαταράξεις φέρνοντας έναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Παίκτη (τον lebron james ξέρω γω) το σύστημα θα πάει χρονικά σε μια κατάσταση αυξημένης πιθανότητας την οποία εσύ δεν μπορείς να την προεξοφλήσεις οτι θα είναι "καλύτερη" από την προηγούμενη (ενεργειακά και εντροπιακά θα είναι σταθερότερη ναι). Δλδ σίγουρα θα επέλθουν αλλαγές για να αυξηθεί η εντροπία αλλά πόσο αυτή η κατάσταση θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη αυτό δεν το ξέρεις. Συνεπώς όταν είναι κάτι καλό, δεν είναι εύκολο να το κάνεις καλύτερο.
θα μπορούσα να το αναλύσω και τεχνικά: ένας παίκτης έχεις συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, χώρους, χρόνους στους οποίους κάνει καλά αυτό που κάνει. Για να πάρεις έναν παίκτη λοιπόν πρέπει να ξέρεις απέξω και ανακατωτά ΠΟΥ και ΠΟΤΕ μπορεί αυτός να κινηθεί μέσα στο παρκέ λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψιν σου ΠΟΙΟΥΣ χώρους και ΧΡΟΝΟΥΣ έχεις εσύ "ελεύθερους" στην ομάδα σου.
Hope this helps.

Συνοπτικά αυτό που θέλει να πεί ο ποιητής είναι οτι αν έχεις ένα σύστημα σε ισορροπία (ας πούμε ο τωρινός ΠΑΟΚ) και το διαταράξεις φέρνοντας έναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Παίκτη (τον lebron james ξέρω γω) το σύστημα θα πάει χρονικά σε μια κατάσταση αυξημένης πιθανότητας την οποία εσύ δεν μπορείς να την προεξοφλήσεις οτι θα είναι "καλύτερη" από την προηγούμενη (ενεργειακά και εντροπιακά θα είναι σταθερότερη ναι). Δλδ σίγουρα θα επέλθουν αλλαγές για να αυξηθεί η εντροπία αλλά πόσο αυτή η κατάσταση θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη αυτό δεν το ξέρεις. Συνεπώς όταν είναι κάτι καλό, δεν είναι εύκολο να το κάνεις καλύτερο.
θα μπορούσα να το αναλύσω και τεχνικά: ένας παίκτης έχεις συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, χώρους, χρόνους στους οποίους κάνει καλά αυτό που κάνει. Για να πάρεις έναν παίκτη λοιπόν πρέπει να ξέρεις απέξω και ανακατωτά ΠΟΥ και ΠΟΤΕ μπορεί αυτός να κινηθεί μέσα στο παρκέ λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψιν σου ΠΟΙΟΥΣ χώρους και ΧΡΟΝΟΥΣ έχεις εσύ "ελεύθερους" στην ομάδα σου.
Hope this helps.
- KalamarGiannis
μπορούμε να πάρουμε παίκτη για τα playoffs ρε σεις ή τζάμπα η συζήτηση;;
-'Ετσι για τη συζήτηση θα μπορούσα να βρω λόγους διαφωνίας με το φίλο μου τον Παλοκ...αν και η επιστημονική του προσέγγιση δεν είναι εύκολα μαχητή...
σκεφτόμουν όμως ότι για τον καθένα μας υπάρχει ένα περιοριστικό πλαίσιο (το γνωσιολογικό του αντικείμενο) μέσα από το οποίο αντιλαμβάνεται τα πράγματα...π.χ. έχω δει σε meetings ένας οικονομολόγος (αναλυτής ισολογισμών) να έχει τελείως αντίθετη οπτική από έναν του marketing κι αυτός από έναν του σύγχρονου management.
Όμως ας απλοποιήσουμε τη συζήτηση σε επίπεδο καφενείου: ένας νέος παίκτης αισθητά ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από τον Τσόχλα και το Λιάπη που θα πάρει το χρόνο συμμετοχής τους - ὀπως ο Ουίλιαμς πήρε στο βάζελο κάποιων άλλων το χρόνο όταν ήρθε και ο Κλάντον πήρε το χρόνο του Κακαρούδη και του Κώττα γιατί παίζει καλά - για μένα θα βοηθήσει την ομάδα από όλες τις απόψεις- και ας είναι η εντροπία να αυξάνει το χώρο του διαστήματος στο επέκεινα...
ΥΓ για το επιχείρημά μου σκεφτείτε πέρσι και πρόπερσι την περίπτωση CJ Bremer
-'Ετσι για τη συζήτηση θα μπορούσα να βρω λόγους διαφωνίας με το φίλο μου τον Παλοκ...αν και η επιστημονική του προσέγγιση δεν είναι εύκολα μαχητή...
σκεφτόμουν όμως ότι για τον καθένα μας υπάρχει ένα περιοριστικό πλαίσιο (το γνωσιολογικό του αντικείμενο) μέσα από το οποίο αντιλαμβάνεται τα πράγματα...π.χ. έχω δει σε meetings ένας οικονομολόγος (αναλυτής ισολογισμών) να έχει τελείως αντίθετη οπτική από έναν του marketing κι αυτός από έναν του σύγχρονου management.
Όμως ας απλοποιήσουμε τη συζήτηση σε επίπεδο καφενείου: ένας νέος παίκτης αισθητά ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από τον Τσόχλα και το Λιάπη που θα πάρει το χρόνο συμμετοχής τους - ὀπως ο Ουίλιαμς πήρε στο βάζελο κάποιων άλλων το χρόνο όταν ήρθε και ο Κλάντον πήρε το χρόνο του Κακαρούδη και του Κώττα γιατί παίζει καλά - για μένα θα βοηθήσει την ομάδα από όλες τις απόψεις- και ας είναι η εντροπία να αυξάνει το χώρο του διαστήματος στο επέκεινα...

- Μπαρκαρούτσος
Ο Sofo προπονήθηκε λίγο σήμερα και σταδιακά θα προσπαθήσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα...
Μόνο να μην είναι βασικός το Σάββατο.. Ας βγάλει 10 λεπτά, να έχει στο 3ο δεκάλεπτο 3 φάουλ ενεργητικό, ώστε αν χρειαστεί στο 4ο, να μπει! Το θέμα είναι πως είναι πολύ μονόπλευρη η χρήση του Sofo στο παρκέ και αυτό ίσως λειτουργήσει υπέρ των χανουμιών...
Κάτι που ο τύπος f(x)=a^2 . g(x)^-3 μας βοηθά να καταλάβουμε καλύτερα...
Μόνο να μην είναι βασικός το Σάββατο.. Ας βγάλει 10 λεπτά, να έχει στο 3ο δεκάλεπτο 3 φάουλ ενεργητικό, ώστε αν χρειαστεί στο 4ο, να μπει! Το θέμα είναι πως είναι πολύ μονόπλευρη η χρήση του Sofo στο παρκέ και αυτό ίσως λειτουργήσει υπέρ των χανουμιών...
Κάτι που ο τύπος f(x)=a^2 . g(x)^-3 μας βοηθά να καταλάβουμε καλύτερα...

- painkiller4
palok έγραψε:στο μπάσκετ (όπως μου έχει μάθει και ένας φιλόσοφός του) ποτέ δεν κάνει 2Χ3 όσο 3Χ2
εγώ θα μπορούσα να το εξηγήσω πολύ εύκολα με την αύξηση της εντροπίας αλλά δεν είναι απλό και δεν έχω χρόνο.
Hope this helps.
RoMaN έγραψε:Κάτι που ο τύπος f(x)=a^2 . g(x)^-3 μας βοηθά να καταλάβουμε καλύτερα...
Και εγώ ο μλκ που νόμιζα ότι ο καθένας που ασχολείται με το μπάσκετ δεν χρειάζεται να είναι και επιστήμονας για να σε διδάσκει

KalamarGiannis έγραψε:μπορούμε να πάρουμε παίκτη για τα playoffs ρε σεις ή τζάμπα η συζήτηση;;
δεν είπε κανείς οτι ΔΕΝ πρέπει να πάρουμε παίκτη. Είπα το προφανές: οτι όταν μια ομάδα είναι καλή (ας πούμε καλή), όχι μόνο δε σημαίνει οτι θα την κάνεις σίγουρα καλύτερη αλλά μπορεί να την κάνεις και χειρότερη! Οι πιθανότητες αποτυχίας προφανώς μειώνονται όταν την επιλογή την κάνει ο προπονητής αποκλειστικά (και όχι ας πούμε ο τεχνικός διευθυντής...) και ο παίκτης γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα ή ακόμα καλύτερα την ίδια την ομάδα (όπως περίπτωση Bremer όπως είπες ο οποίος νομίζω αύριο τελειώνει με Τουρκία).
αυτό που λείπει σίγουρα αυτή τη στιγμή (ΟΚ λείπουν κι άλλα όπως κανονικό shooting guard ή ένας αθλητικός ψηλός) είναι ένας point guard των 15 καλών λεπτών για να ελευθερώσει τον Φασόλη (αφού τον Τσόχλα για ΜΕΓΑΛΑ ματς φαίνεται να μην τον πολυεμπιστεύεται πλέον ο Σούλης).
- Μπαρκαρούτσος
Εμφατική νίκη, με σπάσιμο έδρας, έπειτα από ένα πολύ κακό ξεκίνημα...
MVP οριακά ο Μαργαρίτης!
Συνεχίζουμε εδώ!
MVP οριακά ο Μαργαρίτης!
Συνεχίζουμε εδώ!