PLAY-OFF 2016

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: PLAY-OFF 2016

Δημοσίευση από eorptol »

Όχι φίλε δεν είμαστε χειρότεροι από τους άλλους αυτό είναι σίγουρο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αδερφε μου πτολ παρε τα μεταξυ μας αποτελεσματα με τους ανταγωνιστες μας και συνεκρινε. Απο που πηγαζει οτι ειμαστε καλυτεροι? Νικες με ολους μες στην τουμπα ηττες με ολους εκτος.

Εντιτ χ με βαζελο. Δεν ειμαι μηδενιστης αλλα ας ειμαστε μια φορα ρεαλιστες για το τι μπορουμε να κανουμε. Ειναι κι αυτο ενα απο ολα τα προβληματα που εχουμε τα τελευταια χρονια. Ηρθε ενας μπερμπατοφ και ξαφνικα απο το για τα σκυλια που λεγαμε οτι ειμαστε φτασαμε να εχουμε απαιτησεις για δεδομενη δευτερη θεση. Δεν ειναι ετσι
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

ο ΠΑΟΚ είναι μακράν πολύ καλύτερος από τα σαπάκια του βάζελου και τις αεκ.... σε όλα τα mats μεταξύ μας ήμασταν καλύτεροι, τι να θυμηθώ το εκτος έδρας με τον απατεώνα poget? που παίζαμε με 10 και τους κάναμε πλακα? η τον βάζελο που τους ξεφτιλίσαμε ? ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα στην ομάδα, αρκεί να μην έχουμε τραυματίες...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σοβαρη αμυντική λειτουργεια χωρίς τραυματισμους και θα πάμε καλά .... με τον ιβιτς φαίνεται ότι σοβαρεψαμε αμυντικά

Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τι έγινε παιδιά; βγήκε το πρόγραμμα; πότε ξεκινάμε ξέρουμε; :roll: :roll: :lol: :lol: :P :twisted:

υγ: εγώ λεω να μην κατέβουμε. άλλωστε είναι μαϊος και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ΠΑΟΚ Μαϊου... :roll: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

eorptol έγραψε:Σοβαρη αμυντική λειτουργεια χωρίς τραυματισμους και θα πάμε καλά .... με τον ιβιτς φαίνεται ότι σοβαρεψαμε αμυντικά

Μακάρι να κατεβει η ομαδα ψιλοταμπούρι
με Χατζη-Μαλεζά στοπερ και Τζιολη 6αρι στα εκτός
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

ο ΠΑΟΚ είναι στο -2 από τους αντιπαλους, επόμενος είναι αναγκασμένος να κάνει παιχνίδι, και όχι να παίξει ταμπούρι...άμα πάμε ταμπούρι στο ταμπούρι του poget, απλά θα βγει 0-0 και θα περάσει η αεκ η ο βαζελος...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:idea:

Προσωπικά πάλι αναρωτιέμαι... :shock:

Αν στα play off κερδίσουμε την πρώτη ή την δεύτερη θέση, η φετινή χρονιά θα κριθεί επιτυχημένη για τον Π.Α.Ο.Κ., πολλοί παίχτες μας θα δικαιούνται "ακόμα μία ευκαιρία", το ιατρικό μας team θα πάρει τα εύσημα γιατί είχε όλους τους παίχτες ετοιμοπόλεμους στους must win αγώνες των play off, η Ν. Μεσήμβρια θα είναι ξανά το "καμάρι" μας, η εγκληματική οργάνωση θα πάψει να υφίσταται και ο Ιβάν θα θεωρείται σοφός που απομάκρυνε Πρόεδρο, Αθλητικό Διευθυντή και Προπονητή της ομάδας την "κατάλληλη" στιγμή, διαλύοντας το συμφωνημένο μαζί τους τριετές πλάνο σε 8 μήνες, ενώ παράλληλα δεν προσέλαβε νέο προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν και δεν έχει σχεδιαστεί ούτε μία "γραμμή" ακόμα απ το πλάνο της επόμενης χρονιάς;;; :?

Κι αν όλα τα παραπάνω ισχύσουν, τότε εμείς γιατί "χτυπιόμαστε" 10 μήνες απ τις 15 Ιουλίου 2015, παρακολουθώντας καθημερινά τα τεκταινόμενα της ομάδας με πάθος, χαλώντας πολλές φορές την υγεία μας και μαλώνοντας μεταξύ μας σε καφενεία, γήπεδο και forums για το ποιος απ όλους μας έχει περισσότερο δίκαιο στις κρίσεις-απόψεις μας γι αυτήν??? :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 19 Απρ 2016, 13:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Μακαρι να εχετε δικιο παιδια και να βγω παντελως εκτος τοπου κ χρονου. Δε θα αντεξω αλλη μια χρονια τελευταια θεση στα πο, εγω κ πολλοι αλλοι.

Δεν το πιστευω ομως. Η ομαδα εδω και 2 μηνες ειναι σε καθιζηση.

Και για να απαντησω σε εναν προλαλησαντα...με τζιολη στο 6 σε εκτος εδρας ματς δε μαμησε κανεις. Ο τζιολης υπο φυσιολογικες συνθηκες ειναι για εντος εδρας ματς με κατοχη 65-35 υπερ μας και αργο τεμπο. Αν γρηγορεψει λιγο ο ρυθμος ειναι μαυρη τρυπα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

buffalobill4 έγραψε:Μακαρι να εχετε δικιο παιδια και να βγω παντελως εκτος τοπου κ χρονου. Δε θα αντεξω αλλη μια χρονια τελευταια θεση στα πο, εγω κ πολλοι αλλοι.

Δεν το πιστευω ομως. Η ομαδα εδω και 2 μηνες ειναι σε καθιζηση.

Και για να απαντησω σε εναν προλαλησαντα...με τζιολη στο 6 σε εκτος εδρας ματς δε μαμησε κανεις. Ο τζιολης υπο φυσιολογικες συνθηκες ειναι για εντος εδρας ματς με κατοχη 65-35 υπερ μας και αργο τεμπο. Αν γρηγορεψει λιγο ο ρυθμος ειναι μαυρη τρυπα
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Μπιλ και ποτε δε ξερεις.Βεβαια τα τελ χρονια δεν εισαι και πολυ ΠΑΟΚ αλλα οσο ζεις ελπιζεις :?
Κι εγω δε βλεπω φως με βαση την εικονα που χουμε μεχρι τωρα,το σκηνικο βολευει το χοντρο να μας βαλει να φαγωθουμε μεταξυ μας(ξεδρεφες) αλλα κι κι ο τιγρης θα γινει θεος αν τη βγαλει με την πρωτη Τσ Λ. και θα το κυνηγησει με καθε τροπο.Εχουν ολα τα κοζια με το μερος τους.Εμεις μονο κατι αναμνησεις απο την τρελα ενος λαου και λιγο σκουριασμενο .."μεταλλο".Φτανει?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Ετσι ειναι κατ. Συμφωνω. Ομαδα ξεχαρβαλωμενη λαος μουδιασμενος απο τις συνεχομενες φαπες και τα συνεχη ραβε ξηλωνε της διοικησης κ ενα πρωταθλημα προκαθορισμενο.

ΠΑΟΚ εισαι φυσικα αλλιως ουτε καν θα μιλουσαμε τωρα
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

άσχετα από τη βαθμολογία εκκίνησης, το πρόγραμμα, την εμπειρία και τα προγνωστικά, στοίχημα είναι το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσει η κάθε ομάδα

εμείς έχουμε ξεκινήσει πρώτοι τα Πλέι Οφ και καταφέραμε να τερματίσουμε στον πάτο
εμείς έχουμε κάνει και μίνι προετοιμασία (στην Ξάνθη κάποτε) και λάβαμε τους όρχεις ημών
εμείς είχαμε καλύτερη ομάδα
εμείς είμασταν φαβορί, ... πίκρα

εγώ είμαι αισιόδοξος παρ' όλα αυτά (ΠΑΟΚ είμαι και οφείλω να πιστεύω ότι παίζω πάντα για την πρωτιά)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να δούμε πότε τελικά θα γίνουν τα play-off.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

προετοιμασία για το Γιούρο πότε ξεκινούν οι Εθνικές που συμμετέχουν; ξέρει κανείς στο περίπου;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Διάβασα ότι οι ομάδες δεν θα μπορούν να κρατήσουν τους παίκτες πέραν της Κυριακής 29/5
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”