είδα τον ίβιτς και απλά δεν κάνει ρε φιλε, τι δεν καταλαβαίνεις?έχω κάνα συμβόλαιο με τον ίβιτς και δεν το ξέρω?είπαμε στήριξη αλλα δεν είμαστε και γκαβοί, θα παίζει ο ΠΑΟΚ για το x με τον πλατανια και εγώ θα λέω στήριξη? θα μου κάνει μια αλλαγή στο 90+ για καθυστερήσεις με τον πλατανια και εγώ θα λέω στήριξη?σε όλα τα παιχνίδια ενώ έβλεπε την ομάδα να σέρνεται έκανε μια αλλαγή στο 60 και μια στο 90+ , όχι ότι θα γινόταν κάτι άμα έκανε αλλαγές, αλλα σαν προπονητής οφείλεις να προσπαθήσεις να αλλάξεις το παιχνίδι. και εγώ θα λέω στήριξη? αυτό δεν είναι στήριξη αυτό είναι μαζοχισμός, μην τα μπερδεύουμε.eorptol έγραψε:εσυ επι τουντορ δικαιολογουσες τα παντα η εστω στηριζες με τον ιβιτς αλλαξες τον εχεις στην γωνια χωρις λογο τι αλλαξε ? δεν σε αρεσει η φραντζα του ?Sfinas έγραψε:ενταξει ρε όντι καταλάβαμε,για εσένα μια ομάδα φτιάχνεται στις άδειες...
όσο για το ρεπό τούντορ, τότε η ομάδα έπαιζε για μεγάλο διάστημα κυριακή-τετ ς με μαζεμένα όλα τα derby και άπειρους τρυματίες... εκεί ναι δίνεις ρεπό.... τώρα απαγορεύεται
υγ δείξτε τον ίβιτς το mats βάζελος-ΠΑΟΚ να μάθει πως κοουτσάρεις ένα παιχνίδι, όχι μονο θα κανεις αλλαγές αλλα και σύστημα θα αλλάξεις για να το φέρεις τούμπα όταν η ομάδα είναι νεκρή