Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
33
75%
ΧΑΤΖΗΙΣΑΙΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΛΕΖΑΣ
1
2%
ΚΙΤΣΙΟΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΤΣΕ
1
2%
ΤΣΙΜΙΡΟΤ
2
5%
ΤΖΙΟΛΗΣ
1
2%
ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ
2
5%
ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ
2
5%
ΜΑΚ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΠΕΛΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΧΑΡΙΣΗΣ
2
5%
 
Σύνολο ψήφων: 44

Άβαταρ μέλους
goran 64
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από goran 64 »

Mīngus έγραψε:Κάθεστε και ψάχνετε τι και ποιος φταίει σε ομάδα που έχει 50 θλάσεις και αναζητούνται τα αίτια 1 χρόνο;
Ντρέπεσαι να πεις πλέον των 3 χρόνων φίλε @ Mingus;;; :oops:

Άιντε γ@μώ τους κομπογιανίτες μας μέσα!!! :x
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Δημοσιεύσεις: 29971
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Mīngus έγραψε:Κάθεστε και ψάχνετε τι και ποιος φταίει σε ομάδα που έχει 50 θλάσεις και αναζητούνται τα αίτια 1 χρόνο;
Παντως ακουσα απο πολλες μεριες(και διοικητικους παραγοντες σοβαρους ανθρωπους) για πολυ κακη ζωη των νεαρων παικτων κυριως.Τα τσιγαρα ,τα ουισκια(μπουκαλια), τα ξενυχτια... :(
Άβαταρ μέλους
desperando
Δημοσιεύσεις: 11915
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω
Επικοινωνία:

Re: Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από desperando »

buffalobill4 έγραψε:Ναι αλλα αυτο που συνεβη ειναι το αναποδο απο αυτο που λες. Δεν ζητησε ο αρνεσεν τον μπερμπατοφ. Του τον επεβαλε ο σαββιδης.

Οσο για αυτο που με ρωτας...αν εχει ξοδεφτει το μπατζετ του κλοπ δυσκολα να παρει αλλον. Ισως αν πουλησει καποιον
Ποιος Σαββίδηςτον επέβαλε και τρίχες
Ο μπερμπατοφ ήρθε μετά την λήξη των μεταγραφών για όσους είχαν ομάδα
Και αν τελικά επέλεγε την Αγγλία θα μέναμε με το λιλι στο χέρι αφού δεν υπήρχε τίποτα ελευθερο στην αγορα.



Αλλά εμείς ως τα γνωστά πρόβατα το μόνο που λέγαμε είναι ξέρει ο Φρανκ

Όπως ήξερε και έφερε και το δεκάρι και στις δύο μετ περιόδους και όπως έφερε τον μεγάλο γκαλιτσιο για να καλύψει το κενό στο δεξί μπακ

Υγ Ο Σαββίδης φταίει για ολα
Άβαταρ μέλους
psykoman
Δημοσιεύσεις: 3560
Εγγραφή: Τρί 05 Φεβ 2008, 22:39
Τοποθεσία: Σερρες

Re: Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από psykoman »

Στα μαθηματικα σε μια εξισωση με μεταβλητες και σταθερες...αυξανοντας τις μεταβλητες αυξανεις και το αποτελεσμα...
Ελα ομως που η πουτανα η ζωη δεν ειναι απολυτα μαθηματικα.
Γι αυτο χρειαζετε και καποιες σταθερες,καποιες φορες, στην ομαδα ν αρχισουν να ''μεταβλητιζουν''...
Εκτος κι αν δεν το θελουν...και θελουν να παραμενουν σταθερες...αλλαζοντας συνεχεια τις μεταβλητες, που αλλωστε αυτη ειναι η δουλεια τους να μεταβαλλονται...
Οποιος καταλαβε, καταλαβε!
Άβαταρ μέλους
goran 64
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από goran 64 »

Τρομερή επιχειρηματολογία σε αντιπαράθεση των τουλάχιστον 3 επιθετικών που παραθέτω πιο πάνω, δεν νομίζετε; :shock:

Άντε βρε χαϊβανάκια που "ξέρει ο Φρανκ" κι όχι οι Τεχνικοδιευθυνταράδες του πληκτρολογίου που συγκεντρώνουν όλα τα απαραίτητα προσόντα και μεγάλη μάλιστα διορατικότητα για να "τσεκάρουν τέτοιου είδους λ@μόγια" σαν τον δανό!!! Μετανιώστε λοιπόν τώρα που λέγατε όλοι "in Frank we trust", μήπως σωθείτε επιτέλους!!! :o

Τα μυαλά μας πονάνε βρε... :oops:
Άβαταρ μέλους
goran 64
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από goran 64 »

psykoman έγραψε:Στα μαθηματικα σε μια εξισωση με μεταβλητες και σταθερες...αυξανοντας τις μεταβλητες αυξανεις και το αποτελεσμα...
Ελα ομως που η πουτανα η ζωη δεν ειναι απολυτα μαθηματικα.
Γι αυτο χρειαζετε και καποιες σταθερες,καποιες φορες, στην ομαδα ν αρχισουν να ''μεταβλητιζουν''...
Εκτος κι αν δεν το θελουν...και θελουν να παραμενουν σταθερες...αλλαζοντας συνεχεια τις μεταβλητες, που αλλωστε αυτη ειναι η δουλεια τους να μεταβαλλονται...
Οποιος καταλαβε, καταλαβε!
Προσωπικά κατάλαβα ότι..."πολύ π@υτάνα αυτή η ζωή" (κατά το στους περισσότερους μας γνωστό "πολύ κ@λόπαιδο αυτός ο Κυριάκος" του Στάθη Ψάλτη)... :roll:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100621
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μια και μιλάμε για το ρόστερ εδώ (κακώς) και τον ΦΑ να υπενθυμίσω ότι ο Αθανασιάδης τραυματίστηκε από τις 04/07 στο πρώτο φιλικό, ενώ ο Κουλούρης δόθηκε λίγο αργότερα δανεικός. Ήταν λοιπόν επιτακτική ανάγκη να φέρουμε φορ γιατί δεν είχαμε κανένα. Τελικά ο Arnesen δεν κατάφερε να βρει φορ (!!!) και αναγκάστηκε ο Ιβάν στο παρά πέντε να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη για να μας φέρει τον Βούλγαρο που κατ' εμέ δεν ταίριαζε με την ομάδα που πηγαίναμε να κτίσουμε και ήταν και πανάκριβος. Αυτό είναι ένα μέγα λάθος του Δανού.
Το δεύτερο είναι ότι έφερε χαφ που όπως και αυτά που είχαμε παίζουν όλα στις ίδιες θέσεις (είχαμε: Τζιόλη, Kace, Golasa + Χαρίση και έφερε Sabo, Antonis και Cimirot). Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουμε με μισό δεκάρι, τον Πέλκα, έχοντας 7 παίκτες (!) για δύο θέσεις.
Όσο για τα stoppers, όταν παίζαμε 3-5-2 είχαμε μόλις 3 (!) στόπερς (τους δύο Πορτογάλοι και τον Τζαβέλλα) και τελευταία στιγμή φέραμε τον Μαλεζά, που αποκλείεται να ήταν επιλογή ΦΑ.
Για μένα δεν υπάρχει καμία λογική σ' αυτά, από έναν άνθρωπο της ωριμότητας του ΦΑ. Δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί, ούτε θέλω να υιοθετήσω την άποψη του σαμποτάζ.
Ο Λούκας δεν υπήρξε ποτέ παίκτης μας και ήταν γνωστό ότι θα έφευγε.
Άβαταρ μέλους
goran 64
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από goran 64 »

Sorry αλλά "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα"!!!

Τόσο απλά λοιπόν, όχι θα κάτσω να σκάσω!!! :P

Απλά θα θυμήσω ότι ο Κουλούρης δόθηκε δανεικός μετά την έλευση Μπερμπάτοφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πιθανά γιατί με
2 σέντερ φορ (;;;) πλέον ήμασταν υπερπλήρεις ή επειδή Φρανκ και Ίγκορ, αυτά τα χαϊβάνια, δεν ξέρουν ούτε.......................................................ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ!!! :x

Όσο για τα πολλά χαφ, τα οποία, τα μισά ήταν στοιχήματα (Σάμπο, Άντονις) λόγω ίσως capital controls αλλά και ίσως "φοβίας για το μπάτζετ" από Ιβάν μεριά, που δεν θα το μάθουμε ποτέ, κι όχι στόχοι του Φρανκ απ την περιβόητη ατζέντα του, έχω να πω: "Πες μου τα χαφ σου να σου πω τι ομάδα έχεις"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:oops:

Το σίγουρο πάντως είναι ότι κάθε χρονιά διολισθαίνουμε, επικίνδυνα πλέον στο αγωνιστικό κομμάτι, μιας και φέτος με το ζόρι μπήκαμε στα play off, κάθιδροι, αλλά και τα εξιλαστήρια θύματα αυξάνονται!!!

Φέτος μάλιστα ήταν τόσο τραγική η "αποτυχία", όπως την βάφτισε (στα μουλωχτά όμως για να μην το καταλάβουμε) ο κάπτεν του καραβιού του Π.Α.Ο.Κ. απ την αγωνιστική του 1ου γύρου με την ήττα στην Τούμπα απ τους πουστόγ@υρους ακόμα, που τα εξιλαστήρια θύματα ήταν 4 κι όχι μόνο 1, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια!!!

Τζακ, Φρανκ, κυρ Νίκος και Ίγκορ!!!

Φοβάμαι ότι όσο δεν έρχονται αποτελέσματα άμεσα και πιεστικά, τόσο χειρότερα θα βλέπουμε χρόνο με τον χρόνο!!!

Τι και ποιοι φταίνε γι αυτό όμως...ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ;;; Που να ξέρω προσωπικά;;; Ένα απλό χαϊβανάκι είμαι του λόγου μου που βοσκάει με υπομονή κάθε Κυριακή στα........................ασπρόμαυρα τσιμέντα!!! :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 18 Απρ 2016, 15:40, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aoratos
Δημοσιεύσεις: 1416
Εγγραφή: Παρ 06 Δεκ 2013, 00:36

Re: Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aoratos »

Sick Bastard έγραψε:Νομίζω ότι η πλειονότητα του κόσμου δεν έχει καταλάβει ότι ο ποδοσφαιρικός σύλλογος ΠΑΟΚ πάει κάθε χρόνο και χειρότερα. Το βλέπει, αλλά δεν το έχει καταλάβει. Να γίνω πιο σαφής. Την ιστορία, όταν τη ζεις, δεν την καταλαβαίνεις, απλά τη ζεις. Αν δεις όμως έξω απ το κάδρο και αποστασιοποιηθείς μπορείς να την καταλάβεις και την αναλύσεις.
Είναι σοκαριστικά τα πράγματα που έχουν συμβεί στην ομάδα τα τελευταία 4 χρόνια,αλλά ειδικά πέρυσι και φέτος. Το πράγμα, έχει ξεχειλώσει τόσο πολύ, που αυτή πρέπει να είναι η πιο αδιάφορη ως προς τον κόσμο ομάδα που θυμάμαι (δεν φταίει μόνο η ομάδα, έχουμε πολλά πραγματα στο κεφάλι μας όλοι μας, αλλά κάποτε η παρακολούθηση του ΠΑΟΚ ήταν μια 2ωρη διέξοδος, τώρα πολύς κόσμος, απλά δεν έχει το κουράγιο να το κάνει γιατί ξέρει (1/11 νίκες για όνομα) ότι θα του ανέβει η πίεση. Κι όλα αυτά σε ένα πλαίσιο σχεδόν αμελητέου ανταγωνισμού, έτσι;)
Παρόλα λοιπόν τα απανωτά σοκ, κάποιος/αρκετός/πολύς κόσμος, ίσως όχι χωρίς λόγο, (μιας και καμιά φορά είναι δύσκολο να δεις το προφανές) προσκολημμένος στην (στείρα) ιδεοληψία του, φαντασιώνεται ότι οι βασικές αιτίες για την κατρακύλα είναι άλλες διάφορες (ΑΡΔ-κόσμος που δεν στηρίζει κι όλο γκρινιάζει-ΕυρωπαΪκά ματς κι άλλα τέτοια όμορφα) πέραν αυτής που την γεννάει και την αφήνει κάθε χρόνο με μαθηματική ακρίβεια να είναι συνεπής στο ραντεβού της. Μπαίνει η άνοιξη, έρχονται τα χελιδόνια, η μέρα μεγαλώνει, ο ΠΑΟΚ παραπαίει σε βαθμό περίγελου. Δεν είναι η ισοπαλία από μια σχετικά καλή ομάδα. Προσοχή, ομάδα, όχι παίχτες, ομάδα, σύνολο. Είναι η συνολική εικόνα, μιας ομάδας στη λήξη του πρωταθλήματος που έχει τσακιστεί από τραυματισμούς, ψάχνει ακόμα σταθερές, έχει τρομερό πρόβλημα αυτοπεποίθησης, ελάχιστες προσωπικότητες μέσα στο γήπεδο κι αν το δούμε καθαρά αγωνιστικά παίζει τελικούς με Κομπότη και Παράσχο.
Δεν θέλω να φανταστώ ότι υπάρχει πιο κάτω.
Νομίζω ότι η χρονιά που έρχεται είναι κομβική. Κάθε χρόνο το λέμε, αλλά αυτή είναι.
Θυμίζω ότι αυτή θα ήταν η 2η χρονιά του (ακόμα ένα) 3ετους πρωταθληματικού πλάνου, που με βάση την κοινή λογική θα περιμέναμε να παρουσιαστεί μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική κι ακόμα πιο ελπιδοφόρα. Προφανώς δεν είναι έτσι, (καλά, για πρωτάθλημα ή/και κύπελο ούτε λόγος) αλλά το ζήτημα είναι πόσο ακόμα θα γίνεται ανεκτή αυτή η κατάσταση ακόμα κι από εμάς τους λίγους που έχουμε απομείνει να πηγαίνουμε γήπεδο.
Ακόμα και ο πιο αισιόδοξος (προσοχή, αισιόδοξος, όχι ΑΤΠης) δεν περιμένει πια τίποτα περισσότερο απ το να μην τρώει, ο κατά τεκμήριο αλλά και κατ ουσίαν πιο ακριβός ΠΑΟΚ όλων των εποχών, γελοία γκολ κάθε αγωνιστική από ανύπαρκτους, να μην κάνει τα αρνητικά ρεκόρ του 60 όπως πέρυσι, να μην διασύρεται από ομάδες χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής, να μην έχει 1/11 νίκες, να μην τον κάνουν πλάκα οι άλλοι στα playoff και να παίζει επιτέλους μια μπάλα που να λες ρε παιδί μου, χαλάλι κι αν χάσαμε τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Όλη τη χρονιά, όχι μόνο στη Γερμανία ή την Ιταλία. Δηλαδή, πλέον, αυτή είναι η απαίτησή μας. Που είναι γελοίο, δεν είναι απαίτηση, είναι το γαμημένο αυτονόητο. Αλλά έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο που όταν συμβαίνει και διαμαρτύρεσαι σαν οπαδός που συμβαίνει, σου λένε ''δεν στηρίζεις'' και του κώλου τα εννιάμερα.
Ας ''σακουλευτούν'' λίγο την κατάσταση οι αρμόδιοι/υπεύθυνοι κι ας βάλον τον κωλαράκο τους κάτω να δουλέψουν
ή το λιγότερο να μας πουν με ειλικρίνεια τι σκατά θέλουν από την ομάδα να κάνει για να μπορέσουμε κι εμείς να ξέρουμε ποιές είναι οι απαιτήσεις.


Το άλλαξα ελάχιστα, απ αυτό μετά το ματς με τον Πανιώνιο, περιμένοντας την ανάσταση μετά το Πάσχα.


Ωραιο το ποστ σου sick αλλα δεν μας λες την αποψη σου για το τι φταιει. Περι απαιτησεων, ειναι απολυτα ξεκαθαρο απο την ΠΑΕ οτι ο στοχος ειναι η δευτερη θεση.
Άβαταρ μέλους
vs40
Δημοσιεύσεις: 6058
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από vs40 »

Τελείωσε ένα παιχνίδι που στόχος μας ήταν το Χ. Ο απολογισμός του Ίβιτς μέχρι τώρα 10 βαθμοί σε 5 αγώνες που είναι πολύ καλός, αν αναλογιστούμε ότι ο προκάτοχός του είχε αναλογία 1,5β/αγώνα. Είδαμε πολλές φορές την ομάδα να κρατάει το μηδέν σε αυτούς τους 5 αγώνες. Με τον Πλατανιά θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, και εγώ είμαι της άποψης ότι η ομάδα έπρεπε να κατέβει με 4-2-3-1, με Φορ Κούστα (1,90) και στα εξτρέμ Μακ, Γκάρι, στο 10 Πέλκας αντί Κάτσε. Μετά στην πορεία υπάρχει η αλλαγή του Κοροβέση στα εξτρέμ, του Χαρίση στα χαφ. Η ομάδα θα ανεβεί όταν επανέλθουν οι Κλάους και Μπέρμπα, όπου θα έχουμε 2 επιλογές για τον φορ περιοχής, και θα είναι κομβική η επιστροφή Ζάιρο, καθώς χρειαζόμαστε άλλη μια ποιοτική επιλογή στα εξτρέμ. Ο Τζαβέλλας φάνηκε ότι δεν κάνει για αριστερό μπακ, εκεί όπου ο Λέοβατς είναι πλέον ανεβασμένος.

Η ομάδα θα χρειαστεί όση στήριξη μπορεί να πάρει από τον κόσμο, αν και η έδρα μας θα είναι τιμωρημένη σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ :(.

Ο βάζελος που κάθε χρονιά νικάει στα πλέι οφ έχω ακούσει ότι έκανε αυτά τα χρόνια μια μίνι προετοιμασία εν όψει αυτών των αγώνων. Εμείς τι θα κάνουμε?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
Δημοσιεύσεις: 7360
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ετσι ειναι παιδια. Ο αρνεσεν ειχε εντολη απο τον τουντορ να βρει επιθετικο και ενα καλοκαιρι δεν μπορεσε. Οποτε πηγε απεγνωσμενος κλαιγοντας την τελευταια μερα των ελευθερων στον σαββιδη και του ειπε "μπος δεν μπορω να βρω επιθετικο." Και του απαντησε ο σαββιδης "το ηξερα ρε στουρνε οτι εισαι αχρηστος γι αυτο και εδω και δυο μηνες εχω κανει προταση στον μπερμπατοφ."

Ποσο απεγνωσμενοι ειστε για να πιστευετε οτι παντα φταινε αυτοι που εχουν φυγει ρε παιδια? Θελετε να πιαστειτε απο τον σαββιδη αλλα κ αυτος σας παταει τα χερια καθε χρονο
prist64
Δημοσιεύσεις: 7317
Εγγραφή: Σάβ 09 Αύγ 2014, 11:36

Re: Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από prist64 »

buffalobill4 έγραψε: Ποσο απεγνωσμενοι ειστε για να πιστευετε οτι παντα φταινε αυτοι που εχουν φυγει ρε παιδια? Θελετε να πιαστειτε απο τον σαββιδη αλλα κ αυτος σας παταει τα χερια καθε χρονο
+ οσα πρεπει
Άβαταρ μέλους
Sekeris4
Δημοσιεύσεις: 1938
Εγγραφή: Κυρ 24 Αύγ 2014, 21:48

Re: Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Sekeris4 »

rouki έγραψε:Μάλλον off topic αλλά θα το πω: Είναι τυχαίο το γεγονός, οτι τουλάχιστον στη παρούσα σαιζόν ο γάβρος έχει ή έναν Έλληνα στη ενδεκάδα του ή κανέναν;
Αυτοι παιρνουν τους πιτσιρικαδες που διακριθηκαν με τις ομαδες τους,τους δοκιμαζουν το καλοκαιρι στα φιλικα και 9 στους 10 τούς στελνουν κατευθειαν στα παραρτηματα.Τον 1 που θα δειξει βελτιωση τον κρατανε στο ροστερ.
Εδω εμεις,μας εχουν κανει να νομιζουμε οτι με χαρισηδες,κιτσιους,πελκες,κοροβεσηδες,μπακασετες κλπ θα...χτισουμε ομαδα που θα διεκδικει πρωταθλημα.Τοσο αφελεις.
Άβαταρ μέλους
falconakis
Δημοσιεύσεις: 1882
Εγγραφή: Παρ 31 Ιαν 2014, 21:39

Re: Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από falconakis »

Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ....
11 σελίδες μια και δεν κερδίσαμε τον Πλατανιά...
Εαν ο Μακ έδινε την μπαλίτσα ως όφειλε και κερδίζαμε το πολύ 3!!!
Και με τέτοια γκρίνια αναρωτιέστε γιατί δεν μας θέλει και εμας μια φορά η ταναπου η μπάλλα να πάει δοκάρι και μέσα αντί δοκάρι και έξω...
Εγω σας το ξαναλέω να το θυμάστε...
ΤΟΝ ΜΑΪΟ θα είμαστε καλά!!!
Παραμάζωμα θα τους πάρει ο Μητσάρας!!!!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Πλατανιάς - Π.Α.Ο.Κ,0-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από goran 64 »

Μακάρι αδερφέ!!!

Υ.Γ. Πάω να "σπάσω" καμιά 300αριά κορύνες για να ξεδώσω λιγάκι!!! :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”