Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
KOSTAS54

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

ariskatiforos έγραψε:Πραγματικα με το πιστόλι στο κρόταφο ..αυτοκαταστροφικοί μεχρι εκει που δε παει αλλο ..σε βαθμό ύποπτο και γραφικό ..δηλαδή ποτε θα ικανοποιηθούν μερικοί;οταν φάμε πλήρως τις σάρκες μας ;ο ΠΑΟΚ δεν ειναι η ψυχοθεραπεία κανενός ουτε το μέςο για να τα βρει με τον εαυτό του και τον αντρισμο του ..Ειναι ενας μεγάλος σύλλογος που συγκεντρώνει την αγάπη πολλών και επηρεάζει τη ψυχή πολλών ..οχι αλλα προβλήματα οχι αλλη μιζέρια οχι αλλη αυτοκαταστροφή και μιζέρια ..μη μας κάνετε να το κόψουμε ,ειναι σα να κόβεις το χέρι σου ..αλλα η μιζέρια και η ανούσια γκρίνια ειναι το ίδιο επικίνδυνη με τη γάγγραινα ..αναγκαστικά κόβεις χέρι πόδι και οτι αλλο ..δεν αντέχεται αλλο αυτο το πράγμα ..τρία χιλιόμετρα γλώσσα και άποψη σε ύφος καρδινάλιου που τα γνωρίζει ολα ..εχει παραγίνει φτάνει ..αναφέρομαι σε μια συγκεκριμένου τύπου μερίδα οπαδών και στημένων αρδ ..μερίδα που ολο και διογκώνεται δυστυχως και κανει την ενασχόληση με τη ΠΑΟΚΑΡΑ δυσάρεστη ..
++++++++++++++++++++++
ΥΓ. Γρηγόρη , μάλλον δεν κατάλαβες!
Σήμερα, απήλαυσα Κ17 στη Ξάνθη.
3 γκολ το πουλαίν μου, ο Γκαργκαλατζίδης!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Σάβ 16 Απρ 2016, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σε όλες τις φάσεις μέσα ο μικρός

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Στο τοπικ του Σαββιδη θα γραψω κατι για τον Σαββιδη.

Είναι ποντιος,ειναι ελληνας,ειναι ΠΑΟΚ,ειναι πολύ μεγαλο μέγεθος,και εχει μπει μπροστα για να φτιαξει το ποδοσφαιρο στην ελλαδα.
Στη μαχη για τη καθαρση,ο οργανισμος του ΠΑΟΚ,και ο Σαββιδης,μετα τη διατησια του Παπα,θα πληρωση με αιμα(βαθμούς,κεκλεισμενων,καρτες,εσοδα,κυπελο,......).
Ο Σαββιδης όμως αντεχει,και μαζι του και ο ΠΑΟΚ.
Είναι πλεον θεμα χρονου η καθαρση.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μακάρι φίλε να είμαστε μια γροθιά και θα το πετύχουμε

Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Sera4 έγραψε:τον "πεθαναν" και τον μηχανικο στην υποθεση του νουρ...τι συζητας μετα...
Τρεις νεκροί μάρτυρες στην υπόθεση.
Οι δύο είχαν και κάπως "ιδιαίτερα" ατυχήματα.
Ο ένας τη βρήκε από αυτοάνοσο και ο άλλος σκόνταψε σε κάτι αδέσποτες σφαίρες.
Ο τωρινός έπαθε καρδιακό, λέει.
Βάλανε και ένα συνεργάτη του Βαγγέλη μέσα γιατί σε ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ανήκει, λέει, η εταιρεία του noor…
Κάθαρση δεν θα υπάρξει ποτέ. Η ζωή είναι σαν σισύφειος μύθος ούτως ή άλλως ψιλογενικά, στα του ελληνικού ποδοσφαίρου ιδίως, είναι ακριβώς αυτό.

Στα του Σαββίδη τώρα:
Είναι από τις πλέον αμήχανες στιγμές του δικού μου (του δικού μου επαναλαμβάνω) οπαδιλικίου να βλέπω τον Ιβάν να χαριεντίζεται με τον Τζιτζικώστα και στο καπάκι να διαβάσω τις δηλώσεις του στη Βουλή, όπου ξεδιπλώνει τις απόψεις του περί ξεχειλώματος όλων των εργασιακών σχέσεων και κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, για να έρθουν οι επενδύσεις στην Ελλάδα… Τέλος πάντων, έχω δεχτεί ότι είμαι τόσο τυφλά ερωτευμένος με τον ΠΑΟΚ, όπου κάποια στραβά μάτια θα γίνονται χωρίς καλά καλά να το σκέφτομαι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ιβαν σε μπασκετ κ βόλεϊ να παραμείνεις φίλαθλος
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Φράγκο μην τους δίνεις ένα εισητηριο μόνο βγάλε αντε και κανένα διάρκειας :):)

trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ο Σαββίδης δεν είχε πει κάποια στιγμή για β ομάδες και όχι δανεικούς? Δε θυμάμαι καλά. Πάντως είπε μόλις ο κοντονονός ότι από του χρόνου η υπερλίγδα δε θα έχει δανεικούς αλλά δεύτερες ομάδες ως β εθνική.

Όβερ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Το καλλίτερο αυτό

Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Οι επαναστάσεις του πληκτρολογίου συνεχίζονται. Δλδ από την ώρα που είπε δεν κατέβαινω στον επαναληπτικό δεν άλλαξε τίποτα;
Στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας η επο στην φιφα για την συμφωνία που έκανε με τον Κοντονή ;
Ναι, γιατί "καθαρίζει" από τις θέσεις τους , όχι μόνο τον πρόεδρο μαριονέτα αλλά και αυτούς που κάνουν κουμάντο από Γκαγκάτση εποχή .
Ακόμη και η σημερινή συνέντευξη του υπουργού σε εφημερίδα κινείται πάνω σε δικές μας θεσεις, δανεικοί - β' ομάδες.
Όσο για το να μην κατέβουμε ακόμη και στο πρωτάθλημα αν δεν γίνουν αυτά που θέλουμε στο απόλυτο, το θεωρώ αυτοκτονία αν δεν συμφωνήσουν και αεκ , παο , γιατί δεν είδα να μην διεξάγεται όταν έλειπε ένα καλό ονομα όπως η αεκ.
Και φυσικά υπάρχουν και όλα τα παρασκηνιακά για τα οποία δεν έχουμε ιδέα, όπως οι εκλογές της επο τον Οκτώβρη.
Επομένως , οι αφορισμοί για πισωγυρίσματα και κωλοτούμπες είναι ανυπόστατοι.
Ή έχεις εμπιστοσύνη σε αυτόν που ηγείται η δεν ακολουθείς.
Έλεγε ο παππούς μου , από αξιωματικούς πήξαμε στρατιώτες χρειαζόμαστε.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Σωστά. Έγιναν πολλά βήματα από την δική μας αντίδραση. Επιμονή για την ολοκλήρωση μέχρι τον Οκτώβριο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Οι εκλογές του Οκτώβρη είναι κομβικό σημείο εμείς πάντως φαίνεται ότι κινούμαστε πολύ καλά

Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Οποιος θεωρει πως ειναι κωλοτουμπα να κατεβουμε στο κυπελλο οταν στις τελευταιες 20 ημέρες αλλαξαν οσα δεν αλλαξαν τα τελευταια 200 χρονια, λυπαμαι αλλα δεν δυναμαι καν να ολοκληρωσω την αναγνωση τετοιων ποστ.

Τελικα οι μαχες δεν κερδιζονται μονο στο δρομο.

ΥΓ. Ειναι προφανές ποιος χανει, το θεμα ειναι η στιγμιαια πολιτικη βουληση να μας βρισκει μαζι της μεχρι τελους.
sakoulepsu_teen

Δημοσίευση από sakoulepsu_teen »

η αρχή για όλη την ιστορία δεν ήταν η αδικία στον αγώνα του κυπέλου ; τι αποφασισθηκε για αυτό το παιχνίδι; ειναι δίκαιο να συναιχίζεται ο θεσμός δίχως την επανάληψη του συγκεκριμένου αγώνα;
αν η ομάδα όμως δεν κατέβει 8α έχει προβλήματα που θα τα κληρονομίσει κουβαλάει στο μέλλον και αυτό είναι άδικο....
πρεπει να συμμετέχουμε αλλά επρεπε να ξαναγινει ο αγώνας

ο σαββίδης καλά το χειρήσθηκε αλλά άργησε έπρεπε ο τσαμπουκάς να γίνει πέρυσι
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

[youtube]Bf2KtSCR9k8[/youtube]

Καλημέρα!
;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”