Βόλλεϋ 2015-2016

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
korfas

Re: Βόλλεϋ 2015-2016

Δημοσίευση από korfas »

Κρύβεται κάτω από το κάθισμα του Σαββίδη. Μόλις που διακρίνεται... :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Κ αφου πέσανε λιγο οι σφυγμοι θα πω καποια πραγματακια..
1) ΤΕΡΑΣΤΙΑ υποθεση η επιστροφή του καλμα...προς θεου οχι το ιδιο λαθος παλι το καλοκαιρι...κ αν θελει λιγα παραπανω φωναξτε τον ιβαν...
2) οι κουβανοι μας ειναι τρελοι...ο ΨΩΛΕΔΑ ειναι τοπ επιπεδο..εξωγηινος που με καλυτερο πασαδορο απλα δν θα μπορουσε να τον σταματησει κανενας..ο χιμενεζ ειναι ευχη και καταρα..κανει φανταστικα δυο πρωτα ματς..κανει τραγικο τριτο..και στο τεταρτο ξεκιναει παλι χαλια..κ εκει που λες ότι μας γαμησε παιρνει μονος του το δευτερο σετ και ανεβαινει κατακορυφα..
3) γιαμπλονσκι...περιπτωση κ αυτος..πανω κατω τα ιδια με χιμενεζ..
4)Λι και Σμαραγδης ηταν το κλειδι μας..ο αμεεικανος δν βλέπω πως μπορει να μεινει..μιλαμε για παγκοσμιου επιπεδου παιχτη..ο νικολας ηταν η ψυχαρα των ημιτελικων..αυτός πρεπει να μεινει οπωσδηποτε..
5)Δν μπορω να μη σταθω στο Βασιλη τον Κουρνετα για τον οποιο ειχα και έχω τις επιφυλαξεις μου οχι για το ποσο τεραστιος παιχτης ειναι αλλα για την ηλικια του που δυστυχως αποτυπωνεται στο γήπεδο αρκετες στιγμες..παρ ολα αυτα ειναι απο τους ανθρωπους που αλλάξανε το ρου της ιστοριας μας στο αθλημα..τον υπερευχαριστω..
6)Επισης μακαρι ο πρόεδρος να συνεχισει με τον ιδιο ζηλο και αγαπη για τα επομενα χρονια.

Τιποτα δεν τελειωσε ακομα..πρεπει να το παρουμε για να μην παει στραφι ο αποκλεισμος του γκει..
Πολυ θα ηθελα τον κωλοπαιδαρα τον φιλιποβ του χρονου...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αυτό το πουστ@ριό τον Φιλίποφ τον ήθελα κι εγώ Δημήτρη...Μεγάλο τσαμπούκι και πολύ γρήγορος και ευφάνταστος πασσαδόρος ο τσόγλ@νος!!! Το κακό είναι ότι φυσιογνωμικά μοιάζει στον........................... Τσανδάρη!!! :opaokara:

Πραγματικά όμως Δημήτρη, αξίζει πολλά ευχαριστώ από όλους μας ο Βασίλης Κουρνέτας, παρ ότι στα 2 τελευταία ματς δεν έθελξε με την απόδοση του!!! Με τον Φοίνικα πιστεύω ότι θα είναι αναγεννημένος όμως, μιας και οι τελικοί "ανήκουν" στους πολύ μεγάλους και έμπειρους παίχτες όπως είναι ο Κουρνέτας!!!

M.V.P. της σειράς, όπως έγραψαν κι άλλα αδέρφια ο Σμαραγδής!!! Τίμιος και με φοβερό πάθος για την νίκη!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

korfas έγραψε:Τζιτζικώστας!Παρεμπιπτόντως αν δεις το βίντεο του ημιτελικού με τη Μπενετόν δίπλα στο Βεζυρτζή κάθονται ο Μάκαρος και λίγο πιο κάτω ο Κοσμόπουλας. Τότε ήταν ανάγκη;
same difference, όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν, ειδικά χωρίς καφέ.
Κι όχι και τότε δεν ήταν ανάγκη
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο κοσμοπουλος γριά δεν ήταν ;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

korfas έγραψε:Κρύβεται κάτω από το κάθισμα του Σαββίδη. Μόλις που διακρίνεται... :lol:
Ψάξε ψάξε θα τον βρούμε :):) σασιρμας να γίνεται κάτι ακόμη να χρεωσουμε στον Ιβαν :):)

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

korfas έγραψε:Τζιτζικώστας!Παρεμπιπτόντως αν δεις το βίντεο του ημιτελικού με τη Μπενετόν δίπλα στο Βεζυρτζή κάθονται ο Μάκαρος και λίγο πιο κάτω ο Κοσμόπουλας. Τότε ήταν ανάγκη;
Έλα ντε

Άβαταρ μέλους
goran 64

eorptol έγραψε:Ο κοσμοπουλος γριά δεν ήταν ;

Ναι...Και παλιός αθλητής τους...Δισκοβόλος ή σφαιροβόλος νομίζω, δεν θυμάμαι καλά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 14 Απρ 2016, 10:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αυτοι αραγες πληρωνουν κανα εισητηριο? :roll:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Να μη σου πω ότι αυτοί είναι που βάζουν βαλτούς σε φόρα και sites να λένε ότι επίτηδες έχασε η ομάδα το τρίτο ματς για να τα τσεπώσει το τμήμα βόλεϋ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Sera4 έγραψε:αυτοι αραγες πληρωνουν κανα εισητηριο? :roll:
Ρωτάς για να :lol: :lol: :lol: ... ή μήπως για να ... :cry: :cry: :cry: ???

Γεια σου ρε Σεραφείμ "ρήτορα" (με τις ρητορικές σου ερωτήσεις εννοώ)... ;)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ε σαν αφελης εξεφρασα μια απορια 8-)

περα απο την πλακα λεμε για τους τζαμπατζηδες αλλα οι περισσοτεροι τζαμπατζηδες και προχθες στο παλατακι ηταν πισω απο τους παγκους...μονο που αυτοι μπαινουν κυριοι και οχι με ψευτοντου :ugeek:
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

goran 64 έγραψε: Πραγματικά όμως Δημήτρη, αξίζει πολλά ευχαριστώ από όλους μας ο Βασίλης Κουρνέτας, παρ ότι στα 2 τελευταία ματς δεν έθελξε με την απόδοση του!!! Με
ότι να'ναι.

Ο Κουρνετας ήταν από τους καλύτερους στα δύο τελευταία παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αμφότεροι όμως το ίδιο κακό κάνουν στην τελική ρε Σεραφείμ... :(

Ο μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. τα μόνα που δεν χρειάζεται σίγουρα νομίζω, γιατί δεν του ταιριάζουν καθόλου με βάση την ιστορία του, είναι λ@μογιές και ψευτοΠ.Α.Ο.Κ.τσιδιλίκι, από κάθε είδους, ηλικίας και κοινωνικής τάξης άτομα... :|
Άβαταρ μέλους
goran 64

Suleymanoglu έγραψε:
goran 64 έγραψε: Πραγματικά όμως Δημήτρη, αξίζει πολλά ευχαριστώ από όλους μας ο Βασίλης Κουρνέτας, παρ ότι στα 2 τελευταία ματς δεν έθελξε με την απόδοση του!!! Με
ότι να'ναι.

Ο Κουρνετας ήταν από τους καλύτερους στα δύο τελευταία παιχνίδια.
Άποψη σου αδερφέ, την οποία σέβομαι, αν και διαφωνώ, δίχως να την χαρακτηρίζω και "ό,τι να ναι", όπως εκτιμώ ότι δεν θα πρεπε να κάνεις κι εσύ απαραίτητα με την δική μου!!! :oops:

Καθένας έχει την άποψη του, την οποία πιστεύω ότι οι υπόλοιποι οφείλουμε να την σεβόμαστε, ακόμα κι αν διαφωνούμε μ αυτήν!!! ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 14 Απρ 2016, 10:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”