Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ!!!
Sent from my mind using boobs power
Εσπασε η γκινια επιτελους.stelyk έγραψε:Ο Γκαντεμης.....
Λειπανε τα "σιγουρακια" μαλλον.Φοβερη κερκιδα παντως καλυτερη απ το προηγουμενο.Odi έγραψε:Μπράβο και στον κόσμο για την ώριμη στάση του αν και σήμερα υπολόγισα περίπου 6.000 αντί των προχθεσινών 7.500 .
ναι αλλα ελειπε ο βασικος τους διαγωνιος τελειως αλλη ομαδα...abg12d34 έγραψε:Sera4 έγραψε:επισης τελος τελος () προτιμω τη συρο στον τελικο...με φοβιζει η αμυνα της κηφισιας μπορει να κανει ζημια μεγαλη...
στον τελικο στο κυπελο....δεν θυμαμε.....
με αυτους επαιξε ο γαυρος???
αν ναι τσαμπα αγχωνομαστε η διαφορα των ομαδων ειναι μεγαλη
δεν ηθελα να μπω σε μια ανουσια πλεον συζητηση φιλε μου (καθως εχει εμρες που τελειωσε το ματς) διεκρινα 3-4 σοβαρα λαθη προχθες τα δυο σε ασους που η εποπτρια δεν εβλεπε την τυφλα της και το ενα σε δευτερη μπαλια αν δεν κανω λαθος...τα ενα σερβις και η δευτερη μπαλια πρεπει αν ηταν στο δευτερο σετ αν δεν κανω λαθος...αλλα και 7 ανετα μπορει αν ηταν τα λαθη δεν αμφισβητω το λεγομενο σου...Unpsofable78 έγραψε:Δικαιωμα σου να διαφωνεις φιλε μου.Απλα καντο με επιχειρηματα:Ειδες τις 7 φασεις που ανεφερα (συνολο 14 ποντοι) και εκανα καπου λαθος?Αν ναι σε παρακαλω πολυ να με διορθωσεις.Αραγε οταν παρεις ενα καλο προβαδισμα με βοηθεια απο τη διαιτησια σε κρισιμα σημεια δεν απλοποιουνται τα πραγματα?Sera4 έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ...
ειχα γραψει προχθες οτι το τριτο ματς χαθηκε αμεσως μετα το 0-2 στα αγαπημενα στεκια του αμερικανικου στολου καθως ολος ο οργανισμος του ΠΑΟΚ εδειξε μεγαλη αλαζονεια...αποκορυφωμα για μενα τα χαμογελακια πριν την εναρξη του αγωνα και οι μπαλες που πετουσαν στην κερκιδα οι δικοι μας στην παρουσιαση των ομαδων...αντιθετα εβλεπες τους αλλους ηρθαν για πολεμο και δικαια το πηραν το ματς και θα διαφωνησω με τον φιλο μου τον ανψοφαμπλ οτι το εκρινε η διαιτησια...
οι δηλωσεις των παιχτων επιβεβαιωσαν κιολας την προχθεσινη μου επισημανση...ουτε ο σεπεδα εγινε μονοπατος ουτε ο χιμενεθ κακος, ουτε ο λι κλπ...
στο συνολο ο γαυρος φετος η αληθεια ειναι οτι ειχε καλυτερη ομαδα (και λογω των γνωστων συνθηκων που διαμορφωθηκαν φετος) απο εμας και αυτο κανει την προκριση μας ακομα πιο σημαντικη....σημερα η ομαδα λοιπον κατεβηκε και αυτη για πολεμο και πολυ δικαια επικρατησε...
ελπιζω τα παιδια να πηραν πλεον το μαθημα και να παραμεινουν συγκεντρωμενοι για τους τελικους πραγμα το οποιο ειναι πολυ δυσκολο...θα πρεπει να δουλεψουν σκληρα...μπορει το ματς με τον γαυρο να ειναι υψηλοτερου πρεστιζ αλλα η κουπα σηκωνεται με κηφισια ή συρο γι αυτο και δε με αρεσαν οι υπερβολικες αντιδρασεις του κοσμου στο τελος που μπορουν να αποσπασουν και τους παιχτες...
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ
υγ επειδη γραφτηκαν καποια πραγματα για τον κουρνετα θα πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι ο ανθρωπος ειναι σαρανταρης και οκ τον βγαλαμε απο τη συνταξη για να ερθει...δεν μπορουμε να τον συγκρινουμε με τον κωλοπαιδαρα φιλιποφ που κατα την αποψη μου ειναι ο κορυφαιος πασαδορος των τελευταιων ετων στο πρωταθλημα...ειναι αδικο...
υγ2 παλι καλα γλυτωσαμε το σεπεδα απο την οργη του παοκτζη
Και σημερα γινανε λαθη.Φυσικα οχι τοσα πολλα.Αλλα νομιζω οτι γινανε και 2 εις βαρος το.υ γαβρου.Εις βαρος μας νομιζω 3.
Καμια σχεση ομως με προχθες.Οπου τα λαθη ηταν τουλαχιστον 7-1.Και το χειροτερο απ ολα ηταν οτι τα προχθεσινα ηταν πιο οφθαλμοφανη.
Αν καποιοι θελετε να ειστε "αντικειμενικοι" για να μην σας αποκαλουν γραφικους οκ.Ευχαριστω δεν θα παρω.
Ελπιζω να μην παρεξηγησεις την τελ μου φραση αλλα εγω δεν αντεχω να μου βιαζουν την λογικη ουτε οι διαιτητες αλλα ουτε και οι σχολιαστες.