Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
KOSTAS54

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

trelopaoki444 έγραψε:Εγω παλι λεω οτι ειναι καιρος ο λαος να σταματησει να κανει υποδειξεις στον Ιβαν και να συστρατευτει μαζι του. Εχει αποδειξει οτι οταν ειναι για το καλο της ομαδας δε σκεφτεται ουτε τις εντυπωσεις ουτε τις επιπτωσεις. Ας καταλαβουμε λοιπον οτι εχουμε ηγετη ο οποιος δε φοβαται να παρει δυσκολες αποφασεις. Μπορει να κανει λαθη, μπορει να μη νιωθει οσο θελουμε αλλα σιγουρα δεν ειναι αδιαφορος και σιγουρα τον ενδιαφερει αυτη η ομαδα να ειναι πρωτη σε ολα.
Αν αποφασισει να κατεβασει την ομαδα στο καραισκακη εγω προσωπικα δεν θα τον σταυρωσω. Δηλαδη ενω καταφερε μια πρωτη νικη οσον αφορα την ΕΟ εμεις να του βαλουμε δυσκολα επειδη ειπε οτι δεν κατεβαζει την ομαδα στο καραιταβλι? Κ τι να κανει να διακινδυνεψει να φαει αλλη μια τιμωρια ενοψει play off? Να ακυρωσει κ την προσπαθεια του Ιβιτς? Ο πολεμος δεν εχει τελειωσει μαγκες. Αν ο γαυρος αποκλειστει απο την ευρωπη, τσ.λ. μπορει να βγει ο πρωτος των play off το εχουμε συνειδητοποιησει? Τι θελουμε λοιπον? Να βαλουμε παλι τον εγωισμο πανω απο την ομαδα?
++++++++++++++++++++++++++++
Γρηγόρη, ο πόλεμος κερδίζετε με μικρές νίκες σε συνεχείς μάχες.
Κάτι έγινε και στη χθεσινή συνεδρίαση της SL. Σημειώστε το.
http://www.paokmania.gr/#Scene_1
Υπάρχουν και οι εκλογές του Οκτωβρίου.
Θεωρείς ότι ο Ιβάν με την τακτική του μέχρι τώρα, δεν είχε μικρές νίκες???

Η επιμονή στον μαξιμαλισμό, αντίκειται προς τον ορθολογισμό, δεν νομίζεις.
Σταματήστε τα αέρααααααααααα!!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Συγχώρεσε με Κώστα, αλλά τα μάτια μου έχουν δει τόσα, που δεν ξέρω τι ακόμα με επιφυλάσσει αυτή η ζωή!!!

Μικρές νίκες θαρρώ ότι βλέπω χρόνια τώρα στις "Δίκες της Δευτέρας" του Θωμαϊδη, αλλά ούτε καν πόλεμος δεν λέει να ξεκινήσει ακόμα για να φτάσουμε κάποτε να τον κερδίσουμε με τις μικρές νίκες που λες!!!

Κατοχή έχουμε ακόμα Κώστα, αυτό βλέπω δυστυχώς!!!

Και στην Κατοχή κερδίζεις κάτι μόνο με...Αντίσταση!!

Όχι με διαπραγματεύσεις με τον ίδιο τον δυνάστη σου!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Γρήγορη μέχρι τώρα είχαμε αδύναμους προέδρους και λόγω οικονομικών τώρα έχουμε έναν δυνατό που αγαπάει την Ελλάδα αγαπάει την ομάδα και κάνει πολλά σωστά βήματα αλλά και λάθη στο αγωνιστικό εμείς τον υποστηρίζουμε με τα οποία λάθη του χωρίς να τον απαξιωνουμε μηδενιζουμε. ....πολύ δυνατή η χθεσινή του εμφάνιση. ...είναι κέρδος όχι μόνο για μας αλλά και για την Θεσσαλονίκη αλλά και την Ελλάδα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

goran 64 έγραψε: Κατοχή έχουμε ακόμα Κώστα, αυτό βλέπω δυστυχώς!!!

Και στην Κατοχή κερδίζεις κάτι μόνο με...Αντίσταση!!

Όχι με διαπραγματεύσεις με τον ίδιο τον δυνάστη σου!
KOSTAS54

eorptol έγραψε:Γρήγορη μέχρι τώρα είχαμε αδύναμους προέδρους και λόγω οικονομικών τώρα έχουμε έναν δυνατό που αγαπάει την Ελλάδα αγαπάει την ομάδα και κάνει πολλά σωστά βήματα αλλά και λάθη στο αγωνιστικό εμείς τον υποστηρίζουμε με τα οποία λάθη του χωρίς να τον απαξιωνουμε μηδενιζουμε. ....πολύ δυνατή η χθεσινή του εμφάνιση. ...είναι κέρδος όχι μόνο για μας αλλά και για την Θεσσαλονίκη αλλά και την Ελλάδα

++++++++++++++++++++++++
Γρηγόρη, δες το αλλιώς και χωρίς λαϊκισμούς.
Η οικονομική δύναμη σου δίνει τη δυνατότητα να επιμένεις, μέχρι να κερδίσεις τον πόλεμο.
Αλλιώς Κούγκι και γίνεσαι "ήρωας", αλλά γελάει μαζί σου ο αλαφούζος με τον τιγρη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

eorptol έγραψε:Γρήγορη μέχρι τώρα είχαμε αδύναμους προέδρους και λόγω οικονομικών τώρα έχουμε έναν δυνατό που αγαπάει την Ελλάδα αγαπάει την ομάδα και κάνει πολλά σωστά βήματα αλλά και λάθη στο αγωνιστικό εμείς τον υποστηρίζουμε με τα οποία λάθη του χωρίς να τον απαξιωνουμε μηδενιζουμε. ....πολύ δυνατή η χθεσινή του εμφάνιση. ...είναι κέρδος όχι μόνο για μας αλλά και για την Θεσσαλονίκη αλλά και την Ελλάδα

Θα δείξει Πτολεμαίο...Δεν τον απαξιώνω μεν, περιμένω με υπομονή να δω την συνέχεια του δε... ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

KOSTAS54 έγραψε:++++++++++++++++++++++++
Γρηγόρη, δες το αλλιώς και χωρίς λαϊκισμούς.
Η οικονομική δύναμη σου δίνει τη δυνατότητα να επιμένεις, μέχρι να κερδίσεις τον πόλεμο.
Αλλιώς Κούγκι και γίνεσαι "ήρωας", αλλά γελάει μαζί σου ο αλαφούζος με τον τιγρη.

Λαϊκισμούς;;; ΕΓΩ;;; Μάλιστα!!!

Ξαναδές λιγάκι τις δηλώσεις του Ιβάν στις 2 Μαρτίου 2016!!!

Τότε που φουσκώσαμε όλοι από υπερηφάνεια γιατί ο καπετάνιος του Π.Α.Ο.Κ. ξεκίνησε τον πόλεμο!!!

Τότε έλα και ξαναπές σε μένα για λαϊκισμούς!!!

Εγώ είμαι ο λαός...κι όχι αυτός με την μνήμη χρυσόψαρου μάλιστα...

Λαϊκιστές είναι οι πολιτικοί Κώστα μου, μην μπερδεύεσαι!!!

Υ.Γ. Κάποτε μπορεί κάποιοι να γελούσαν με τον Σαμουήλ...Εδώ και χρόνια όμως είναι ο καλόγερος-ήρωας!!!
KOSTAS54

Όταν περικυκλώνεις έναν εχθρό, άφηνέ του μια διέξοδο φυγής.
Σουν Τζου, ~5ος αιών π.χ., Κινέζος θεωρητικός της στρατηγικής

Από σημερινή συνένευξη Κοντονή.

Για το αν εξασφαλίζει ότι ένα σύστημα που υπήρχε δεν θα συνεχίσει να υφίσταται:

"Θέλω να πω το εξής. Όποιοι νομίζουν ότι η μάχη της διαφθοράς και της διαπλοκής είναι πρόκληση σε πάρτι ή εξαντλούνται σε ένα δεκαήμερο πλανώνται πλάνην οικτρά. Η μάχη θα είναι συνεχής και σκληρή. Βλέπεται πως πολεμάνε τα συμφέροντα και τις θέσεις τους που έχουν κατοχυρώσει επί δεκαετίες. Δεν θα καταθέσουν εύκολα τα όπλα. Κάτι το οποίο πετύχαμε πέρυσι με την ψήφιση του νόμου και φέτος με την συμφωνία, μας κάνει να πιστεύουμε ότι πετύχει περισσότερα πράγματα".

Για την Επιτροπή Δεοντολογίας και την παραπομπή των “7”:

"Είναι βασικό αυτό το θέμα και θέλω να διευκρινίσω γιατί άκουγα αναλύσεις στο ραδιόφωνο, ότι θα περάσουν από την Επιτροπή Δεοντολογίας, μόνο οι εμπλεκόμενοι σε αυτό το κακουργηματικό αδίκημα. Είναι λάθος. Από την Επιτροπή Δεοντολογίας θα περάσουν και θα εξεταστούν όλοι! Μετά την εναρμόνιση θα περάσουν όσοι εμπλέκονται. Εναρμόνιση σημαίνει ότι όποιος έχει τον προβληματισμό του θα προσφεύγει και θα θέτει τον προβληματισμό του και τα ζητήματα και να αναλαμβάνουν οι τακτικοί δικαστές. Μέχρι “χθες” ξέρετε ότι προβλεπόταν ότι μέχρι το 2014 δεν είχε παραπεμφθεί κανείς. Επομένως αυτοί που παραπέμπονται για τα συγκεκριμένα αδικήματα και οι υπόλοιποι θα ελεγχθούν από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο. Γιατί ορισμένοι συνάδελφοί σας το ερμήνευσαν ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας θα επιληφθεί μόνο για τις περιπτώσεις που αναφέρατε. Και ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα ελεγχθεί. Απλώς οι εμπλεκόμενοι για την εμπλοκή και σύσταση στην εγκληματική οργάνωση όπως επιγράφεται θα γίνει άμεσα και θα εξεταστεί ο τρόπος παραπομπής αμέσως την επόμενη εβδομάδα. Αυτοί που λένε για κωλοτούμπες που τα έχουν δει αυτά τα πράγματα;".
Άβαταρ μέλους
goran 64

Από όμορφα λόγια και θεωρία έχουμε χορτάσει πλέον τόσα χρόνια...δεκαετίες ολάκερες πέρασαν μ αυτά!!!

Μόλις δούμε και κανένα "πουλί να κελαηδάει μέσα στο κλουβί", τότε κάτι θα έχει μόλις.............ξεκινήσει!!!

Τότε θα μπορούμε να περιμένουμε και συνέχεια με............................ολίγα ψήγματα αισιοδοξίας όμως!!!

Γιατί;;; Γιατί ακόμα και ο φτερωτός γιατρός που τον τσάκωσαν με την γίδα στην πλάτη.........έξω είναι πια!!!

Κι αυτό είναι αναμφισβήτητο γεγονός και κανενός είδους..................................................λαϊκισμός!!!

Κ@σκωτ@ς, Μένιος, Άκης κ.τ.λ., κ.τ.λ. διαχρονικά εξιλαστήρια συμφωνημένα "θύματα" της δικαιοσύνης μας!!!

Κι αυτοί "μικρές νίκες" ήταν προσωρινά, αλλά ο ντεμέκ πόλεμος κατέληξε σε κατοχή του λαού μας............... δεκαετίες τώρα!!!

Κι ο ζυγός μας...ζυγός παραμένει, ακόμα πιο βαρύς και σφιχτός καθημερινά, για όλους μας και για τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. φυσικά!!!

Κοιτάξτε όλοι γύρω σας, δίπλα σας, και θα το διαπιστώσετε αμέσως!!!
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Οι ταισμενοι αρδ αρχισαν να προετοιμαζουν το εδαφος για την αναμενομενη μεγαλοπρεπεστατη επαναστατικη κυβιστηση.Και οπως παντα ολες οι ντροπες εχουν το κλασικο περιτυλιγμα 'για το καλο του ΠΑΟΚ'.Εδω εχουμε καταπιει αλλα σοβαροτερα,σε μια κωλοτουμπιτσα θα κολλησουμε?
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

KOSTAS54 έγραψε:Όταν περικυκλώνεις έναν εχθρό, άφηνέ του μια διέξοδο φυγής.
Για μια στιγμη νομιζα οτι εγραφες Τζον Σνοου :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:D

κατα τα άλλα, αν η ομάδα δεν κινδυνεύει με τιμωρία βαθμών, ας μην κατέβει.

αν κινδυνεύει και επειδή ξέρουμε ότι αν κάτι τέτοιο ισχύει τότε και οι απεργίες και όλα θα σταματήσουν ώστε να τη φάμε πάλι στα πλευ οφφ, δλδ 3*5=15 τότε ας βρεθεί μια άλλη λύση. και επειδή πραγματικά καμία απο όσες έχω διαβάσει -και- εδώ δεν μου...κάνει, ας βρούνε κάτι..καινοτόμο να κάνουν... :roll: :roll: :D μαζί τους ότι και αν αποφασίσουν λοιπόν .

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πάρε τον Καλμαζιδης team manager για θέματα ψυχολογίας, ή βρες έναν κλώνο του.
Θα βρει χρόνο να ασχοληθεί, δέκα λεπτά θα μιλάει στα κακομαθημένα φτάνουν

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Όταν περικυκλώνεις έναν εχθρό, άφηνέ του μια διέξοδο φυγής.
Για μια στιγμη νομιζα οτι εγραφες Τζον Σνοου :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Έτσι, ασύμμετρη διεξαγωγή πολέμου, να χάσουν τον μπούσουλα οι βαρόνοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”