έμαθα όμως τη σούμα... κάτι είναι κι αυτό
Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
Re: Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
να χωρέψω? εγώ?  

danirifle έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Ποιος πωλείται ;![]()
![]()
δεν ξέρω, εσύ θα μας πεις
σούρμε ναι, ήμουν σάμο πέρσι
Καλα εγω πλους τους πουλάω αλλα το θεμα ειναι ποσο δίνουν

- ΑποστόληςΑ

Χάνεις που δεν χορεύεις, αδελφέ dani. Ο συρτός της Σάμου μοιάζει πολύ με τον Καλαματιανό: 12 βήματα. Απλά τα σταυρώματα (8ο και 11ο βήμα) είναι πίσω, ενώ στο Καλαματιανό είναι μπροστά. Υπάρχουν και άλλοι χοροί, όπως ο συρτός Χίου και ο συρτός Μακεδονικός (πχ "μήλο μου κόκκινο"), που επίσης μοιάζουν με τον Καλαματιανό, αλλά το 8ο βήμα είναι μπροστά, όπως στον Καλαματιανό, ενώ το 11ο πίσω, όπως στον Σαμιώτικο. 
Ο Ικαριώτικος είναι άλλη ιστορία: Λίγο πιο δύσκολος και πιο γρήγορος, αλλά το κλασσικό Ικαριώτικο τραγούδι το θεωρώ ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια που έχω ακούσει. Ο χορός ξεκινάει λίγο πιο αργός με συρτό στα τρία και εν συνεχεία μπαίνει το πιο γρήγορο κομμάτι, πχ:
[youtube]kyzLjjhtu08[/youtube]
Sorry για το off-topic, αλλά δεν κρατήθηκα.

Ο Ικαριώτικος είναι άλλη ιστορία: Λίγο πιο δύσκολος και πιο γρήγορος, αλλά το κλασσικό Ικαριώτικο τραγούδι το θεωρώ ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια που έχω ακούσει. Ο χορός ξεκινάει λίγο πιο αργός με συρτό στα τρία και εν συνεχεία μπαίνει το πιο γρήγορο κομμάτι, πχ:
[youtube]kyzLjjhtu08[/youtube]
Sorry για το off-topic, αλλά δεν κρατήθηκα.
- Kostomanolis

Για τον Κλαους ενδιαφερονται οι σχιστοματηδες... Θυμαται κανεις ποσα σμπρωξαν για τον Γιαννου; 1-2 εκατομυρρια παραπαβω δεν θα τα αξιζεο ο Στεφανακος. Να παρει και το γκομενακι του μαζι να κανει διεθνη καριερα... Παντως πλακα πλακα φοβερη εμπειρια η Ασια και ειδικα Κινα-Ιαπωνια και λογω πολιτισμου..
Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ

Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis

Μονο 2... ενα 5αρι να μην το πιανει ο Κλαους;
Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ

Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
- Μαυρο Χιονι
 - Moderator

Άσχετο κάπου διάβασα το 30ετες πλάνο των κινέζων για το ποδόσφαιρο. Μια κολουμπρα την έπαθα είναι η αλήθεια!

- john4serres

Τους έχω συμπαθησει τους Κινέζους για κάποιο λόγο. Καμία σχέση με καταρ κτλ 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ας τους ενισχύσουμε τότε με παίκτες που ξέρουν να εκπληρώνουν πλάνα!!!Έχω Γλύκο,Τζαβέλα,Σκόνδρα,Vitor,Κίτσιου,Golasa,Τζιόλη.....Διαλέχτεεεε!Με το αζημείωτο βεβαίως-βεβαίωςΜαυρο Χιονι έγραψε:Άσχετο κάπου διάβασα το 30ετες πλάνο των κινέζων για το ποδόσφαιρο. Μια κολουμπρα την έπαθα είναι η αλήθεια!
- kataramenos5

Και καπου εδω ο Ιβαν λιποθυμησε.Μαυρο Χιονι έγραψε:Άσχετο κάπου διάβασα το 30ετες πλάνο ....
Η αλήθεια, μετά από κάτι που έμαθα μόλις χθες, πιθανολογείται να είναι η κάτωθι: 
Το καλοκαίρι α φύγουν οι παίχτες που θα πέσει, μετά και την φετινή κατάληξη της σεζόν, η αξία τους στο..............................................................................................football manager!!!

Έχει κουραστεί πλέον ο Γιώργος να μην παίρνει Πρωτάθλημα ούτε καν εκεί, οπότε θα πει: "Μπαμπά, κοίτα να φέρουμε 5-6 "Μπερμπαταίους" ακόμα για να το σηκώσω επιτέλους το γ@μημένο.........έστω και στο F/M"!!!

"ΛΕΦΤΑ......................ΥΠΑΡΧΟΥΝ" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το καλοκαίρι α φύγουν οι παίχτες που θα πέσει, μετά και την φετινή κατάληξη της σεζόν, η αξία τους στο..............................................................................................football manager!!!
Έχει κουραστεί πλέον ο Γιώργος να μην παίρνει Πρωτάθλημα ούτε καν εκεί, οπότε θα πει: "Μπαμπά, κοίτα να φέρουμε 5-6 "Μπερμπαταίους" ακόμα για να το σηκώσω επιτέλους το γ@μημένο.........έστω και στο F/M"!!!
"ΛΕΦΤΑ......................ΥΠΑΡΧΟΥΝ" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!