Βόλλεϋ 2015-2016
- painkiller4
- kataramenos5
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
Περα απ το χαβαλε παντως ,η διακυμανση του σκορ στο προηγουμενο παιχνιδι δειχνει οτι τα πραγματα δε θα ναι ευκολα.Αμα μπουμε ψηλωμενοι θα πεσει φαπα.Χρειαζεται φουλ συγκεντρωση.
Έτσι ακριβώς είναι, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη, όχι μόνο στον τεράστιο επαγγελματισμό των παιχτών μας, αλλά και στις ικανότητες του Κάλμα να διαβάζει ένα παιχνίδι πολύ καλύτερα απ τον "δραχμολάγνο β@ρουφάκη" των πουστόγ@υρων!!!

Το ματς θα ειναι πολυ δυσκολο(αναμενεται παρουσια Σαββιδη
),πρεπει να προσεξουμε μην τους βαλουμε στο παιχνιδι.Δεν υπαρχει κανενα παρτυ.Υπαρχει ΜΑΧΗ.100 λεπτα φωνη για ΠΑΟΚ και 10 για γαλλικα στο δαφνομπουκωμενο και όχι το αντιστροφο.Ενα βημα εμεινε ακομα και περνάμε στον τελικο.Τα πανηγυρια ας τα αφήσουμε για όταν με το καλό κανουμε 3 νικες με Κηφισιά ή Σύρο.
Θα ειναι ΚΡΙΜΑ να μη γινει σολντ αουτ.Πρεπει να στηριχθεί οικονομικα η διοικηση ετσι ώστε να βοηθηθεί στο να κρατησει τους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ και του χρονου.Μπορει τα 15 ευρω να ειναι μια τσιμπημενη τιμή ΟΜΩΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΟΚ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΕΝΤ.Και θα ειναι ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ να μην εξαντηθουν όλα.

Θα ειναι ΚΡΙΜΑ να μη γινει σολντ αουτ.Πρεπει να στηριχθεί οικονομικα η διοικηση ετσι ώστε να βοηθηθεί στο να κρατησει τους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ και του χρονου.Μπορει τα 15 ευρω να ειναι μια τσιμπημενη τιμή ΟΜΩΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΟΚ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΕΝΤ.Και θα ειναι ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ να μην εξαντηθουν όλα.
Δεν ξερω τι εχει γραφτει αλλα οποιος νομιζει οτι το ματς θα ειναι ευκολο ειναι γελασμενος,τιποτα δεν εχει τελειωσει οι ομαδες ειναι κοντα.
μπραβο στην ομαδα για τη νικη στο δευτερο ματς...οπως ακριβως τα λεμε οταν η υποδοχη παει καλα ολα τα αλλα διορθωνονται και στους δυο αγωνες στην τρουμπα τα αυξημενα ποσοστα υποδοχης μας εδωσαν τις λυσεις που δε μπορουσαμε να βρουμε...
πολλα μπραβο και στο σμαραγδη που ηταν ο κρυφος ασσος στο μανικι μας στο δευτερο αγωνα...
ελπιζω ολη αυτη η ψυχολογια να μη γυρισει μπουμερανγκ σημερα...δε μου αρεσει καθολου το κλιμα που καλλιεργηθηκε μετα το δευτερο ματσακι ολες αυτες τις μερες...
ελπιζω ο κοσμος οπως και περισυ να μην τους αφησει να μπουνε ποτε στο ματς...
παμε ΠΑΟΚαρα
πολλα μπραβο και στο σμαραγδη που ηταν ο κρυφος ασσος στο μανικι μας στο δευτερο αγωνα...
ελπιζω ολη αυτη η ψυχολογια να μη γυρισει μπουμερανγκ σημερα...δε μου αρεσει καθολου το κλιμα που καλλιεργηθηκε μετα το δευτερο ματσακι ολες αυτες τις μερες...
ελπιζω ο κοσμος οπως και περισυ να μην τους αφησει να μπουνε ποτε στο ματς...
παμε ΠΑΟΚαρα

goran 64 έγραψε:ΓΑΜΩ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΟΥΜΠΑΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!!paokovios1974 έγραψε:ΚΑΙ ΤΗΝ 8παιδια...
ΚΑΙ ΤΗΝ 7

Πετσιά τους θέλω όσους είναι απόψε μέσα!!! ΤΡΟΜΟΦΩΝΗ ΜΟΝΟ!!!!!!
- Μπαρκαρούτσος
Π.Α.Ο.Κ.άρα σ αααγαπώώώώ..................
και παντού σ ακολουθώώώώ..................
γάμ@ τον όπου τον βρείίίίίίίίςςς................
τον τραααβελόγαυροοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό θα γίνει κι απόψε!!!
Κανένας μας δεν έχει δικαίωμα να φοβάται πριν από μία μάχη, ειδικά εναντίον των πουστόγ@υρων!!!

Υ.Γ. Τρεισήμισι ωρίτσες ακόμα...Δεν περνάει σήμερα η πτνα ρε πστ μου...

Κληθηκε σε απολογια ο Σεπεδα απο την εσαπ, γιατι την εβγαλε εξω μεσα σε κινεζικο εδαφος!
Το δεν σας ακούω είναι υβριστικό ;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Σήμερα παιχταρά ας δουν τα αρ@διαΚαλούν σε απολογία τον Σεπέδα!
Πριν λίγες μέρες το INPAOK, σας είχε ενημερώσει για την απίστευτη έκθεση, που συνέταξε ο κομισάριος του δεύτερου ημιτελικού του πρωταθλήματος της Volleyleague, που ανέφερε ότι δήθεν ο Σεπέδα προκάλεσε του οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι δημιούργησαν
Τώρα η ΕΣΑΠ, με πρόεδρο τον αντιπρόεδρο του ΤΑΠ Ολυνπιακού, Παντελή Ταρνατώρο, που θυμίζουμε ότι στον πρώτο ημιτελικό ζητούσε έντονα από τους διαιτητές να τιμωρήσουν τον Χιμένες, καλεί τον Σεπέδα σε απολογία.
Βέβαια το video του αγώνα, δικαιώνει τον Σεπέδα, ενώ άλλωστε ποτέ στην ιστορία του αθλητισμού δεν έχει κληθεί σε απολογία παίκτης, επειδή έκανε κίνηση «δεν ακούω» προς την κερκίδα.
Λίγες ώρες πριν την έναρξη του τρίτου μεγάλου ημιτελικού, η ΕΣΑΠ βασιζόμενη στην απίστευτη έκθεση του κομισάριου Στέφανου Βασιλειάδη, καλεί σε απολογία τον καλύτερο παίκτη των «ασπρόμαυρων», την στιγμή που ο ΠΑΟΚ, θα χρειαστεί τον μεγάλο superstar του, είτε για τα ημιτελικά, (εφόσον δεν κερδίσει σήμερα), είτε για την σειρά του μεγάλου τελικού με την Κηφισιά.
Aναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
O αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΠ καλεί σε απολογία:
1.Το ΤΑΑ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Το ΜΠΔΟ της ΕΣΑΠ έχοντας υπόψη τις διατάξεις σύμφωνα με τον Ειδικό Πειθαρχικό Κανονισμό της ΕΣΑΠ περιόδου 2015/2016, (άρ. 1, 17 παρ. 1, 19,22) σχετικά με επεισόδια περιορισμένης έκτασης εντός αγωνιστικού χώρου.
ΚΑΛΕΙ: Το προαναφερόμενο ΤΑΑ όπως μέχρι την Τρίτη 12/4/2016 και ώρα 11.30 να παραστεί ενώπιών μας ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις αναφερόμενες πράξεις στα συνημμένα στην παρούσα Κλήση έγγραφα του αγώνα του σωματείου σας που διεξήχθη στις 8 Απριλίου 2016 για τα Play offs.
2.Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ και τον αθλητή του Αμπρέου Σεπέδα
Το ΜΠΔΟ της ΕΣΑΠ έχοντας υπόψη τις διατάξεις σύμφωνα με τον Ειδικό Πειθαρχικό Κανονισμό της ΕΣΑΠ περιόδου 2015/2016, (άρ. 1, 2, 3A 12, 14 παρ1, 17 παρ. 1 και παρ 2Α) σχετικά με ανάρμοστη συμπεριφορά αθλητή,
ΚΑΛΕΙ: Το προαναφερόμενο ΤΑΑ καθώς και τον Πετοσφαιριστή του ίδιου ΤΑΑ Αμπρέου Σεπέδα, όπως μέχρι την Τρίτη 12/4/2016 και ώρα 12.00 να παραστεί ενώπιών μας ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις αναφερόμενες πράξεις στα συνημμένα στην παρούσα Κλήση έγγραφα του αγώνα του σωματείου σας που διεξήχθη στις 8 Απριλίου 2016 για τα πλέι οφς.
- Unpsofable78
Σαν δε ντρεπονται τα μ.......α.τον Φιλιποφ γιατι δεν τον καλούν σε απολογία; Δεν ειδαν τον προκλητικό πανηγυρισμό του μετά απο μονό μπλοκ στον Χιμενεθ;που εκανε και χειρονομια σσσστ και μαλιστα υπαρχει και σε βιντεο;η μηπως δεν ειδαν τον τσαμπιυκα του στυλ θα σε "δειρω" μετα τον πανηγυρισμο του Χιμενεθ με το τελος του 1ου ημιτελικου.καντε καμια μαλακεια να τιμωρησετε τον Σεπεδα βλακες.Συμβουλη:ΜΗΝ παιζετε με την λαό του ΠΑΟΚ.
- Μπαρκαρούτσος
Πολύ λίγος κόσμος αυτή τη στιγμή στο γήπεδο... Ντροπή. Το πολύ 20 άτομα. Στις καρέκλες απέναντι από τους πάγκους είχε πρήξιμο από τους πορτοκαλί! Ευτυχώς το εισιτήριό μου είναι σε αυτές τις θέσεις.
Δυο μπουκάλια νερό που είχα, δεν τα πήραν στην είσοδο..! Λίγος κόσμος και στα εκδοτήρια, ελάτε πριν γίνει ο χαμός! Ήσυχα εδώ, χαμηλά τα φώτα, πολλά αυτοκόλλητα χορηγών στον αγωνιστικό χώρο...
Υπάρχουν καρεκλάκια για τη Π.Α.Ε... χαντμπολίστες και μπασκετμπολίστες δεν ξέρω. Ο Μπίδης έδειξε μια φορά ενδιαφέρον για το volley...
Δυο μπουκάλια νερό που είχα, δεν τα πήραν στην είσοδο..! Λίγος κόσμος και στα εκδοτήρια, ελάτε πριν γίνει ο χαμός! Ήσυχα εδώ, χαμηλά τα φώτα, πολλά αυτοκόλλητα χορηγών στον αγωνιστικό χώρο...
Υπάρχουν καρεκλάκια για τη Π.Α.Ε... χαντμπολίστες και μπασκετμπολίστες δεν ξέρω. Ο Μπίδης έδειξε μια φορά ενδιαφέρον για το volley...