που το βλεπεις??????????cellophan έγραψε:Ωραία βραδιά η σημερινή.......έλειπα για δουλειά, ξέρω το σκορ και το βλέπω χαλαρά και χωρίς άγχος......στο 2-0 είμαι τώρα. Βάζω ουισκάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βόλλεϋ 2015-2016
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
Κάθε τόσο, σχεδόν καθημερινά, διαβάζω στο φόρουμ ότι ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει. Παπάρια.
Ποιος κρίνει ποιον και με ποιες συνέπειες; Ξανά Παπάρια.
Γιατί νομίζεται ότι πολλοί την κάνουν από το φόρουμ ή γράφουν μόνο στον ξερόλα και το καφενείο;
Μέρα χαράς σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι ό,τι γράψω δεν είναι υπό το βάρος της στεναχώριας ή της οργής (οι γνωστές παπαροδικαιολογίες για την μιζέρια, τα τρολαρίσματα και τα τρυπήματα) ύστερα από μια ήττα αλλά θα είναι υπό πλήρη νηφαλιότητα.
Πάμε μια γρήγορη:
Εσύ δεν ειρωνευόσουν την διοίκηση και τους παίκτες πριν 15 μέρες και άφηνες και μπηχτές για το που βρήκαν τα χρήματα και έφτιαξαν ομάδα; Εσύ δεν έλεγες για παίκτες που μας ντρόπιασαν; Και κάτι για 100 ευρώ διαρκείας;
Τώρα θα γλείψεις αυτούς που έφτυσες και θα κατασκηνώσεις και στο παλατάκι;
Πραγματικά, χωρίς παρεξήγηση, βοήθα λίγο να καταλάβω.
Στις 26/3 τραγουδούσες το "έκανες τον κοκκινάκη μάγκα, ρε μαλλάκα, ρε μαλλάκα" και έλεγες τους παίκτες λούζερς και τον γάβρο καλύτερη ομάδα, αλλά σήμερα προτείνεις 20ρικο εισητήριο και στήριξη.
Υποκλίνομαι.
ΝΑ σε ρωτήσω ρε δερβίση: Τελικά έχουμε μια γελοία ομάδα από λούζερς, όπως αυτής του μπάσκετ του '80 και του '90; Γιατί κάτι τέτοια με έλεγαν και κάτι βρωμοσκούλικα εκείνα τα χρόνια.
Μη με παρεξηγείς. Απλώς ρωτάω αν αληθεύει.
Έτσι δεν τους έλεγες πριν δύο βδομάδες;
PS: Όλα τα παραπάνω είναι αναφορές σε (κάποια από) αυτά που γράφτηκαν μετά την ήττα στην γλυφάδα.
Σήμερα είναι από τις μέρες που ντρέπομαι που είμαι ΠΑΟΚ. ΣΗΜΕΡΑ. Όχι όταν έχασα από τον γάβρο. Σήμερα.
Κρινόμαστε, λέει, από αυτά που γράφουμε. Αρκίδια κρινόμαστε. Πετάμε ένα γαμότικον με το "έχω τρέλλα" και είμαστε αυτόματα ΠΑΟΚ.
Γιατί νομίζεται ότι πολλοί την κάνουν από το φόρουμ ή γράφουν μόνο στον ξερόλα και το καφενείο;
Μέρα χαράς σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι ό,τι γράψω δεν είναι υπό το βάρος της στεναχώριας ή της οργής (οι γνωστές παπαροδικαιολογίες για την μιζέρια, τα τρολαρίσματα και τα τρυπήματα) ύστερα από μια ήττα αλλά θα είναι υπό πλήρη νηφαλιότητα.
Πάμε μια γρήγορη:
Φίλε μπερδεύτηκα.flash4 έγραψε:Τώρα ποιος περιμένει 3 μέρες ειλικρινά. Έχω και σχολή και δε μπορώ να κατασκηνώσω από νωρίς στο παλατάκι
Εσύ δεν ειρωνευόσουν την διοίκηση και τους παίκτες πριν 15 μέρες και άφηνες και μπηχτές για το που βρήκαν τα χρήματα και έφτιαξαν ομάδα; Εσύ δεν έλεγες για παίκτες που μας ντρόπιασαν; Και κάτι για 100 ευρώ διαρκείας;
Παραδέχομαι μεγαλοψυχία.Παλαιολόγος έγραψε:ποσο να το βαλει; 5;
και λιγα εβαλε
αμα θες ομαδα πρωταθλητισμου 20 θα το χεις και θα στηριζεις
Στις 26/3 τραγουδούσες το "έκανες τον κοκκινάκη μάγκα, ρε μαλλάκα, ρε μαλλάκα" και έλεγες τους παίκτες λούζερς και τον γάβρο καλύτερη ομάδα, αλλά σήμερα προτείνεις 20ρικο εισητήριο και στήριξη.
Υποκλίνομαι.
ΝΑ σε ρωτήσω ρε δερβίση: Τελικά έχουμε μια γελοία ομάδα από λούζερς, όπως αυτής του μπάσκετ του '80 και του '90; Γιατί κάτι τέτοια με έλεγαν και κάτι βρωμοσκούλικα εκείνα τα χρόνια.
Οι τεράστιοι και τα παλικάρια ποιοι είναι; Οι λούζερς, οι "ότι να 'ναι ή οι πελάτες του γκέι;thanos-xanthi έγραψε:ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ
μπραβο ρε παλικαρια
![]()
Φαντάζομαι ότι δεν αναφέρεσαι στον Σεπέδα, που δεν θέλεις να βλέπεις ούτε έξω από τα Μάλγαρα.paoktzis έγραψε:δεν θελω να ακουω χαζομαρεςKostas_Peraia4 έγραψε:Με Rangel και Gomes απο αυτους δεν χαναμε ουτε σετ φετος
1 εχουμε πολυ καλυτερους απο τον ραγκελ...
Και άι σιχτίρ και λούζερς και καλύτεροι; Γίνεται;stelyk έγραψε:οπως χασαμε 2 ΤΙΤΛΟΥΣ ετσι γαμησαμε σημερα, με την διαφορα οτι για 6ο παιχνιδι φετος αποδειξαμε οτι ειμαστε καλυτεροι και στα 6!!!!!!
PS: Όλα τα παραπάνω είναι αναφορές σε (κάποια από) αυτά που γράφτηκαν μετά την ήττα στην γλυφάδα.
Σήμερα είναι από τις μέρες που ντρέπομαι που είμαι ΠΑΟΚ. ΣΗΜΕΡΑ. Όχι όταν έχασα από τον γάβρο. Σήμερα.
Κρινόμαστε, λέει, από αυτά που γράφουμε. Αρκίδια κρινόμαστε. Πετάμε ένα γαμότικον με το "έχω τρέλλα" και είμαστε αυτόματα ΠΑΟΚ.
DC τα λες πολύ σωστά.
Και βασικά και γω έχω τις δικιές σου απορίες. Πώς γίνονται αυτές οι διαφορές? Πραγματικά ας προσπαθήσουν να καταλάβουν, εάν δεν ξέρουν και να μας πουν και μας.
Εντάξει, εγώ δε γράφω συχνά αλλά παρακολουθώ..
Σωστός είσαι πάντως.
Όσο για το σημερινό, χαρά μεγάλη. Θέλει προσοχή πάντως, τα γαυρουνιά θα χρησιμοποιήσουν τις γνωστές τους μεθόδους..
Και βασικά και γω έχω τις δικιές σου απορίες. Πώς γίνονται αυτές οι διαφορές? Πραγματικά ας προσπαθήσουν να καταλάβουν, εάν δεν ξέρουν και να μας πουν και μας.
Εντάξει, εγώ δε γράφω συχνά αλλά παρακολουθώ..
Σωστός είσαι πάντως.
Όσο για το σημερινό, χαρά μεγάλη. Θέλει προσοχή πάντως, τα γαυρουνιά θα χρησιμοποιήσουν τις γνωστές τους μεθόδους..
- Μπαρκαρούτσος
Rolando Cepeda Abreu έγραψε:είχα χρέος απέναντι στην ομάδα και στον κόσμο της, που μου έδωσε δύναμη και πιστεύει σ’ εμάς.
Ποιοι πίστεψαν σε εσάς; Οι 300 του Λεωνίδα σε κάθε αγώνα, ή οι 100 του αγώνα με Παναχαϊκή;
Ούτε στο πρωτάθλημα με γαύρο γέμισε...
mpafos4 έγραψε:ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ,ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!!
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΖΕΡΟΣ.Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΣ!!!
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ???....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???
Για το πρώτο, είναι κλασσική ελληνική & ΠΑΟΚτσήδικη νοοτροπία... Δες τον αγώνα με Πανάχα (ο αμέσως προηγούμενος εντός) και δες τι θα γίνει τη Δευτέρα που πιστεύω ότι οι μισοί όταν θα ξεκινήσουν "να κάνουν χιλιόμετρα πάλι", θα νομίζουν ότι παίζουμε τελικό...
Για το δεύτερο, πιστεύω ότι γίναμε πανηγυρτζήδες όταν άδειασε το πορτοφόλι... Πολλοί δεν έχουν τη πολυτέλεια του γηπέδου, και διαλέγουν...
pilotos έγραψε:Κάτσε να δούμε το χάντμπολ...kataramenos5 έγραψε:Μες στη μαυριλα που μας πλακωνει φετος το βολλευ δειχνει το δρομο.
ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΕΣ ΨΥΧΑΡΕΣ.
Μπας και φορμαριστει, γιατί εκεί έχει πιο ψυχαρες
SM-G920F
- Παλαιολόγος
συγγνωμη,αλλα το σημερινο δεν αλλαζει την αποψη που εχω πως το dna της ομαδας που υποστηριζω ειναι να χανει τιτλους με χιλιους διαφορετικους τροπους
ποσες ομαδες εχουν δει τετοιες ανατροπες,απωλειες τιτλων και μαλιστα σε μια χρονια ακομα και στο βολευ;
και για να ειμαι ειλικρινης ακομα και με 2-0 ο ΠΑΟΚ με εχει μαθει να κραταω μικρο καλαθι,τοσο για αυτηντ ην σειρα,οσο για την επομενη
και ναι οντως τον κοναν τον κοκκινακη μαγκα εκεινη την μερα,δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια,πικαρισμα ηταν.
οπως ειπα και τοτε η ομαδα εχει σκαμπανεβασματα,ο ολυμπιακος ομως ειναι σταθερος αν και με συγκεκριμενο ταβανι
ο ΠΑΟΚ γι ανα παρει τιτλο τοσα χρονια που μας βλεπουμε πρεπει να εχει δυο κλασεις καλυτερη ομαδα απο τους αντιπαλους
ε λοιπον ο καλμα δειχνει να την εδεσε την ομαδα στην πιο κρισιμη στιγμη
επισης ποτε δεν ειπα πως δεν ειναι καλοι παιχτες π.χ θυμαμαι να υπερασπιζομαι σεπεδα εκεινη την μερα
κατα την γνωμη μου για να αποτιναξουμε αυτο το dna που μας κυνηγαει ιδιως απο εκεινη την εποχη,πρεπει να παρουμε σειρα τιτλους σε μπαλα ή μπασκετ
ποσες ομαδες εχουν δει τετοιες ανατροπες,απωλειες τιτλων και μαλιστα σε μια χρονια ακομα και στο βολευ;
και για να ειμαι ειλικρινης ακομα και με 2-0 ο ΠΑΟΚ με εχει μαθει να κραταω μικρο καλαθι,τοσο για αυτηντ ην σειρα,οσο για την επομενη
και ναι οντως τον κοναν τον κοκκινακη μαγκα εκεινη την μερα,δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια,πικαρισμα ηταν.
οπως ειπα και τοτε η ομαδα εχει σκαμπανεβασματα,ο ολυμπιακος ομως ειναι σταθερος αν και με συγκεκριμενο ταβανι
ο ΠΑΟΚ γι ανα παρει τιτλο τοσα χρονια που μας βλεπουμε πρεπει να εχει δυο κλασεις καλυτερη ομαδα απο τους αντιπαλους
ε λοιπον ο καλμα δειχνει να την εδεσε την ομαδα στην πιο κρισιμη στιγμη
επισης ποτε δεν ειπα πως δεν ειναι καλοι παιχτες π.χ θυμαμαι να υπερασπιζομαι σεπεδα εκεινη την μερα
κατα την γνωμη μου για να αποτιναξουμε αυτο το dna που μας κυνηγαει ιδιως απο εκεινη την εποχη,πρεπει να παρουμε σειρα τιτλους σε μπαλα ή μπασκετ
Μαλλον γινετε τελικα, αυτο δειξανε στα 2 τελευταια παιχνιδια!DC έγραψε:...Και άι σιχτίρ και λούζερς και καλύτεροι; Γίνεται;stelyk έγραψε:οπως χασαμε 2 ΤΙΤΛΟΥΣ ετσι γαμησαμε σημερα, με την διαφορα οτι για 6ο παιχνιδι φετος αποδειξαμε οτι ειμαστε καλυτεροι και στα 6!!!!!!

Το λαθος ηταν δηλαδη οτι εγραψα αη σιχτιρ μετα απο απωλεια κυπελλου, ή οτι εγραψα λουζερ μετα απο απωλεια κυπελλου δις? και επειδη αποθεωσα τον κανονικο ΠΑΟΚ σημερα, το κανα και προχτες υποψιν, εγινα ξανα ΠΑΟΚ?

Και γω ντρεπομαι παυ ντρεπεσε οταν χαιρονται συνοπαδοι σου με τις νικες μας.

- V-olakiotis
Δε χορταινω να βλέπω το τελευταίο καρφί του Σεπέδα!!!
Ήταν καιρός να παίξουμε ως ΠΑΟΚ!
Τη Δευτέρα ξεσκισμα ξανά και οι κερκίδες να γεμίσουν και στον τελικό...όχι μόνο με τους απόγονους του έκτου Στόλου...
Στάλθηκε από το Lenovo A606 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήταν καιρός να παίξουμε ως ΠΑΟΚ!
Τη Δευτέρα ξεσκισμα ξανά και οι κερκίδες να γεμίσουν και στον τελικό...όχι μόνο με τους απόγονους του έκτου Στόλου...
Στάλθηκε από το Lenovo A606 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
obanebane έγραψε:Σωστοτατος ο Τετρατζε,αν καποιοι εκλεψαν παιχνιδια αυτοι ειναι οι γαυροι,σε ολα τα ματς δειξαμε οτι ειμαστε καλυτεροι αλλα καπου κολαγε η ομαδα κυριως ψυχολογικα.
Το κλειδι ειναι την παρασκευη, θα τους σκισουμε τους καριοληδες.
- hasio_john
Δε θέλω να μπω σε αντιπαράθεση ούτε έχω να αποδείξω κάτι. Δε μετανιώνω για ό,τι έγραψα εκείνη τη μέρα. Εφόσον δεν ξεπερνιούνται κάποια όρια ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει και ό,τι τον εκφράζει μια δεδομένη στιγμή. Και δε λέω για μένα, μιλάω για όλους. Το ότι υπήρξε δυσαρέσκεια και αγανάκτηση είναι άκρως φυσιολογικό, αλλά ουδεμία σχέση έχει το πόσο και αν στηρίζει κάποιος με το τι θα γράψει σε ένα φόρουμ αγνώστων. Αν είμαστε πανηγυρτζήδες επειδή όταν πιστεύουμε σε μια ομάδα θέλουμε τίτλους, ναι είμαστε. Είδαμε και τις παλιές γενιές πόσο γεμίζουν τα γήπεδα. Που έχουν δει τις χρυσές περιόδους και του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Τώρα το να αρχίσουμε να ξεθάβουμε ποστ εκ του ασφαλούς είναι πολύ εύκολο αλλά δεν έχει καμία ουσία.mpafos4 έγραψε:"Πάλι μας ντροπιάσατε. Όχι γιατί χάσατε αλλά για το πώς χάσατε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ούτε καλύτερη ομάδα ο γαύρος ούτε ψυχολογία και μ....κίες. Πρώτον όταν έχεις 3 match point και χάνεις το σετ με σερί 5-0 σημαίνει ότι έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας, ηττοπάθεια και γενικά ότι είσαι λίγος. Δεύτερον το ότι πετάς λευκή πετσέτα στη συνέχεια επίσης δείχνει ότι είσαι λίγος. Τζάμπα η επίσκεψη στο παλατάκι προχθές για τόνωση ηθικού (χαμένος κόπος δηλαδή). Όσο για τους ερασιτεχνισμούς της διοίκησης τα λόγια είναι περιττά. Βρήκαν λεφτά πρόπερσι (πώς τα βρήκαν βέβαια δεν ξέρουμε) έγινε κάτι καλό και το κατέστρεψαν. Γιατί όπως φαίνεται στο βόλεϊ το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας έχει να κάνει με το δέσιμο μιας ομάδας.
Ότι στα 90 χρόνια θα είμαστε για κλάματα σε όλα τα αντρικά αθλήματα (πλην ίσως του χάντμπολ που ακόμα το πιστεύω) και επιπλέον οι καλύτεροι πελάτες (για να μην πω άλλη λέξη) του γαύρου δεν το περίμενα."
Αυτα εδω τα εγραψε ΠΑΟΚτσης εδω μεσα-δεν εχει καμμια σημασια ποιος,αλλα ειναι αντιπροσωπευτικο!-μετα απο τον ημιτελικο.....ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!
ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ,ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!!
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΖΕΡΟΣ.Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΣ!!!
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ???....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???
Ότι πιο εύστοχο έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό. Και μη βγει κανένας και γράψει ότι έχουμε δημοκρατία και όλοι έχουν το δικαίωμα έκφρασης γιατί εδώ δεν αναφερόμαστε σε κάτι τέτοιο. και δε μιλάμε ούτε για κριτική την οποία σαφώς και όλοι πρέπει να κάνουμε. Εδώ όπως και σε άλλες περιπτώσεις μιλάμε για απαξίωση, για προσβολή των παικτών της ομάδας μας. Εδώ μιλάμε για κάτι πολύ πιο σημαντικό, για το ίδιο του DNA του ΠΑΟΚΤΣΗ που εξαιτίας πολλών παραγόντων έχει καταντήσει να είναι γκρινιάρης, μοιρολάτρης, ανυπόφορος στις ήττες, χωρίς πίστη, αρνητής της ίδιας του της ομάδας και τόσο υποκριτής ώστε μετά από νίκες έχει το θράσος να βγει και να μιλήσει, ευλογώντας εκεί που έβριζε.DC έγραψε:Κάθε τόσο, σχεδόν καθημερινά, διαβάζω στο φόρουμ ότι ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει. Παπάρια.
Πάμε μια γρήγορη:
Φίλε μπερδεύτηκα.flash4 έγραψε:Τώρα ποιος περιμένει 3 μέρες ειλικρινά. Έχω και σχολή και δε μπορώ να κατασκηνώσω από νωρίς στο παλατάκι
Παραδέχομαι μεγαλοψυχία.Παλαιολόγος έγραψε:ποσο να το βαλει; 5;
και λιγα εβαλε
αμα θες ομαδα πρωταθλητισμου 20 θα το χεις και θα στηριζεις
Υποκλίνομαι.
Οι τεράστιοι και τα παλικάρια ποιοι είναι; Οι λούζερς, οι "ότι να 'ναι ή οι πελάτες του γκέι;thanos-xanthi έγραψε:ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ
μπραβο ρε παλικαρια
![]()
Φαντάζομαι ότι δεν αναφέρεσαι στον Σεπέδα, που δεν θέλεις να βλέπεις ούτε έξω από τα Μάλγαρα.paoktzis έγραψε:δεν θελω να ακουω χαζομαρεςKostas_Peraia4 έγραψε:Με Rangel και Gomes απο αυτους δεν χαναμε ουτε σετ φετος
1 εχουμε πολυ καλυτερους απο τον ραγκελ...
Και άι σιχτίρ και λούζερς και καλύτεροι; Γίνεται;stelyk έγραψε:οπως χασαμε 2 ΤΙΤΛΟΥΣ ετσι γαμησαμε σημερα, με την διαφορα οτι για 6ο παιχνιδι φετος αποδειξαμε οτι ειμαστε καλυτεροι και στα 6!!!!!!
Εκτιμώ ότι αν περάσουμε θα έχει στον τελικό 10αρια εισιτήρια, οπότε κάντε τώρα την μαγκιά να είστε πληρωμένοι μέσα,η ομάδα θέλει βοήθεια!
Κοίτα να δεις που με 300-400 χιλιάρικα, μπορείς να πάρεις μεγάλες χαρές. Τόσα που παίρνουν μερικοί κακομαθημενοι και τους φαίνονται και λίγα...
SM-G920F
Κοίτα να δεις που με 300-400 χιλιάρικα, μπορείς να πάρεις μεγάλες χαρές. Τόσα που παίρνουν μερικοί κακομαθημενοι και τους φαίνονται και λίγα...
SM-G920F
[youtube]YgC9e0fUeTs[/youtube]μεγάλος ποντος απο Γκαρά (στο 3:05 , Φιλέ Εγκλεσκανς)