Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017
Re: Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017
Εμείς στο παιχνίδι της εικασίας δεν έχουμε μπει ποτέ. Ο Σάντος δεν είναι στα πλάνα του ΠΑΟΚ, δεν ακούγεται το όνομά του, δεν είναι ο εκλεκτός.
ταδε εφη σταυρος κολκας
ταδε εφη σταυρος κολκας
Και [CRYING FACE] ο κολκας
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Ειλικρινα δεν ξερω πλεον γιατι εισαι αλλο εδω μεσα. Ειρωνια πανω στην ειρωνεια με τρομακτικη ασυλια σε σημειο να μη θελουμε να μπαινουμε στο φορουμ για να μη βλεπουμε καθε ποστ σου με.....,,,,,,,,,,,,...... τετοιες απαντησεις φουλ στην ειρωνεια και μετα να ακολουθει ατελειωτη κλαψα και γλυψιμο στους μοντ. Τωρα δεν ειδα ουτε ενα λογο να ειρωνευτεις τον φιλο αλλα εσυ εκει, 10000 τελιτσες σας γκομενιτσα και ειρωνειες 10χρονουgoran 64 έγραψε:
Υ.Γ. Λευτεριά στους.........................κανονικούς........................επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και.... γιούχα στους.......................................................................άγγουρους προπονητές!!!
Υ.Γ. 2...Στήριξη στον Βλάντο Ίβιτς και........................................μετά το 3-1 από τον Νιώνιο!!!![]()
-
mbison
Μάρκεβιτς, αλλά δεν ξέρω αν έρχεται με grexit, χαμηλο budget Κλπ.
Επειδή βλέπω πιθανό το grexit, βλέπω Ίβιτς προπονητη, Βούκιτς ΤΔ.
Επειδή βλέπω πιθανό το grexit, βλέπω Ίβιτς προπονητη, Βούκιτς ΤΔ.
-
ron-swanson
- Kostomanolis
Ο Βουκιτς ανελαβε ποστο.ατην Εθνικη Σερβιας. Οποτε μαλλον δυσκολο να ερθει για ΤΔ
Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
Αυτος ο Μπεντο ενω δεν ειχε ασχημα αποτελεσματα στις ομαδες που προπονησε γιατι ειναι ανεργος 2 χρονια?
- ΑποστόληςΑ
Δίνουν πολύ καλά λεφτά απ ότι έχω μάθει στο Ταμείο Ανεργίας της Πορτογαλίας!!! 
- Kostas_Peraia4
Ποιος Μπέντο μωρέ τώρα;;;
Αυτός ρε είναι σαν δίδυμος αδερφός του.............................................................Δελατόλα!!!
Υ.Γ. Μου "φέρνει" όμως και λίγο στο ετούτο του τον.....................................................Δάκη!!!
Αυτός ρε είναι σαν δίδυμος αδερφός του.............................................................Δελατόλα!!!
Υ.Γ. Μου "φέρνει" όμως και λίγο στο ετούτο του τον.....................................................Δάκη!!!
- ΑποστόληςΑ
Το ινπαοκ γράφει ότι ενδιαφέρεται γι' αυτόν τόσο η Real Oviedo (Segunda División - δεν είναι σοβαρός αντίπαλος) όσο και η Olympique de Marseille που πέρυσι τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα της Γαλλίας και διαθέτει και γήπεδο 67.000 θέσεων.
- Kostas_Peraia4
Σαν φιλος της Sporting(λογω FM και Νανι),μπορω να πω πως ειναι πολυ καλος προπονητης.Πολυ αξιοπιστη λυση και πολυ δουλευταρας.
Παντως απο τα δημοσιευματα φαινεται οτι οντως κυνηγαμε Ιβηρα προπονητη,οποτε σε σωστο δρομο ειμαστε
Παντως απο τα δημοσιευματα φαινεται οτι οντως κυνηγαμε Ιβηρα προπονητη,οποτε σε σωστο δρομο ειμαστε
15-20 ευρωπαϊκών χωρών Πρωταθλήματα Α' Εθνικής Κατηγορίας, 250-350 ομάδες, χώρια οι πιο υποβαθμισμένες...joshua έγραψε:Αυτος ο Μπεντο ενω δεν ειχε ασχημα αποτελεσματα στις ομαδες που προπονησε γιατι ειναι ανεργος 2 χρονια?
Δυο χρόνια................καμιά τους δεν ενδιαφέρθηκε για τον πρώην Ομοσπονδιακό της Πορτογαλίας;;;