Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Ιβάν, ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι Μ.Κ.Ο.!!!
Διώξε τις "σταθερές-σαβούρα-κολλητάρια σου" (οικογενειακώς), ρίξε χοντρά φράγκα επιτέλους και φέρε παιχταράδες για να κάνουμε ομάδα!!!
Αλλιώς κάτσε και τρώγε μαζί τους..................προπονητές, Τ.Δ., Προέδρους και τις σάρκες του Π.Α.Ο.Κ.!!!
Υ.Γ. Τι (κάνεις ότι) δεν καταλαβαίνεις πλέον;;;
Διώξε τις "σταθερές-σαβούρα-κολλητάρια σου" (οικογενειακώς), ρίξε χοντρά φράγκα επιτέλους και φέρε παιχταράδες για να κάνουμε ομάδα!!!
Αλλιώς κάτσε και τρώγε μαζί τους..................προπονητές, Τ.Δ., Προέδρους και τις σάρκες του Π.Α.Ο.Κ.!!!
Υ.Γ. Τι (κάνεις ότι) δεν καταλαβαίνεις πλέον;;;
"Ο Ιβάν Σαββίδης, σε περίπτωση κατάκτησης του Πρωταθλήματος, για πρώτη φορά στην ιστορία της, από την Ροστόφ, θα δώσει extra πριμ 1.000.000 δολάρια στην ομάδα"!!!
Το "ρεπορτάζ" από την κεντρική μας στις ειδήσεις της δεξιάς μεριάς...
Μπράβο σου Ιβάν!!! Άντε και του χρόνου το ίδιο να κάνεις και στον Π.Α.Ο.Κ.!!!
Μακριά δηλαδή απ το αγωνιστικό τμήμα ολόκληρη την χρονιά (κι εσύ κι ο Γιώργος), χοσέμπας για ό,τι χρειάζεται η ομάδα σύμφωνα με τις εισηγήσεις των ποδοσφαιρανθρώπων της που θα κάνουν πλέον κουμάντο δίχως τις προσωπικές σου "παρεμβάσεις" και δυο-τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος να "τάξεις" και το extra πριμ-κίνητρο της κατάκτησης του Πρωταθλήματος!!!
Το "ρεπορτάζ" από την κεντρική μας στις ειδήσεις της δεξιάς μεριάς...
Μπράβο σου Ιβάν!!! Άντε και του χρόνου το ίδιο να κάνεις και στον Π.Α.Ο.Κ.!!!
Μακριά δηλαδή απ το αγωνιστικό τμήμα ολόκληρη την χρονιά (κι εσύ κι ο Γιώργος), χοσέμπας για ό,τι χρειάζεται η ομάδα σύμφωνα με τις εισηγήσεις των ποδοσφαιρανθρώπων της που θα κάνουν πλέον κουμάντο δίχως τις προσωπικές σου "παρεμβάσεις" και δυο-τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος να "τάξεις" και το extra πριμ-κίνητρο της κατάκτησης του Πρωταθλήματος!!!
ολη η πολιτικη αφροκρεμα βλεπω καλεσμενη στα 90 χρονια ΠΑΟΚ...
ευγε τσολια μου επαναστατη :ugeek:
Ο Τσε πέθανε δεν μπορούμε να τον καλέσουμε δυστυχώς
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sera4 έγραψε:ολη η πολιτικη αφροκρεμα βλεπω καλεσμενη στα 90 χρονια ΠΑΟΚ...
Σε λάθος μονοπάτι!!!
- kataramenos5
Να στειλουμε το δικο μας.eorptol έγραψε:Ο Τσε πέθανε δεν μπορούμε να τον καλέσουμε δυστυχώς
Ιβάν πες τον κουλη από κοντά γιατί έκανε καταγγελία σε βάρος σου στην βουλή όταν πήγε η ρύθμιση των 100 δόσεων ;
Μα θα πάει έτσι δεν είναι;kataramenos5 έγραψε:Να στειλουμε το δικο μας.eorptol έγραψε:Ο Τσε πέθανε δεν μπορούμε να τον καλέσουμε δυστυχώς
Ένεκα.....................................................................................συναδελφικότητας ρε συ!!!Sera4 έγραψε:ολη η πολιτικη αφροκρεμα βλεπω καλεσμενη στα 90 χρονια ΠΑΟΚ...
Υ.Γ. "Τσολιάς".................................................................................."βελούδινος" μήπως;;;
Καλα ρε Ιβαν,θα καλουσες ποτε σε πανήγυρη μοναστηριου............................πουτ@νες?
Ξεφτίλα αν έρθουν και προφανώς θα υπάρξουν αντιδράσεις!
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
prist64 έγραψε:Καλα ρε Ιβαν,θα καλουσες ποτε σε πανήγυρη μοναστηριου............................πουτ@νες?
Εξαρτάται κι από το ποιος θα ήταν ο....................................................................Ηγούμενος!!!
αν θελει ας ερθει και ο προθυπουργος και ο υπουργος και οποιος θελει δεν εχω κανενα προβλημα, αλωστε μην ξεχναμε οτι τον κοσμο τον καταστρεφουν αλλα στο ΠΑΟΚ εδωσαν την λυση που τοσα χρονια οι πρασινομπλε υποσχονταν και μας κοροιδευανμπορει λοιπον να ερθει οποιος θελει οχι ομως αυτος ο καριολης που ακουει στο ονομα κυριακος (μητσοτακης?) και ο λογος ειναι αυτος
[youtube]F-YnWBfhuMQ&feature=share[/youtube]
και για να προλαβω μερικους ειμαι φανατικα αντιαριστερος και στις εκλογες ψηφισα (ΠΑΟΚ)
[youtube]F-YnWBfhuMQ&feature=share[/youtube]
και για να προλαβω μερικους ειμαι φανατικα αντιαριστερος και στις εκλογες ψηφισα (ΠΑΟΚ)
Η αλήθεια είναι ότι ο Σαμαράς μας δούλευε ψιλό γαζί στο θέμα της ρύθμισης αυτοί το περάσανε και στην βουλή κράζανε Θεοχάρης κουλης και παπασκατουλοπουλος του πασοκ γιατί λέει ήταν χαριστική για ιβαν παρ όλο που μπήκαν 400.000 στην ρύθμιση. ...