29.Róbert Mak
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 11.Róbert Mak
Αφου ετσι αποφασισαν οι της επο,παρε τις ανασες σου που χρειαζεσαι γιατι εισαι αυτος με τα περισσοτερα παιχνιδια στην πλατη σου και γυρνα ετοιμος-ανανεωμενος,να τους ματωσεις τα διχτυα,στα πλει οφ.Σε περιμενουμε διακαως.
-
john4serres
Μεγάλο πληγμα σιγουρα για την ομαδα μας.
Αλλα εχω ενα προαίσθημα οτι αυτο το διαστημα εκτος αγωνιστικων υποχρεωσεων θα του βγει σε καλο.
Φυσικα δεν εχασε την θεση του στην εθνικη , καθως τον καλεσαν.
Αλλα εχω ενα προαίσθημα οτι αυτο το διαστημα εκτος αγωνιστικων υποχρεωσεων θα του βγει σε καλο.
Φυσικα δεν εχασε την θεση του στην εθνικη , καθως τον καλεσαν.
Επιτέλους ξεκούραση Ρόμπερτ...Μετά ακόμη πιο δυνατός ως το τέλος!!! ΥΠΟΜΟΝΗ !!!
Τώρα πια θα παίζεις εξτρέμ...αφού!!!
Τώρα πια θα παίζεις εξτρέμ...αφού!!!
- ΑποστόληςΑ
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
- painkiller4
Διαβάζοντας τα σημερινά δημοσιεύματα λέγεται ότι θα κάνει κίνηση να τον ανανεώσει ο ΠΑΟΚ κυρίως με μεσολαβητη τον Μιχελ, μακάρι να ευσταθούν ειδικά τον Μακ τον γουστάρω τρελά αλλά δεν ξέρω με παρουσία και στο Euro πως θα τον κρατήσει.
- ΑποστόληςΑ
Δεν πιστεύω ότι θέλει πλέον να μείνει μετά τις δηλώσεις που έκανε στην Σλοβακία!!! Κίνητρο 0...
Μακάρι να βρει καλύτερον ο Λιούμπος Μίχελ με τα κονέ του!!!
Πάντως την χρονιά θα την βγάλει παλικαρίσια πιστεύω και δεν θα.......................................κρύβεται!!!
Μακάρι να βρει καλύτερον ο Λιούμπος Μίχελ με τα κονέ του!!!
Πάντως την χρονιά θα την βγάλει παλικαρίσια πιστεύω και δεν θα.......................................κρύβεται!!!
- ΑποστόληςΑ
Ας φέρει 4 μύρια κι εμείς δεν θα σταθούμε εμπόδιο στην καριέρα του. Αυτόν άλλωστε το ρόλο μπορεί να παίξει ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή.
Το θέμα είναι να βρούμε, μ' αυτά τα λεφτά, ένα νεότερο εξτρέμ, πολλά υποσχόμενο, και ένα 10ρακι, που σε 2-3 έτη θα μας φέρουν 10 μύρια. .
Το θέμα είναι να βρούμε, μ' αυτά τα λεφτά, ένα νεότερο εξτρέμ, πολλά υποσχόμενο, και ένα 10ρακι, που σε 2-3 έτη θα μας φέρουν 10 μύρια. .
Και μετά θα κλαίμε που έφυγε όπως με τον βιερινια και είμαι σίγουρος ότι πρώτος θα το κάνεις εσύ γκοραν που βιάζεσε να τον διώξεις
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Όσο και να κλαίμε η ουσία είναι ότι δεν μπορεί το σημερινό μέγεθος του ΠΑΟΚ να κρατήσει παίκτες που μπορούν να κάνουν αξιόλογη καριέρα στο εξωτερικό.
+1ΑποστόληςΑ έγραψε:Όσο και να κλαίμε η ουσία είναι ότι δεν μπορεί το σημερινό μέγεθος του ΠΑΟΚ να κρατήσει παίκτες που μπορούν να κάνουν αξιόλογη καριέρα στο εξωτερικό.
Το θεμα ειναι μεχρι να αποκτησεις αναλογο μεγεθος,
να εχεις αγωνιστικα και οικονομικα οφέλη απο τετοιους παικτες.
ΥΓ Δεν καιγομαι ιδιαιτερα για τον Μακ.