Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Και Εγω νομιζω πελκα έπρεπε να βγάλει αν ήθελε να βαλει γκολασα οπωσδήποτε
Οχι οτι θα άλλαζε κατι βεβαια
Οχι οτι θα άλλαζε κατι βεβαια
Βλάντο, με Τζιόλη-Κάτσε 6-8άρια δεν......................................δημιούργησε κανείς!!!
Λάθος κι οι δύο αλλαγές σου σε σχέση μ αυτούς που βγήκαν τουλάχιστον (η τρίτη δεν κρίνεται για 3 λεπτά), αλλά στηρίζω άνετα για ακόμη 3 χρόνια αν είναι να διώξεις όλες τις κοπριές!!!
Λάθος κι οι δύο αλλαγές σου σε σχέση μ αυτούς που βγήκαν τουλάχιστον (η τρίτη δεν κρίνεται για 3 λεπτά), αλλά στηρίζω άνετα για ακόμη 3 χρόνια αν είναι να διώξεις όλες τις κοπριές!!!
- ΑποστόληςΑ
Θα διαφωνήσω. Ο Vladan κατέβασε την καλύτερα ενδεκάδα που είχε στη διάθεσή του. Βέβαια με την απουσία 7.5 παικτών (Κων/νιδης, Χατζη, Μυστα, Cimirot, Jairo, Mak, Berba και Rod για ένα ημίχρονο) δεν μπορούσε να πάει πολύ μακριά, όταν είχε απέναντί του το πιο φορμαρισμένο σύνολο του β΄ γύρου.
Και οι αλλαγές που έκανε καλές ήταν. Αυτούς είχε: Golasa και Antonis. Δυστυχώς τον πρόδωσαν οι Τζιόλης και Χαρίσης που ήταν κάτω του μετρίου. Και ο μεν Τζιόλης έβγαλε και ένα γκολ, έχει και πολλά παιχνίδια στα πόδια του, είναι και 31. Ο Χαρίσης όμως δεν δικαιολογείται.
Με Γλύκο τερματοφύλακα, Χατζη αντί Βίτορ, Cimirot αντί Τζιόλη και μπροστά τους Mak, Rod και Jairo θα δούμε άλλη ομάδα, ελπίζω, από την επόμενη κιόλας αγωνιστική.
Και οι αλλαγές που έκανε καλές ήταν. Αυτούς είχε: Golasa και Antonis. Δυστυχώς τον πρόδωσαν οι Τζιόλης και Χαρίσης που ήταν κάτω του μετρίου. Και ο μεν Τζιόλης έβγαλε και ένα γκολ, έχει και πολλά παιχνίδια στα πόδια του, είναι και 31. Ο Χαρίσης όμως δεν δικαιολογείται.
Με Γλύκο τερματοφύλακα, Χατζη αντί Βίτορ, Cimirot αντί Τζιόλη και μπροστά τους Mak, Rod και Jairo θα δούμε άλλη ομάδα, ελπίζω, από την επόμενη κιόλας αγωνιστική.
- abc_o_ karpouzas
εγω ελπιζω οτι η ....ταση του...να μονιμοποιηση στην 11δα τον τζιωλη με τον κατσε ειναι λογο απουσιας του τσιμιροτ
εχθες εκανε αλλαγη τον ποιο δυνατο χαφ
τον οποιον ειχε σε λαθος θεση
κρατησε μεσα τον τζιωλη που ....κρατουσε ...σαν 6ρι την ομαδα πισω απο την σεντρα και δεν εκμεταλευτηκε
καθολου τον αντωνης που εγω πιστευω οτι σε πρωτο χρονο με την ανακτηση της μπαλας με 15ρες 25ρες διαγωνιες
θα εσπρωχνε την ομαδα ποιο γρηγορα μπροστα
πιστευω ...βεβαια αυτο το λεω μετα τον αγωνα και απο αυτα που εχω δει...οτι αντι για 4-3-3
εαν επαιζε με 4-2-3-1
οπου στο 2 θα ειχε ...εστω και μετα απο αλλαγες στον καταλληλο χρονο...χαριση αντωνης
λεω εγω τωρα
θα τα πηγαίναμε καλυτερα
επισης σαν μετα χριστον προφητης λεω οτι πρεπει να κανει κατι με αυτον τον κιτσιου
εχθες εκανε αλλαγη τον ποιο δυνατο χαφ
τον οποιον ειχε σε λαθος θεση
κρατησε μεσα τον τζιωλη που ....κρατουσε ...σαν 6ρι την ομαδα πισω απο την σεντρα και δεν εκμεταλευτηκε
καθολου τον αντωνης που εγω πιστευω οτι σε πρωτο χρονο με την ανακτηση της μπαλας με 15ρες 25ρες διαγωνιες
θα εσπρωχνε την ομαδα ποιο γρηγορα μπροστα
πιστευω ...βεβαια αυτο το λεω μετα τον αγωνα και απο αυτα που εχω δει...οτι αντι για 4-3-3
εαν επαιζε με 4-2-3-1
οπου στο 2 θα ειχε ...εστω και μετα απο αλλαγες στον καταλληλο χρονο...χαριση αντωνης
λεω εγω τωρα
θα τα πηγαίναμε καλυτερα
επισης σαν μετα χριστον προφητης λεω οτι πρεπει να κανει κατι με αυτον τον κιτσιου
- ΑποστόληςΑ
Ο Αντώνης είναι ρίσκο, υπό την έννοια ότι δεν έχει δοκιμαστεί παρά σε 3 αγώνες. Προσωπικά τον πιστεύω πολύ, αλλά η εμπειρία Τζιόλη δεν μπορεί να παραβλεφθεί, ειδικά στα play-off.
Κι εγώ θεωρώ ότι ο Τζιόλης παίζει επειδή λείπει ο Cimirot, γιατί μόνον αυτοί οι δύο κατεβάζουν αξιόπιστα τη μπάλα. η άποψή μου είναι ΚΑΙ ο Αντώνης μπορεί να το κάνει, αλλά αυτό θα φανεί συν τω χρόνω, γιατί πρέπει ο Αυστραλός να μάθει καλά τον τρόπο που αγωνίζονται οι συμπαίκτες του.
Κι εγώ θεωρώ ότι ο Τζιόλης παίζει επειδή λείπει ο Cimirot, γιατί μόνον αυτοί οι δύο κατεβάζουν αξιόπιστα τη μπάλα. η άποψή μου είναι ΚΑΙ ο Αντώνης μπορεί να το κάνει, αλλά αυτό θα φανεί συν τω χρόνω, γιατί πρέπει ο Αυστραλός να μάθει καλά τον τρόπο που αγωνίζονται οι συμπαίκτες του.
- Chuck Norris
Νωρις ειναι
Η ομαδα εχει τα χαλια της .. Φυσικα δε φταις
Οι βαθμοί μετράνε
Βεβαια παίζοντας ετσι στα πλει οφ εχουμε ελάχιστες ελπίδες
Η ομαδα εχει τα χαλια της .. Φυσικα δε φταις
Οι βαθμοί μετράνε
Βεβαια παίζοντας ετσι στα πλει οφ εχουμε ελάχιστες ελπίδες
- Kostas_Peraia4
- kataramenos5
Τρίξτους λίγο τα δόντια ρε Βλάντο γιατί αν περιμένεις απ τον Ιβάν............................... 

εγω ειδα σημερα οτι η ομαδα δεν κινδυνευσε καθολου και την ουσια φαινοταν οτι αργα η γρηγορα θα τη παρει οπως και εγινε..μπραβο βλανταν
- kataramenos5
Πιθανη απαντηση παικτη :"Τι θες μωρε ,εσυ σ ενα μηνα θα σαι παρελθον"goran 64 έγραψε:Τρίξτους λίγο τα δόντια ρε Βλάντο γιατί αν περιμένεις απ τον Ιβάν...............................
Τι δοντια να τριξει ρε Γρηγορη.
- Kostas_Peraia4
Εγω εχω τις ενστασεις μου οσο αφορα τον σχηματισμο και την αλλαγη του Κοροβεση.Απο την στιγμη που δεν κινδυνευσαμε σε κανενα σημειο του παιχνιδιου περιμενα να βγαλει εναν εκ των Χαριση-Τζιολη,να περασει τον Πελκα στο 10 και να βαλει αριστερα τον Κοροβεση,αλλαζοντας το συστημα απο 4-3-3 σε 4-2-3-1.Επισης πιστευω ως αργησε να κανει τις υπολοιπες αλλαγες και με στεναχωρησε που δεν εβαλε τον Κουστα πιο νωρις,καθως το παλικαρακι δεν προλαβε να ακουμπησει καν την μπαλα.
Κωστή, μην ξεχνάς ότι αυτήν την αλλαγή που λες την έκανε με νιώνιο και φάγαμε 2 γκολ!!!Kostas_Peraia4 έγραψε:Εγω εχω τις ενστασεις μου οσο αφορα τον σχηματισμο και την αλλαγη του Κοροβεση.Απο την στιγμη που δεν κινδυνευσαμε σε κανενα σημειο του παιχνιδιου περιμενα να βγαλει εναν εκ των Χαριση-Τζιολη,να περασει τον Πελκα στο 10 και να βαλει αριστερα τον Κοροβεση,αλλαζοντας το συστημα απο 4-3-3 σε 4-2-3-1.Επισης πιστευω ως αργησε να κανει τις υπολοιπες αλλαγες και με στεναχωρησε που δεν εβαλε τον Κουστα πιο νωρις,καθως το παλικαρακι δεν προλαβε να ακουμπησει καν την μπαλα.

Όσο για τον Κούστα, μέχρι το 80' ήμασταν 0-0 και.....................................ψαχνόμασταν ακόμα...