Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
- Μπαρκαρούτσος
Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Το συνθηματάκι έκανε ντεμπούτο επιτυχημένα στο handball στις Συκιές, το Σάββατο!
Ωραίο σύνθημα, θέλω να ακουστεί στο κύπελλο του ποδοσφαίρου, ώστε όλοι να το ξέρουν στα τελικά του volley!!
Ωραίο σύνθημα, θέλω να ακουστεί στο κύπελλο του ποδοσφαίρου, ώστε όλοι να το ξέρουν στα τελικά του volley!!

ΜΟΝΟ ΠΙΟΤΟ ΜΑΣ ΠΑΑΑΕΙΙΙΙΙ...(τύμπανο, τύμπανο, τύμπανο γρήγορο)
ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΕΕΕΕ (τύμπανο, τύμπανο) ΣΤΑ ΤΕΕΣΣΕΕΡΡΑΑΑΑΑ (τύμπανο, τύμπανο)
ΚΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΝΑ ΣΕΕ ΓΑΑΜΑΑΑΑΕΙΙΙΙΙΙ (τύμπανο, τύμπανο, τύμπανο γρήγορο)
ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΑΤΟΥΥΡΡΑΑΑΑΕΙΙΙΙΙΙΙ (τύμπανο, τύμπανο, τύμπανο γρήγορο) !!!

Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Σιιιιγουρα θα φωνάζει όλο το γήπεδο!!! Όπως γίνεται πάντα χαχαχα
Μακάρι αλλα δεν...
Sent from my mind using boobs power
Μακάρι αλλα δεν...
Sent from my mind using boobs power
νέο σύνθημα για την ομάδα μας
Καλησπέρα . Έχουμε γράψει ένα σύνθημα με το αγόρι μου και θα θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας , να πείτε τις απόψεις σας και φυσικά αν αρέσει να ακουστεί και στο γήπεδο μας . Επηρεασμένοι λοιπόν από το γνωστό σε όλους μας σύνθημα , στο οποίο αναφέρεται η φράση '' και ρωτάτε... τη μαμά σας... και σας λέει Τούρκος είναι Τούρκος είναι ο μπαμπάς σας '' οδηγηθήκαμε στο ακόλουθο τετράστιχο με το διακριτικό τίτλο '' ο Γαυραδελφός '' , το οποίο τραγουδάτε με το ρυθμό του '' ΠΑΟΚ ξέρω γω , ξέρω γω εντάξει '' :
- Γαύρε αδερφέ που ψάχνεις το μπαμπά σου , κοιτά στη Τούμπα και θα βρεις το ομοίωμα σου .
- Τέρμα η διχόνοια είμαστε αδέρφια από όταν τη μαμάκα σου την βρήκαμε σε κέφια
- Ζήτα ότι θες πάρε και άλλα τόσα , ο ΠΑΟΚ πάντα θα ναι δω που χει παιδιά καμπόσα
- Ένα από αυτά είσαι και συ και ας έχει γαυρομάνα κάθε γωνιά του Πειραιά έχει και μια φουτάνα..
- ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ
- Γαύρε αδερφέ που ψάχνεις το μπαμπά σου , κοιτά στη Τούμπα και θα βρεις το ομοίωμα σου .
- Τέρμα η διχόνοια είμαστε αδέρφια από όταν τη μαμάκα σου την βρήκαμε σε κέφια
- Ζήτα ότι θες πάρε και άλλα τόσα , ο ΠΑΟΚ πάντα θα ναι δω που χει παιδιά καμπόσα
- Ένα από αυτά είσαι και συ και ας έχει γαυρομάνα κάθε γωνιά του Πειραιά έχει και μια φουτάνα..
- ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Εκει βγαινουν τα συνθηματα..stelyk έγραψε:[youtube]v5uZSujRGVQ[/youtube]
Εργασια για το σπιτι, εχετε μια βδομαδα τουλαχιστον!
Στις εκδρομες και στα γηπεδα..
Παντως χαιρομαι που μεσα σε τοσο χρονικο διαστημα το μαθατε πολλοι..
Εχουμε το (υπερ)κλασσικο πλεον "ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα", οκ
Εχουμε 4-5 συνθηματα (που τραγουδιουνται συχνα, συνολικα πολυ παραπανω) που μιλανε για χασις/μαυρο κτλ, επισης οκ
Πρεπει να εχουμε ρε παλικαρια και συνθημα ξεκαθαρα για πρεζα/ηρωινη; Μου κακοφανηκε παρα πολυ που το ακουσα σημερα. Οποιος εχει εστω και ενα γνωστο του που τον εχει δει "φτιαγμενο" με πρεζα (η οπως στην περιπτωση μου εχει χασει συγγενικο προσωπο απο πρεζα) θα με καταλαβει πιστευω. Ειναι με διαφορα το χειροτερο πραγμα που μπορει να κανει ο αλλος στον εαυτο του, και εχεις ενα συνθημα που το "ωραιοποιει" και μαλιστα σε φαση "στα 13 δοκιμασα και πρεζα"
Εχουμε 4-5 συνθηματα (που τραγουδιουνται συχνα, συνολικα πολυ παραπανω) που μιλανε για χασις/μαυρο κτλ, επισης οκ
Πρεπει να εχουμε ρε παλικαρια και συνθημα ξεκαθαρα για πρεζα/ηρωινη; Μου κακοφανηκε παρα πολυ που το ακουσα σημερα. Οποιος εχει εστω και ενα γνωστο του που τον εχει δει "φτιαγμενο" με πρεζα (η οπως στην περιπτωση μου εχει χασει συγγενικο προσωπο απο πρεζα) θα με καταλαβει πιστευω. Ειναι με διαφορα το χειροτερο πραγμα που μπορει να κανει ο αλλος στον εαυτο του, και εχεις ενα συνθημα που το "ωραιοποιει" και μαλιστα σε φαση "στα 13 δοκιμασα και πρεζα"

- PAOK_Antarctica
Το συγκεκριμένο σύνθημα είναι παμπάλαιο.
Ούτε εμένα μου αρέσει.
Ούτε εμένα μου αρέσει.
To ξερω, το εχω ξανακουσει, απλα σημερα το θυμηθηκα και ειπα να κανω την προταση μου για την κερκιδα 

- Μπαρκαρούτσος
Εγώ ήμουν 4 χρόνια χρήστης ναρκωτικών.
Στα 15 μου τα σταμάτησα.
Στα 15 μου τα σταμάτησα.
Προτεινω επομενο συνθημα το im in love with the coco...τουλαχιστον να τα πιασουμε ολα
- painkiller4
- ΑποστόληςΑ
Λάθος τόπικ.RoMaN έγραψε:Εγώ ήμουν 4 χρόνια χρήστης ναρκωτικών.
Στα 15 μου τα σταμάτησα.
sn0ufel4 έγραψε:Προτεινω επομενο συνθημα το im in love with the coco...τουλαχιστον να τα πιασουμε ολα