6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Δημοσίευση από goran 64 »

Απ όσα είχαν ήδη διαφανεί φίλε μου ο Χούμπαρος τον ήθελε, για να τον χρησιμοποιεί όμως σε συγκεκριμένα ματσάκια, αναλόγως αντιπάλου-τακτικής της ομάδας και σύμφωνα με αυτά που του έλεγε μέσω των μετρήσεων των οργάνων του ο Ονιέκε!!! Μάλιστα ο Χούμπαρος ήταν τόσο παντελονάτος που του το ξεκαθάρισε κιόλας!!! :shock:

Έτσι όμως ο Άλεξ πιθανόν να "έχανε" το Μουντιάλ, όσο κι αν είχε "καπαρωμένη" θεσούλα, ελέω κυρίως πολύ καλών P.R. του με τους υπευθύνους της εθνικής , διαμέσου κατά μεγάλου ποσοστού και του "γνωστού" μάνατζερ του Πωλ!!! :o

Για να τα λέμε και όλα δηλαδή, δίχως ίχνος διάθεσης προσωπικών αντιπαραθέσεων φυσικά... ;)
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Έχει γραφτεί στο thessports και παλιότερα:
Σταμάτης Πασχαλίδης έγραψε:Ένα από τα συμβόλαια, που λήγουν στο τέλος της σεζόν, είναι κι αυτό του Αλέξανδρου Τζιόλη…

Με τον 31χρονο μέσο δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις για την ανανέωσή του, καθώς οριστικές αποφάσεις στον ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχουν παρθεί.

Το συμβόλαιο του Τζιόλη, πάντως, μπορεί να ανανεωθεί από μόνο του για έναν ακόμη χρόνο, λόγω ενός όρου, που υπάρχει.

Το καλοκαίρι του 2013, ο Τζιόλης είχε υπογράψει για 3+1 χρόνια και το συμβόλαιό του παρατείνεται ως το 2017, εφόσον σ΄ αυτή τη σεζόν, αγωνιστεί στο 70% των επίσημων αγώνων.

Με δεδομένο ότι το μάξιμουμ των αγώνων που θα δώσει φέτος ο ΠΑΟΚ είναι 56 (6 προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ, 6 Γιουρόπα Λιγκ, 30 πρωτάθλημα, 6 πλέι οφ και 8 Κύπελλο), ο Τζιόλης πρέπει να παίξει σε 40 αγώνες για να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιό του.

Μέχρι τώρα έχει κάνει 38 συμμετοχές, οπότε του μένουν άλλες 2 για να ενεργοποιηθεί ο όρος του συμβολαίου (ή 4, εφόσον κάθε συμμετοχή πρέπει να είναι μίνιμουμ 45 λεπτά, καθώς οι 2 από τις 38 συμμετοχές, που έχει τώρα, είναι 15 και 18 λεπτά).

Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι που ευχαριστεί τον Τζιόλη, καθώς από το περιβάλλον του προέκυψε ότι ο ίδιος θα ήθελε να κάνει ένα μεγαλύτερο σε διάρκεια συμβόλαιο (διετές ή καλύτερα τριετές), ώστε να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://thessports.gr/soccer/%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B9-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D%CE%B5%CE%B9/
Για ένα ακόμη χρόνο τον θέλω. Καλός παίκτης είναι και ό,τι έχει, το δίνει. Αν ο ίδιος βρει αλλού τριετές με τα λεφτά που παίρνει τώρα, τον ευχαριστούμε πολύ και καλή συνέχεια.
Στη θέση του παίζουν Τσίμιροτ και Αντόνις, με διαφορετικά χαρακτηριστικά πάντως.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

goran 64 έγραψε:Απ όσα είχαν ήδη διαφανεί φίλε μου ο Χούμπαρος τον ήθελε, για να τον χρησιμοποιεί όμως σε συγκεκριμένα ματσάκια, αναλόγως αντιπάλου-τακτικής της ομάδας και σύμφωνα με αυτά που του έλεγε μέσω των μετρήσεων των οργάνων του ο Ονιέκε!!! Μάλιστα ο Χούμπαρος ήταν τόσο παντελονάτος που του το ξεκαθάρισε κιόλας!!! :shock:

Έτσι όμως ο Άλεξ πιθανόν να "έχανε" το Μουντιάλ, όσο κι αν είχε "καπαρωμένη" θεσούλα, ελέω κυρίως πολύ καλών P.R. του με τους υπευθύνους της εθνικής , διαμέσου κατά μεγάλου ποσοστού και του "γνωστού" μάνατζερ του Πωλ!!! :o

Για να τα λέμε και όλα δηλαδή, δίχως ίχνος διάθεσης προσωπικών αντιπαραθέσεων φυσικά... ;)
Τι να πω...εγώ μπροστά δεν είμαι όταν ο.. Αλεξ κανει P.R... δεν ξέρω...
Επίσης δεν ήμουνα στα αποδυτήρια να ακούσω τον Στεφενς...
Άβαταρ μέλους
goran 64

@ Στέφανε, για έναν χρόνο δεν πιστεύω ότι θα μείνει...Του χρόνου στα 33 που (και με πόσα χρήματα φυσικά) θα βρει 2ετές ή 3ετές πλέον;;; :?

Αν μείνει χωρίς επιπλέον του έτους ανανέωση, καταντάμε ως ομάδα ύποπτη για............. :shock: :shock: ............... ......................................................τις υπεραξίες που πληρώνουμε!!! :o

Υ.Γ. Φυσικά όμως..."λεφτά υπάρχουν"!!! ;)
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

""Υ.Γ. Σαν ποδοσφαιριστή (καθαρά παικτικά) και σαν φιλοσοφία ανθρώπου (καθαρά κοινωνικά και σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζει ο ίδιος) τον Πάμπλο τον έχω πολύ ψηλά σε εκτίμηση, πληροφοριακά, αλλά όταν οποιοσδήποτε βάζει το εγώ του και όποιο μικροσυμφέρον του (για τον Πάμπλο ήταν η δόξα κι όχι το χρήμα η αφορμή) πάνω απ τον Π.Α.Ο.Κ. πέφτει πολύ στα μάτια μου..""

Γρηγόρη,
δεν υπάρχει μια αντίφαση (φιλοσοφία ανθρώπου, καθαρά κοινωνικά και σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζει ο ίδιος-οποιοσδήποτε βάζει το εγώ του και όποιο μικροσυμφέρον του )???
Υπάρχει και η Ντεμέκ, φιλοσοφία ανθρώπου!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Συμφωνώ, γι αυτό ακριβώς έγραψα και "σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζει ο ίδιος"... ;)

Του δίνω όμως κι ένα μικρό άλλοθι λόγω υπέρμετρου πάθους του για το ποδόσφαιρο, κι αυτό γιατί είδα ότι ο αυτοσκοπός δεν ήταν να παίξει λίγο ακόμα για να κάνει καμιά επιπλέον αρπαχτή αλλά για να...παίζει!!! :)
Άβαταρ μέλους
goran 64

"Enough is enough" my man!!! Chalkidona has to be now your next carear station for three years...please!!! :(

Αλέξανδρε, με 1,90 μπόι και γκολ με κεφαλιά δεν θα έβαζες ρε συ αν δεν.......................έσκυβες!!! Ωραίος!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μόνο εγώ τον θέλω στον Π.Α.Ο.Κ. άλλον έναν χρόνο, ε; Πρέπει να είμαι φουλ άμπαλος...

Εκτός κι αν αποκτηθεί χαφάρα στη θέση του..
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Όχι Ρόμαν,

δεν είσαι διόλου άμπαλος. Το παιδί είναι ότι ποιοτικότερο έχουμε στη μεσαία γραμμή. Κόβει, συνδέει γραμμές, υποδέχεται την πρώτη μπάλα σωστά με το κεφάλι, αποφορτίζει ή φορτίζει πλευρές σωστά, ηρεμεί το παιχνίδι σωστά, μακρινή μπαλιά έχει. Γενικά παίζει το 60% των παιχνιδιών του στο 7, το 20% στο 8+ και το άλλο 20%, κυρίως όταν είναι σκασμένος, στο 6. Προφανώς το τελευταίο μαζί με την σοβαρότητα που τον διακρίνει και με κερασάκι τη βαζελοσύνη του είναι αρκετό. Αυτό που κανείς δεν προσμετρά στο 7 του Τζιόλη είναι τα πρόσθετα πονταλάκια στην απόδοση των συμπαίκτων του που κερδίζουν μέτρα, χρόνο και σφυγμούς όταν έχει τη μπάλα στα πόδια του.

Ναι, τα τρεξίματα του, η φυσική του κατάσταση και η ελλοχεύουσα υποτροπή σε έναν ύπουλο τραυματισμό στους κοιλιακούς είναι θέματα που πρέπει να προσμετρηθούν στην ανανέωση του. Έτερον, εκάτερον όμως. Η συνολική παικτική του αξία δεν είναι διόλου αμελητέα.

:pano:
RoMaN έγραψε:Μόνο εγώ τον θέλω στον Π.Α.Ο.Κ. άλλον έναν χρόνο, ε; Πρέπει να είμαι φουλ άμπαλος...

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ας του δώσουν συμβόλαιο έστω για 6 μήνες ή έναν χρόνο.
Αν του δώσουν παραπάνω συμβόλαιο, είναι ήττα της διοίκησης, γιατί θα σημαίνει ότι δεν μπόρεσαν να βρουν καλύτερο...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

RoMaN έγραψε:Μόνο εγώ τον θέλω στον Π.Α.Ο.Κ. άλλον έναν χρόνο, ε; Πρέπει να είμαι φουλ άμπαλος...

Μαζι σου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χθες, αν εξαιρέσουμε το γκολ, ήταν κάτω του μετρίου.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τον τζιολη τον θελουμε, τον κατσε τον θελουμε, τον βιτορ μεχρι χθες τον θελαμε τον ενα τον θελουμε τον αλλο τον θελουμε καλα παιδια ολοι τους αξιοπρεπεις κλπ...

τελικα ρε παιδια λυστε μου την απορια ποιους δε θελουμε για να ανεβουμε επιπεδο??γιατι ολους τους θελουμε αλλα 3-4οι θα βολοδερνουμε...ή εκτος που να κανουμε κανα ροστερ 50 ατομων για να ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι και να κραταμε τους σταθερα μετριους και τα καλα παιδια...

3 χρονια με τζιολη-κατσε σταθερες στο κεντρο καταφεραμε το απολυτο 0...ε τι να κανουμε αν θελουμε να ανεβουμε επιπεδο πρεπει να παρθουν γενναιες αποφασεις...εχουμε τσιμιροτ-τζιολη-κατσε-χαριση-γκολασα-αντονις...ε 2-3 τουλαχιστον πρεπει να φυγουν αν θελουμε να ανεβουμε επιπεδο πως θα γινει η δουλεια αλλιως?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλός είναι ο Τζιόλης αρκεί να μην ξεπερνά τους 30 αγώνες ετησίως. Χθες, δεν ήταν καλός, αλλά παρ' όλα αυτά ισοφάρισε. Νομίζω ότι με Cimirot θα ξεκινάει η 11άδα. Και του χρόνου με Antonis - Cimirot.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο ύπαρξης στον Π.Α.Ο.Κ. των ονείρων............................του Ιβάν Σαββίδη!!!

Άλλωστε αυτός που τον εκθείαζε δημόσια ως ποδοσφαιριστή-άντρα έχει εκδιωχθεί για........ατυχείς δηλώσεις!!!

Υ.Γ. "Πες μου τα χαφ σου να σου πω τι ομάδα έχεις"... :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”