Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 3-1 Σχόλια, MVP & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Βελλίδης
1
2%
Κίτσιου
4
9%
Vitor
5
11%
Τζαβέλλας
3
7%
Leovac
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζιόλης
8
17%
Kace
2
4%
Χαρίσης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κοροβέσης
2
4%
Πέλκας
1
2%
Αθανασιάδης
2
4%
Rodrigues
9
20%
Golasa
1
2%
Antonis
8
17%

Σύνολο ψήφων: 46

ron-swanson

Re: Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 3-1 Σχόλια, MVP & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ron-swanson »

Δυστυχως εχουμε μετριους παιχτες. Ο Ανσαριφαρτ κανει καποια πραγματα που ο Κλαους ουτε στον υπνο του δεν τα βλεπει, ο φετινος Σιωπης ειναι 3 Κατσε, ο Μπακασετας ειναι καλυτερος του Πελκα και πολλα αλλα. Το γεγονος οτι εμεις πληρωνουμε μετριους παιχτες πολυ ακριβα ειναι το μονιμο προβλημα που εχουμε τα τελευταια χρονια.

Επισης το εχουνε γραψει πολλα παιδια, θα το γραψω κι εγω. Φερτε λατινοαμερικανους, να βραζει το αιμα τους. Να χανουν και να παιζουν μπουνιες. Αυτοι ολοι οι νεροβραστοι δεν ταιριαζουν στο DNA του ΠΑΟΚ. Δηλαδη το σημερινο ματς ηταν "τελικος" και εβλεπες κατι τυπους που επαιζαν λες και ηταν αδιαφορο ματς.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

pilotos έγραψε:Κλαους βγες και πες σαν αρχηγός ποιος φταίει αγόρι. Για πες να μάθουμε και μείς... που κάθε ομαδούλα, όλη τη χρονιά κάθε φάση σας την κάνει γκολ.

Όσο τα βαρίδια μένουν βολεμένα, μην περιμένετε τίποτα... κατά τα άλλα φταίει ο τούντορ, ο μούντορ κι ο τουχρονουνοβιτς (ο νέος κόουτς)
Για τον ιδιο τι πει;

Δεν γινεται ο ΠΑΟΚ να ειναι το η ευκαιρία του καθενός να βολευτεί και "αράξει".
Δεν ειναι θεμα κακού χαρακτήρα. Όλη την ενδεκάδα αλλάξαμε το καλοκαίρι και πάλι τα ιδια. Το θεμα ειναι τι νοοτροπία και τι είδους αρχές επικρατούν μεσα στην ομαδα που επιτρέπουν στον καθένα να χαλαρώσει και δείχνει αυτη τη συμπεριφορά και εικόνα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pilotos έγραψε:Κλαους βγες και πες σαν αρχηγός ποιος φταίει αγόρι. Για πες να μάθουμε και μείς... που κάθε ομαδούλα, όλη τη χρονιά κάθε φάση σας την κάνει γκολ.

Όσο τα βαρίδια μένουν βολεμένα, μην περιμένετε τίποτα... κατά τα άλλα φταίει ο τούντορ, ο μούντορ κι ο τουχρονουνοβιτς (ο νέος κόουτς)
Sorry,σημερα τι περιμενετε ρε μαγκες;;;δηλαδη τι σχεση εχει αυτη η ηττα με αλλες;;;

Το οτι στο δευτερο ημασταν τοση ωρα στην περιοχη,φασεις και ο νιονιος με 2 φασεις ,η μια δωρο και το αλλο σουταρα,εκανε 2 γκολ τι να προσαψεις στην ομαδα;;;
Στο βιτορ ναι γιατι εδωσε 2 γκολ..

Δεν παλεψε στο δευτερο;;;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καθε ποστ και υπερασπιση τουντορ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ace79grpaok έγραψε:Sorry guys αλλα με 2 δοκαρια και τόσες ευκαιρίες και 2 σουτ 2 γκολ ο αντιπαλος εγώ δεν γουστάρω να θάψω την ομάδα.Το είχα πει την παρασκευή ότι αν χάσει βαθμούς ο ΠΑΟΚ θα περάσει τρένο ο αστέρας και θα κερδίσει το πλατανι.Μπακασετα αφου γουσταρεις τόσο τον τσανδαρη σε εύχομαι να έχεις την ίδια τύχη μαζί του.Οποιος ξαναπεί για φιλίες με πάνθηρες και νιωνιους είναι αλλόθρησκος ,δεν ειδατε ότι έκαναν λες και πήραν το ουεφα?Θα κερδίσεις τον λεβαδιακο και θα στηθούν θεοί και δαιμονες για να χάσεις απο το πλατανι.2 αγωνιστικές και ακόμη δεν ξέρουμε ποιος παίρνει άδεια.Αθανατη Ελλάδα
Συμφωνώ..... μπακασετα μαγκιά σου οι εμφανίσεις σου να πας όπου γουστάρεις μαζί με τον φίλο σου τον τσανδαρη. ....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

pilotos έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:

Τι να πει και ο κλαους

Ούτε ο κλαους κανει για βασικος στον ΠΑΟΚ
Αν είναι άντρας; να ξανα πει αυτό που είπε και πέρσι. Αλλά βλέπεις... όλα ξεχάστηκαν και όλα τα βάρη φορτώθηκαν σε άλλους. Και κάτι 300αρια συμβόλαια, τα λένε ΧΑΜΗΛΑ...

Πολλούς τους εκανε όνομα η ομαδα που παιζουν αλλα στο ποδ χρηματιστήριο τπτ δεν πιάνουν
Εκει τα παοκτσηδικικια δεν μετράνε
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν έχω καμία όρεξη να (ξανα)δω την ομάδα μας να κάνει τον κομπάρσο στα πλει-οφ τους, αλλά αφού από εκεί περνάει η Ευρώπη, ε τί να κάνουμε; Μακάρι να καταφέρουμε όπως-όπως να μπούμε!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

700000 και γούστα γκομενες και καλή ζωή και ποιος γαμαει τον ΠΑΟΚτση ε κλαους?Δεν ντρέπεστε λίγο λέω εγώ,εγωισμός 0 πάντως .Το καλοκαίρι να πάρεις τον δρομο σου μπας και ηρεμήσουμε απο την αμπαλοσυνη σου.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Dimg4 έγραψε:

Φιλε dim συγνώμη κιόλας αλλα ο τουντορ παει... Έφυγε.... Απολύθηκε σαν αποτυχημένος. Δεν αξίζει να Ασχολούμαστε άλλο με αυτόν.
Εδω έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα ...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

sourmenetes έγραψε:

Sorry,σημερα τι περιμενετε ρε μαγκες;;;δηλαδη τι σχεση εχει αυτη η ηττα με αλλες;;;

Το οτι στο δευτερο ημασταν τοση ωρα στην περιοχη,φασεις και ο νιονιος με 2 φασεις ,η μια δωρο και το αλλο σουταρα,εκανε 2 γκολ τι να προσαψεις στην ομαδα;;;
Στο βιτορ ναι γιατι εδωσε 2 γκολ..

Δεν παλεψε στο δευτερο;;;
ωραία, φέρε στο μυαλό σου όλες τις ήττες που έκανες με όλες τις ομαδούλες και πες μου, που έφταιγε ο τούντορ κι ο κάθε τούντορ αν καθόταν σε αυτή τη "γ@μημένη" καρέκλα "προπονητής ΠΑΟΚ". όταν παίζουν μέσα ερασιτέχνες και παίρνουν ηγεμονικά συμβόλαια
xpan

Δημοσίευση από xpan »

το ξαναείπα πριν λίγο καιρό αλλά εξακολουθή και είναι επίκαιρο στον σημερινό ΠΑΟΚ.Της κοντής ψ..ής οι τρίχες της φταίνε
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Dimg4 έγραψε:

αφού δεν καταλαβαίνεις, γιατί εκτίθεσαι;
δεν είμαι ούτε τούντορ, ούτε ίβιτς, ουτε τουχρονοβιτς, ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ . Πάρτο χαμπάρι.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ουτε φασεις δεν εχω δει ,αλλα ο ΠΑΟΚ κερδιζει στην Νεα Σμυρνη μόνο αν παει για πρωτάθλημα ,εχουμε πολυ κακη παράδοση εκει μέσα ,όπως ειχαμε και με τον ΟΦΗ. Παιζουμε με παρα πολλές απουσίες .Και γι αυτο εγω θα κανω υπομονη ,για άλλα 60 χρόνια ,ειμαι 40 καποια στιγμη θα δω τον ΠΑΟΚ ξανά πρωταθλητή.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Στο ημίχρονο χάναμε κι ο σκονδρας μιλούσε με τον Ουζουνιδη και γελούσε...
Το ίδιο κι ο γκολασα που έλεγε αστεία στο τρέξιμο...
Χομπιστες
+ 1926 αδερφε,Να συμπληρωσω και κατι ακομα.
Η ομαδα εχει αρπαξει τριμπαλο και ενας πιτσιρικας απο τις ακαδημιες παιζει μπεγλερακι και μασαει τσιχλα αταραχος.Δεν ξερω ποιο ηταν το παιδι ,η εικονα που ειδα ομως με πειραξε πολυ ρε πστη μου.
Η ψυχη μου ποναει,σημερα ολη μερα ξεπατωθηκα στη δουλεια και ετρεχα για να προλαβω να δω το παιχνιδι και να παρω λιγη χαρα, καθως ολα τα υπολοιπα εχουν στραβωσει πολυ στη ζωη μου.Αλοιμονο ομως.το κοβω εδω γιατι αν συνεχισω θα τους παρει και θα τους σηκωσει____,δεν αντεχω αλλο παιδια.
Ελπιζω να μην επανελθω αργοτερα,Παω να βαλω κανα τσιπουρακι μπας και καλμαρω.
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

pilotos έγραψε:δεν είμαι ούτε τούντορ, ούτε ίβιτς, ουτε τουχρονοβιτς, ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ
Μπορω να χρησιμοποιησω αυτην την ατακα σαν υπογραφη στο φορουμ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”