Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ,03/04,19:00,Novasports2
- painkiller4
Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ,03/04,19:00,Novasports2
Έτσι όπως διαμορφώθηκε η βαθμολογία είναι απαραίτητο να πάρουμε το διπλό.Σε σχέση με το κύπελλο που ήμουν μέσα και ήταν πονοματος,ελπίζω να έχουμε καλή εμφάνιση με ανάλογο αποτέλεσμα. Αντε να δούμε εκεί θα μαστε πάλι. Πάμε ρε αρρώστια ΠΑΟΚΑΡΑ ! 

Θα ειμαι εντος.. λογικα...
Εχω να παω απο το 1-2 που πηρε την κόκκινη ο Λαζαρ..
Αυτός ο Παπ@πέτρου που μας σφυρίζει στην Ν. Σμύρνη μήπως είναι κάνας γιος του πάλαι ποτέ Π@π@πέτρου που μαζί με τον τότε παρατηρητή Γενερ@λη είχαν σφυρίξει στην Τούμπα την λήξη αγώνα μας με τους πουστόγ@υρους στο 81ο λεπτό, αφήνοντας ανεξίτηλη στην μνήμη μας την φράση του τελευταίου πριν πάρει τον πρώτο αγκαζέ και κάνοντας 100άρι προς την φυσούνα-καταπακτή;;; : Σφύρα να φύγουμε!!!
Και 1ος σημαιοφόρος κόρακας ο Τουμπ@κάρης βλέπω!!!
Μάλιστα, μάλιστα...Θα καλοπεράσουμε πάλι...φαντάζομαι!!!
Διπλό μέσα στην Σμύρνη Π.Α.Ο.Κ.λέ, ολέ!!!
Και 1ος σημαιοφόρος κόρακας ο Τουμπ@κάρης βλέπω!!!
Μάλιστα, μάλιστα...Θα καλοπεράσουμε πάλι...φαντάζομαι!!!
Διπλό μέσα στην Σμύρνη Π.Α.Ο.Κ.λέ, ολέ!!!

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πάμε για μεγάλο διπλό! Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα! Βλέπω δύο γκολ Κλάους
Edit τώρα είδα το μπουμπούκι τον πλαϊνό! Ο Τουμπακάρης με το σημαιακι ψηλά θα είναι πάλι!
Edit τώρα είδα το μπουμπούκι τον πλαϊνό! Ο Τουμπακάρης με το σημαιακι ψηλά θα είναι πάλι!
- falconakis
Δεν μασάμε τίποτα πάμε για χαλαρό διπλό και με διαφορά ασφάλειας...
0-3 το κόβω!

0-3 το κόβω!

- ΑποστόληςΑ
Ναι. Φοβερή κερκίδα, αν και προερχόμασταν από όχι καλό αποτέλεσμα (0-0 στην Κέρκυρα). Εγώ ξαναπήγα με ΑΕΛ Καλλονής (2-5). Λογικά θα πάω και τώρα. Με είπε όμως ο συνδημότης μου που πήγε στον αγώνα Κυπέλλου ότι πολλοί μπήκαν μετά το πρώτο ημίχρονο, γιατί τους καθυστέρησαν στην έκδοση εισιτηρίων. Επειδή αυτό το πακέτο το φάγαμε ΚΑΙ στον Ατρόμητο, με τη γνωστή δικαιολογία ότι έπεσε το σύστημα κλπ κλπ, προτείνω να πάμε λίγο νωρίς (17:30).Asimos έγραψε:Θα ειμαι εντος.. λογικα...
- ΑποστόληςΑ
Ξεσηκωμός στη Νεα Σμύρνη!
ινπαοκ
Η ΠΑΕ Πανιώνιος ενημέρωσε, πως η έκδοση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής (3/4) με τον ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσει απο σήμερα Παρασκευή, «λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος».
Οι «κυανέρυθροι» αναφέρουν:
«Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Παρασκευή προκειμένου όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους».
ινπαοκ
Η ΠΑΕ Πανιώνιος ενημέρωσε, πως η έκδοση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής (3/4) με τον ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσει απο σήμερα Παρασκευή, «λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος».
Οι «κυανέρυθροι» αναφέρουν:
«Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Παρασκευή προκειμένου όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους».
- ace79grpaok
Διπλό η τριπολκαι χειρουργείο τον ΠΑΟΚ για να μείνει εκτος πλευ ωχ τι δεν καταλαβαινειςς
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Με Κοροβέση στη Νέα Σμύρνη
ΠΑΟΚ24 - 01-04-2016, 20:03 - Δημητρης Τσορμπατζογλου
Πώς αναμένεται να παίξει ο Δικέφαλος στον αγώνα της Κυριακής
Οι πιο σημαντικές δοκιμές για την ομάδα του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος έγιναν. Δεν ήταν πολλές λόγω της έλλειψης των διεθνών, αλλά το τελευταίο διήμερο φάνηκε που προσανατολίζεται ο Ίβιτς.
Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει το 4-3-3 και τη γνωστή αμυντική διάταξη με Βελλίδη-Κίτσιου-Λέοβατς-Τζαβέλλα και Βίτορ.
Στο κέντρο προβάδισμα έχει η γνωστή τριάδα Τζιόλη-Κάτσε-Χαρίση και από εκεί και πέρα στην επίθεση ο Αθανασιάδης θα είναι στην κορυφή, ο Πέλκας στη μία πλευρά και ο Κοροβέσης αριστερά.
ΠΑΟΚ24 - 01-04-2016, 20:03 - Δημητρης Τσορμπατζογλου
Πώς αναμένεται να παίξει ο Δικέφαλος στον αγώνα της Κυριακής
Οι πιο σημαντικές δοκιμές για την ομάδα του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος έγιναν. Δεν ήταν πολλές λόγω της έλλειψης των διεθνών, αλλά το τελευταίο διήμερο φάνηκε που προσανατολίζεται ο Ίβιτς.
Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει το 4-3-3 και τη γνωστή αμυντική διάταξη με Βελλίδη-Κίτσιου-Λέοβατς-Τζαβέλλα και Βίτορ.
Στο κέντρο προβάδισμα έχει η γνωστή τριάδα Τζιόλη-Κάτσε-Χαρίση και από εκεί και πέρα στην επίθεση ο Αθανασιάδης θα είναι στην κορυφή, ο Πέλκας στη μία πλευρά και ο Κοροβέσης αριστερά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- kataramenos5
Κι εγω πολυ το φοβαμαι αυτο που λεει ο ace αλλα ...ΠΑΟΚ εισαι.
[youtube]bMgQDVOqoFY[/youtube]
[youtube]bMgQDVOqoFY[/youtube]
Διπλό μέσα στην Σμύρνη............Π.Α.Ο.Κ.λέ, ολέ...................
Διπλό μέσα στην Σμύρνη Π.Α.Ο.Κ.λέ, ολέ......!!!
Άιντε πατήστε το υποκατάστημα των πουστόγ@υρων, αυτό που πολλοί "αντικειμενικοί" συνοπαδοί μας τόλμησαν να το χειροκροτάνε μέσα στην Τούμπα μετά τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο, κράζοντας παράλληλα εσάς!!!

Διπλό μέσα στην Σμύρνη Π.Α.Ο.Κ.λέ, ολέ......!!!

Άιντε πατήστε το υποκατάστημα των πουστόγ@υρων, αυτό που πολλοί "αντικειμενικοί" συνοπαδοί μας τόλμησαν να το χειροκροτάνε μέσα στην Τούμπα μετά τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο, κράζοντας παράλληλα εσάς!!!
-