Οχι απλα απο τα υπόλοιπα κουσούρια που θα χει ένας παικταράς προτιμώ χοντροκωλη λατινοΜαυρο Χιονι έγραψε:Μανιακε έχεις κάποιο χοντροκώλη κατά νου;
Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Μιας και λέγαμε για Στοχ, μόλις το κάρφωσε ο αληταράς μετά απο πάσα του Σάμπο
Μακαρι για αντί μακ, φράγκα λογικα λογω λουκας μακ θα υπαρχουν
Skickat från min iPhone med Tapatalk
Skickat från min iPhone med Tapatalk
-
ron-swanson
Πριν κανα μηνα ειχα διαβασει οτι η ρητρα του Στοχ στην Μπουρσα ηταν 2-2,5 εκ. αλλα δεν θα την ενεργοποιησουν. Πιστευω οτι με 1-1,5 εκ. τον φερνεις. Απλα να ειναι λιγο λογικος και στο συμβολαιο που θα ζητησει.
Εγώ δεν τον θέλω, αν τον θέλουν τα μπαρ όμως δεν μπορώ να πιω όχι
SM-G920F
SM-G920F
Ποιος στοχ !pilotos έγραψε:Εγώ δεν τον θέλω, αν τον θέλουν τα μπαρ όμως δεν μπορώ να πιω όχι
SM-G920F
- ΑποστόληςΑ
Παιχταράς ο Στοχ, αλλά και ιδιότροπος. Από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλή μπάλα τον πρώτο μήνα (Αύγουστο) και από τον Μάρτιο και μετά που έφυγε ο Στέφενς. Στο διάστημα αυτό ήταν μακράν το καλύτερο εξτρέμ του ΠΑΟΚ τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία. Μεσολάβησαν όμως και οι ενδιάμεσοι, πέτρινοι μήνες.
Πάντως είναι πολύ ακριβός: Είχε αμοιβή 1,8 μύρια το χρόνο από τα οποία εμείς πληρώσαμε μόνο το 1 και τα υπόλοιπα η Fenerbahce.
Πάντως είναι πολύ ακριβός: Είχε αμοιβή 1,8 μύρια το χρόνο από τα οποία εμείς πληρώσαμε μόνο το 1 και τα υπόλοιπα η Fenerbahce.
- ΑποστόληςΑ
Έχει συμβόλαιο και, κατά την άποψή μου, κανένα λόγο να επιστρέψει στη χώρα της ρεμούλας και της υποβάθμισης.
Τον ανέφερα, για το σχόλιο σου περι καλύτερου εξτρεμ δεκαετίας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχει συμβόλαιο και, κατά την άποψή μου, κανένα λόγο να επιστρέψει στη χώρα της ρεμούλας και της υποβάθμισης.
- painkiller4
Πάντως βλέπω να ακούγεται ότι θα πάμε για ενίσχυση σε όλες τις γραμμές σε στόπερ, χαφ, εξτρέμ, και φορ και παίκτες ενδεδειγμένης αξίας που θα είναι εντεκαδατοι.
Καιρός είναι...
4 παίκτες πρώτης γραμμής Θέλεις και να φύγουν και κάποιοι επιτέλους
SM-G920F
4 παίκτες πρώτης γραμμής Θέλεις και να φύγουν και κάποιοι επιτέλους
SM-G920F
Το πιό ανησυχητικό για μένα είναι το γεγονός ότι πολλοί από τους παίχτες του ρόστερ, έχουν αλλάξει 5-6 προπονητές όσο είναι στον ΠΑΟΚ, κάτι που ακόμα και ασυνείδητα τους οδηγεί να βλέπουν σαν "περαστικό" οποιονδήποτε και να έρθει
-
makispaspartou
Για τα συμβόλαια που λήγουν...Κατά τη γνώμη μου..
1.Μακ...ανανέωση αλλιώς πώληση σε τιμή 2-3 εκατομμύρια.
2.Κάτσε...ανανέωση αλλιώς πώληση σε τιμή 2-3εκατομμύρια.
Για τους δυο τους δεν συνυπολογίζω το EURO που μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο τη μεταπωλητική τους αξία.
3.Μπερμπάτοφ...σαν όνομα ναι να μείνει..αλλά...
4.Βίτορ...τον αποχαιρετάς..
5.Τζιώλης...50-50..τίμιος αλλά νομίζω έδωσε ό,τι ήταν να δώσει..μάλλον όχι ανανέωση.
6.Σκόνδρας...ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ
7.Γλύκος...ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ
8.Γκολάσα...ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ
9.Τζαβέλλας...θα τον κρατούσα αλλά αν αποφασίζαμε για ποια θέση τον προορίζουμε.
10.Μαλεζάς...τίμιος αλλά ίδια κατηγορία με Τζιώλη.Μάλλον όχι ανανέωση.
Εν κατακλείδει θα έδινα κίνητρο σε Μακ και Κάτσε να ανανεώσουν αλλιώς θα κοιτούσα να τους πουλήσω σε καλή τιμή.Θα ανανέωνα Τζαβέλλα με ξεκάθαρη όμως τη θέση που θα τον υπολόγιζα και θα έκανα μεγάλη συζήτηση με Μπερμπάτοφ για τον οποίο η απόφαση θα ήταν κοινή με τον παίκτη.Τους υπολοίπους θα κοιτούσα να τους αποδεσμεύσω ή να τους πουλήσω γιατί θεωρώ ότι είτε ό,τι είχαν να δώσουν στον ΠΑΟΚ το έδωσαν είτε δεν κάνουν για αυτό το επίπεδο.Άλλωστε με παίκτες τύπου Μπακασέτα,Ουάρντα,Ορφανίδη,Μύγα κτλ αντικαθίστανται εύκολα και πιο ποιοτικά.
1.Μακ...ανανέωση αλλιώς πώληση σε τιμή 2-3 εκατομμύρια.
2.Κάτσε...ανανέωση αλλιώς πώληση σε τιμή 2-3εκατομμύρια.
Για τους δυο τους δεν συνυπολογίζω το EURO που μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο τη μεταπωλητική τους αξία.
3.Μπερμπάτοφ...σαν όνομα ναι να μείνει..αλλά...
4.Βίτορ...τον αποχαιρετάς..
5.Τζιώλης...50-50..τίμιος αλλά νομίζω έδωσε ό,τι ήταν να δώσει..μάλλον όχι ανανέωση.
6.Σκόνδρας...ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ
7.Γλύκος...ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ
8.Γκολάσα...ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ
9.Τζαβέλλας...θα τον κρατούσα αλλά αν αποφασίζαμε για ποια θέση τον προορίζουμε.
10.Μαλεζάς...τίμιος αλλά ίδια κατηγορία με Τζιώλη.Μάλλον όχι ανανέωση.
Εν κατακλείδει θα έδινα κίνητρο σε Μακ και Κάτσε να ανανεώσουν αλλιώς θα κοιτούσα να τους πουλήσω σε καλή τιμή.Θα ανανέωνα Τζαβέλλα με ξεκάθαρη όμως τη θέση που θα τον υπολόγιζα και θα έκανα μεγάλη συζήτηση με Μπερμπάτοφ για τον οποίο η απόφαση θα ήταν κοινή με τον παίκτη.Τους υπολοίπους θα κοιτούσα να τους αποδεσμεύσω ή να τους πουλήσω γιατί θεωρώ ότι είτε ό,τι είχαν να δώσουν στον ΠΑΟΚ το έδωσαν είτε δεν κάνουν για αυτό το επίπεδο.Άλλωστε με παίκτες τύπου Μπακασέτα,Ουάρντα,Ορφανίδη,Μύγα κτλ αντικαθίστανται εύκολα και πιο ποιοτικά.
-
makispaspartou
Οπότε θα διαμόρφωνα ενα roster σε συνλεχεια του προηγούμενου post ως εξής...
Βελλίδης-Τερματοφύλακα ηγέτη-Σιαμπάνης
Κίτσιου-Κων/νίδης-Δεξί μπακ τεχνίτη και γρήγορο
Λέοβατς-Γιαννούλης
Τζαβέλλας-Σέντερ μπακ ηγέτη μπαλαδόρο
Χατζηισαΐας-Σέντερμπακ ψηλό και γρήγορο-Πούγγουρας
Τσίμιροτ-Κάτσε-Χαρίσης
Μέσο ολκής-Άντονις-Σάμπο
Δεκάρι μάγο-Πέλκας-Ορφανίδης
Μακ-Μυστακίδης-Ουάρντα
Ροντρίγκεζ-Ζάιρο-Κοροβέσης
Κλάους-Μπερμπάτοφ-Μπακασέτας-Κουλούρης
Υ.Γ.Αν πουλούσα Μακ και Κάτσε θα έπαιρνα έναν περιφερειακό επιθετικό που παίζει και άκρα δυναμίτη.
Βελλίδης-Τερματοφύλακα ηγέτη-Σιαμπάνης
Κίτσιου-Κων/νίδης-Δεξί μπακ τεχνίτη και γρήγορο
Λέοβατς-Γιαννούλης
Τζαβέλλας-Σέντερ μπακ ηγέτη μπαλαδόρο
Χατζηισαΐας-Σέντερμπακ ψηλό και γρήγορο-Πούγγουρας
Τσίμιροτ-Κάτσε-Χαρίσης
Μέσο ολκής-Άντονις-Σάμπο
Δεκάρι μάγο-Πέλκας-Ορφανίδης
Μακ-Μυστακίδης-Ουάρντα
Ροντρίγκεζ-Ζάιρο-Κοροβέσης
Κλάους-Μπερμπάτοφ-Μπακασέτας-Κουλούρης
Υ.Γ.Αν πουλούσα Μακ και Κάτσε θα έπαιρνα έναν περιφερειακό επιθετικό που παίζει και άκρα δυναμίτη.