Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Όχι μπρε...Επειδή πήγε στον κουβά το μισό μύριο του Καγκουρώ για...pilotos έγραψε:Του έκοψε το ίντερνετ ο μπαμπάς, για να πάρει δεύτερο κουστούμι
SM-G920F

Να τα εκατοστήσεις Γιώργο!!! Δυνατός, ευλογημένος και φωτισμένος ως τα βαθιά σου γεράματα!!!
Μακάρι η σημερινή "προειδοποίηση" σου στους "εκεί κάτω" να γίνει άμεσα πράξη και να αποτελείς για 25 χρόνια ακόμα τους εφιάλτες τους!!!
είσαι!!!
Μακάρι η σημερινή "προειδοποίηση" σου στους "εκεί κάτω" να γίνει άμεσα πράξη και να αποτελείς για 25 χρόνια ακόμα τους εφιάλτες τους!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 29 Μαρ 2016, 01:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χρόνια πολλά και καλά Γιωργαρε να ξέρεις ότι ξενερώνεις το σύστημα εκεί χάμω με αυτά που λες. ...μπράβο μάγκα αλλά γιατί μόνο αλλα 25 χρονια; θα βγουν αύριο και θα λεν φεύγει ο Σαββίδης
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- painkiller4
Μπα ούτε ξενερώνουν εδώ κάτω αλλά όπως πάντα θα αρχίσουν να τον βγάλουν γραφικό να τον χαρακτηρίζουν με ειρωνικά σχόλια και τη γνωστή απαξίωση σε ότι αφορά τον Π.Α.Ο.Κ
Αν έφευγε όμως θα τους έδινε μεγάλη χαρά όσο για την απαξίωση αυτή υπάρχει από τότε που ιδρύθηκε ο ΠΑΟΚ αλλά η διαφορά τώρα είναι ότι είσαι οικονομικά ανεξάρτητος και έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό.....
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Εγω θα λεγα καποτε να σταματησουμε τα μεγαλα λογια και ν αφησουμε να μιλανε τα εργα.Μεχρι στιγμης τον εφιαλτη το ζουμε εμεις καθε χρονο.
Θα θελα και καποια στιγμη να ακουσουμε την αποψη σου για την παραιτηση Αγγελιδη και την απολυση Αρνεσεν.
Γιατι οι φωτογραφιες στις υπογραφες και το ρεπορταζ δηλωναν οτι ειχες συμμετοχη στον ερχομο του.
Α, και Χρονια πολλα.
Θα θελα και καποια στιγμη να ακουσουμε την αποψη σου για την παραιτηση Αγγελιδη και την απολυση Αρνεσεν.
Γιατι οι φωτογραφιες στις υπογραφες και το ρεπορταζ δηλωναν οτι ειχες συμμετοχη στον ερχομο του.
Α, και Χρονια πολλα.
Συμφωνώ με κατ, πολύ εγωιστικη τοποθέτηση.
Εμένα δεν μου αρέσει να βγαίνεις μέ τέτοιο τουπέ.
Κανε πράξεις, δώσε πρώτα από όλα όραμα... Που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει.
SM-G920F
Εμένα δεν μου αρέσει να βγαίνεις μέ τέτοιο τουπέ.
Κανε πράξεις, δώσε πρώτα από όλα όραμα... Που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει.
SM-G920F
Γενικα αμπαλος μου φαινεται να πω την αληθεια ...
Και δυστυχως αν φυγει ο σαββιδης εμεις θα τον διώξουμε λογω του αγωνιστικού πιστευω
Skickat från min iPhone med Tapatalk
Και δυστυχως αν φυγει ο σαββιδης εμεις θα τον διώξουμε λογω του αγωνιστικού πιστευω
Skickat från min iPhone med Tapatalk
Αντε και ετσι για αλλαγη θα συμφωνησω με τον κατ...
100 χρονια να μεινεις Γιωργακη μονο που προς το παρον φερνεις πιο πολυ στα Ζαγοροχωρια καθε φορα που μιλας παρα σε εφιαλτη για αυτο ασε τα λογακια και τα λεμε οταν επιτελους κανουμε εστω καποια βηματα και οχι αλματα προοδου γιατι μεχρι τωρα καθε χρονο και χειροτερα.

Χρόνια πολλά αλλά εφιάλτης με το τουίτερ δε γίνεσαι. Άμα θες ρίξε 20 μύρια το καλοκαίρι για παίκτες κ πάρε το κωλοπρωτάθλημα
Ότι στοίχημα θες ότι με την σημερινή επο και 30 εκατ να ρίξεις πρωτάθλημα δεν βλέπεις