trel@menos έγραψε:ο κυργιακος παπαδοπουλος που πηρε ο gay επαιζε στο σβορωνο(κατερινη) μπαλα και μαλιστα ειχα παιξει πριν 3 χρονια αντιπαλος του σε ομαδες τσικο. απο ταλεντο δεν ειναι τιποτα φοβερο αλλα εχει απιστευτο τσαμπουκα και τσαγανο. κριμα που τον πηρε ο gay.
Αχ...D.A.A.T. έγραψε:Και η πλακα ειναι οτι κΚ.Παπαδοπουλις που πηρε ο γαβρος και λογικα θα κανει μεγαλη καριερα ειναι παοκτσακι..χαθηκε ενας μεγαλος παικτης που ηταν και παοκ..κριμα..
MALEF έγραψε:Παιδια ενα νεο ταλεντο κατευθασε στα τμηματα υποδομης!
ιδιος ο βιερινια σε τεχνικη,σε κρατημα μπαλας,τριπλα,ευκηνισια,ταχυτητα,τα παντα!!
ειnαι γεννηθης το 1996 και ελπιζω να τα παει καλα στην πορεια το αλανι μου!!! :''D
Tσολα σκληρη δουλεια μην σε παρει και σε σηκωσει!!!![]()
Τσολακίδης
diniko80 έγραψε:Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι απέκτησε από τον Αετό Σκύδρας τον Ευθύμη Κουλούρη (γεν. 1996), βασικό μέλος της μικτής Πέλλας 1995, που αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι απέκτησε από τον Ιάσωνα Αυγής, τον Θεοφάνη Τζανδάρη (γεν. 1993), που αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ.
tad έγραψε:Diniko και λοιπά αδέρφια μάθατε τι είναι αυτός ο Ευθύμης Κουλούρης ???????????
Το τσακαλάκι έβγαλε μάτια φέτος στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος προπαίδων. Έκανε ρεκόρ γκολ. Σύνολο 15. Ναι καλά ακούσατε . 15 !!!!!!!!!!!!!!!!
Και στον τελικό ξέρετε σε ποιον έβαλε μερικά μπαλάκια ???? Σε εμάς !!!
Εκεί τον είδαν τα τσακάλια μας και τον πήρανε.
Δεν είναι τυχαία η φωτογραφία με τον Βρύζα !!!
Να είσαι καλά Ζήση, Θόδωρο, Γιωργάρα.
Τέτοια μπαμ γουστάρω !!! Τον Εστογιανόφ και τους λοιπούς τους κάνω χάρισμα σε όσους γουστάρουν πανηγύρια. Εγώ είμαι καλά με αυτούς που δουλεύουν !!!
diniko80 έγραψε:Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι απέκτησε από τον Ελπίδες Σταυρούπολης Π.Μελά, τον Στυλιανό Κίτσιο (γεν. 1993), που αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού. Ο νεαρός ήταν μέλος της μικτής Ε.Π.Σ.Μ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ευχαριστούν την διοίκηση του Π.Μελά - Ελπίδων Σταυρούπολης και ειδικά τους προέδρους κκ. Αβραάμ και Στυλιανό Παπαδόπουλο για την συνεργασία που επέδειξαν στις διαπραγματεύσεις.
Κίτσιο!
diniko80 έγραψε:Η Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση από την Πανσερραϊκή Αθλητική Ένωση του Δημήτρη Πόποβιτς του Παντελή (γεν. 1995),που διετέλεσε αρχηγός της Μεικτής Σερρών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.