Βόλλεϋ 2015-2016

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Βόλλεϋ 2015-2016

Δημοσίευση από Odi »

Επειδή από χθες διαβάζω και δεν γράφω,για να δω τι παίζει από απόψεις:

α)Πότε γέμισε τόσους fans το βόλλευ χαμπάρι δεν πήρα.Όλη την χρονιά γράφουμε εδώ μέσα εγω,ο roman,ο Pilotos και δυο μέλη ακόμη και ξαφνικά γεμίσαμε διψασμένους οπαδούς για τίτλο και αναλυτές παικτών που έχουν πρωταγωνιστήσει σε παγκόσμιο επίπεδο.Καλά άσε για το γήπεδο.Εκεί είμαστε 200 άτομα Max και ξαφνικά γεμίσαμε χιλιάδες κριτές και μάλιστα στο άθλημα που σου έδωσε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας σου.

β)Το λάθος έγινε το Καλοκαίρι με την αλλαγή προπονητή και τις μέτριες επιλογές παικτών που ανάγκασαν την ομάδα μέσα στον Γενάρη να πάρει τέσσερις παίκτες (Λι,Γιαμπλόνσκι,Τακουρίδη,Σμαραγδή) συν νέο προπονητή.Με τόσες αλλαγές μεσούσης της περιόδου, δεν μπορείς να είσαι ίδιος με πέρυσι που είχαν έρθει μόνο οι Χιμένεζ,Ρανγκέλ.

Η ομάδα έπρεπε να φύγει χθες,όπως είχε πει ο Τσαλόπουλος οτι θα γίνει.Πάω κάθε χρόνο σαν τον μαλάκα και παίζω μέσα στις γαυροφωλιές και δεν κουνιέται φύλλο.Ε όχι,τελικά είμαστε όχι απλά αφελείς αλλά μ@λ@κες.Τέλος.

Τουλάχιστον,ο Τσαλόπουλος είναι σοβαρός άνθρωπος και δεν θα τα παρατήσει.Θα βρεθεί η λύση,οι ημιτελικοί είναι κοντά.Μην ξεγράφετε την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Και γω αυτό πιστεύω odi, θα την βρει την άκρη.
Έδειξε παλικάρι χτες που παραδέχτηκε το σφάλμα του. Όλοι την πατάμε, την πάτησε κι αυτός.

Αν έχει καλές χορηγείες και λίγη βοήθεια από αλλού, η ομάδα θα στηθεί σωστά το καλοκαίρι και με δυο προσθήκες τον επόμενο χειμώνα θα είναι πάλι πρωταγωνίστρια.

Εμείς μαζί για μια ζωή!
Οι υπόλοιποι ξέρετε, στα πανηγύρια...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

DC έγραψε:Έχω εντυπωσιαστεί. Είχαμε τόσους βολεϊκούς στο φόρουμ αλλά χρειάστηκαν δύο αποκλεισμοί από τον γάβρο για να γεμίσουν 20 σελίδες για έναν αγώνα, εκφέροντας απόψεις για τους πάντες και τα πάντα.
Να πω την αλήθεια, άμα με ρωτήσει κάποιος με πόσους παίκτες παίζεται το βόλεϊ, ίσως να απαντήσω και λάθος. Δεν ξέρω καν τι είναι ο διαγώνιος, ο κεντρικός και ο λίμπερο. Ακούω που τα λένε αλλά δεν καταλαβαίνω. Όταν δε, μιλάνε και για περιστροφές ...

Άσ'το DC, περιστροφές-καταστροφές! Έχω πάει στους μισούς περίπου αγώνες φέτος και ούτε εγώ ξέρω τις θέσεις 100%.. :mrgreen:

Κάτσε να δεις σε κανένα μήνα πόσους χαντμπολικούς θα γεμίσει το forum και μπασκετικούς στα p.o., αν μπούμε..

Odi έγραψε:Επειδή από χθες διαβάζω και δεν γράφω,για να δω τι παίζει από απόψεις:

α)Πότε γέμισε τόσους fans το βόλλευ χαμπάρι δεν πήρα.Όλη την χρονιά γράφουμε εδώ μέσα εγω,ο roman,ο Pilotos και δυο μέλη ακόμη και ξαφνικά γεμίσαμε διψασμένους οπαδούς για τίτλο (...)
Πέτρο, για 'σένα τα λέει... :mrgreen:

Odi έγραψε:Καλά άσε για το γήπεδο.Εκεί είμαστε 200 άτομα Max και ξαφνικά γεμίσαμε χιλιάδες κριτές και μάλιστα στο άθλημα που σου έδωσε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας σου.
Εγώ μετά τον αγώνα με Φάρο, έμεινα άναυδος από τη μπασκετοσύνη του forum!

Αλλά όταν παίζει ο Π.Α.Ο.Κ. μη ποδόσφαιρο και παράλληλα παίζει ποδόσφαιρο ο πουστόγαυρος* (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 100% ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ), ο μέσος ΠΑΟΚτσής θα δει σουπερλίνγγ και θα γεμίσει και καναδυό σελίδες στο "Νέα, άρθρα, σχόλια για άλλες ομάδες"!!!!

* επιτρέπεται να λέω πουστόγαυρος, ή προσβάλλονται οι gays; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

RoMaN έγραψε:....
Κάτσε να δεις σε κανένα μήνα πόσους χαντμπολικούς θα γεμίσει το forum και μπασκετικούς στα p.o., αν μπούμε.......

Θα γεμίσουμε με περισσότερους αν ΔΕΝ μπούμε.
Γκαραντί.
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

Ειναι λογικο ενα αθλημα να προσελκυει κοσμο όταν εχει επιτυχίες. Ειλικρινα για τις περιστροφες εχω να αξουσω απο το γυμνασιο απο την καθηγητρια της γυμναστικής! Στο μετρο που μπορεί κρινει ο καθενας θεωρω. Ευτυχώς μεσα στο forum δεν εχω διαβασει κατι τυπου τους μέτρησε +1 χωρις λογο (μετα απο κόκκινη) ή τυπου βηματα :lol: Μακαρι η ομαδα να μας βουλωσει εμας που οντας πικραμενοι την αμφισβητησαμε!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Εγώ όταν είδα τη κόκκινη σάστισα λίγο...δεν μίλησα ούτε στον καναπέ που το έβλεπα, για να μη πω μαλακία.. :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αμ το άλλο. Βλέπω παίκτη με διαφορετική φανέλα και νόμιζα ότι μας τέλειωσαν οι στολές.
Στην κόκκινη του Χιμένεθ ψάρωσα κι εγώ και νόμιζα ότι δεν θα τον ξανάβλεπα στο παρκέ. :shock:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Παρκέ;; Να τος ο μπασκετικός! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

pilotos έγραψε:Και γω αυτό πιστεύω odi, θα την βρει την άκρη.
Έδειξε παλικάρι χτες που παραδέχτηκε το σφάλμα του. Όλοι την πατάμε, την πάτησε κι αυτός.

Αν έχει καλές χορηγείες και λίγη βοήθεια από αλλού, η ομάδα θα στηθεί σωστά το καλοκαίρι και με δυο προσθήκες τον επόμενο χειμώνα θα είναι πάλι πρωταγωνίστρια.

Εμείς μαζί για μια ζωή!
Οι υπόλοιποι ξέρετε, στα πανηγύρια...

SM-G920F
το θεμα δεν ειναι οτι την πατας το θεμα ειναι πως αντιδρας οταν την πατας...απο τη στιγμη που αναιρεσε αυτα που ελεγε οτι θα κανει σε περιπττωση που εξαπατηθει (γιατι περιμενε οτι μπορει να γινει και αυτο) για μενα ξεκιναει με μεγαλο ατοπημα...

συμφωνω παντως οτι δειχνει σοβαρος σε αντιθεση με τον ανδρεου που παρα τις καλες προθεσεις του και την αγαπη του ο χαρακτηρας του τον οδηγουσε τις περισσοτερες φορες σε λαθος αποφασεις οπως εγινε και φετος και τα προηγουμενα χρονια πριν τους τιτλους...

@odi οσο αφορα τα αγωνιστικα τα εγραψα και χθες...εγω ουτε σκαμπαζα απο βολλευ ουτε τπτ τετοια (αλλωστε τα "ερασιτεχνικα" αθληματα τα βλεπω σαν μια ευκαιρια διασκεδασης γι αυτο και λεω σε πολλους να μην τρελενονται)...

παρολα αυτα επειδη εχω πολυ καλο φιλο παλαιμαχο βολευμπολιστα και διεθνη με τη χωρα του που βλεπουμε μαζι τους αγωνες μου εξηγει 5 πραγματα οπως και τον φετινο ΠΑΟΚ...με εναν σωστο υποδοχεα θα ειχαν καλυφθει ολα τα λαθη που εγιναν στην αρχη της χρονιας αυτη ειναι η αληθεια...αντ αυτου (πιθανον και για οικονομικους λογους) καταληξαμε σε εναν πιο all around player οπως ο γιαμπλονσκι ο οποιος ομως δεν φημιζεται τοσο για την υποδοχη του και δεν εχει δικαιωσει ουτε επιθετικα...

ετσι ενω ο ΠΑΟΚ φετος ειναι καλυτερος μπροστα με τακουριδη, λι, σεπεδα η πολυ κακη του υποδοχη δεν επιτρεπει και στον γερασμενο πλεον κουρνετα να βγαζει ποιοτικα τη μπαλα πολλες φορες στην επιθεση...

επισης με ειπε ο γαυρος δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο σε σχεση με περισυ απλα προπονητικα ανεβηκε σκαλοπατι, ενω πιστευει οτι η κηφισια ειναι η καλυτερη ομαδα για φετος...
nikosoitalos

Δημοσίευση από nikosoitalos »

Καλημέρα σε όλους.

Πρώτη φορά γράφω.

Δεν είμαι γνώστης του βόλει αλλά χτές πήγα στο γήπεδο καθώς μου αρέσει σαν άθλημα και είχα καιρό να δώ την ΠΑΟΚΑΡΑ μας από κοντά, οπότε ένιωθα την ανάγκη να δώ τον δικέφαλο!

Σχετικά με τους γαύρους: Όντως εμφανίστηκε ο γνωστός ''Τσουκαλάς'' μαζί με ακόμη 25 συνδεσμίτες δικής μου ηλικίας (40+) και όταν άρχισαν τα ζόρικα για τους ακατανόμαστους άλλαξε θέση , ανέβηκε πάνω δεξιά και άρχισε να οργανώνει.

Ότι και να μου πείτε, εγώ που μένω πλέον Αθήνα τα τελευταία δέκα χρόνια ήξερα ότι θα έχει οργανωμένους του γαύρου , έστω και λίγους όπως χτές. Αυτό θα έλειπε, να γινόταν στην Καλαμαριά και να μην είχε και καμμιά πενηνταριά οργανωμένους δικούς μας.

Αυτά για τα εξωγηπεδικά....

Η συνέχεια σε λίγο για τα αγωνιστικά....
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Επειδή δε γράφει κάποιος κάθε μέρα σε ένα φόρουμ ή σε ένα topic δεν τον κάνει ούτε λιγότερο ΠΑΟΚ ούτε μη βολεικό ή χαντμπολικό. Που ακόμα και να μην ασχολείται με αυτά τα αθλήματα δικαιούται να στεναχωρηθεί και να εκφέρει άποψη και να κράξει όταν νιώθει ότι αυτό που έγινε έτσι όπως έγινε για δεύτερη φορά τον αηδίασε. Τώρα κάτι επιχειρήματα τύπου δεν είμαστε γαύρος να παίρνουμε συνέχεια τίτλους (εδώ γελάμε πολύ) τα ακούω βερεσέ. Η ομάδα αυτή είχε στόχο το νταμπλ ναι ή όχι ? Εδώ μέσα γινόταν λόγος και για τρεμπλ. Εφόσον ξέρουμε τις δυνατότητες μιας ομάδας κρίνουμε ανάλογα. Από το μπάσκετ δεν περιμένει κανείς πρωτάθλημα. Αλλά ούτε και περιμένει να αποκλείεται από φάρους και να χάνει από κηφισιές και λαύρια μέσα στην έδρα του. Και επίσης το ότι δεν είσαι γαύρος δε σημαίνει ότι δε θα κυνηγάς τίτλους. Είτε μας αρέσει είτε όχι οι άλλοι της πόλης έχουν πιο πολλούς συλλογικά τίτλους. Μόνο του αυτό δείχνει ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαρίζουμε τίτλους γιατί αυτό έγινε. Και τέλος παρακαλώ να σταματήσει το κυνήγι φαντασμάτων εδώ μέσα ότι υπάρχουν αλλόθρησκοι κτλ
( το σχόλιο είναι γενικό και δεν απευθύνεται σε κάποιον προσωπικά)
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

Αντικειμενικα πρωτα το βολει και μετα το μπασκετ του ΠΑΟΚ μας εχουν χαρισει την τελευταία διετία θεαμα υψηλού επιπέδου. Για το ποδόσφαιρο το αφηνω στη κριση σας
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Φοβόμαστε να νικησουμε..απίστευτο
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ο Κουρνέτας είπε για μένα κάτι πολύ σημαντικό: "αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες και μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό και στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος".

είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό? Για σκεφτείτε το αντίστροφο? Αν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δηλώσει γαύρος οτι μπορούμε να κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ (όσοι ζούνε στην Αθήνα ξέρουν τι εννοώ).

δεν τα ρίχνω στον Κουρνέτα, ίσα-ίσα, την ΑΛΗΘΕΙΑ λέει. όπως πρίν καμια 15 χρόνια είχα πάει στο ξενοδοχείο δίπλα στο σπίτι μου στα Ιλίσια και βλέπω τον μαυροκεφαλίδη και του λέω πάμε γερά να τους γαμήσουμε, και μου απαντάει εντάξει ρε φίλε με τον Ολυμπιακό παίζουμε.... (μιλάω τις εποχές που ο γαύρος έβγαινε εκτοέβδομος στην Α1... ). ή ο βασιλειάδης στο μπάσκετ λέει "χεστήκαμε" με το Φάρο όταν περάσαμε μπροστά στο σκόρ. Αυτοί είμαστε δυστυχώς... Γαμησέ τα...

ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους. Δλδ εμείς φτιάξαμε μια ομάδα, να παίζει ένα παιχνίδι και στα παπάκια μας αν στο τέλος του παιχνιδιού χάνουμε...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Και καθώς έβαλα το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του mega,ακούς στα αθλητικά να σου λέει ότι διεξάχθηκε ο ημιτελικός με την αποκλειστική παρουσία μόνο μαθητών και αθλητών των ακαδημιών τους. Και λες ρε γαμωτο εγω που το είδα το παιχνίδι και έχω πραγματικη εικόνα τι συνέβη πόσο θα κρατήσει αυτή η παραπληροφόρηση και ηπροπαγανδα, γιατί αλλιώς δεν έχει εξήγηση αυτή η αηδία χρόνια τώρα όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα αλλά γενικότερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”