Βόλλεϋ 2015-2016
- painkiller4
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
Ειμαι τοσο σκατα σε ψυχολογια που δε χωνευεται ετσι παλι στο ιδιο εργο σε επαναληψη.
Οσο κι αν εχω ζησει παμπολες φορες σχεδον σε καθε αθλημα τεραστιες πικρες λες δεν γινεται υπαρχει κι αλλος απιθανος τροπος για να χασεις.
ΠΑΟΚ εισαι θα το ξεπερασεις κιαυτο οπως κ ναχει οσο πικρο κι αν ειναι παλι και αυτο το ποτηρι.
Παντως σιγουρα υπαρχουν ευθυνες γι αυτο το πραμα και απο την αρχη της χρονιας,φαινεται οτι δυσκολα διορθωνονται γιατι εγιναν εγκληματα σε συλλογο με νταμπλ.
Οπως και αν εχει πρεπει να βρουν το δρομο για την συνεχεια, δεν τελειωσε η χρονια δυστυχως η ευτυχως πρεπει να το παλεψουν και να βρουν εκει ολοι τον τροπο για την ανακαμψη αμεσα δε με νοιαζει πως αλλα επιβαλεται
Οσο κι αν εχω ζησει παμπολες φορες σχεδον σε καθε αθλημα τεραστιες πικρες λες δεν γινεται υπαρχει κι αλλος απιθανος τροπος για να χασεις.
ΠΑΟΚ εισαι θα το ξεπερασεις κιαυτο οπως κ ναχει οσο πικρο κι αν ειναι παλι και αυτο το ποτηρι.
Παντως σιγουρα υπαρχουν ευθυνες γι αυτο το πραμα και απο την αρχη της χρονιας,φαινεται οτι δυσκολα διορθωνονται γιατι εγιναν εγκληματα σε συλλογο με νταμπλ.
Οπως και αν εχει πρεπει να βρουν το δρομο για την συνεχεια, δεν τελειωσε η χρονια δυστυχως η ευτυχως πρεπει να το παλεψουν και να βρουν εκει ολοι τον τροπο για την ανακαμψη αμεσα δε με νοιαζει πως αλλα επιβαλεται
ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΕΝΤΗΣΕ Ο ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΕΠΕΔΑ ΣΕ 2 ΚΥΠΕΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΤΟ ΨΗΝΕΙΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙς 2 ΜΕΡΙΕΣ . ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΜΗΝ ΜΕ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣstelyk έγραψε:δωσε κανα πατριαρικο σεναριο μεταγραφης στην μπαλα και ασε τον Σεπεδα να περασει τα διοδια, κριμα ειναι το παιδι να μεινει πισω,
ΑΝΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΣΕΝΑ
- Παλαιολόγος
συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωσηsn0ufel4 έγραψε:
παλαιολογε ασε ρε φιλε! 24-21 κερδιζες και το χασες θα με τρελανεις? καθαρα θεμα ψυχολογιας η ηττα
μα το ειπαμε λουζερς ειναι,αλλα για να γινεις λουζερς θα πει πως εχεις ελλειμα αυτοπεποιθησης=δεν πιστευεις στις ικανοτητες σου,δηλαδη θεωρεις τον αντιπαλο καλυτερο
και αυτο εγινε σημερα,οπως και σε εκεινα τα διαβοητα ματς με τον Αρη παλια,καρμπον ιστορια
προσωπικα εγω το ειπα εξ αρχης πως ο ολυμπιακος δεν μου φαινεται το σκορποχωρι που καποιοι νομιζουν,μια χαρα ομαδα,παντα παιζει αυτο που περιμενεις,σταθερη αποδοση.σε αντιθεση με τον ΠΑΟΚ
Αν το ματς ηταν πχ στη μικρα και ηταν μεσα οπαδοι μας το ματς δεν το χαναμε. 3-1 θα εληγε.Το μισο ματς το εχασε η διοικηση.Απο τη στιγμη που υπηρχαν οργανωμένοι επρεπε να πουν ή εμεις ή αυτοι.ΤΕΛΟΣ.sn0ufel4 έγραψε:Sekeris4 έγραψε:Το μισο ματς το εκαναν δωρο οι παιχτες και το αλλο μισο η διοικηση που εκανε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και δεν απαιτησε
να βγουν εξω οι επαγγελματιες οπαδοι του δαφνομπουκωμενου.Παιζαμε ΕΚΤΟΣ εδρας κατι που συνεβαλε τα μεγιστανα γυρισει η ψυχολογια υπερ του πουστογαβρου.
Με λιγα λογια ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ κατωτεροι των περιστασεων.
συμφωνω οχι για την κερκιδα (σιγα τα ωα) αλλα και μονο που υπηρχαν οπαδοι δε θα πρεπε να αρχισει ο αγωνας..αλλα μη σκατε του χρονου θα γινει πανω
Του χρονου θα γινει πανω.Σε καμια γαυροΚερκυρα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Σάβ 26 Μαρ 2016, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τι λες ρε μπερδεμενε καταλαβαινεις τι γραφεις? Ο Σεπεδα εχασε το ματς ή ολη η ομαδα συνολικα?paoktzis έγραψε:ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΕΝΤΗΣΕ Ο ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΕΠΕΔΑ ΣΕ 2 ΚΥΠΕΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΤΟ ΨΗΝΕΙΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙς 2 ΜΕΡΙΕΣ . ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΜΗΝ ΜΕ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣstelyk έγραψε:δωσε κανα πατριαρικο σεναριο μεταγραφης στην μπαλα και ασε τον Σεπεδα να περασει τα διοδια, κριμα ειναι το παιδι να μεινει πισω,
Α και δεν σε εβρισα, οποτε σε δινω χρονο να ανακαλεσεις!
και μαντεψε σταναχωρεθηκα και γω αλλα βλεπεις δεν στοχοποιω συγκεκρημενα ατομα!
Παλαιολόγος έγραψε:συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωσηsn0ufel4 έγραψε:
παλαιολογε ασε ρε φιλε! 24-21 κερδιζες και το χασες θα με τρελανεις? καθαρα θεμα ψυχολογιας η ηττα
μα το ειπαμε λουζερς ειναι,αλλα για να γινεις λουζερς θα πει πως εχεις ελλειμα αυτοπεποιθησης=δεν πιστευεις στις ικανοτητες σου,δηλαδη θεωρεις τον αντιπαλο καλυτερο
και αυτο εγινε σημερα,οπως και σε εκεινα τα διαβοητα ματς με τον Αρη παλια,καρμπον ιστορια
προσωπικα εγω το ειπα εξ αρχης πως ο ολυμπιακος δεν μου φαινεται το σκορποχωρι που καποιοι νομιζουν,μια χαρα ομαδα,παντα παιζει αυτο που περιμενεις,σταθερη αποδοση.σε αντιθεση με τον ΠΑΟΚ
σκατα αποδοση ειχε ο γαυρος μη γραφεις οτι θελεις! τους δωσαμε το τριτο σετ και εκει πηραν ψυχολογια (κατι που μετραει πολυ στο βολευ) και σε τελειωσαν! πουθενα δεν ειδα το γαυρο καλυτερο
συμφωνω δευτερη φορα με τον σεκεριςSekeris4 έγραψε:Αν το ματς ηταν πχ στη μικρα και ηταν μεσα οπαδοι μας το ματς δεν το χαναμε. 3-1 θα εληγε.Το μισο ματς το εχασε η διοικηση.Απο τη στιγμη που υπηρχαν οργανωμένοι επρεπε να πουν ή εμεις ή αυτοι.ΤΕΛΟΣ.sn0ufel4 έγραψε:Sekeris4 έγραψε:Το μισο ματς το εκαναν δωρο οι παιχτες και το αλλο μισο η διοικηση που εκανε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και δεν απαιτησε
να βγουν εξω οι επαγγελματιες οπαδοι του δαφνομπουκωμενου.Παιζαμε ΕΚΤΟΣ εδρας κατι που συνεβαλε τα μεγιστανα γυρισει η ψυχολογια υπερ του πουστογαβρου.
συμφωνω οχι για την κερκιδα (σιγα τα ωα) αλλα και μονο που υπηρχαν οπαδοι δε θα πρεπε να αρχισει ο αγωνας..αλλα μη σκατε του χρονου θα γινει πανω
ο ουρανος θα πεσει στο κεφαλι μας

(εντελως φιλικα ε?)
ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΩ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ 4 ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣstelyk έγραψε:paoktzis έγραψε:ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΕΝΤΗΣΕ Ο ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΕΠΕΔΑ ΣΕ 2 ΚΥΠΕΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΤΟ ΨΗΝΕΙΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙς 2 ΜΕΡΙΕΣ . ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΜΗΝ ΜΕ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣstelyk έγραψε:δωσε κανα πατριαρικο σεναριο μεταγραφης στην μπαλα και ασε τον Σεπεδα να περασει τα διοδια, κριμα ειναι το παιδι να μεινει πισω,
τι λες ρε μπερδεμενε καταλαβαινεις τι γραφεις? Ο Σεπεδα εχασε το ματς ή ολη η ομαδα συνολικα?
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΑ ΕΧΑΣΕ Ο ΣΕΠΕΔΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΩ ΚΙΟΛΛΑΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoktzis την Σάβ 26 Μαρ 2016, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
σε ολο το πρωταθλημα ειναι καλυτερος αφου εχει σταθερη αποδοση και ετσι εχτισε και αυτοπεποιθησηsn0ufel4 έγραψε:Παλαιολόγος έγραψε:συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωσηsn0ufel4 έγραψε:
σκατα αποδοση ειχε ο γαυρος μη γραφεις οτι θελεις! τους δωσαμε το τριτο σετ και εκει πηραν ψυχολογια (κατι που μετραει πολυ στο βολευ) και σε τελειωσαν! πουθενα δεν ειδα το γαυρο καλυτερο
εμεις κανουμε κατι κοιλιες σαν του παγκαλου στα ματς μας απεναντι και τον εθνικο αλεξανδρουπολης να εχουμε
ε καπου εκει φωλιαζει και η αμφιβολια,πυο θα σου βγει στα κρισιμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Σάβ 26 Μαρ 2016, 21:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
[/quote]stelyk έγραψε:ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΩ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ 4 ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣpaoktzis έγραψε:ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΕΝΤΗΣΕ Ο ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΕΠΕΔΑ ΣΕ 2 ΚΥΠΕΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΤΟ ΨΗΝΕΙΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙς 2 ΜΕΡΙΕΣ . ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΜΗΝ ΜΕ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣstelyk έγραψε:δωσε κανα πατριαρικο σεναριο μεταγραφης στην μπαλα και ασε τον Σεπεδα να περασει τα διοδια, κριμα ειναι το παιδι να μεινει πισω,
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΑ ΕΧΑΣΕ Ο ΣΕΠΕΔΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΩ ΚΙΟΛΛΑΣ
τι λες ρε μπερδεμενε καταλαβαινεις τι γραφεις? Ο Σεπεδα εχασε το ματς ή ολη η ομαδα συνολικα?
Μαιντανος και λιγος, τελος απο μενα το αφηνω στην κριση των μοντ
φυσικα οπαδικο φορουμ μπερδεμενοι στην 4 ολοι ε?
τολαρε καταλαβες σε ποιους αναφερομουν πριν ε? κανα 2-3 ακομα ειναι!
- navigator11
cellophan έγραψε:Δεν άντεξα να το δω, μετά το 2-1. Την έκλεισα και το άνοιξα τώρα και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Μόνο εμείς αυτά τα πράγματα. Δεν χωνεύεται με τίποτα αυτό το πράγμα. Με τίποτα όμως.
Σιγά. Πρώτη ή τελευταία φορά είναι ρε αδερφέ που ζούμε τις ίδιες καταστάσεις; Άλλοτε λόγω επικών σφαγών, άλλοτε λόγω ιδανικών αυτοχειριών αυτός ο σύλλογος έχει καταδικαστεί να παίρνει πολύ λιγότερα από όσα πραγματικά του αξίζουν. Τώρα το ζήτημα είναι να βρεθεί το αντίδοτο. Οι ... "κλινικές" έρευνες μέλλει να συνεχιστούν, τυραννώντας και τις νεότερες γενεές, που ασυζητητί δεν έχουν τα κουράγια των συγκριτικά μεγαλύτερων ημών.
Παλαιολόγος έγραψε:συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωσηsn0ufel4 έγραψε:
Καλά, τους αγώνες τότε με τη ρουλα άσε τους έξω από την κουβέντα σε σχέση με σήμερα! Τότε βαριόντουσαν να λαμβάνουν "mms" οι παίχτες μας πως θα βρισκόταν εύκολα ή δύσκολα ο τρόπος για να χάσουν από την συμμορία! "Σπαθίσια" ήταν πολλάαααα από εκείνα τα ματς!
ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΡΕ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
Ναι καλά έκανε και καρφώματα ο Τσουκαλάς. ....μα τι λέτε τώρα 24-21 και σε φταίει οτιδήποτε άλλο πέρα από το αγωνιστικό; σοβαρά μιλάτε; περσυ δεχθηκαμε τραμπουκισμους αλλά τους σπάσαμε την έδρα .....φέτος δύο φορές χάσαμε με απίστευτο τρόπο συν άλλες δύο φορές με κατεβασμένα τα χέρια. ...Sekeris4 έγραψε:Αν το ματς ηταν πχ στη μικρα και ηταν μεσα οπαδοι μας το ματς δεν το χαναμε. 3-1 θα εληγε.Το μισο ματς το εχασε η διοικηση.Απο τη στιγμη που υπηρχαν οργανωμένοι επρεπε να πουν ή εμεις ή αυτοι.ΤΕΛΟΣ.sn0ufel4 έγραψε:Sekeris4 έγραψε:Το μισο ματς το εκαναν δωρο οι παιχτες και το αλλο μισο η διοικηση που εκανε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και δεν απαιτησε
Του χρονου θα γινει πανω.Σε καμια γαυροΚερκυρα![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πτολεμαιδα δε ριχνω καμια ευθυνη στο κοσμο αλλο λεω οτι δε θα πρεπε να κατεβουμε καν!