Βόλλεϋ 2015-2016

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Βόλλεϋ 2015-2016

Δημοσίευση από pilotos »

paoktzis έγραψε:ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΕΠΕΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΔΩ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΒΑΖΕΙ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ 2 ΚΥΠΕΛΛΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ
ΤΕΛΟΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΠΕΔΑ ΒΟΛΛΕΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΒΛΕΠΩ
Αν ξέρεις εσύ βόλεϊ, εγώ είμαι παπάς

SM-G920F
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Τα ειπαμε και μετα το ματς του league cup..Η περσινη ομαδα δεν ηταν ΠΑΟΚ, φετος απεκτησε το κανονικο DNA του συλλογου.

Εμεις ετσι μεγαλωσαμε. Οι μικροι ας κανουν υπομονη, θα το συνηθισουν
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Το μισο ματς το εκαναν δωρο οι παιχτες και το αλλο μισο η διοικηση που εκανε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και δεν απαιτησε
να βγουν εξω οι επαγγελματιες οπαδοι του δαφνομπουκωμενου.Απο τη στιγμη που δε βγηκαν εξω επρεπε να φυγουμε.Παιζαμε ΕΚΤΟΣ εδρας κατι που συνεβαλε τα μεγιστανα γυρισει η ψυχολογια υπερ του πουστογαβρου.
Με λιγα λογια ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ κατωτεροι των περιστασεων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Σάβ 26 Μαρ 2016, 21:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μονο και μονο αν σκεφτεις οτι χανουμε το τριτο σετ απο παιχτη ο οποιος εχει επιεικως μετριο σερβις τα καταλαβαινεις ολα...

ολο το σκηνικο παιζεται πανω στην υποδοχη μας και αυτο το ξερουν και οι πετρες...η ομαδα μπορει να ανεχεται την κακη υποδοχη του χιμενεθ εξαιτιας αυτων που της προσφερει σε αλλους τομεις (επιθεση, σερβις, μπλοκ) αλλα ο δευτερος υποδοχεας θα πρεπει να ειναι αξαιρετικος...

εμεις λοιπον πηγαμε και στηριχτηκαμε στον γιαμπλονσκι το οποιο παιδι δεν εχει προσδωσει σε κανενα βαθμο τα αναμενομενα...το αποτελεσμα που βλεπουμε χαρακτηριζει τον φετινο ΠΑΟΚ...

με μετρια επιθεση και εξαιρετικη υποδοχη μπορεις να σηκωσεις κουπες αλλα με το αντιθετο ποτε δεν θα τα καταφερεις...

γι αυτο και καποιοι λεγαμε περισυ οτι ο μβπ ηταν ο σαφρανοβιτς...γιατι καλυπτε ολες τις τρυπες στην πισω ζωνη...οταν επαιξε στο 50% με το βαζελο παραλιγο να αποκλειστεις...οταν επαιξε στο 70-80% με το γαυρο τον εκανες πλακα...

φετος που δεν υπαρχει σε κανουν πλακα οι υπολοιποι και μην περιμενετε πολλα πολλα και στα πλευ ωχ...

αυτα τα ολιγα δυστυχως εγωισμοι και λαθη στο σχεδιασμο κατεστρεψαν το φετινο οικοδομημα του βολλευ...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

paoktzis εισαι τουλαχιστον υπερβολικος

παλαιολογε ασε ρε φιλε! 24-21 κερδιζες και το χασες θα με τρελανεις? καθαρα θεμα ψυχολογιας η ηττα
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Για να κάνουμε και λίγο χιουμοράκι...

μπολιασμένη από το ΠΑΟΚτσήδικο δνα αυτή η ομάδα :D
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

pilotos έγραψε:
paoktzis έγραψε:ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΕΠΕΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΔΩ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΒΑΖΕΙ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ
Αν ξέρεις εσύ βόλεϊ, εγώ είμαι παπάς

SM-G920F
ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΜΕΖΑΙΑ ΜΟΥ
ΕΧΑΣΑ 2 ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΓΑΗΜΕΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΝΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Sekeris4 έγραψε:Το μισο ματς το εκαναν δωρο οι παιχτες και το αλλο μισο η διοικηση που εκανε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και δεν απαιτησε
να βγουν εξω οι επαγγελματιες οπαδοι του δαφνομπουκωμενου.Παιζαμε ΕΚΤΟΣ εδρας κατι που συνεβαλε τα μεγιστανα γυρισει η ψυχολογια υπερ του πουστογαβρου.
Με λιγα λογια ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ κατωτεροι των περιστασεων.

συμφωνω οχι για την κερκιδα (σιγα τα ωα) αλλα και μονο που υπηρχαν οπαδοι δε θα πρεπε να αρχισει ο αγωνας..αλλα μη σκατε του χρονου θα γινει πανω :lol:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

εκανες τον κοκκινακη μαγκα ρε μλκ ρε μλκ :x
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

stelyk έγραψε:
:lol: :lol: :lol:
ΕΣΥ ΜΠΟΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΣΕ 2 ΚΥΠΕΛΛΑ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

PAOK_Antarctica έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:δεν ειναι μονο θεμα ψυχολογιας,εγω θεωρω εχουν και καλυτερη ομαδα συνολικα,ισορροπημενη
Έλα ρε συ, τους είχαμε 24-21. 1 πόντο να βάζαμε και θα παίρναμε ανετότατη πρόκριση με 3-0. Ό,τι ακολούθησε από το 24-21 και μετά ήταν καθαρότατα θέμα ψυχολογίας και μόνο.

Και έτσι όπως το θέτεις να έχει το όλο πράγμα, δικαίως μας τον φόρεσαν. Όταν δεν μπορείς το ένα ολόκληρο σετ διαφορά υπέρ σου να το διαχειριστείς ούτε στο ελάχιστο, σημαίνει πως είσαι μόνο για τις χαλαρές χαρές και πανηγύρια. Ειδικά όταν ο άλλος σε έχει τόσο σύντομα στο παρελθόν εκθέσει και πάλι.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Δεν άντεξα να το δω, μετά το 2-1. Την έκλεισα και το άνοιξα τώρα και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Μόνο εμείς αυτά τα πράγματα. Δεν χωνεύεται με τίποτα αυτό το πράγμα. Με τίποτα όμως.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

επισης μεγαλη ντροπη για το σωματειο η διοικηση με την ηρωικη κωλοτουμπα που εκανε :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

δωσε κανα πατριαρικο σεναριο μεταγραφης στην μπαλα και ασε τον Σεπεδα να περασει τα διοδια, κριμα ειναι το παιδι να μεινει πισω,
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”