ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κωνσταντίνε, δεν σε ξεχνώ και το γνωρίζεις πολύ καλά...
Ο Θεός να αναπαύσει τις ασπρόμαυρες ψυχές που συνεχίζουν το ταξίδι τους αλλού.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Συμπληρώνονται σήμερα 40 μέρες απ τον πολύ πρόωρο χαμό του "οπαδού του Π.Α.Ο.Κ." Σήφη Μαντζιάρη!!!

Ενός συνοπαδού μας που μόνο με υπερηφάνεια μας γέμιζε εν ζωή τιμώντας πάντα τα ιδανικά που πρεσβεύουν τα 4 ιερά γράμματα του Π.Α.Ο.Κ. μας, με τις ανεπανάληπτες τοποθετήσεις του, όποτε εκείνος θεωρούσε απαραίτητο, στα στημένα-βρώμικα-αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσίδικα ραδιόφωνα της πόλης που εδρεύει η ομάδα μας!!!

Ενός συνοπαδού μας, που μπροστά στην δύναμη και τον ρεαλισμό της κάθε λέξης που πρόφερε, μπροστά στην κρυστάλινη καθαρότητα της προσωπικής του άποψης, μπροστά στα πάντα αδιαμφισβήτητα επιχειρήματα του και μπροστά ακόμα και στην στιβαρότητα της χροιάς της φωνής του, "καθόταν προσοχή" ακόμα και οι αλλόθρησκοι, μην βρίσκοντας τι να του απαντήσουν, ούτε καν προπαγανδιστικά ή ψευτομάγκικα!!! "Σούζα" στεκόταν όλοι στο άκουσμα του δίχως κανέναν περιττό (όπως αποδείχτηκε όποτε και αν κάποιος τους το προσπάθησε) αντίλογο!!!

Δεν έμαθα τελικά αν και που έγινε σήμερα το 40ήμερο μνημόσυνο του, στο οποίο θα πήγαινα σίγουρα για να τον τραγουδήσω, γι αυτό παραθέτω αυτά τα λίγα λόγια προς τιμήν της μνήμης του!!!

Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!!!

Θα σε θυμάμαι πάντα σαν γνήσιο πρότυπο οπαδού του Π.Α.Ο.Κ. που ήσουν όσο ζούσες!!!

Ο καλός Θεός να σε έχει πάντα δίπλα του!!!

Αιώνια η μνήμη σου αδερφέ μου και καλή αντάμωση!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 10 Απρ 2016, 14:26, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πραγματική όαση όταν έβγαινε στα ραδιόφωνα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα

Αδέρφια, ζείτε...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

+++
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Περάσαν κι όλας 25 χρόνια όμως ακόμη είναι χαραγμένα στο μυαλό μου τα λόγια του Ευθύμη...
"Και τι έγινε που χάσαμε...πάλι εμείς είμαστε κυπελλούχοι Ευρώπης! Πάμε ένα ΠΑΟΚΑΡΑ να φτιαξουμε το κέφι μας...
"Να βγάλουμε και κανα κασκολ έξω να κάνουμε λίγο φραμπαλά;¨"Βγάλε ρε Ευθύμη , βγήκα,με απ την Αθήνα!"
Δεν πέρασαν ούτε 2 λεπτά...Καποιος πηγε να μας προσπεράσει εγώ έκοψα, άκουσα τον ήχο του τζαμιού που σπάει κι όλα γίναν φωτιά...Ο Ευθύμης κι ο Κωστής έφυγαν και εγώ κι ο Γιάννης θα κουβαλάμε τα σημάδια μια ζωή...
Να τα έψαχναν τουλάχιστον τα @$#@$@#παιδα...

ΚΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

ΑΘΑΝΑΤΟΙ
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

falconakis έγραψε:Περάσαν κι όλας 25 χρόνια όμως ακόμη είναι χαραγμένα στο μυαλό μου τα λόγια του Ευθύμη...
"Και τι έγινε που χάσαμε...πάλι εμείς είμαστε κυπελλούχοι Ευρώπης! Πάμε ένα ΠΑΟΚΑΡΑ να φτιαξουμε το κέφι μας...
"Να βγάλουμε και κανα κασκολ έξω να κάνουμε λίγο φραμπαλά;¨"Βγάλε ρε Ευθύμη , βγήκα,με απ την Αθήνα!"
Δεν πέρασαν ούτε 2 λεπτά...Καποιος πηγε να μας προσπεράσει εγώ έκοψα, άκουσα τον ήχο του τζαμιού που σπάει κι όλα γίναν φωτιά...Ο Ευθύμης κι ο Κωστής έφυγαν και εγώ κι ο Γιάννης θα κουβαλάμε τα σημάδια μια ζωή...

Θα μπορούσε να είναι ο διάλογος δύο οποιωνδήποτε ΠΑΟΚτσήδων που επιστρέφουν... Γαμώ το οπαδικό καφριλίκι... Δεν θα μάθουμε ποτέ ρε γαμώτο...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

RoMaN έγραψε:Εικόνα

Αδέρφια, ζείτε...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΑΘΑΝΑΤΟΙ. ....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

RoMaN έγραψε:Εικόνα

Αδέρφια, ζείτε...
Αθάνατα τα αδικοχαμένα μας παλικάρια!!!

Κουράγιο και δύναμη σε όσους άφησαν πίσω τους!!!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

falconakis έγραψε:Περάσαν κι όλας 25 χρόνια όμως ακόμη είναι χαραγμένα στο μυαλό μου τα λόγια του Ευθύμη...

ΑΘΑΝΑΤΟΙ Οπως και η ιδεα που υπηρετουσαν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μέσα στην σημερινή τρελή χαρά για το βόλεϊ, ήρθε μόλις ένα αναπάντεχο και λυπηρό νέο να μου την κλέψει!!!

Ο Γιώργος ο Μπαζ....ς δεν είναι πια μαζί μας!!! Ανακοπή στα 53 του (λέει) και δεν συνήλθε ποτέ!!!

Παιδικός φίλος απ την γειτονιά και το σχολείο, γέννημα θρέμα Σαλονικιός και Π.Α.Ο.Κ., απ τα ιδρυτικά μέλη της Θ4, απ τους πιστότερους οπαδούς της για χρόνια μαζί με Μανάβη, Μακόζα, Σελάδες, Τάσο Γουνό...λο, Βαγγέλη Κεχ...ά, Βάκη Σμ...ή, την αφεντιά μου κ.τ.λ. κ.τ.λ., ο τότε "ποιητής" πολλών συνθημάτων της κερκίδας μας, μόνιμα εγκατεστημένος εδώ και 25 χρόνια στην χαβούζα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, γράφει πλέον συνθήματα για τον Π.Α.Ο.Κ. στον ουρανό για να τα τραγουδάνε στον Θεό μαζί του κι οι αγγέλοι!!!

Ώρα σου καλή ρε Γιώργαρε...Να είναι ελαφρύ το χώμα...Σε τιμάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ αδερφέ!!!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο Θεός να τον αναπαυσει, καλό παράδεισο

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο αν τους ξεχάσεις. Καλό παράδεισο να χει..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”