Άι σιχτίρ απ εκεί

On topic: Περαστικά γρήγορα ρε Βραζιλιάνε κι ο Θεός μαζί σου...

vs40 έγραψε:Όλα τα χρόνια των τραυματισμών γιατρός της ομάδας είναι ο Ράλλης. 8 χρόνια στον ΠΑΟΚ, του πήρανε συνέντευξη για τους τραυματισμούς πριν 1 μήνα, και είπε το μελετάμε. 8 χρόνια το μελετάει και δίνει απαντήσεις σαν την πυθεία. 2 παράγοντες μείνανε σταθεροί τα τελευταία χρόνια των τραυματισμών:
1. Ράλλης
2. Προπονητικό κέντρο. Βέβαια από δηλώσεις τελευταία ακούμε ότι έχουν γίνει σοβαρές επενδύσεις εκεί...
Πραγματικά απορώ με την ΠΑΕ να μην προστατεύει την επένδυσή της![]()
Kαλα για σενα για ολα φταιει ο Τουντορ το ξερουμε.Dimg4 έγραψε:Φιλε οταν επι 8 μηνες η διαχειριση των αθλητων ειναι τραγικη, τοτε δε γινεται μολις φυγει ο προπονητης να επανελθουν τα σωματα σε χρονο μηδεν. Τωρα απο δω και περα οτι εγινε στην προετοιμασια και τους προηγουμενους μηνες.... ο θεος βοηθος
Ναι εχω διπλωμα προπονητη και ημουν καθε μερα στις προπονησεις και ειμαι παντογνωστης :ugeek:CCCP έγραψε:Kαλα για σενα για ολα φταιει ο Τουντορ το ξερουμε.Dimg4 έγραψε:Φιλε οταν επι 8 μηνες η διαχειριση των αθλητων ειναι τραγικη, τοτε δε γινεται μολις φυγει ο προπονητης να επανελθουν τα σωματα σε χρονο μηδεν. Τωρα απο δω και περα οτι εγινε στην προετοιμασια και τους προηγουμενους μηνες.... ο θεος βοηθος
Ποια διαχείριση των αθλητων ρε μεγαλε παντογνωστη που τα ξερεις ολα? Εισουν εκει στις προπονησεις με διπλωμα προπονητη και ξερεις? Εγω που ειμαι ασχετος μπορεις να μου εξηγησεις με δεδομένα, οχι θεωρειες, τι εννοείς να μαθουμε και οι υπόλοιποι?
σωστός, αυτό που συμβαίνει ονομάζεται μετατουντουρικο σύνδρομο, και χρειάζεται 2 χρονιες ώστε τα σώματα τον αθλητών να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς...ο θεός βοηθός και υπομονήDimg4 έγραψε:Φιλε οταν επι 8 μηνες η διαχειριση των αθλητων ειναι τραγικη, τοτε δε γινεται μολις φυγει ο προπονητης να επανελθουν τα σωματα σε χρονο μηδεν. Τωρα απο δω και περα οτι εγινε στην προετοιμασια και τους προηγουμενους μηνες.... ο θεος βοηθος
Η αμπαλοσυνη μονο δε γιατρευεται.Sfinas έγραψε:σωστός, αυτό που συμβαίνει ονομάζεται μετατουντουρικο σύνδρομο, και χρειάζεται 2 χρονιες ώστε τα σώματα τον αθλητών να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς...ο θεός βοηθός και υπομονήDimg4 έγραψε:Φιλε οταν επι 8 μηνες η διαχειριση των αθλητων ειναι τραγικη, τοτε δε γινεται μολις φυγει ο προπονητης να επανελθουν τα σωματα σε χρονο μηδεν. Τωρα απο δω και περα οτι εγινε στην προετοιμασια και τους προηγουμενους μηνες.... ο θεος βοηθος
σωστότατος για ακόμα μια φορα ο διαπλανητικός dimg4, και αυτό το κατάλαβα πριν 6 μέρες όταν είπες ότι ο σκόνδρας είναι παιχταράς, εκεί κατάλαβα ότι έχεις βαθιές γνώσεις στο άθλημα, εύγεDimg4 έγραψε:Η αμπαλοσυνη μονο δε γιατρευεται.Sfinas έγραψε:σωστός, αυτό που συμβαίνει ονομάζεται μετατουντουρικο σύνδρομο, και χρειάζεται 2 χρονιες ώστε τα σώματα τον αθλητών να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς...ο θεός βοηθός και υπομονήDimg4 έγραψε:Φιλε οταν επι 8 μηνες η διαχειριση των αθλητων ειναι τραγικη, τοτε δε γινεται μολις φυγει ο προπονητης να επανελθουν τα σωματα σε χρονο μηδεν. Τωρα απο δω και περα οτι εγινε στην προετοιμασια και τους προηγουμενους μηνες.... ο θεος βοηθος