Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π δημοκρατικές δυνάμεις

Δημοσίευση από nikolasf »

hasio_john έγραψε:Έκλεισε τότε, Βορράς και Νότος μαζί και τους ξεσκίζουμε ασάλιωτα... :lol: :mrgreen:

Πέρα από την πλάκα μάγκες, αν γίνει ένσταση παίζει να κερδίσουμε τίποτα (να πάει 3 για παράδειγμα) ή λέτε τα λαμόγια να μας το κάνουν 6!
Γιάννη είμαι Γέννημα Κρητικός και Θρέμμα Μακεδόνας... αλλά μια στραβογ@μησιά της τύχης με έστειλε εδώ και χρόνια φυλακισμένο στη χαβούζα...
Η υπογραφή μου είναι συνειδητή και αποτέλεσμα πείρας 51 ετών ... Έχω πλήρη αίσθηση του τι γράφω... Ο νοών νοείτο! 8-)
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

έχω φτάσει στο αμήν. Αν δεν ακουστούν και λίγο ακραίες απόψεις, δεν πρόκειται να ιδρώσει το αυτάκι τους... Ως Βορειοελλαδίτης νιώθω αδικημένος ως πολίτης και έχω πολλάκις δεχτεί ρατσισμό. Ακόμη περισσότερο ένιωσαν οι γονείς μου οι παππούδες μου ως πόντιοι. Ο προπάππος μου που ήρθε με 4 χρονών παιδιά (τη γιαγιά μου) από Ρωσία, πήγε φυλακή και βασανίστηκε ως κομμουνιστής, ενώ δεν είχε ιδέα από πολιτική (ούτε το όνομά του να γράψει) - μόνο και μόνο επειδή ήρθε από Ρωσία.

Οκ φυσικά ο κόσμος της Β.Ελλάδας δεν είναι πεντακάθαρος, αλλά έχει βρομίσει από τις δικές τους πρακτικές. Μετά οι δήμοι έχουν περιορισμένο ρόλο. Τι έργα έχει κάνει η κεντρική κυβέρνηση, όπου πληρώνουμε φόρους στη Β.Ελλάδα? Που πήγε η αποκέντρωση όταν ΟΛΕΣ οι δημόσιες υπηρεσίες τα (κεντρικά) έχουν γίνει στην Αθήνα? Ο κόσμος έρεε προς τη χαβούζα καθαρά για θέμα δουλειάς. Η ανισότητα που βιώσαμε εδώ και 40 χρόνια είναι τεράστια και στο ηθικό κομμάτι. Μπορεί να ακούγεται ακραίο αυτό που έγραψα παραπάνω, αλλά μια πορεία με αυτό το σύνθημα θα ταρακουνούσε λιγάκι τα πράγματα. Δε γίνεται να σε μαμαν επί χρόνια και να αράζεις. Πάνω μια χαρά αυτάρκεις είμαστε - καμία ανάγκη δεν έχουμε τους από κάτω, αλλά είναι τόσα χρόνια βαρίδια.

Πέρα τούτου οπαδός της εγκληματικής οργάνωσης = συνεργός στο έγκλημα (το 50% του πληθυσμού της Αθήνας).
Δηλαδή αν κάνω μία ομάδα εγώ που υποστηρίζει τους βιασμούς ανήλικων και παίρνω μάτι δε θα με πάνε φυλακή? Αν με καλέσουν στο δικαστήριο για μάρτυρας και καταθέσω ότι το ανήλικο παραπλάνησε το βιαστή, δε θα με πάνε μέσα για ψευδορκία? Κακούργημα το ένα, κακούργημα και το άλλο...

Υγ: Οι Κρητικοί είναι πολύ παλικάρια και δεν έχουν ουδεμία σχέση με τους Αθηναίους.
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

@vs40 και @nikolasf

έχω γράψει μία απάντηση και στους δυο σας που παρόλο που δεν σας έβριζα, λογοκρίθηκε και δεν περάστηκε. Πραγματικά, παράδοξο να διαβάζω για "ανεξάρτητη Μακεδονία" και "ανεξάρτητη Κρήτη" και ταυτόχρονα να λογοκρίνεται η αντίρρησή μου. Σημείο των καιρών.

Κύριοι, και οι δύο σας έχετε πέσει στην παγίδα του εκάστοτε διεφθαρμένου. Θεωρώ εκ προοιμίου ότι καλοπροαίρετα αντιδράτε και όχι βάσει σκοπιμότητας. Το λάθος είναι ότι του κάνετε χώρο, και απατάστε αν νομίζετε ότι η "ανεξάρτητη" (με ποια κριτήρια ανεξάρτητη ; ) περαιτέρω κατακρεούργηση του χώματος που βρίσκονται θαμμένοι οι παππούδες μας.

Τον λάθος, τον αλλάζεις. Αν δεν βρίσκεις άλλον, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αναλάβεις ο ίδιος τις ευθύνες που ως τώρα του απέδιδες. Από ευθυνοφοβία και σωτηρομανία πάσχει ο "ανεξάρτητος".

Παρακαλώ να μην λογοκριθεί ΚΑΙ αυτή η αντίδραση. Είναι τουλάχιστον λυπηρό σε ένα φόρουμ του ΠΑΟΚ να διαβάζω μαλακίες για δημιουργία νέων βαλκανικών προτεκτοράτων, ΑΠΡΟΚΑΛΗΠΤΑ, και πιθανότατα εκτός κάθε πλαισίου.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δεν ξέρω τι να προσθέσω παραπάνω στα 2 τελευταία post, παρά μόνο ΣΕΒΑΣΜΟ και στους δυο σας!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ και υγεία. Όλα τ' άλλα θα φτιάξουν κάποια στιγμή.
Μπορεί το όραμα του Ρώσου να γίνει πραγματικότητα και να ζήσουμε το ΠΑΟΚ εκεί ψηλά που ανήκει!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Πραγματικά μόνο ριζικές αντιδράσεις μπορούν να αλλάξουν κάτι .... αν ακόμα κάτι μπορεί να αλλάξει :pano: :pano:
Υ.Γ πρώτο σκέλος της υπογραφής μου
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Απλά τραγικά αυτά που διαβάζω.
Καλό Σαράγεβο.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Εγώ που είμαι Αθηναίος τι είμαι? Η γυναίκα μου? Η κόρη μου? Ο αδερφός μου? κτλ.
Να υποθέσω πολίτες πρώτης τάξης, ευνοημένοι και πρωτευουσιάνοι.
Δεν είμαι παλικάρι ή ντόμπρος ή σωστός ή μάγκας κτλ. Δεν έχω τσίπα και είμαι ρατσιστής.
Είναι θέμα DNA ή το λάθος μου είναι που γεννήθηκα στην "χαβούζα"? Τις "πρακτικές" μου τις έμαθε η οικογένεια μου ή τις απέκτησα ενστικτωδώς?

Να λοιμοκτωνίσει το παιδί μου γιατί γεννήθηκε εδώ στην "χαβούζα" από γονείς "χαβούζες"... αυτό του αξίζει... επειδή δεν είναι Νότια ή Βόρεια ή Ανατολικιά ή Δυτικιά... πολλά μπράβο... καλά να πάθει... αυτή φταίει...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά ... Και εγώ στη χαβούζα μένω αλλά εδ'ώ υπάρχει πόλεμος ....
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Στο δικό μου ποστ αναφέρεσαι GeorgeAthe? Αν ναι, μάλλον παρεξήγησες τα λεγόμενά μου. DNA κτλ είναι κουραφέξαλα - τροφή για τους ρατσιστές. Ούτε σας είπα πουθενά να λιμοκτονίσετε. Απλή αποκατάσταση της συνταγματικής ισονομίας.

Αθηναίε αν η Ελλάδα είχε ακολουθήσει πολιτική αποκέντρωσης πολύ πιθανόν να μην ήσουν εκεί. Στην τελική μια Αθήνα 3εκ αντί για 5,5 θα ήταν πολύ πιο ευτυχισμένη και με λίγο πράσινο και καλύτερα σχολεία. Ουσιαστικά η Αθηνοκεντρική νοοτροπία των κυβερνήσεων γυρίζει μπούμεραγκ στην ίδια την Αθήνα και υποβαθμίζει την επαρχία με μηδενικά έργα τα τελευταία 40 έτη.

Όπως και να έχει συγνώμη αν σε έθιξα, γιατί το να είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ εκεί είναι πολύ σημαντική κατάκτηση για σένα - πολύ μεγαλύτερη από εμάς. Επίσης εσύ είσαι 10 φορές πιο παλικάρι και καθαρός για την επιλογή σου. Συγνώμη, αλλά τους οπαδούς της εγκληματικής οργάνωσης εγώ τους αποκαλώ συνεργούς, ηθικούς αυτουργούς (το έχω εξηγήσει παλιότερα) και συνυπεύθυνους - πολύ περισσότερο δε τους επίορκους της Β.Ελλάδας οπαδούς της εγκληματικής οργάνωσης.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Οι Σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών μας είχαν καλέσει σε συνάντηση όλους τους υπευθύνους τους στις 15 Μαρτίου 2016 στις 20:00 στην Τούμπα, για να πάρουν απόφαση στήριξης στον Ιβάν για τις αήθεις και βρώμικες επιθέσεις που δέχεται απ τα αθηναϊκά κέντρα!!!

Μπορεί να μου πει κανένας τι αποφάσισαν οι υπεύθυνοι των Συνδέσμων σε κείνη την συγκέντρωση 10 μέρες πριν και γιατί "θάφτηκε" όλη εκείνη η κίνηση;;;

Μπορεί να μου πει κανένας που είναι και τι κάνουν τώρα οι οργανωμένοι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ.;;;

Κάποιος ανέφερε πιο πάνω τον μανάβη και το τι θα γινόταν αν "υπήρχε" τώρα!!! Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι σημερινοί μανάβηδες δεν υπάρχουν;;; Κι οι Σύνδεσμοι τι έχουν πλέον για ηγέτες τους ρε σεις;;;

Μόδεστρους ή κομμωτές;;;

Αν λοιπόν μου πείτε κάτι τέτοιο, ένα έχω να σας πω και του λόγου μου:

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας ρε σεις!!! Ντροπή μας και μόνο ντροπή μας είναι να αφήνουμε να συμβαίνει όλο αυτό και να καταστρέφεται ο Π.Α.Ο.Κ. όλων μας!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΡΕ!!!!!

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ;;;

ΦΦΩΩΩΩΝΝΑΑΑΑΑΑΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ, ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ" ΡΕ!!!

ΞΞΥΥΥΠΝΗΗΗΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Οπαδοί συνεργοί δεν υπαρχουν στη βόρεια Ελλάδα? αυτοί φταίνε λιγότερο δλδ επειδη δεν ζούνε στην Αθήνα? καταλαβαίνω αυτο που λες εν μέρει αλλα τσουβαλιάζεις πολύ άσχημα και μπλέκεις χίλια δυο θέματα ρε φίλε που δεν έχουν σχέση με Αθήνα Θεσσαλονίκη κτλ αλλα με τις παθογένειες της Ελλάδας εδω και δεκαετίες...ας μην μπλεκομαστε με άσχετα θέματα και αρχίσουμε το ποσό παλικάρια είμαστε εμείς και οι Κρητικοί και ποσό ζώα οι τάδε γιατι προσβάλουμε χωρίς λόγο...ναι η Αθήνα ως πρωτεύουσα και φυσικά οι Αθηναίοι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με άλλες περιοχές αλλα αυτο συμβαινει παντού στον κόσμο και υπαρχουν χίλιες δυο παράμετροι...ας σταθούμε στα ποδοσφαιρικά λέω εγώ...
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

nikolasf έγραψε:Κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά ... Και εγώ στη χαβούζα μένω αλλά εδ'ώ υπάρχει πόλεμος ....
Που βρίσκεσαι ρε Νικόλα; Όλα καλά;
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Αποδεικνύεται ότι και οι τακτικοί δικαστές, άτακτοι είναι. Αποδεικνύεται ότι σε κάθε περίπτωση τα @@κια της επο ξέρουν να διαλέγουν.
Περίμενα -6 και 3 αγωνιστικές για το gay. Ενόψει της συνάντησης που αναβλήθηκε τελικά, περίμενα ίσως και -3 αντί για -6. Τα τζιμάνια όμως πάσχισαν και βρήκαν τον τρόπο να κάνουν 5 τις αγωνιστικές και τους βαθμούς.
Η απόφαση για εμένα πρέπει να προσβληθεί στο σύνολό της ως προϊόν υπόγειας συνδιαλλαγής και ανισονομίας.

Και πλέον είναι φανερό ότι η απάντησή μας μπορεί να είναι μόνο μία: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ με κάθε τρόπο και κάθε μέσο.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

capern έγραψε:@vs40 και @nikolasf

...

Παρακαλώ να μην λογοκριθεί ΚΑΙ αυτή η αντίδραση. Είναι τουλάχιστον λυπηρό σε ένα φόρουμ του ΠΑΟΚ να διαβάζω μαλακίες για δημιουργία νέων βαλκανικών προτεκτοράτων, ΑΠΡΟΚΑΛΗΠΤΑ, και πιθανότατα εκτός κάθε πλαισίου.
Έγκριση ποστ των νέων μελών λέγεται, όχι λογοκρισία.

Ενημερωτικά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Stalker ++++

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”