αφραγκούζος - μαριδάκηςaoratos έγραψε:Μιλησε μου για τους συνεταιρουςpilotos έγραψε:
τι να σου πω από τη στιγμή που θεωρείς ότι ο Ιβάν ήρθε σήμερα για να συννενοηθεί με τον χοντρό;
Για αυτό θα πήγαινε να μιλήσει; για να τα βρούνε;
Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
pilotos έγραψε:αφραγκούζος - μαριδάκηςaoratos έγραψε:Μιλησε μου για τους συνεταιρουςpilotos έγραψε:
τι να σου πω από τη στιγμή που θεωρείς ότι ο Ιβάν ήρθε σήμερα για να συννενοηθεί με τον χοντρό;
Για αυτό θα πήγαινε να μιλήσει; για να τα βρούνε;
την δικογραφια για την εγκληματικη οργανωση φορα παρτιδα ποιο μεσο την εβγαλε ενω υπηρχε θεμα απορρητου; Ο νικολακοπουλος;;; LOL
ΣΚΑΪ TV: Ιωάννης Αλαφούζος 70%, Ευάγγελος Μαρινάκης 20%, Γιώργος Κυριακίδης 10%.
Οταν πούλησε ο μαριδάκης στον αφραγκουζο, για 5,2 μύρια είπαν επίσημα, αλλά οι φήμες άλλα λένε...... έμεινε ο καταζητούμενος πλέον κυριακίδης με το 10%.
ξεκόλλα και δες πίσω από την κουρτίνα. Αποτέλεσμα είχαν όλα αυτά που βγάζουν; ΟΧΙ και ούτε θα έχουν... ελέγχουν τη ροή των ειδήσεων και βγάζουν ότι γουστάρουν. Και οι 2, είναι κάτω από την ομπρέλα της Αγίας Οικογένειας. Αν δεν ξέρεις ούτε ποια είναι αυτή...
Οταν πούλησε ο μαριδάκης στον αφραγκουζο, για 5,2 μύρια είπαν επίσημα, αλλά οι φήμες άλλα λένε...... έμεινε ο καταζητούμενος πλέον κυριακίδης με το 10%.
ξεκόλλα και δες πίσω από την κουρτίνα. Αποτέλεσμα είχαν όλα αυτά που βγάζουν; ΟΧΙ και ούτε θα έχουν... ελέγχουν τη ροή των ειδήσεων και βγάζουν ότι γουστάρουν. Και οι 2, είναι κάτω από την ομπρέλα της Αγίας Οικογένειας. Αν δεν ξέρεις ούτε ποια είναι αυτή...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++pilotos έγραψε:ΣΚΑΪ TV: Ιωάννης Αλαφούζος 70%, Ευάγγελος Μαρινάκης 20%, Γιώργος Κυριακίδης 10%.

Αν ελεγχε την ροη των ειδησεων στο σκαι ο Μαρινακης θα την βουλωνε την ροη οπως την βουλωσε σε ολα τα υπολοιπα μεσα περσυ μολις βγηκε η δικογραφια. Αλλα αν το λενε οι φημες στο καφενοιο οτι ο Μαρινακης ελεγχει το σκαι και κατουρανε με τον Αλαφουζο καθε μερα στην ιδια μασονικη στοα εγω παω πασοpilotos έγραψε:ΣΚΑΪ TV: Ιωάννης Αλαφούζος 70%, Ευάγγελος Μαρινάκης 20%, Γιώργος Κυριακίδης 10%.

νύχτα ξελογιάστρα, νύχτα όμορφη... πάλι είσαι μπροστά από την κουρτίνα, δες από πίσω...
και ξαναδιάβασε με προσοχή ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ για τις ειδήσεις.
Ποιος σου είπε ότι κατηγορούταν ΜΟΝΟ για αυτά που "έβγαλε" παράνομα ο σκαι οεο; και ότι τα άλλα που ΔΕΝ έβγαλαν, ήταν ακόμα βαρύτερα;
αιντε μασημένα τα θέλετε όλα...
τέσπα, δεν πρόκειται να προσπάθησω άλλο μαζί σου, συνέχισε να πιστεύεις ότι ο Ιβάν σήμμερα θα πήγαινε να πιει καφέ με τον μαριδάκη και να τα βρουν.
και ξαναδιάβασε με προσοχή ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ για τις ειδήσεις.
Ποιος σου είπε ότι κατηγορούταν ΜΟΝΟ για αυτά που "έβγαλε" παράνομα ο σκαι οεο; και ότι τα άλλα που ΔΕΝ έβγαλαν, ήταν ακόμα βαρύτερα;
αιντε μασημένα τα θέλετε όλα...
τέσπα, δεν πρόκειται να προσπάθησω άλλο μαζί σου, συνέχισε να πιστεύεις ότι ο Ιβάν σήμμερα θα πήγαινε να πιει καφέ με τον μαριδάκη και να τα βρουν.
χαχα ε οχι και ελεγχει τη ροη των ειδησεων του σκαι ο χοντρος.ακομα και οι βαζελοι εχουν σταματησει να βλεπουν σκαι απο την πολλη πρασινιλα που εκπεμπει.σιγα μην κοβει και μισθο στο θωμαιδη.pilotos έγραψε:ΣΚΑΪ TV: Ιωάννης Αλαφούζος 70%, Ευάγγελος Μαρινάκης 20%, Γιώργος Κυριακίδης 10%.
εμενα οι πληροφοριες μου λενε οτι τα εσπασαν λογω σκαι και απο τοτε ειναι σφαγμενοι.προσωπικα πιστευω οτι επειδη ο αλαφουζος ξερει οτι ειναι 'λιγος' μπροστα στον μαρινακη, απο ολες τις αποψεις, κοιταει να του παει μεν κοντρα αλλα να τον εχει και απο κοντα, να παιρνει ο,τι 'περισσευει'.για μενα ο μεγαλυτερος εχθρος αυτη τη στιγμη ειναι ο μελισσανιδης.η μεγαλυτερη απειλη ειναι η υπουλη απειλη.τον χοντρο καλως ή κακως τον ξερουμε και γνωριζουμε με τι εχουμε να κανουμε, τον αλαφουζ τον θεωρω μικρο παιχτη, η μεγαλυτερη μουσιτσα ειναι ο ταιγκερ.αποδεδειγμενα μαφιας, απειρο χρημα,και προς στιγμην κουρνιαζει σαν την υαινα και περιμενει να χτυπησει.
Ο Μαρινακης που ελεγχει το Σκαι οεο γιατι εβγαλε στην φορα ολα αυτα τα στοιχεια οταν ολα τα υπολοιπα μεσα δεν εβγαλαν τπτ ισχυριζομενα οτι ειναι παρανομο να δημοσιευευτουν ονοματα;; Ολα τα μεσα επιρροης του ειχαν σκοπο να κρατησουν ΟΛΑ τα ονοματα κρυφα μεχρι τον αιωνα που η "" δικαιοσυνη"" θα αποφασιζε να παει σε δικες τους κατηγορουμενους. Αν τους παει ποτε... Ισως ομως την προκαλεσε ολη την δημοσιοτητα αυτη απο μονος του ο Μαρινακης. Μπορει να του αρεσει το image του μαφιοζου
Αν με βοηθησεις να καταλαβω το παραπανω υποσχομαι να βοηθησω να ψεκασουμε την κουρτινα μοιπως και δω πισω απο αυτην...
Θα ηταν καλο για την ηρεμια σου να εχεις υποψην οτι περα απο το πολιτικο/ιδεολογικο background που μπορει να εχει ο καθενας απο ολους αυτους, το οποιο μπορει να ειναι κοινο, το πρωτο πραγμα που κοιταζουν να προασπισουν με καθε κινηση και κοστος ειναι το "σπιτι" τους, τις "επενδυσεισ´ τους και το status τους στον κοσμο και στον κυκλο τους. Αν εχεις υποψην σου αυτο ισως καταλαβεις οτι ο βαζελος και ο γαβρος ειναι δυο τελειως διαφορετικοι κοσμοι.

Αν με βοηθησεις να καταλαβω το παραπανω υποσχομαι να βοηθησω να ψεκασουμε την κουρτινα μοιπως και δω πισω απο αυτην...
Θα ηταν καλο για την ηρεμια σου να εχεις υποψην οτι περα απο το πολιτικο/ιδεολογικο background που μπορει να εχει ο καθενας απο ολους αυτους, το οποιο μπορει να ειναι κοινο, το πρωτο πραγμα που κοιταζουν να προασπισουν με καθε κινηση και κοστος ειναι το "σπιτι" τους, τις "επενδυσεισ´ τους και το status τους στον κοσμο και στον κυκλο τους. Αν εχεις υποψην σου αυτο ισως καταλαβεις οτι ο βαζελος και ο γαβρος ειναι δυο τελειως διαφορετικοι κοσμοι.
Ιβαν βλεπεις πως απανταει η μαφια στον πολεμο που ανοιξαμε,δυο ημιτελικοι δυο εξοντωτικες ποινες.
Βαλε τον φιλο σου τον Πουτιν να κανει τη δουλεια,ποσο δυσκολο ειναι κατι τετοιο;
Σε μια εβδομαδα το πολυ ξεσκεπαζει τα παντα για πλακα.
Κανε κατι ομως γιατι αυτα τα τομαρια γελανε μαζι σου.
Βαλε τον φιλο σου τον Πουτιν να κανει τη δουλεια,ποσο δυσκολο ειναι κατι τετοιο;
- painkiller4
obanebane έγραψε:Ιβαν βλεπεις πως απανταει η μαφια στον πολεμο που ανοιξαμε,δυο ημιτελικοι δυο εξοντωτικες ποινες.
Κακως μπουρδουκλώνεις τα πάντα απλώς για να γράψεις μια εξυπνάδα. Και χωρίς επιχειρήματαpilotos έγραψε:Όσο το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ 40 χρόνια εχθροί...
Δεν κρατήθηκα
SM-G920F
Ιβάν, ρώτα να σε πούνε ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος...
Ο πουστόχ@ντρος του πουστόγ@υρου ή ο άλλος πουστόχ@ντρος, ο πρώην του πουστοβάζ@λου;;;
Ο "κολλητός" σου ο γκάγκστερ-λαθρέμπορ@ς-τίγρης θα είναι ο πιο μεγάλος-βρώμικος αντίπαλος σου για ακόμη καμιά πενταετία!!!
Απ την άλλη όμως θα έχεις (προσωπική μου πρόβλεψη δίχως καμιά inside πληροφόρηση) μετά την σύντομη αποχώρηση των σημερινών συνεταίρων μ@ριδάκη-αφρ@γκούζου και τον π@τέρα δυστυχώς!!!
Κι έτσι η ζωή θα συνεχίζεται με τον Π.Α.Ο.Κ. αιώνιο φτωχό συγγενή, είτε μείνεις είτε καταφέρουν να σε διώξουν απ την Ελλάδα!!
Μόνο τον πόλεμο φοβούνται αυτοί!!! Χτύπα πρώτος εσύ γιατί αλλιώς αυτοί θα σε (μας) λιώσουν!!!
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ: ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Ο πουστόχ@ντρος του πουστόγ@υρου ή ο άλλος πουστόχ@ντρος, ο πρώην του πουστοβάζ@λου;;;
Ο "κολλητός" σου ο γκάγκστερ-λαθρέμπορ@ς-τίγρης θα είναι ο πιο μεγάλος-βρώμικος αντίπαλος σου για ακόμη καμιά πενταετία!!!
Απ την άλλη όμως θα έχεις (προσωπική μου πρόβλεψη δίχως καμιά inside πληροφόρηση) μετά την σύντομη αποχώρηση των σημερινών συνεταίρων μ@ριδάκη-αφρ@γκούζου και τον π@τέρα δυστυχώς!!!
Κι έτσι η ζωή θα συνεχίζεται με τον Π.Α.Ο.Κ. αιώνιο φτωχό συγγενή, είτε μείνεις είτε καταφέρουν να σε διώξουν απ την Ελλάδα!!
Μόνο τον πόλεμο φοβούνται αυτοί!!! Χτύπα πρώτος εσύ γιατί αλλιώς αυτοί θα σε (μας) λιώσουν!!!
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ: ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!
- dim-cyprous-paok
καλημερα σε ολους! πρωτα απο ολα θα ηθελα να σας πω οτι διαβαζω καθημερινα,κ γραφω σπανια.
Ειμαι 43 κ ζω λογο οικονομικης κρησης στην κυπρο τα 6 τελευταια χρονια.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΜΟΥ...αυτα τα ...εμεις δεν θελουμε να γεινουμε σαν τους αλλους,κ οτι εμεις θελουμε μονο ισονομια,ειναι κατα την γνωμη μου μονο για ανεκδοτα.
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΝΑ ΣΦΑΖΕΙ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΟΓΑΥΡΟ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΜΑΣ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ.
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ,Η ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ,Η ΤΗΝ ΓΥΝΕΚΑΤΟΥ,Κ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ Κ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΑΤΙΑ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΥΠΟΝ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ....ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ Κ ΑΝ ΜΠΩΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ!!!!!
ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΟΥΤΕ Μ@Λ@ΚΙΕΣ,43 ΕΓΕΙΝΑ Κ ΒΑΡΕΘΕΙΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ Κ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ,Κ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΝΑ ΜΗΝΝ ΑΝΗΓΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ!!!!!
ΑΝ ΜΠΩΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ,ΑΛΙΟΣ ΚΑΤΣΕ Κ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΒΙΑΣΜΟ ΣΟΥ Κ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΗΓΕΙΣ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
Ειμαι 43 κ ζω λογο οικονομικης κρησης στην κυπρο τα 6 τελευταια χρονια.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΜΟΥ...αυτα τα ...εμεις δεν θελουμε να γεινουμε σαν τους αλλους,κ οτι εμεις θελουμε μονο ισονομια,ειναι κατα την γνωμη μου μονο για ανεκδοτα.
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΝΑ ΣΦΑΖΕΙ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΟΓΑΥΡΟ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΜΑΣ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ.
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ,Η ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ,Η ΤΗΝ ΓΥΝΕΚΑΤΟΥ,Κ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ Κ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΑΤΙΑ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΥΠΟΝ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ....ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ Κ ΑΝ ΜΠΩΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ!!!!!
ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΟΥΤΕ Μ@Λ@ΚΙΕΣ,43 ΕΓΕΙΝΑ Κ ΒΑΡΕΘΕΙΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ Κ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ,Κ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΝΑ ΜΗΝΝ ΑΝΗΓΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ!!!!!
ΑΝ ΜΠΩΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ,ΑΛΙΟΣ ΚΑΤΣΕ Κ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΒΙΑΣΜΟ ΣΟΥ Κ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΗΓΕΙΣ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!