Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π δημοκρατικές δυνάμεις

Δημοσίευση από eorptol »

Η Βόρεια Ελλάδα δέχεται χρόνια τώρα έναν πρωτοφανή ρατσισμό σε όλους τους τομείς της ζωής. ....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

vs40 έγραψε:Για αυτό που στεναχωριέμαι είναι ότι τρώμε ποινή χωρίς να έχουμε θάψει ούτε ένα κάθαρμα. Θα ήταν όνειρο να έμπαινε μέσα όλο το γήπεδο και να καθαρίζαμε τη σαπίλα. Αυτό δεν είναι όχι απλά δικαιοσύνη - τι να πω. Όταν εγώ φωνάζω να γίνει ανεξάρτητη Μακεδονία + Θράκη ακούγομαι παράξενος. Δεν έχουμε κανένα κοινό με τους εγκληματίες και τους οπαδούς της εγκληματικής οργάνωσης που είναι ηθικοί αυτουργοί της παράγκας αυτής και της παλιάς. Ο τόπος ούτως οι άλλως δεν έχει σωτηρία, γιατί να πληρώνουμε φόρους σε αυτό το αθηνομπουρδ@λο? Τόσα χρόνια φόρων πάνε εκεί κάτω για να μας πηδάνε χωρίς σάλιο σε όλα και το αποτέλεσμα είναι μια χρεωμένη "Ελλάδα" και μια θεσσαλονίκη και Β.Ελλάδα αμετάβλητη από το 81 και μετά. Βλέπω βίντεο και τπτ δεν έχει αλλάξει

Τέλος! Ελευθερία στη Β.Ελλάδα κατά του ρατσισμού των Αθηνών (Βούλγαροι) και της ανισονομίας!!!

Υγ: Αλήθεια για το "Βούλγαροι" γιατί δεν έχουν τιμωρηθεί αυτοί ποτέ? Γιατί οι υπουργοί τόσα χρόνια δεν επιβάλλουν ποινές? Φταίω εγώ να θέλω να χωριστούμε στα 2 όταν βιώνω τόση αδικία?

Δεν παει πιο χαμηλα, το τερματισες! Οτι να ναι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Πέμ 24 Μαρ 2016, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

vs40 έγραψε:Για αυτό που στεναχωριέμαι είναι ότι τρώμε ποινή χωρίς να έχουμε θάψει ούτε ένα κάθαρμα. Θα ήταν όνειρο να έμπαινε μέσα όλο το γήπεδο και να καθαρίζαμε τη σαπίλα. Αυτό δεν είναι όχι απλά δικαιοσύνη - τι να πω. Όταν εγώ φωνάζω να γίνει ανεξάρτητη Μακεδονία + Θράκη ακούγομαι παράξενος. Δεν έχουμε κανένα κοινό με τους εγκληματίες και τους οπαδούς της εγκληματικής οργάνωσης που είναι ηθικοί αυτουργοί της παράγκας αυτής και της παλιάς. Ο τόπος ούτως οι άλλως δεν έχει σωτηρία, γιατί να πληρώνουμε φόρους σε αυτό το αθηνομπουρδ@λο? Τόσα χρόνια φόρων πάνε εκεί κάτω για να μας πηδάνε χωρίς σάλιο σε όλα και το αποτέλεσμα είναι μια χρεωμένη "Ελλάδα" και μια θεσσαλονίκη και Β.Ελλάδα αμετάβλητη από το 81 και μετά. Βλέπω βίντεο και τπτ δεν έχει αλλάξει

Τέλος! Ελευθερία στη Β.Ελλάδα κατά του ρατσισμού των Αθηνών (Βούλγαροι) και της ανισονομίας!!!

Υγ: Αλήθεια για το "Βούλγαροι" γιατί δεν έχουν τιμωρηθεί αυτοί ποτέ? Γιατί οι υπουργοί τόσα χρόνια δεν επιβάλλουν ποινές? Φταίω εγώ να θέλω να χωριστούμε στα 2 όταν βιώνω τόση αδικία?
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

niks έγραψε:Αυτη η κατα βουληση αφαιρεση βαθμων αποτελει ΣΤΗΣΙΜΟ της βαθμολογιας και του πρωταθληματος, κατα τις ορεξεις και τις επιταγες της εγκληματικης οργανωσης.
Υπαρχει αλλωστε και το παραδειγμα ''δικαστη'' που πας ''τιμωρησε'' και ηταν μελος της οργανωσης..
Σιγουρα η σημερινη αποφαση δεν ειναι καθαρη, οπως μαλλον δεν ειναι καθαρα και τα ατομα που την πηραν.
Εικόνα
Δυο χρονια μετα την πρωτοφανη τιμωρια ομαδας που ουσιαστικα την εξοντωσε απο τα πλει οφ εκεινης της περιοδου το εργο επαναλαμβανεται και παλι με την η ΕΠΟ να εξοντώνει τον ΠΑΟΚ, με προφανή στόχο τα πλέι οφ.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Σαπίλα!!
Ωστόσο ΔΕΝ συμφωνώ με τον αδερφό παραπάνω που το πήγε στα άκρα σχετικά με τον ρατσισμό της Αθήνας και ότι πρέπει να γίνει διαχωρισμός και τέτοια! Εντάξει μάγκες, ήρεμα! Το καταλαβαίνω πως είμαστε όλοι πικραμένοι και αηδιασμένοι με την λίγδα και το κατεστημένο, αλλά μην λέμε και τέτοια.
Υ.γ. Μην με τρελαίνετε γιατί θα ζητήσω και γω να γίνει η Κρήτη αυτόνομη και στο τέλος θα χωριστούμε στα 3! :lol: :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τι σχέση έχει η Κρήτη με την Αθήνα ; να ενωθούμε βορράς νότος κατά της χαβουζας :):)

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

hasio_john έγραψε:Σαπίλα!!
Ωστόσο ΔΕΝ συμφωνώ με τον αδερφό παραπάνω που το πήγε στα άκρα σχετικά με τον ρατσισμό της Αθήνας και ότι πρέπει να γίνει διαχωρισμός και τέτοια! Εντάξει μάγκες, ήρεμα! Το καταλαβαίνω πως είμαστε όλοι πικραμένοι και αηδιασμένοι με την λίγδα και το κατεστημένο, αλλά μην λέμε και τέτοια.
Υ.γ. Μην με τρελαίνετε γιατί θα ζητήσω και γω να γίνει η Κρήτη αυτόνομη και στο τέλος θα χωριστούμε στα 3! :lol: :mrgreen: :opaokara:
σιγά μην γίνει στα 3... οι Κρητικοί είναι λεβέντες, αυτοί βοήθησαν περισότερο από όλους τους άλλους στην απελευθέρωση της Μακεδονίας, οπότε θα τους βάλουμε στη μέση τους παλιοαιλλλαδίτες και θα τρώνε τσιμέντα, μιας και δεν παράογουν τίποτα πέρα από λαμόγια (όσοι είστε ΠΑΟΚτσάκια θα σας φροντίσουμε) :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η προσφορά των Κρητων στην απελευθέρωση της Μακεδονίας τεράστιος

paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Το πλέον τραγικό είναι πως ξεκάθαρα μας συμπεριφέρονται σαν ομαδούλα της σειράς...
Μετά το ανύκουστο προπέρσινο -15, έρχεται και η φετινή καμπάνα.

Ιβάν θα το αφήσεις έτσι;
Εμείς θα μείνουμε αδρανείς; Πού είναι εκείνη η συσπέιρωση επί ΖΖ;

Μεγάλη απογοήτευση αλλά και οργή :cry: :evil:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Έκλεισε τότε, Βορράς και Νότος μαζί και τους ξεσκίζουμε ασάλιωτα... :lol: :mrgreen:

Πέρα από την πλάκα μάγκες, αν γίνει ένσταση παίζει να κερδίσουμε τίποτα (να πάει 3 για παράδειγμα) ή λέτε τα λαμόγια να μας το κάνουν 6!
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Δεν μας φταίει καμία Αθήνα που η βόρεια Ελλάδα έμεινε ιδια εκατό χρόνια, με Παπαγεωργόπουλο και Ψωμιάδη δεν έχουμε δικαίωμα να λέμε οτι φταίει καμία Αθήνα για τα χάλια μας...η σαπίλα δεν εχει σύνορα στην Ελλάδα,ας μην λέμε τέτοια πράγματα και φαινόμαστε γραφικοί...οταν μιλάμε για ποδόσφαιρο να το δεχτώ για το ΠΟΚ αλλα ας μην το τερματίσουμε τελείως...
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Πόσο χρονών είσαι;
Το ξέρεις ότι με κάτι τέτοιες νοοτροπίες ήταν αφορμή να διαλυθεί η Γιουγκοσλαβία (ου ούτως ή άλλως θα διαλυόταν για άλλους λόγους αλλά όχι τόσο αιματηρά) και να ρημάζεται για σχεδόν 10 χρόνια με εμφυλίους;

Τα ίδια και για την τραγική υπογραφή του nikolasf

Και γιατί να χαρίσω τα μέρη που οι παππούδες μου ελευθέρωσαν σε κάθε Μαρινάκη ΡΕ;
Εσείς όταν χέζετε την τουαλέτα φεύγετε από το σπίτι ΣΑΣ (ή κλειδώνεστε σε ένα "ανεξάρτητο" δωμάτιο) για να μη σας πιάνει μπόχα ή πάτε και πατάτε καζανάκι;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Φυσικά φταίμε και εμείς που τους αφήνουμε να αλωνίζουν

Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

eorptol έγραψε:Φυσικά φταίμε και εμείς που τους αφήνουμε να αλωνίζουν

Αυτό.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ksenitemenos4 έγραψε:Δεν μας φταίει καμία Αθήνα που η βόρεια Ελλάδα έμεινε ιδια εκατό χρόνια, με Παπαγεωργόπουλο και Ψωμιάδη δεν έχουμε δικαίωμα να λέμε οτι φταίει καμία Αθήνα για τα χάλια μας...η σαπίλα δεν εχει σύνορα στην Ελλάδα,ας μην λέμε τέτοια πράγματα και φαινόμαστε γραφικοί...οταν μιλάμε για ποδόσφαιρο να το δεχτώ για το ΠΟΚ αλλα ας μην το τερματίσουμε τελείως...

τώρα με μπουτάρη πάμε μπροστά.

συμφωνώ και για αυτούς που λες, απλά θέλω να δείξω την κατάντια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”