Ο κόσμος παίζει μπάλα

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
prist64

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευση από prist64 »

danirifle έγραψε:εντάξει, καλός και ο κρόιφ, αλλά άλλος ξεσήκωνε τα πλήθη με το νούμερο 14
Ειχα την τυχη να δω live τον Κρόιφ και τον έτερο............θρυλο με το 14.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Τελικά ποιοι είναι οι πιο τυχεροί αυτοί που είδαν τον θρύλο μόνο με την φανέλα με το 14 ή αυτοί που πρόλαβαν τον Κροιφ;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

1) Τεχνική δεν είναι να μπορέσεις να κάνεις τσαλιμάκια με τη μπάλα 1000 φορές. Ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό αν εξασκηθεί αρκετά. Και τότε μπορεί να πάει να δουλέψει σε τσίρκο. Τεχνική είναι να μπορέσεις να δώσεις την πάσα με ένα άγγιγμα, τη σωστή ταχύτητα και να τη στείλεις στο σωστό πόδι του συμπαίκτη σου.

2) Διάλεξε τον καλύτερο παίχτη για κάθε θέση και θα καταλήξεις όχι με μία δυνατή ενδεκάδα αλλά με έντεκα δυνατές μονάδες.

3) Στις ομάδες μου ο τερματοφύλακας είναι ο πρώτος που επιτίθεται και ο επιθετικός ο πρώτος που αμύνεται.

4) Γιατί να μην μπορείς να νικήσεις μια πιο πλούσια ομάδα; Δεν έχω δει ποτέ ένα τσουβάλι με λεφτά να βάζει γκολ.

5) Πάντα έστελνα τη μπάλα μπροστά, γιατί αν αυτή επέστρεφε σε μένα πάει να πει ότι θα ήμουν ο μόνος αμαρκάριστος.

6) Είμαι πρώην παίκτης, πρώην τεχνικός διευθυντής, πρώην προπονητής, πρώην μάνατζερ, πρώην επίτιμος πρόεδρος. Μια όμορφή λίστα που δείχνει ότι όλα έχουν ένα τέλος.

7) Οι παίκτες που δεν είναι πραγματικοί ηγέτες αλλά προσπαθούν να είναι ρίχνουν φταίξιμο στους άλλους παίκτες όταν κάνουν λάθος. Οι πραγματικοί ηγέτες στο γήπεδο ξέρουν ήδη ότι οι παίκτες κάνουν λάθη.

8) Τι είναι η ταχύτητα; Τα αθλητικά μέσα συχνά μπερδεύουν την ταχύτητα με τη διορατικότητα. Αν όμως αρχίσω να τρέχω λίγο πιο πριν από τον άλλον μοιάζω πιο γρήγορος.

9) Υπάρχει μόνο μία στιγμή κατά την οποία είσαι στην ώρα σου. Αν δεν είσαι εκεί, πάει να πει ότι πήγε ή πολύ νωρίς ή πολύ αργά.

10) Πριν κάνω ένα λάθος, δεν κάνω αυτό το λάθος.

11) Όταν παίζεις σε ένα αγώνα είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι θα έχει τη μπάλα στα πόδια σου για περίπου τρία λεπτά κατά μέσο όρο. Το σημαντικό λοιπόν είναι τι κάνεις τα υπόλοιπα 87 λεπτά. Αυτό που καθορίζει το αν είσαι καλός παίκτης ή όχι.

12) Δεν είμαι θρησκευόμενος. Στην Ισπανία και οι 22 παίκτες κάνουν το σταυρό τους πριν το ματς. Αν δούλευε αυτό όλα τα ματς θα έπρεπε να τελειώνουν ισόπαλα.

13) Πρέπει να κάνουμε σίγουρο ότι οι χειρότεροι παίκτες τους θα πάρουν τη μπάλα τις περισσότερες φορές. Έτσι θα την πάρουμε πίσω αμέσως.

14) Όταν έχεις τη μπάλα πρέπει να κάνεις τον αγωνιστικό χώρο όσο μεγαλύτερο γίνεται και όταν δεν την έχεις όσο μικρότερο γίνεται.

15) Η ποιότητα χωρίς αποτελέσματα είναι ανούσια, τα αποτελέσματα χωρίς ποιότητα είναι βαρετά.

16) Οι παίκτες σήμερα σουτάρουν μόνο με τα κορδόνια. Μπορούσα να σουτάρω με το εσωτερικό, τα κορδόνια και το εξωτερικό και των δύο ποδιών. Ήμουν έξι φορές καλύτερος από τους σημερινούς παίκτες.

17) Υπάρχουν λίγοι παίκτες που ξέρουν τι να κάνουν όταν δεν τους μαρκάρουν. Έτσι καμιά φορά λες σε ένα παίκτη: Αυτός ο επιθετικός είναι πολύ καλός, αλλά μην τον μαρκάρεις.

18) Νιώθω άθλια όταν πραγματικά ταλέντα απορρίπτονται λόγω στατιστικών. Με βάση τα σημερινά κριτήρια του Άγιαξ θα με είχαν απορρίψει. Όταν ήμουν 15 δεν μπορούσα να κλοτσήσω τη μπάλα πάνω από 15 μέτρα με το αριστερό μου πόδι και 20 με το δεξί. Η τεχνική και το όραμα μου δεν είναι ανιχνεύσιμα από τους υπολογιστές.

19) Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα.

20) Αν ήθελα να καταλάβεις, θα το είχα εξηγήσει καλύτερα.

Σοφά λόγια. Τα διάβασα στον αδερφό μου και του εξηγούσα.. Κάποια είναι χρήσιμα για εμάς τους οπαδούς, ΚΥΡΙΩΣ αυτό με το τσουβάλι λεφτά...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

90λεπτο ο Γιάννου σήμερα στο Αυστραλία - Τατζικιστάν 7-0.

Ούτε ένα γκολ..εντάξει λογικά καμιά assist θα έδωσε..
2 γκολ ο Burns που πέρασε από το χανούμι πριν 3 περίπου χρόνια..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

2 ασιστ και 2 κερδισμενα πεναλτι
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εχω αρχισει πιστευω οτι τα κανει κατα λαθος....

Το δευτερο της Αγγλιας

[youtube]3OxCFH60Keg[/youtube]
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

danirifle έγραψε:εντάξει, καλός και ο κρόιφ, αλλά άλλος ξεσήκωνε τα πλήθη με το νούμερο 14
Και μολις αποκαλυψες απο τι πραγματικα πεθανε ο Κροιφ. :mrgreen:

ΥΓ RIP ρε παικτουρα Γιοχαν και σορρυ αλλα το χουι ρε γμτ....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εκπληκτικό το γκολ-τακουνάκι του Vardy. Πολύ καλά και τα τρία γκολ των καποτήδων. Στα φιλικά μπορούν και κερδίζουν τους Γερμανούς. Μόνον εκεί όμως (για την ώρα).
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οι Αγγλοι φετος πραγματικα εχουν καλους παιχτες αλλα και καλη ομαδα. ειδικα η γραμμη κρουσης τους με Hurrycane και Vardy ειναι on fire. Και φυσικα υπαρχει και Ρουνευ κτλ κτλ. συν το σουπερ ταλεντο (κατ εμε) Dele Alli.

Δεν θα μου κανει εκπληξη αν κανουν την...εκπληξη. ακομα και δεξι(α) μπακ εχουν μετα απο πολλα, πολλα χρονια... (Dier & Clyne)

Γενικα, η Τοτεναμ τους εχει...φτιαξει μια χαρα! :roll:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πολλες ομαδες κοιτανε μπροστα σ αυτο το Γιουρο.
Φαβορι οι Γαλλοι , λογω εδρας αλλα και πολυ καλων παικτων.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Άστους να λένε, άστους να πουν
αυτοί δεν ξέρουν ν αγαπουν.

Εικόνα

ερχομαστε
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

γάλλοι, γερμανοί, άγγλοι

με τη σειρά τα φαβορί
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

πραγματικα πολυ αμφιροπο το φετινο γιουρο.... και πεφτει και μεσα στην εξεταστικη 8-)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

danirifle έγραψε:γάλλοι, γερμανοί, άγγλοι

με τη σειρά τα φαβορί
Για Γερμανία δεν ξέρω. Μου φαίνεται ότι έχει αρχίσει η κάμψη τους. Όπως και οι Ισπανοί.

Γαλλία είναι το μεγαλύτερο φαβορί, καλοβλέπω Αγγλία, μου αρέσει (όπως πάντα) η Ιταλία 8-) αλλά και φυσικά δεν διαφωνώ με τον sick παραπάνω και όπως το θέτει. :)

πάντως όντως, θεωρώ και εγώ ότι θα είναι ένα απο τα πλέον αμφίρροπα τουρνουά.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ολοι αυτοι ειναι γατακια. Ειναι τυχεροι που δεν παιζει η Εθνικη της ΕΠΟ που θα βλεπαν ολοι εφιαλτες με την μουμια τον Τζιτζικ... Περιπατο θα το παιρναμε....

Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”