Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
- ΑποστόληςΑ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Αυτός ο Yeni N'Gbakoto απορρίπτεται, για μένα, λόγω ονόματος κατ' αρχήν και κουρέματος στη συνέχεια. Το παιδί είναι Moican και καλά κάνει, αλλά μακριά από εμάς. Εξ άλλου με ύψος 1,73 που πας ρε Καραμήτρο;
Από Γάλλους εξτρέμ δεν έχουμε και τις καλύτερες εμπειρίες...
Από Γάλλους εξτρέμ δεν έχουμε και τις καλύτερες εμπειρίες...
Ε να αποκλείουμε εθνοτητες από τις οποίες δεν πήραμε καλούς παίκτες. ...πάντως στο σχόλιο σου για φυματίωση και Πέλκα απαράδεκτο δεν το περίμενα από σένα τετοιο σχολιο για οποιαδήποτε άνθρωπο όχι για παικτη. .....
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Αποστολη είναι πολύ άσχημο άσε τις αρρώστιες τόσες άλλες λέξεις φυματικος; είσαι πολύ λάθος. ....αρρώστιες δεν πρέπει να ανακατεύουμε για κανέναν άνθρωπο τον γουστάρουμε η όχι αυτο πιστεύω
- ΑποστόληςΑ
Δεν είπα ότι είναι φυματικός, ή ότι θέλω να πάθει φυματίωση. Είπα ότι είναι τόσο ασθενικά τα σου του που θυμίζουν τέτοιον άνθρωπο.
Ας έλεγες "κοπελίτσα" μωρέ κι εσύ άμα είναι τόσο αδύναμα "τα σου του" κι άμα είναι και πολύ ασθενικά ας έλεγες ότι "έχει και τα ρούχα της"!!! 
Κόλκας:
Ο Μίχελ περιμένει Ιβάν
Ο Σλοβάκος είναι έτοιμος να ξεκινήσει και περιμένει τον ισχυρό άντρα του ΠΑΟΚ να ανάψει το πράσινο φως

-
makispaspartou
Μπακασέτας,Ορφανίδης,Ουάρντα(και Μύγας θα πρόσθετα εγώ) καθώς και ονόματα όπως Willian Jose,Vazquez,N'Gbakoto που ακούγονται δείχνουν ότι κινούμαστε στο σωστό δρόμο όσον αφορά την ενίσχυση του roster..Θα ήλπιζα απλά και σε 1-2 δυνατές προσθήκες ποιότητας και εμπειρίας...
-
Dimg4
Οι δυνατες θα γινουν στο τελος οπως παντα... Ας ενισχυθουμε σωστα και ποιοτικα σε σωστες θεσεις και μετα ας ερθουν και τα μπαμ. Οπωσδηποτε ταχυτητα και τεχνικη
-
Dimg4
Σε σεντερ μπακ και αμυντικο χαφ θα ηθελα τετοιες προσθηκες για να δουμε επιτελους επιβλητικοτητα τυπου γκαρσια και κοντρεραςmakispaspartou έγραψε:Μπακασέτας,Ορφανίδης,Ουάρντα(και Μύγας θα πρόσθετα εγώ) καθώς και ονόματα όπως Willian Jose,Vazquez,N'Gbakoto που ακούγονται δείχνουν ότι κινούμαστε στο σωστό δρόμο όσον αφορά την ενίσχυση του roster..Θα ήλπιζα απλά και σε 1-2 δυνατές προσθήκες ποιότητας και εμπειρίας...
paok87 έγραψε:Κόλκας:
Ο Μίχελ περιμένει Ιβάν
Ο Σλοβάκος είναι έτοιμος να ξεκινήσει και περιμένει τον ισχυρό άντρα του ΠΑΟΚ να ανάψει το πράσινο φως
Αντε ας κανει καμια επιτροπή τουλ
Dimg4 έγραψε:Σε σεντερ μπακ και αμυντικο χαφ θα ηθελα τετοιες προσθηκες για να δουμε επιτελους επιβλητικοτητα τυπου γκαρσια και κοντρεραςmakispaspartou έγραψε:Μπακασέτας,Ορφανίδης,Ουάρντα(και Μύγας θα πρόσθετα εγώ) καθώς και ονόματα όπως Willian Jose,Vazquez,N'Gbakoto που ακούγονται δείχνουν ότι κινούμαστε στο σωστό δρόμο όσον αφορά την ενίσχυση του roster..Θα ήλπιζα απλά και σε 1-2 δυνατές προσθήκες ποιότητας και εμπειρίας...
Εγω θα προσθέσω οτι θες σύνολο πεντε τέτοιους στον άξονα απο τέρμα μέχρι Σέντερ φορ τα γύρω γύρω φτιάχνονται
Ο άξονας Χαλκιας Κοντρέρας γκαρσια ιβιτς μουσλι μας έφτιαξε τότε ομαδα άσχετα με τη διάφορα ποιότητας μεταξύ τους δεν ειναι ίδια κλάση γκαρσια Χαλκιας αλλα και οι πεντε είχαν επιβλητικότητα το λες εσυ ποδοσφαιρική προσωπικότητα άλλος οπως θελει ο καθένας
Δρν ειναι ανάγκη να ειναι τοπ μεταγραφές και ακριβές προσωπικότητα θελει ο άξονας αυτη τη στιγμή μονο Τζιόλης μπερμπα το έχουν αυτο ίσως λιγο ο κλαους αλλα τέρμα σεντερμπακ και δεκάρι αν και υπαρχει ταλέντο δεν υπαρχει προσωπικότητα
Με τρεις παιχτες εκει της παραπάνω κατηγορίας θα βλέπαμε άλλη ομαδα
- Dimitris_L4
Δν καταλαβαινω γιατι τοση πρεμουρα για τον ορφανιδη..δηλαδη να τον παρουμε και να παμε στη θεση δεκα του χρονου με ορφανιδη πελκα...παλι τα ιδια δηλαδη???ο πελκας ειναι κλασεις ανωτερος απο τν ορφανιδη και δειτε μια ματια στα στατιστικα τους.ας μην υποτιμουμε ετσι τον μητσο...απο την αλλη σαφεστατα δεν μπορεις να συνεχισεις το φετινο εγκλημα και να μην παρεις δεκαρι ολκης που μαζι με τον πελκα θα σου βγαλουν τη χρονια..
Επισης οπως ειπανε πολλα παιδια πιο πανω πρεπει να κανουμς βαρβατο κορμο..σεντερ μπακ,χαφ αντι του τζιολη δεκαρι κ φορακλα με προσωπικη ενεργεια..κατα τα αλλα η ομαδα εχει ποιοτικο ροστερ κ δε χρειαζεται να κανει μια καραβια μεταγραφες..
Επισης οπως ειπανε πολλα παιδια πιο πανω πρεπει να κανουμς βαρβατο κορμο..σεντερ μπακ,χαφ αντι του τζιολη δεκαρι κ φορακλα με προσωπικη ενεργεια..κατα τα αλλα η ομαδα εχει ποιοτικο ροστερ κ δε χρειαζεται να κανει μια καραβια μεταγραφες..
Ό,τι δεν μας ανήκει είναι καλύτερο απ τα δικά μας.................αφού!!!
Μέχρι να το αποκτήσουμε και μετά να το.......................σκίσουμε!!!
Μέχρι να το αποκτήσουμε και μετά να το.......................σκίσουμε!!!