Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
+547698376742625785761637318731 εκατομύρια.Mīngus έγραψε:Στο ίδιο τραπέζι με άνθρωπο που υποτίθεται ότι του έχει απαγορευθεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να κάτσεις. Τι ακριβώς να βγει απ' αυτό; Να συνθηκολογήσετε με κάποιον που έχει καταστρέψει τα πάντα; Να αφήσετε στην άκρη την κόντρα και να φτιάξετε εκ νέου το ποδόσφαιρο;
Πολύ φοβάμαι και ειλικρινά εύχομαι να βγω ψεύτης, ότι μετά τη συνάντηση θα έχουμε και ανακοίνωση περί συνέχειας του κυπέλλου.
Δευτέρα με Τετάρτη έχουμε πόλεμο, διάλλειμα για καφέ και γλυκάκι την Πέμπτη κι μετά Παρασκευή και Σάββατο ξαναπολεμάμε. Την Κυραική ρεπό.
Δεν πρέπει να μας νοιάζει για το κύπελλο, αφού είπαμε πως ότι και να γίνει δεν κατεβαίνουμε.
Υ.Γ. Κοντονή είσαι αστείος. Δε σέβεσαι ούτε τους ίδιους τους νόμους. Ο χοντρός είναι υπόδικος και έχει περιοριστικούς όρους. Τι δεν καταλαβαίνεις; Αντί να κάνεις τα πάντα για να ξαποστείλεις τα λαμόγια από το ποδόσφαιρο, τα τοποθετείς και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
- buffalobill4
Ρε παιδια δεν διαφωνει κανεις πως ολοι εχουμε ευθυνες. Αλλα το να κατηγορουμε τους οπαδους για το αγωνιστικο ειναι σαν ενας φουρναρης να πουλαει μπαγιατικο χθεσινο ψωμι και καποιοι πελατες να κατηγορουν τους υπολοιπους που δεν αγοραζουν καθε μερα ωστε να αναγκαστει να φτιαχνει φρεσκα
Στο αγωνιστικο μονος υπευθυνος ειναι ο ποντιος και μονο καλο του κανουμε κανοντας του σοβαρη κριτικη με επιχειρηματα
Στο αγωνιστικο μονος υπευθυνος ειναι ο ποντιος και μονο καλο του κανουμε κανοντας του σοβαρη κριτικη με επιχειρηματα
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
Τρίποντο απ τα 9 μέτρα nothing but net.buffalobill4 έγραψε:Ρε παιδια δεν διαφωνει κανεις πως ολοι εχουμε ευθυνες. Αλλα το να κατηγορουμε τους οπαδους για το αγωνιστικο ειναι σαν ενας φουρναρης να πουλαει μπαγιατικο χθεσινο ψωμι και καποιοι πελατες να κατηγορουν τους υπολοιπους που δεν αγοραζουν καθε μερα ωστε να αναγκαστει να φτιαχνει φρεσκα
Καλά λέμε δεν συναντάμε τον έναν τον άλλον κλπ θέλετε να κάνουμε σαν τον Αλαφούζο; καλώς ή κακώς αυτούς ανταγωνιζομαστε η αποσυρομαστε τελείως η προσπαθούμε να περάσουμε αυτά που πιστεύουμε. ....τι θα πει ας πούμε δεν θέλουμε τον μαρινακη σαν συζήτητη ο γάβρος δεν παίζει στο πρωτάθλημα και αν δεν πάει το βόδι τι θα κερδίσουμε; εκτος αν θέλουμε ζηταμε την αποβολή του γαβρου από το πρωτάθλημα . ...που δεν πάει δηλαδή ο Αφραγκουζος τι κερδίζει .....ΚΑΝΌΝΕΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΎΝΤΑΙ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΏΤΑ ΠΡΏΤΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΣΥΝ ΌΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΤΏΡΑ. ....
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν είχαμε 20.000 διαρκείας θα είχαμε καλύτερη ομάδα;
@ Απόστολε, το ίδιο αναρωτιέμαι προσωπικά και συμφωνώ για τις ευθύνες και τον βαθμό τους όπως λες...ΑποστόληςΑ έγραψε:Όλοι έχουμε ευθύνες, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό.
@ mpou Jr, καλό μου παλικάρι και φίλε @ KOSTAS54, ξέρετε φαντάζομαι και οι δύο πόσο εκτιμάω τις απόψεις σας για διάφορα θέματα της αγαπημένης ομάδας μας!!!
Αναρωτήθηκα αυτό που έγραψα εντελώς αυθόρμητα, πρόβλημα προσωπικό δεν έχω με κανέναν, ούτε φυσικά κάνω τον δικηγόρο κανενός διαβόλου!!!
Αν δεν το έχετε καταλάβει, σας διαβεβαιώνω ότι προσωπικά είμαι ένας απ τους χιλιάδες πιστούς και τις εκατοντάδες υπομονετικούς οπαδούς των ιδανικών που εμπεριέχουν τα 4 ιερά γράμματα Π.Α.Ο.Κ., στεναχωριέμαι όταν ο οποιοσδήποτε κάνει κακό ή έστω δείχνει ότι αποτελεί οποιουδήποτε είδους τροχοπέδη της ιδέας τους και της ανάπτυξης της!!!
Προσπαθώ δε, κάνοντας όσο μπορώ πιο εύσχημη κριτική σε όποια μέλη του βλέπω να "λοξοδρομούν" ή έστω να κολλάνε, να βοηθήσω πάντα προς το καλύτερο, αφ ενός μην έχοντας κανένα προσωπικό συμφέρον κι αφ ετέρου έχοντας πρώτα κάνει πλήρως το καθήκον μου σαν οπαδός του Π.Α.Ο.Κ., στηρίζοντας πάντα την ομάδα με την παρουσία μου στα τσιμέντα της Τούμπας εδώ και πάνω από 45 χρόνια (πάντα μα πάντα επί πληρωμή και ούτε μια φορά στην "κούτρα"), δίχως γκρίνια, κράξιμο, μηδενισμούς, αφορισμούς και το χειρότερο ίσως όλων, δίχως αδιαφορία για τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ.!!! Γιατί τελικά η αδιαφορία είναι που σκοτώνει όλες τις μεγάλες ιδέες!!!
Είναι λοιπόν τουλάχιστον οξύμορο να μην καταλαβαίνετε (έτσι κατάλαβα απ τα posts σας κι αν κάνω λάθος συγχωρέστε με κι οι δυο σας) ότι ναι, έχω πρόβλημα με όποιον με τις αποφάσεις του φρενάρει τον Π.Α.Ο.Κ., με όποιον με τις ενέργειες του που εξυπηρετούν προσωπικά του μικροσυμφέροντα δεν κάνει ουσιαστικά καλό στον Π.Α.Ο.Κ. και τότε ναι, το παραδέχομαι ότι γίνομαι δικηγόρος του Π.Α.Ο.Κ. κι όχι του διαβόλου, για έναν απλούστατο λόγο: Γιατί εμείς που τον αγαπάμε άδολα, τον στηρίζουμε και τον προστατεύουμε, εμείς ναι, είμαστε σίγουρα Π.Α.Ο.Κ.!!!
Εμείς είμαστε ο ίδιος ο Π.Α.Ο.Κ.!!!
Ο Αλαφούζος δεν πάει γιατί έχει προσωπική κόντρα με φαταούλ και γιατί οι άλλοι δυο είναι σε κοινή γραμμή μαζί του.
Αυτός που είναι πιο σίγουρα σε κοινή γραμμή με τον πουστόχ@ντρο είναι ο πουστ@βάζελος ο αφραγκούζος που κρέμεται απ τα @@ του για να σώσει το κ@λοκάναλο του!!! Γι αυτό μόνο δεν πάει!!!
Υ.Γ. @ KOSTAS54, ελπίζω φίλε μου να μην τρολάρεις........................διερευνώντας την άποψη μου...
Υ.Γ. @ KOSTAS54, ελπίζω φίλε μου να μην τρολάρεις........................διερευνώντας την άποψη μου...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 23 Μαρ 2016, 14:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Μου περασε κι εμενα απ το μυαλο.goran 64 έγραψε:Αυτός που είναι πιο σίγουρα σε κοινή γραμμή με τον πουστόχ@ντρο είναι ο πουστ@βάζελος ο αφραγκούζος που κρέμεται απ τα @@ του για να σώσει το κ@λοκάναλο του!!! Γι αυτό μόνο δεν πάει!!!
""Αν δεν το έχετε καταλάβει, σας διαβεβαιώνω ότι προσωπικά είμαι ένας απ τους χιλιάδες πιστούς και τις εκατοντάδες υπομονετικούς οπαδούς των ιδανικών που εμπεριέχουν τα 4 ιερά γράμματα Π.Α.Ο.Κ., στεναχωριέμαι όταν ο οποιοσδήποτε κάνει κακό ή έστω δείχνει ότι αποτελεί οποιουδήποτε είδους τροχοπέδη της ιδέας τους και της ανάπτυξης της!!! ""
Γρηγόρη, επειδή το έχω καταλάβει, μου φαίνονται περίεργες κάποιες από τις αντιδράσεις σου. Το κατανοώ, όμως, είναι το πάθος σου που σε τρελαίνει!!!
Γρηγόρη, επειδή το έχω καταλάβει, μου φαίνονται περίεργες κάποιες από τις αντιδράσεις σου. Το κατανοώ, όμως, είναι το πάθος σου που σε τρελαίνει!!!

Εγώ πάντως δεν θα ήθελα τον Ιβάν να πάει σε συνάντηση με τον χοντρό. Να μιλήσουν για τι με αυτόν; Για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου; Πλάκα κάνουμε.
Για εμένα καμία συνομιλία μαζί τους και ανελέητο κυνηγητό. Γιατί οι αντιδράσεις μέχρι τώρα μόνο ΠΑΟΚ δεν είναι. Είμαστε από τα μεγαλύτερα θύματα τα τελευταία χρόνια και καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα διαβάζοντας σε διαλόγους να μας σφάζουν χωρίς έλεος.
Καταγγελίες εναντίον οσφπ/επο/κεδ σε ΟΥΕΦΑ/ΦΙΦΑ και δικαιοσύνη. Και αν χρειαστεί και να βρεθείς ενάντια σε πολιτεία και Ελληνική δικαιοσύνη αν βλέπεις ότι δεν τηρούνται οι νόμοι. Ξεκάθαρες θέσεις και επιθετικά να ζητήσεις επιτέλους τα αυτονόητα.
Για εμένα καμία συνομιλία μαζί τους και ανελέητο κυνηγητό. Γιατί οι αντιδράσεις μέχρι τώρα μόνο ΠΑΟΚ δεν είναι. Είμαστε από τα μεγαλύτερα θύματα τα τελευταία χρόνια και καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα διαβάζοντας σε διαλόγους να μας σφάζουν χωρίς έλεος.
Καταγγελίες εναντίον οσφπ/επο/κεδ σε ΟΥΕΦΑ/ΦΙΦΑ και δικαιοσύνη. Και αν χρειαστεί και να βρεθείς ενάντια σε πολιτεία και Ελληνική δικαιοσύνη αν βλέπεις ότι δεν τηρούνται οι νόμοι. Ξεκάθαρες θέσεις και επιθετικά να ζητήσεις επιτέλους τα αυτονόητα.
Με τρελαίνει ρε φίλε Κώστα κι αυτή η στασιμότητα των τελευταίων 4 χρόνων στον ποδοσφαιρικό (ευτυχώς μόνο) Π.Α.Ο.Κ., ενώ θα έπρεπε να "εκμεταλλευτούμε" με ταχύτητα αλλά και σοβαρότητα την παρουσία του Ιβάν για άμεση ανάπτυξη και μάλιστα πολυεπίπεδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα!!!KOSTAS54 έγραψε:""Αν δεν το έχετε καταλάβει, σας διαβεβαιώνω ότι προσωπικά είμαι ένας απ τους χιλιάδες πιστούς και τις εκατοντάδες υπομονετικούς οπαδούς των ιδανικών που εμπεριέχουν τα 4 ιερά γράμματα Π.Α.Ο.Κ., στεναχωριέμαι όταν ο οποιοσδήποτε κάνει κακό ή έστω δείχνει ότι αποτελεί οποιουδήποτε είδους τροχοπέδη της ιδέας τους και της ανάπτυξης της!!! ""
Σκέφτομαι λογικά ότι για να μην γίνεται κάτι τέτοιο 4 χρόνια τώρα, κάπου μέσα στον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. υπάρχουν κάποια "φρένα" που το σταματάνε και ψάχνω απελπισμένα να βρω ποια και για ποιους λόγους μπορεί να είναι αυτά!!!
Φυσιολογικό δεν το βρίσκεις απ την μεριά σου;;; Πρέπει δηλαδή κάποιος να τρελαίνεται από πάθος για να σκέφτεται λιγάκι λογικά και να μην είναι αδιάφορος στο γιατί δεν "προχωράει" η ομάδα του στο επόμενο-παραπάνω επίπεδο;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 23 Μαρ 2016, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Διάβασα στα άρθρα από SDNA ότι μας απειλούν με αποκλεισμό από τις ΕυρωπαΪκές διοργανώσεις, αν το κύπελλο ακυρωθεί. Ιβάν να η ευκαιρία σου να φέρεις αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο με πράξεις και όχι λόγια και ευχές: Να προτείνεις ξεκάθαρα τον αποκλεισμό των ομάδων από την Ευρώπη, μπροστά στο θέμα βίας και αδικίας. Να καθαρίσει επιτέλους το ποδόσφαιρο. Να δείτε πως φεύγει ο Μαρινάκης, αν δεν έχει τα λεφτά του Τσουλου. Εκεί να τον δούμε το χοντρό. Ιβάν μη τρως παπά και δείξε ξεκάθαρα αυτό το δρόμο. Οι άλλες οδοί είναι ευχολόγια. Πρέπει να ακολουθήσουν και σημαντικές κρατικές παρεμβάσεις στο ποδόσφαιρο, μιας που θα τιμωρηθούμε. Να γίνουν όλα σε μια 3-5ετία και να καθαρίσει η μπουγάδα. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι ευκαιρία για το σύλλογο να κάνει νέο γήπεδο και να είναι έτοιμο το κλαμπ για μεγάλα πράγματα στο μέλλον.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία Ιβάν!!!!!
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία Ιβάν!!!!!