15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Δημοσίευση από danirifle »

εγώ γιατί ψυχανεμίζομαι ότι αν δεν κλείσει σε μας, θα τον τσιμπήσει κάνας βάζελος ή καμιά κούλα?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν είναι πολλά τα λεφτά, αλλά ούτε και λίγα. Νομίζω ότι είναι αυτά που πρέπει να δίνει ο ΠΑΟΚ στους βασικούς του. Κι αυτή τη στιγμή είναι ένας εκ των βασικών.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εμένα δεν με χαλάει πάντως ως λύση στο ρόστερ,δεδομένης και της ηλικίας του.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Για εναλλακτική λύση, κυρίως λόγω ηλικίας, με 250.000 ανά έτος αλλά και με την προϋπόθεση ότι θα πάρουμε ακόμα έναν C.B. μεταγραφάρα τον θέλω επίσης!!! Αν δεν θέλει αυτός έτσι ας ακολουθήσει ακόμα και τον δρόμο που χάραξε ο Σίλντεφελντ, δεν χαλιέμαι και πολύ!!!

Τώρα σ αυτά που ακούγονται για το πως θα παίξει στα play off με το μυαλό του στην πιθανή μεταγραφή του (και μάλιστα σε άλλη ελληνική ομάδα, καταλαβαίνετε πιστεύω το point), είναι μεν σωστά, αλλά ο γάτος Βλάντο το έχει ήδη υπ όψιν, γι αυτό ήδη δίνει σε δύο παιχνίδια τώρα χρόνο στον Μάλε... ;)

Και μέχρι τα play off γυρίζει κι ο Χατζηψηλέας, οπότε το πολύ πολύ...πάγκο!!! 8-)
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Συμφωνω στο πρωτο σκελος με Γκοραν.
Στα συν του οτι εχει μαθει την πραγματικοτητα της σουπαλιγδας,απεκτησε γενικως εμπειριες,σε καλη ηλικια,οποτε κατα την γνωμη μου,καλως να μεινει και μαζι με μεταγραφη τυπου(Κοντρερας),θα ειμαστε καλα,μαζι με τα αλλα στοπερ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Φυσικά να μεινει ;με μια προσθήκη έναν ακόμη ποιοτικό στοπερ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Γενικά τον θεωρώ καλό παίκτη, σε καλή ηλικία. Μέχρι πριν μερικές βδομάδες θεωρούσα αυτονόητο οτι θα πρεπε να ανανεώσει ως η πιο αξιόπιστη λύση στην άμυνα από το υπάρχον υλικό.

Πλέον, πέρα από το οτι νομίζω οτι ο τζαβέλλας είναι αυτή τη στιγμή η κολώνα μας στην άμυνα, μου την έσπασε γιατί πιστεύω οτι κάνει το καλύτερο του διάστημα (ίσως μαζί με τους πρώτους μήνες του στην ομάδα που είχε βάλει 5-6 γκολ από τις συστημένες σέντρες του λούκας) στην ομάδα... Ε μου τη σπάει όταν ένας παίκτης τα δίνει όλα για όλα μόνο όταν πλησιάζει το συμβόλαιο του στο τέλος!!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

danirifle έγραψε:εγώ γιατί ψυχανεμίζομαι ότι αν δεν κλείσει σε μας, θα τον τσιμπήσει κάνας βάζελος ή καμιά κούλα?

Αν ερθει καλυτερος ας παει και στον γαυρο,πρεπει να ερθει καλυτερος ομως ρε dani πρεπει επιτελους αυτη η ομαδα να ανεβασει λιγο την ποιοτητα της,γεμισαμε μετριους με συμβολαια που παιρνουν οι πανω του μετριου.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο ο Βίτωρ. Δεν ξέρω με πόσα αμοίβεται, αλλά πάνω από 300,000 δεν αξίζει. Για αμυντικός δεν έχει το ύψος - δύναμη που απαιτείται. Έχει καλή ταχύτητα, αλλά δεν τον λες γρήγορο, όπως πχ τον Μανωλά της Ρόμα. Ούτε τη σοβαρότητα, σταθερότητα, και αρχηγικότητα του Κοντρέρας. Τώρα στη λήξη του συμβολαίου του δείχνει πολύ καλό πρόσωπο, αλλά δεν κάνει για πάνω από 300,000. Η κούλα δεν πρόκειται να του έδινε πάνω από 250,000. Ο Βάζελος έχει κρίση και δύσκολο να του έδινε πάνω από 300,000 επίσης. Άσε που ο βάζελος προτιμάει δυνατά κορμιά.

Η ομάδα όταν παίζει με 4 στην άμυνα χρειάζεται στο ρόστερ 5 Κ.Αμυντικούς συμπεριλαμβανόμενου του διπλοθεσίτη Τζαβέλλα). Οπότε: 1. Μεταγραφάρα, 2 Τζαβέλλας, 3. Μαλεζάς, 4. ΧατζηισαΪας, 5. Βίτορ και είμαστε κομπλέ στους Κ.Αμυντικούς. Αν δε θέλει ο Βίτορ να ανανεώσει με λιγότερα χρήματα, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

obanebane έγραψε:
danirifle έγραψε:εγώ γιατί ψυχανεμίζομαι ότι αν δεν κλείσει σε μας, θα τον τσιμπήσει κάνας βάζελος ή καμιά κούλα?

Αν ερθει καλυτερος ας παει και στον γαυρο,πρεπει να ερθει καλυτερος ομως ρε dani πρεπει επιτελους αυτη η ομαδα να ανεβασει λιγο την ποιοτητα της,γεμισαμε μετριους με συμβολαια που παιρνουν οι πανω του μετριου.
ακριβώς έτσι είναι μπάνε.
η ομάδα πρέπει να πάρει 2-3 όχι απλώς 11άτους, αλλά 2-3 ηγέτες για του χρόνου.
2-3 παιχταράδες και τέλος
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο Βιτορ με 350 χιλιαρικα ειναι μια πολυ καλη λυση για τα μπακ, ακομα και ως βασικη επιλογη. ειδικα φετος εχει εξελιξει πολυ και τη συμμετοχη του στην επιθετικη λειτουργια της ομαδας δινωντας μεχρι και..ασσιστ.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Καλος,χρυσος,φιλοτιμος,εχει προσαρμοσθει,αλλά.........λιγος.

Να παει στο καλο,τον ευχαριστουμε αλλά καιρος ειναι να "ανεβουμε" επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Άντε γεια ρε πουθενά, θες και λεφτά

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αντε στην Εστοριλ

Sent from my iPhone using Tapatalk