Ανέκδοτα
-
Μπαρκαρούτσος
-
Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Re: Ανέκδοτα
Μην ανησυχείτε...Δεν είναι τίποτε παραπάνω από μία μικρή μετάλλαξη..................Παροδική πιστεύω!!! 
Στιχομυθία ανάμεσα σε δύο γύφτους:
- Ρε συ, εσύ βρωμάς πιο πολύ κι από μένα...
-- Ναι ρε συ, αλλά εγκώ είμαι και........................................................ντύο χρόνια μεγκαλύτερος!!!
- Ρε συ, εσύ βρωμάς πιο πολύ κι από μένα...
-- Ναι ρε συ, αλλά εγκώ είμαι και........................................................ντύο χρόνια μεγκαλύτερος!!!
-
Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Όχι ρε Γρηγόρη, ανέκδοτο ήταν.goran 64 έγραψε:Μην ανησυχείτε...Δεν είναι τίποτε παραπάνω από μία μικρή μετάλλαξη..................Παροδική πιστεύω!!!
Έχεις 3.14 και καλύτεραRoMaN έγραψε:- Πώς λέγεται το καλώδιο από το οποίο δεν περνάει ρεύμα;
- Κακώδιο.
Παγομηχανής Θεός[COPYRIGHT SIGN]
Ααα...Ε τότε μάλιστα...Αυτό ήταν ανέκδοτο για πολύ............................................προχώ !!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Όχι ρε Γρηγόρη, ανέκδοτο ήταν.goran 64 έγραψε:Μην ανησυχείτε...Δεν είναι τίποτε παραπάνω από μία μικρή μετάλλαξη..................Παροδική πιστεύω!!!
Σε νιώθω πλέον Απόστολε μου...Όντως αβάσταχτη η.............................μοναξιά της κορυφής...
-
Μπαρκαρούτσος
pgetsos έγραψε:Έχεις 3.14 και καλύτεραRoMaN έγραψε:- Πώς λέγεται το καλώδιο από το οποίο δεν περνάει ρεύμα;
- Κακώδιο.
Παγομηχανής Θεός[COPYRIGHT SIGN]