Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
-
B&W
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Ο ΠΑΟΚ στη θέση του δεξιού μπακ πιο καλυμμένος δεν θα μπορούσε να είναι, όταν ο 3ος σου παίκτης γι' αυτή τη θέση θα έπαιζε άνετα βασικός σε Ολυμπιακο, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ (Σκόνδρας)!
-
john4serres
ρε πατε καλα ;
ο Σκονδρας και ο Κιτσιου σε ομαδα Play-off δεν μπορουν να παιξουν.
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !
ο Σκονδρας και ο Κιτσιου σε ομαδα Play-off δεν μπορουν να παιξουν.
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !
Και μαλιστα βαρβατο.Φτανει πια με τα αταλαντα ταλεντα.
Λείπει πολύ ένα ποιοτικό 10άρι κι ο Βλάντο που έπαιζε την θέση το βλέπει πολύ καλύτερα απ τον καθένα μας!!!
Είμαι πολύ περίεργος και περιμένω με τεράστιο ενδιαφέρον να δω αν θα δώσει στον Τσίμιροτ
τον ρόλο του αντι-Πάμπλο στο σύστημα του Σάντος ή σε αυτό του Μπόλονι!!!
Από αυτό που θα δω θα κρίνω κατά πολύ την προπονητική του ευφυΐα, την οποία ως τώρα έχω ήδη σε μεγάλη εκτίμηση!!!
Είμαι πολύ περίεργος και περιμένω με τεράστιο ενδιαφέρον να δω αν θα δώσει στον Τσίμιροτ
Από αυτό που θα δω θα κρίνω κατά πολύ την προπονητική του ευφυΐα, την οποία ως τώρα έχω ήδη σε μεγάλη εκτίμηση!!!
- ΑποστόληςΑ
Σκόνδρας και Κίτσιου είναι επιπέδου Βέροιας. Δεν μπορούν να σταθούν σε ΠΑΟΚ που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, όπως και ο Πέλκας των λανθασμένων επιλογών υπό πίεση και των αναιμικών τελικών που θυμίζουν άνθρωπο με καλπάζουσα φυματίωση. Αν του χρόνου βελτιωθεί αρκετά, ναι, αλλά αυτό είναι σενάριο.
Παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ είναι, κατά την άποψή μου, οι: Βελλίδης. Γλύκος, Leovac, Τζαβέλλας, Vitor, Μαλεζάς, Χατζη, Cimirot, Τζιόλης, Χαρίσης, Kace, Mak, Rodrigues, Αθανασιάδης και ο βελτιωμένος Jairo, ενώ υποσχέσεις έχει αφήσει και ο Antonis.
Από δεξιά μπακ μόνον ο υγιής Κων/νιδης, πράγμα όμως που ξεπερνάει και τις ταινίες του Spielberg.
O Berbatov προφανώς και δεν θα μείνει του χρόνου.
Οπωσδήποτε χρειάζεται ένα στόπερ κλάσης. Αν αποκτηθεί μπορεί να φύγει ο Vitor, διαφορετικά θα μείνει. Δεξί μπακ οπωσδήποτε, με απομάκρυνση Κίτσιου, Σκόνδρα.
Στα χαφ είμαστε περισσότεροι απ' όσοι χρειάζονται. Αν βρούμε καλή προσφορά για Kace, προτείνω να φύγει. Ο Sabo, αν δεν βελτιωθεί θα πρέπει να απομακρυνθεί επίσης. Για τον Golasa νομίζω ότι έχει ήδη ληφθεί απόφαση απομάκρυνσής του.
Ένα επιτελικό χαφ και ένα εξτρέμ οπωσδήποτε, εφόσον φύγει ο Μακ. Για φορ, η επιστροφή Κουλούρη με καλύπτει. Αν αποκτήσουμε καλό επιτελικό χαφ θα αξιοποιηθούν και τα δύο φορ.
Παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ είναι, κατά την άποψή μου, οι: Βελλίδης. Γλύκος, Leovac, Τζαβέλλας, Vitor, Μαλεζάς, Χατζη, Cimirot, Τζιόλης, Χαρίσης, Kace, Mak, Rodrigues, Αθανασιάδης και ο βελτιωμένος Jairo, ενώ υποσχέσεις έχει αφήσει και ο Antonis.
Από δεξιά μπακ μόνον ο υγιής Κων/νιδης, πράγμα όμως που ξεπερνάει και τις ταινίες του Spielberg.
O Berbatov προφανώς και δεν θα μείνει του χρόνου.
Οπωσδήποτε χρειάζεται ένα στόπερ κλάσης. Αν αποκτηθεί μπορεί να φύγει ο Vitor, διαφορετικά θα μείνει. Δεξί μπακ οπωσδήποτε, με απομάκρυνση Κίτσιου, Σκόνδρα.
Στα χαφ είμαστε περισσότεροι απ' όσοι χρειάζονται. Αν βρούμε καλή προσφορά για Kace, προτείνω να φύγει. Ο Sabo, αν δεν βελτιωθεί θα πρέπει να απομακρυνθεί επίσης. Για τον Golasa νομίζω ότι έχει ήδη ληφθεί απόφαση απομάκρυνσής του.
Ένα επιτελικό χαφ και ένα εξτρέμ οπωσδήποτε, εφόσον φύγει ο Μακ. Για φορ, η επιστροφή Κουλούρη με καλύπτει. Αν αποκτήσουμε καλό επιτελικό χαφ θα αξιοποιηθούν και τα δύο φορ.
-
B&W
Ο Cimirot είναι περισσότερο Vitolo, δηλαδή 6αρο 8άρι, που κάνει το μηχανάκι. Οι Τζιόλης, Antonis μπορούν να παρομοιαστούν περισσότερο με τον Pablo, ως βαριά κορμιά που παίζουν στη θέση 6. Ο Χαρίσης πάλι είναι περίεργη φάση, δεν έχει θέση.
Αν πάμε σε σύστημα 4-2-3-1 όπως το ξέραμε επι Santos με Garcia-Vitolo-Ivic στο κέντρο, πάντα με τα σημερινά δεδομένα:
-> Τζιόλης αντικαθιστά τον Garcia (με αλλαγή Antonis)
-> Cimirot αντικαθιστά Vitolo (με αλλαγή Kace)
-> Πέλκας αντικαθιστά Ivic (χωρίς εναλλακτική)
*O Χαρίσης μπορεί να λογίζεται ως μπαλαντέρ για τις πρώτες 2 θέσεις.
Αν πάμε σε σύστημα 4-2-3-1 όπως το ξέραμε επι Santos με Garcia-Vitolo-Ivic στο κέντρο, πάντα με τα σημερινά δεδομένα:
-> Τζιόλης αντικαθιστά τον Garcia (με αλλαγή Antonis)
-> Cimirot αντικαθιστά Vitolo (με αλλαγή Kace)
-> Πέλκας αντικαθιστά Ivic (χωρίς εναλλακτική)
*O Χαρίσης μπορεί να λογίζεται ως μπαλαντέρ για τις πρώτες 2 θέσεις.
Με βρίσκεις σύμφωνο Απόστολε εκτός της πολύ βαριάς κριτικής σου για τον Πέλκα!!! Πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα βελτιώσει πολύ τις αδυναμίες του στην ταχυδύναμη-σουτ και του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος!!! Ήδη έχει βελτιωθεί πολύ (μετά την διακοπή των Χριστουγέννων) σε φυσική κατάσταση!!!
Αριστερό μπακ (up) του Λέοβατς χρειαζόμαστε οπωσδήποτε και έναν "σφαίρα" σέντερ φορ, ειδικά αν φύγει κι ο Μακ!!!
Τον Κάτσε, τον θέλω να μείνει περισσότερο απ ό,τι τον Τζιόλη, εφ όσον όμως ο Σάμπο μείνει φανερά βελτιωμένος!!!
Αριστερό μπακ (up) του Λέοβατς χρειαζόμαστε οπωσδήποτε και έναν "σφαίρα" σέντερ φορ, ειδικά αν φύγει κι ο Μακ!!!
Τον Κάτσε, τον θέλω να μείνει περισσότερο απ ό,τι τον Τζιόλη, εφ όσον όμως ο Σάμπο μείνει φανερά βελτιωμένος!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 21 Μαρ 2016, 13:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγώ από την πλευρά μου είμαι πολύ αισιόδοξος, το τελείως αντίθετο δηλαδή από ότι ήμουν πέρυσι το Μάιο. Και εξηγούμαι:
Πέρυσι το ρόστερ που έκλεισετη χρονιά ήταν αχταρμάς, ενώ φέτος έχεις μία βάση 7-8 παικτών ενδεκάδας. Για μένα χρειαζόμαστε:
1 μεσοεπιθετικό όλα τα λεφτά. Τύπου Τσόρι ή Σαμμίρ ακόμα καλύτερα.
1 winger τύπου Γκαρυ ή Μακ. Φθηνή λύση δηλαδή ευκαιρία. Έχουν πολλούς τέτοιους οι ομάδες που πέφτουν στη Β' κατηγορία σε Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία.
Αν φύγει ο Μακ, άλλον έναν και πιο σίγουρη λύση.
1 στόπερ εγγύηση. Μολέδο βρήκε ο βάζελος με 200 χιλιάρικα, ας βρουν έναν και ας δώσουν και 500. Στη συνέχεια με Τζαβέλλα - Βίτορ - Χάτζη κουμπώνει μια χαρά η 4άδα.
1 δεξί μπακ εγγύηση. Εκεί σκάσε λεφτά, αυτούς τους παίκτες τους έχεις για πάντα. Αν μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και αριστερά ακόμα καλύτερα.
1 φορ αρχιδάτο. Αν αποφασίσεις να πουλήσεις Κλάους, σκας λεφτά και εκεί. Αν όχι μπορείς να επενδύσεις σε ένα νέο "Τσίμιροτ"
Τέλος αν αποφασίσεις να πουλήσεις Κάτσε, τότε θέλεις κι εκεί έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά που δεν έχουν οι άλλοι σου.
Με λίγα λόγια θες 5 παίκτες με 6-7 εκατομμύρια κόστος. Τα λεφτά που πιθανόν να σου έρθουν από τον Λούκας. Δεν είναι δύσκολο...
Πέρυσι το ρόστερ που έκλεισετη χρονιά ήταν αχταρμάς, ενώ φέτος έχεις μία βάση 7-8 παικτών ενδεκάδας. Για μένα χρειαζόμαστε:
1 μεσοεπιθετικό όλα τα λεφτά. Τύπου Τσόρι ή Σαμμίρ ακόμα καλύτερα.
1 winger τύπου Γκαρυ ή Μακ. Φθηνή λύση δηλαδή ευκαιρία. Έχουν πολλούς τέτοιους οι ομάδες που πέφτουν στη Β' κατηγορία σε Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία.
Αν φύγει ο Μακ, άλλον έναν και πιο σίγουρη λύση.
1 στόπερ εγγύηση. Μολέδο βρήκε ο βάζελος με 200 χιλιάρικα, ας βρουν έναν και ας δώσουν και 500. Στη συνέχεια με Τζαβέλλα - Βίτορ - Χάτζη κουμπώνει μια χαρά η 4άδα.
1 δεξί μπακ εγγύηση. Εκεί σκάσε λεφτά, αυτούς τους παίκτες τους έχεις για πάντα. Αν μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και αριστερά ακόμα καλύτερα.
1 φορ αρχιδάτο. Αν αποφασίσεις να πουλήσεις Κλάους, σκας λεφτά και εκεί. Αν όχι μπορείς να επενδύσεις σε ένα νέο "Τσίμιροτ"
Τέλος αν αποφασίσεις να πουλήσεις Κάτσε, τότε θέλεις κι εκεί έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά που δεν έχουν οι άλλοι σου.
Με λίγα λόγια θες 5 παίκτες με 6-7 εκατομμύρια κόστος. Τα λεφτά που πιθανόν να σου έρθουν από τον Λούκας. Δεν είναι δύσκολο...
- ΑποστόληςΑ
Γρηγόρη, προτιμώ να ρίξουμε λεφτά για το 10ρι πρωτίστως και για δεξί μπακ, παρά για φορ. Η άποψή μου είναι ότι με ένα καλο 10ρι και με Mak, Rod στα άκρα, ακόμη και οι Κουλούρης/Jairo μπορούν αν αποδώσουν ως φορ, όταν λείπει ο Αθανασιάδης.
Η ομάδα κάθε χρόνο μπαίνει μέσα οικονομικά, δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράζει συνέχεια παίκτες. Οι πωλήσεις Kace, Lucas, θα μας βοηθήσουν οικονομικά. Αν πουληθεί ο Mak θα πρέπει να δώσουμε ένα καλό ποσό για εξτρέμ.
Η ομάδα κάθε χρόνο μπαίνει μέσα οικονομικά, δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράζει συνέχεια παίκτες. Οι πωλήσεις Kace, Lucas, θα μας βοηθήσουν οικονομικά. Αν πουληθεί ο Mak θα πρέπει να δώσουμε ένα καλό ποσό για εξτρέμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 21 Μαρ 2016, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
B&W
Εσείς μπορείτε να λέτε ότι θέλετε αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι στην ομάδα μας έχουμε τα 3 δεξιά μπακ της εθνικής Ελλάδος μετά τον Τοροσίδη. Όταν μια ομάδα δεν πάει γενικά καλά δεν γίνεται να ξεχωρίσουν κάποιοι μεμονομένοι παίκτες εύκολα. Και οι τρείς όμως έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν ποιοτικά χαρακτηριστικά, που σε Έλληνες ποδοσφαιριστές τα συναντας δύσκολα. Ο Κων/νιδης και ο Κίτσιου είναι 21 και 22 χρονών αντίστοιχα και μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο. Όλοι οι παίκτες κάνουν κοιλιά, ακόμη και ο Daniel Alves για μερικά ματς φαίνεται ότι δεν συμμετέχει στο παιχνίδι αρκετα.
Και Μάλε για πεντάδα, γιατί ένα πλήρες ρόστερ χρειάζεται 5 C.B., λόγω τραυματισμών-καρτών!!!
- ΑποστόληςΑ
Όταν ένας παίχτης στα 22 του δεν μπορεί να κάνει ούτε μία σωστή σέντρα, τότε όχι για εθνική, αλλά ούτε καν για τον (σημερινό για να συνεννοούμαστε) Εθνικό Πειραιώς δεν κάνει!!!B&W έγραψε:Εσείς μπορείτε να λέτε ότι θέλετε αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι στην ομάδα μας έχουμε τα 3 δεξιά μπακ της εθνικής Ελλάδος μετά τον Τοροσίδη. Όταν μια ομάδα δεν πάει γενικά καλά δεν γίνεται να ξεχωρίσουν κάποιοι μεμονομένοι παίκτες εύκολα. Και οι τρείς όμως έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν ποιοτικά χαρακτηριστικά, που σε Έλληνες ποδοσφαιριστές τα συναντας δύσκολα. Ο Κων/νιδης και ο Κίτσιου είναι 21 και 22 χρονών αντίστοιχα και μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο. Όλοι οι παίκτες κάνουν κοιλιά, ακόμη και ο Daniel Alves για μερικά ματς φαίνεται ότι δεν συμμετέχει στο παιχνίδι αρκετα.
Ο Σκόνδρας, αν αυτό που του λείπει είναι μόνο ο ρυθμός, πρέπει να βελτιώσει πάρα πολύ την ταχύτητα του και στα πόδια, αλλά πολύ περισσότερο στο μυαλό για να κάνει για μπακ απ του Κωνσταντινίδη!!! Μόνο το φιλότιμο δεν φτάνει!!!
Προσωπική μου άποψη δίχως ίχνος διάθεσης προσωπικής αντιπαράθεσης!!!
-
B&W
-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος B&W την Δευ 21 Μαρ 2016, 13:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απόστολε, προσωπικά θεωρώ ότι η ταχύτητα κι η τεχνική του Ζάιρο είναι (ειδικά σε 4-3-3 ή 4-5-1) περισσότερο εκμεταλλεύσιμη στα φτερά παρά σαν φορ!!!
Ο Κουλούρης μου αρέσει κι εμένα σαν μπακ απ του Κλάους, αλλά θα ήθελα κι έναν εκρηκτικό και αποτελεσματικό φορ, ειδικά για τα εκτός έδρας παιχνίδια, με την προϋπόθεση όπως έγραψα ότι ο Μακ μας χαιρετάει το καλοκαίρι!!!
Δεκάρι ποιοτικό, στα 30-32 κατά προτίμηση και για εμπειρία και για να μην καεί-απογοητευθεί κι ο Πέλκας, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε, ακόμα και για σύστημα 3-5-2 ή 3-4-3!!! Αυτό είναι πασιφανές απ τον Οκτώβριο ακόμα!!!
Ο Κουλούρης μου αρέσει κι εμένα σαν μπακ απ του Κλάους, αλλά θα ήθελα κι έναν εκρηκτικό και αποτελεσματικό φορ, ειδικά για τα εκτός έδρας παιχνίδια, με την προϋπόθεση όπως έγραψα ότι ο Μακ μας χαιρετάει το καλοκαίρι!!!
Δεκάρι ποιοτικό, στα 30-32 κατά προτίμηση και για εμπειρία και για να μην καεί-απογοητευθεί κι ο Πέλκας, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε, ακόμα και για σύστημα 3-5-2 ή 3-4-3!!! Αυτό είναι πασιφανές απ τον Οκτώβριο ακόμα!!!