Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Σ. Λαυρίου 69-75,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Σ. Λαυρίου 69-75,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από pilotos »

Αν είσαι εσύ ΠΑΟΚ...
Να κλαίμε όλη μέρα

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Συμφωνώ με τα σχόλια για Σόφο. Στο ματς με τον Απόλλωνα τον εβλεπα στα ταιμ-αουτ να καθεται στην άκρη.. Επίσης στην ανάπαυλα δεν εκανε προθερμανση αλλά βγηκε στο παρκε 2 λεπτα πριν την εναρξη του Β Ημιχρόνου. Μου φάνηκε "κουρασμένος" και ότι προσεχει να μην επιβαρυνει τον εαυτο του (προερχομενος κι απο τραυματισμο). ΊΣως όμως να είναι αδιάφορος ή και να .. έχει βαρεθεί ..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Η ομάδα νομίζω την επόμενη σεζόν, θα είναι εκτός 99.
Εκτιμώ ότι αν πιάσει το νέο CHL, σιγά σιγά, θα βρούμε την άκρη...
Στο μπάσκετ είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις ομάδα. Χρήματα μόνο θέλουμε, γιατί ανθρώπους με μπασκετική παιδεία έχουμε.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Άσχετο, στο Λαύριο υπάρχει ένας από τους πιο δυνατούς συλλόγους Ποντίων

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

pilotos έγραψε:Αν είσαι εσύ ΠΑΟΚ...
Να κλαίμε όλη μέρα

SM-G920F
φιλε ρουλης ειμαι,μπραβο με επιασες..ρομαν επειδή δεν σ αρεσουν αυτα που γραφω θ με μπαναρεις στην 1η ευκαιρία ;ωραια ειμαστε.τι να πω......
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Σ. Λαυρίου 19/03 17:00 (Παρ. μετ.)

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

fossa έγραψε:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Σήμερα διαλέξαμε αντίπαλο. Μόνο μη μας βγει ξινό και στο τέλος βγούμε 7οι. Όπως και να'χει, άλλη μια ήττα ντροπής στο ήδη ανυπόληπτο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Άσε βρε φίλε. Ας χάναμε άλλα ματς και καλά τώρα το παραμύθι.
Τσ. Λιγκ βγαίνουν ο τρίτος τέταρτος και προκριματικά ο πέμπτος.
Γιατί να διαλέξεις αντίπαλο ?
Δεν το ξερα πως χρειάζεται γεματο γήπεδο για να κερδίσεις το Λαύριο. Το Λαύριο.
Το Λαύριο ρε π... μου
Αδερφέ μπορεί να έχεις και δίκιο. Απλά είναι τόσο μεγάλη η σημερινή ξεφτίλα που πιθανολογώ ότι κάτι τέτοιο συνέβη. Αν πάντως συνέβη κάτι τέτοιο, θα μπορούσε να γίνει σε κάποιο εκτός έδρας ματς και όχι αυτή η κατάντια. Δες τι συζητήσεις φτάσαμε να κάνουμε για τον ΠΑΟΚ μας ρε πστ μου...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sn0ufel4 έγραψε:Καποιοι που μπαινουν στα τοπικ του μπασκετ μονο για να κραξουν εχουν πολυ πλακα
Προσωπικά πάντως γι αυτούς νιώθω μόνο... Θ Λ Ι Ψ Η !!

Υ.Γ. Το ίδιο ακριβώς όμως νιώθω και για την ομάδα όταν κάνει τέτοιες ντροπιαστικές ήττες!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 19 Μαρ 2016, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Πιστευω οτι αυτη η χρονια ειναι ενα ειδος δικης μας αυτοκαθαρσης απο μια μακρα περιοδο με υπαγωγες σε αρθρα,με τον κοσμο απλα παγερο αδιαφορο να απεχει απο το γηπεδο και με ηττες χαρακτηριζομενες ως ντροπη με χιλια δυο μυρια προβληματα.Οσο και αν εχω στεναχωρηθει φετος, εξακολουθω να εμπιστευομαι την τεραστια προσωπικοτητα του Σουλη στον παγκο και φυσικα ολους τους μπασκετανθρωπους της διοικησης παρα τα τεραστια λαθη της φετινης χρονιας, ανεξαρτητως την καταληξη της στο τελος.Πιστευω οτι ηταν ενα μαθημα για ολους η παρουσια της ομαδας και θεωρω οπως και οι ιδιοι το χουν καταλαβει αλλωστε και αισιοδοξω οτι του χρονου θα ειμαστε εντελως διαφορετικοι.Η ομαδα με σωστες επιλογες, με την αναμφιβολα μεγαλη συνεισφορα του Ιβαν και κυριως με την εμπιστοσυνη σαυτους που ξερουν τι σημαινει να φορας αυτη την φανελα εχοντας και γνωση για το μπασκετ.
Δεν ξενερωνω ποτε ειμαι ΠΑΟΚ και εχω μαθει στη ζωη μου να παλευω μεχρι τελους χωρις να μου χαριζεται τιποτα,ετσι και τωρα :nairepaok:
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Κανενα ματς δεν δωσαμε μην τρελλαθουμε.Αυτη η ομαδα εχει χασει εντος απο Κηφισια και Ρεθυμνο γιατι να μην χασει απο το Λαυριο;Ξερω δεν επαιζε ο Σοφο τοτε,σαμπως με τον Σοφο δεν χασαμε απο τον Φαρο και κερδισαμε με το ζορι τον Κολοσσο στο παλατακι;Αυτη ειναι η φετινη ομαδα,ενα κλικ καλυτερη απο τα διαφορα Λαυρια,Κολοσσους και Κηφισιες αλλα οχι τοσο καλυτερη ωστε καθε ηττα απο αυτους να αποτελει σοκ.Ντροπιαστικο για τον ΠΑΟΚ αλλα ετσι ειναι...Η χρονια τελειωσε,εξακολουθω να πιστευω οτι μπρεικ στα πλει οφ ειναι ονειρο θερινης νυχτος.Ασε που πλεον αν δεν κερδισεις τα Τρικαλα που θα παιζουν ματς ζωης και θανατου η 7η/6η/9η θεση ειναι πολυ πιθανη.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Αφηστε τον george4 να εκφραστει ρε "ουγκανοι" οποτε χανουμε κραζει μονο, αα και κανει και φανταστικες 11αδες καθε βδομαδα!
Να υποθεσω χαλασε η χημεια σημερα και χασαμε ε? :twisted:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να θυμίσω ότι κερδίσαμε εντός τη Valencia που καιγόταν για βαθμούς! Αυτός είναι ο φετινός Π.Α.Ο.Κ., του ύψους και του βάθους..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Βασικά όταν παίζουν σοβαρά και τους βγουν σουτ, έχεις ελπίδες

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άμυνα δεν έχουμε!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αυτό είναι δεδομένο.
Για αυτό έγραψα, αν βγουν σουτ.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

πιστεύω για τον κ.Μαρκόπουλο ότι είναι τύχη που τον είχαμε ως τώρα στα πέτρινα χρόνια.
πολύ ποιότητα και αφοσίωση και δουλειά, πολύ φτηνά για την ομάδα.
Πρέπει ακόμα και κακά βράδυα σαν το αποψινό να συγχωρούνται...εξάλου δεν ξέρουμε τις οδηγίες και αν τις ακολούθησαν οι παίκτες...και ο ίδιος δεν τους εκθέτει ποτέ γιατί είναι Κύριος.
Οπότε δεν έχει θέση κανένα κράξιμο προς το πρόσωπό του.
Όπως είδατε , συμφωνεί μαζί μας ότι έφταιγε και επίσης ότι η σημερινή ήττα είναι μια ντροπή...
ο άνθρωπος δεν κρύβεται και έχει κοχόνες...

αυτά για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου όποτε του κάνω κριτική. Νομίζω ότι λόγω ήπιου χαρακτήρα και ηλικίας έχει μερικά θεματάκια στην ομάδα...π.χ.πειθαρχἰας.. και γενικότερα φέτος δεν είναι και η καλύτερη χρονιά του , δεν του έκατσαν κι επιλογές παικτών κι επιλογές τακτικής...

Ὀσο για το φορουμ μας, έχει την αξία που έχει γιατί μπορούν και οι μόνιμοι γκρινιάρηδες να εκφράζονται...αφήστε τους να λένε όλοι τι πιστεύουν, διαχρονικά ο καθένας αποδεικνύει την αξία της άποψής του...
και λέγοντας αυτό περιμένω paloc aureliano και μερικούς άλλους με μεγάλο ενδιαφέρον να δω τι θα πούνε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”