Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Σ. Λαυρίου 69-75,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Σ. Λαυρίου 19/03 17:00 (Παρ. μετ.)

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Τουλαχιστον σωσαμε την κατηγορια γρηγορα.Θετικη ενεργεια παιδια.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Aπο το σημερινο ματς προλαβα μονο 2-3 λεπτα στο τελος..
Ειχα παρακολουθησει ομως τον προηγουμενο αγώνα με τον Απόλωνα. Τυχερός ήμουνα (που νικήσαμε) γιατι είχα ερθει μαζί με τα παιδιά μου!
Κάποιες παρατηρήσεις:
> 5 ευρω είσοδος, είναι σαν δωρεαν!
> λίγος κόσμος, κρύα ατμοσφαιρα, σίγουρα δεν δινει κινητρο στους παικτες!
> η σιγουρη (?) συμμετοχη μας στην νεα διοργανωση της ΦΙΜΠΑ αφήνει τους παίκτες χωρίς κίνητρο.
> ο Σόφο είναι τρομερά δυσκίνητος και αργος (στις επιστροφες, στην διεκδικηση ριμπαουντ κλπ)
Η ομάδα (παικτες - κόσμος) βρίσκεται σε τέλμα. Μόνο ηχηρές μεταγραφές και ανταγωνιστικό ρόστερ θα ξαναζεστανουν το Παλατακι.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Μονο σιγουρη δεν ειναι οτι θα παιξουμε στην διοργανωση της ΦΙΜΠΑ αφου εχουν πει οτι θα πανε ο 3ος,4ος απευθειας και ο 5ος στα προκριματικα.Βεβαια τωρα ταιριαζει το ασμα του τζιμαρου[youtube]xoVgiVOkdSE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Σήμερα διαλέξαμε αντίπαλο. Μόνο μη μας βγει ξινό και στο τέλος βγούμε 7οι. Όπως και να'χει, άλλη μια ήττα ντροπής στο ήδη ανυπόληπτο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Άσε βρε φίλε. Ας χάναμε άλλα ματς και καλά τώρα το παραμύθι.
Τσ. Λιγκ βγαίνουν ο τρίτος τέταρτος και προκριματικά ο πέμπτος.
Γιατί να διαλέξεις αντίπαλο ?
Δεν το ξερα πως χρειάζεται γεματο γήπεδο για να κερδίσεις το Λαύριο. Το Λαύριο.
Το Λαύριο ρε π... μου
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Σ. Λαυρίου 69-75,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Odi »

Πιστεύω υποτιμήσαμε απίστευτα τον αντίπαλο.Ή αυτό ή διαλέξαμε να βγούμε έκτοι.

Roman,ακόμη στο γραφείο είμαι.Δεν σταματάνε τα μαρτύρια σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Δύσκολη χρονιά η φετινή.Μακάρι τουλάχιστον κάπως να τελειώσει θετικά.
Εύχομαι του χρόνου να είναι καλύτερη αν και χωρίς επενδυτη σκούρα τα πράματα.
Συνεχίζουμε και δε ξενερώνουμε ποτέ,ειδικά με το τμήμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ομάδα μας.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Ευρωπη και ΠΑΟΚ ειναι αλληλένδετα!!
Την Δευτέρα 21/3 στο Παρίσι θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του FIBA Champions League. Η regular season θα ξεκινήσει με 32 ομάδες, οι 28 εκ των οποίων απευθείας και οι υπόλοιπες τέσσερις θα προκύψουν μέσω προκριματικών. Στο Παρίσι θα είναι και ο Πρελιεβιτς. Ο Βασιλακοπουλος έχει "ψήσει" ΠΑΟΚ, αρη και μάλλον και την αεκ να είναι οι 3 ελληνικες συμμετοχές. Αυτό με τον 3ο, 4ο και 5ο το έχω διαβάσει αλλά δεν έχω καταλάβει που κολλάει .. Ισως για την χρονια 2016-2017 ισχύσουν οι wild card που "δωριζει" ο Βασιλακοπουλος.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Το παιχνιδι σημερα το εχασε ο Σουλης μονος του...
Οι επιθεσεις μας ηταν πολυ κακες και η αμυνα του Λαυριου πολυ διαβασμενη.
Δεν βαλαμε ουτε ενα μεγαλο σουτ σε αντιθεση με το Λαυριο που τα εβαλε ΟΛΑ.
Ο Μαρκοβιτς ηταν εκνευριστικος οπως και ο Τσοχλας οσο ηταν στο παρκε.
Πηραμε διαφορα 9 ποντους και καταφεραμε σε 3 λεπτα να την χασουμε ολη.
Πηγαμε στο ημιχρονο με 6 ποντους διαφορα και σε 2 επιθεσεις του Λαυριου την
χασαμε....Ο Χατσερ πολυ αστοχος σημερα οπως και ο Βασιλειαδης.
Δεν ακουμπουσαμε την μπαλα οσο επρεπε στον Σοφο σημερα και το πληρωσαμε.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Καποιοι που μπαινουν στα τοπικ του μπασκετ μονο για να κραξουν εχουν πολυ πλακα
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ο απαράδεκτος Μάρκοβιτς και ο Σόφο το έχασαν το ματς παικτικά, ο Σούλης προπονητικά.
Κάνει 3ο φάουλ ο Σόφο προσπαθώντας να κλέψει μπάλα από κοντό από πίσω γυρίζοντας στην άμυνα!
....και τον αφήνουν μέσα...
δεν τολμάνε να τον κάνουν αλλαγή;; φανερά αδιάφορος, κάνει μετά από λίγα λεπτά και το 4ο σπρώχνοντας φανερά παίκτη που τον πέρασε στα πόδια...
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ.

Περιμένουμε ως ομάδα τα τελευταία 5-6 λεπτά να βάλουμε τα σουτ και να τροφοδοτήσουμε μέσα το χοντρό για να τους πάρουμε με τη φανέλα...και βάζουν αυτοί τα μεγάλα σουτ ( Κέσελι και ο μαυράκος με την κοτσίδα ο σκόρερ) και ...γεια σας.
προκλητικές και οι οικογένειες τους στο τέλος που χειροκροτούσαν μανιασμένα σα να ήταν στην Αθήνα...
καλώς τους την πέσαν τα παιδιά και μετά σφίξαν οι κώλοι και φύγαν τουμπεκί...

Σούλη ξέχασες το Ντούβνιακ που είχε 4/4 τρίποντα (στο τελευταίο πάτησε γραμμή) μέχρι που κρύωσε...
και όταν στο τέλος ακουμπάς στο Δέδα σε θέση 4 δεν ξέρω τι να πω...τον καινούριο μαύρο τότε τι τον πήραμε;;

δεν πιστεύω με τίποτα ότι το δώσαμε αυτό το ματς...εκτός αν τα πήραμε για να σωθεί το παράρτημα του γαύρου...
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Καλα εκαναν και πανυγηρισαν τα γυναικοπαιδα του Λαυριου,τι να κανουν να κλαψουν?Ηρθε το χωριο και σε εκανε κηδεια.Οταν πηγαινουν 100 ΠΑΟΚτσηδες στις Κηφισιες ειναι ο υπεροχος λαος αλλα δεκα μπαρμπαδες και 3 γκομενιτσες του Λαυριου που τολμησαν να πανυγηρισουν τη μεγαλυτερη νικη της ιστοριας τους πρεπει να τους σπασουμε στο ξυλο?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

+1926
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εξασφάλισαν σωτηρία, γι'αυτό αγκαλιάζονταν λες και πήραν Ευρωλίγκα;;
Και μ'αρέσει που χειροκροτάνε και τον κόσμο τους, αυτούς που με έξοδα της ομάδας ανηφόρισαν στη Θεσσαλονίκη!!!!

ΚαλαμαρΓιάννη, δεν είναι μόνο αγωνιστική η αρνητική εικόνα του Sofo σήμερα...θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα time out στο οποίο καθόταν και μιλούσε με τον Χαραλαμπίδη... Γιατί του δίνουν το δικαίωμα να συμπεριφέρεται ότι είναι πάνω από την ομάδα;; Αν δεν γούσταρε, γιατί δεν έφυγε τον Δεκέμβρη;;

Ο Σούλης πάντως στις δηλώσεις του δεν κρύφτηκε. Και είναι προπονητής που δεν θέλει να χάνει η ομάδα του ούτε στην προπόνηση!!

Αναλυτικά ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε:

Για το παιχνίδι: «Μεγάλη ντροπή η σημερινή ήττα. Μια ήττα, που δεν πρέπει να κάνεις, αν θες να διεκδικείς κάτι μεγάλο και να αισθάνονται οι αντίπαλοι, ότι παίζουν με το ΠΑΟΚ. Σε τέτοια ματς πρέπει να βρίσκεις τρόπο να κερδίζεις. Έχω την μεγαλύτερη ευθύνη για το αποτέλεσμα κι είναι ανήκουστο να δέχεσαι 30 πόντους από δικά σου λάθη και τα κάνουν παίκτες που δεν είναι άπειροι...»

Για το αν δυσκολεύει η κατάκτηση της 5ης θέσης στην κανονική περίοδο: «Έλεγα πως πρέπει να κερδίσουμε και τα 4 παιχνίδια μέχρι το τέλος, τώρα φυσικά περιπλέκεται η κατάσταση».

Για την απόδοση του Κλάντον: «Δεν μπορεί να κριθεί ο Κλάντον, γιατί έχει τρεις ημέρες στην Ελλάδα και δυο προπονήσεις. Σήμερα δεν έπαιξε αυτό που θα θέλαμε να παίξει, αλλά και καλά να έπαιζε θα μπορούσαμε να κρίνουμε.»

Για το τι πρέπει να βελτιώσει στην συνέχεια: «Παίξαμε με τον Ολυμπιακό και παίξαμε μπάσκετ, σήμερα τι παίζαμε; Επομένως τι άλλο θέλετε να αλλάξει; Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατή άμυνα, να γυρίσουμε την μπάλα. Αυτά που κάναμε σε άλλα παιχνίδια κι όχι σε αυτό.»

ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ σε όσους έκραζαν και κράζουν τον Μαρκόπουλο!! Θα μας άφηνε για τον γαύρο και θα έλεγαν "Να ρε μας άφησε ο στησπού και πήγε να πάρει Ευρωλίγκες"...

Πολύ κακό μπάσκετ σήμερα από τον Π.Α.Ο.Κ., πραγματικά αδίκησε τον εαυτό του, όπως είπε ο Δέδας...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

RoMaN έγραψε:Georgeo4 στο προηγούμενο topic ακόμη περιμένω να postάρεις. Κούρασες.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ!ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ!

υ.γ δεν βριζω,δεν προσβαλω.οποτε κ οπου θελω θα κανω σχολιο!ελευθερο φορουμ ειμαστε.αν σε κουραζω μη με διαβαζεις.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Στον αθλητισμό θα χάσεις και θα κερδίσεις. Συμβόλαιο με τις νίκες έχει μόνο ο γαύρος! Κι εγώ Π.Α.Ο.Κ. είμαι κι ας κοκκίνισε ο σβέρκος μου από τη φάπα, σε όλα τα αθλήματα φέτος και στη μπάλα επί σειρά ετών...

Και ναι, προσβάλλεις. Τη νοημοσύνη μου. Δεν θα έπρεπε να μιλάω έτσι, αλλά δεν μ'αρέσει αυτό που κάνεις...με τη πέτρα στο χέρι είσαι σε κάθε αγωνιστική, έτοιμος να τη ρίξεις στην ομάδα.
Αν δεν θέλω να σε διαβάσω, θα σε μπανάρω. Ignore δεν μπορώ να κάνω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”