Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Δημοσίευση από goran 64 »

alp920 έγραψε:goran μακάρι να μας βγει ο Ιβιτς όπως το λες,ποιός δεν θα το ήθελε.
Επειδή όμως ΠΑΟΚ είσαι,φοβάμαι ότι αν παραμείνει ως πρώτος προπονητής και του χρόνου μπορεί να καεί από τις αναπόφευκτες στραβές που λογικά προκύπτουν σε μια σεζόν.Και από τον κόσμο,και από τον Ιβάν,και από τον περίγυρο γενικώς.(Ε μ αυτήν την προϋπόθεση είπαμε φίλε μου, να κόψουμε όλοι μας, και πρώτος πρώτος ο Ιβάν, την προπονητοφαγία-στελεχοφαγία, ζητώντας άμεσα πρωτάθλημα και Κύπελλο και να τον αφήσουμε όλοι να δουλέψει σοβαρά και σωστά δίχως στείρα κριτική και διαθέσεις καχυποψίας και ανυπομονησίας...)
Θα προτιμούσα προσωπικά να τον δω ως βοηθό προπονητή με τον Σάντος την επόμενη διετία,ώστε να πάρει περισσότερες παραστάσεις και εμπειρίες στον πάγκο τόσο σε επίπεδο διαχείρισης αγώνων και ποδοσφαιριστών,όσο και σε επίπεδο διαχείρισης της διοίκησης χωρίς ταυτόχρονα να βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής.Κακά τα ψέμματα ο Σάντος θα είναι για αυτόν ασπίδα- μεγάλο σχολείο και θα ψηθεί καλύτερα,γιατί όντως ο σέρβος διαθέτει έναν εγκέφαλο που λειτουργεί.(Αναρωτήσου μόνο, μιας και τον γνωρίσαμε καλά έως τώρα, για ποιον λόγο-λόγους θα ερχόταν ο Σάντος και υπό ποιες -όλοι μας ξέρουμε καλά πόσο "σιγουράκιας-βολεψάκιας" είναι- προϋποθέσεις!!! Με τις ίδιες ακριβώς λοιπόν γιατί να αποτύγχανε ο Βλάντο;;;)
Έχω καταλάβει ότι ψιλοσυφιλιάζεσαι(χοντρό...) λίγο με τον Σάντος,όχι τόσο για τον ίδιο προσωπικά,όσο κυρίως για το περιβάλλον που τον στήριξε κατά καιρούς.(Αν κάνω λάθος εκτίμηση διόρθωσε με)Ακριβώς έτσι αλλά και για τον ίδιο και για το περιβάλλον και περισσότερο για τον τρόπο που έφυγε......
Ωστόσο είχε αποτελέσματα η προπονητική του καριέρα στον πάγκο,αυτό νομίζω δεν αμφισβητείται.Προσωπικά το αμφισβητώ, μιας και πέρασε πολύ καλές εποχές στον Π.Α.Ο.Κ., στηρίχθηκε περισσότερο απ τον καθένα κι από διοίκηση κι από ΑΡΔ-σημαντικό μειονέκτημα για επάνοδο του, επιμένω- ακόμα και σε τρανταχτές αποτυχίες-αποκλεισμός από "καρδούλες", 4άρα αποκλεισμός από Θρασύβουλα στο Κύπελλο, δηλώσεις περί "σαρδέλας" κ.τ.λ. και παρ όλα αυτά μείναμε στο "παρά λίγο πρωταθλητές αν ο Σπάθας κ.τ.λ., δεν κάναμε ούτε μία νίκη της προκοπής στην Ευρώπη απ αυτές που μας κάνουν υπερήφανους και γεννάνε νέα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια, παίζαμε 3 χρόνια μπάλα "πονόματο" για παλιότερους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. ειδικά έχοντας το πιο ποιοτικό ρόστερ της τελευταίας 25ετίας)Είχε την ήρεμη δύναμη να κρατήσει τα αποδυτήρια (όχι πάντα, θυμήσου την 4άρα στα Γιάννενα λόγω "απεργίας-στάσης" των λατίνων, την οποία μάλιστα οι ΑΡΔ τότε την "εξαφάνισαν", γιατί άραγε;;;) (δεν είχαμε και λίγα μπουμπούκια,ο ένας πιο τρελός από τον άλλον ήταν)ενώ η ομάδα σαφώς είχε αποκτήσει ταυτότητα.Βάζαμε ένα γκολ και μπορούσες να πας για ύπνο (ε αυτός ο ύπνος με έστελνε για συνεδρίες στον ψυχολόγο μου, ο οποίος με έκρινε τουλάχιστον αυτοκαταστροφικό που όχι μόνο παρακολουθούσα κάτι που δεν μου άρεσε αλλά και μέσα απ το γήπεδο κιόλας... :P ) ξέροντας ότι δεν πρόκειται να δεχτείς τέρμα με τίποτα(πολλές φορές σε έπαιρνε ο ύπνος και στο 0-0 αλλά αυτό δεν έχει σημασία :mrgreen: ) (Τι έχει άραγε σημασία στο ποδόσφαιρο αν όχι το θέαμα και η πεμπτουσία του που είναι το γκολ;;;)
Η μόνη μου ένσταση είναι κατά πόσο ο Σάντος μπορεί ή θέλει να δουλέψει με τους νεαρούς σε ηλικία παίχτες που έχουμε,αλλά αυτό είναι μάλλον μεγάλη συζήτηση.(Αν έχουν νοοτροπία επαγγελματία και σχετικά άνω του μετρίου I.Q. δεν έχει πρόβλημα πιστεύω...)
Και έπειτα από την αποχώρηση του Σάντος (έπειτα απ την προηγούμενη η ομάδα μύριζε απίστευτα "σαντίλα" για δύο χρόνια και δεν αντεχόταν πλέον ακόμα περισσότερο, ούτε η M.U. του Φέργκι μετά την φυγή του τέτοιο πράγμα, και μάλιστα μετά από 20 και βάλε χρόνια στον πάγκο της...) έχεις έναν έτοιμο προπονητή,τον Ίβιτς ο οποίος συνεχίζει το έργο και το πλάνο το οποίο ήταν ΚΑΙ δικό του δημιούργημα κατά ένα ποσοστό,και η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας θα γίνει ομαλότατα.
Εν ολίγοις πιστεύω ακράδαντα ότι ο Βλάντο, με απόλυτη στήριξη όμως, την ίδια ακριβώς που θα τύχαινε ο Σάντος απ τον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. και κυρίως απ τον μεγαλομέτοχο μας, και με τις ακριβώς ίδιες προϋποθέσεις που θα ζητούσε και θα απολάμβανε ο Σάντος, δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει λιγότερα απ ό,τι ο ποδοσφαιρικός του πατέρας στον Π.Α.Ο.Κ. μας!!!

Είναι έξυπνος, εργατικός, κύριος, πολύ καλός οικογενειάρχης και σοβαρός στην συμπεριφορά και στις δηλώσεις του, χαμηλών τόνων, φοβερά επαγγελματίας και πολύ νεότερος και ορεξάτος απ τον ποδοσφαιρικό Mr Monk με το καφέ δερμάτινο!!!

Μην ξεχνάς ότι κάποιοι περίπου σαραντάρηδες κυβερνάνε κράτη ολόκληρα, γιατί όχι ο Βλάντο τον Π.Α.Ο.Κ.;;;

Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει τα κονέ του 62χρονου Σάντος, το οποίο όμως λύνεται με την έλευση ενός έμπειρου και καταξιωμένου Τ.Δ. στυλ Άρνεσεν (δεν νομίζω να ήταν ένας ο Φρανκ και μετά να έσπασε το καλούπι :D ) που θα του έλυνε τα χέρια σ αυτό το ζήτημα!!!

Αυτά είναι τα πρότυπα που ακολούθησε η Μπάρτσα "βγάζοντας" έναν Γκουαρντιόλα...Γιατί όχι κι εμείς;;;

Υ.Γ.-τροφή για σκέψη: Γιατί άραγε ο Βλάντο για να στηριχτεί κάποτε απ τον Ιβάν χρειάζεται άμεσα και για τουλάχιστον δύο χρόνια την "ασπίδα-Σάντος";;; :? Χρωστάμε τίποτα σε κανέναν;;; :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 18 Μαρ 2016, 12:52, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ανουσιο τοπικ που εχει μονο σεντονια.... :roll:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε: Υ.Γ. Ερώτηση: Άραγε γιατί κανένας ΑΡΔ δεν μιλάει (για) και δεν αναπολεί την επιστροφή Σάντος στην Εθνική Ελλάδος αλλά μόνο για αυτήν στον Π.Α.Ο.Κ.;;;

Απάντηση: [/b] "ΑΥΤΟΙ...ΞΕΡΟΥΝ..."
Ξερεις την απαντηση ή ηταν γενικο ερωτημα? Αμφισβητειται η ικανοτητα του σαντος αυτη τη στιγμη?
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Έλα ντε. .. αν έρθει ο σαντος, θα είναι μεγάλη επιτυχία
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ενώ αν δεν έρθει;;; Αποτυχία μήπως;;; Τουλάχιστον επικοινωνιακή όπως θα παρουσιαστεί και μάλιστα άλλη μία κατά του Ιβάν;;; ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αποτυχια γιατι??? Ειναι δεδομενος ή ευκολη υποθεση?
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

goran 64 έγραψε:Ενώ αν δεν έρθει;;; Αποτυχία μήπως;;; Τουλάχιστον επικοινωνιακή όπως θα παρουσιαστεί και μάλιστα άλλη μία κατά του Ιβάν;;; ;)
Δεν μίλησα για αποτυχία. Είπα ότι θα είναι μεγάλη επιτυχία εάν έρθει. Αποτυχία κατ'εμε θα είναι να περιμένουμε την κατάληξη της χρονιάς , για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Έγραψες για "επιτυχία" της οποίας το ακριβώς αντίθετο είναι...η "αποτυχία"... :shock:

Έβαλες την προϋπόθεση "αν έρθει" της οποίας το ακριβώς αντίθετο είναι το..."αν δεν έρθει"... :shock:

Βλέπεις λοιπόν πως μπορεί να εξαχθούν κάποια αρνητικά συμπεράσματα αν και (απ ό,τι λες) δεν τα εννοείς;;; :o
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Goran δεν ισχύει πάντα αυτό , πχ επιτυχία θα είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα στο μπάσκετ , αλλά δεν θα είναι αποτυχία αν δεν το πάρουμε

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Γνωστό και αποδεκτό είναι αυτό φίλε μου...

Όταν όμως θέλει κάποιος να εκμεταλλευτεί τα λεγόμενα σου, ιδίως κακοπροαίρετα, όπως π.χ. οι πουστ@ΑΡΔ με τον Π.Α.Ο.Κ., τότε καθετί που λες μπορεί να σου το γυρίσουν εναντίον σου με προπαγανδιστικό τρόπο!!!

Ας θυμηθούμε το πρόσφατο παράδειγμα των δηλώσεων του πρώην προπονητή μας, οι οποίες, μπορεί φυσικά και να έγιναν με εντελώς διαφορετικό σκοπό (π.χ. να "θίξει" το φιλότιμο 2 συγκεκριμένων παιχτών μας και να επισημάνει ότι η διοίκηση δεν τον στήριξε ουσιαστικά, ιδιαίτερα στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, όπερ και εγένετο δηλαδή), γύρισαν σαν μπούμερανγκ και τον...αποκεφάλισαν!!!

Αυτά, χωρίς βεβαίως καμιά διάθεση να προσδώσω κάποια τέτοιου είδους πρόθεση για κάτι παρόμοιο στον συμφορουμίτη που το έγραψε-δήλωσε!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 18 Μαρ 2016, 12:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

[youtube]L89zsgdtshs[/youtube]
bizna4

Δημοσίευση από bizna4 »

Ο μόνος τρόπος να πετύχει ο νέος προπονητής στον αρρωστημένο ΠΑΟΚ μας,είναι να έχει αποτελέσματα από την αρχή,να μην πάψει να έχει αποτελέσματα ούτε στιγμή και γενικά να είναι ο γ@μ@ω και δέρνω...Δε βρίσκω κανένα νόημα στο να ασχολούμαστε με το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής.Κι αυτό γιατί έχουμε υπερεκτιμήσει το μέγεθος της ομάδος μας αλλά και της χώρας μας..Δηλαδή το καλοκαίρι που πέρασε,υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον για Σάρι.Με θητεία σε ότι μικρομεσαίο υπάρχει στην Ιταλία,με προηγούμενη δουλειά του την Έμπολι...Και τον μέσο ΠΑΟΚΤΣΗ να λέει,ποιος Σάρι ρε,θα μας τρελάνετε,δεν κάνει για ΠΑΟΚ αυτός...Κάνει βέβαια για τη δεύτερη Νάπολι που φέτος χτυπάει το πρωτάθλημα στα ίσια από Γιουβέντους.
Σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν,ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Τούχελ το καλοκαίρι.Κοιτάς βιογραφικό,αναφωνείς "έεεελα ρε να πούμε ξέρω γω,εμπειρία μόνο πέντε χρόνια στη Μάιντζ,εκεί δεν τους νοιάζει το αποτέλεσμα,δεν υπάρχει πίεση να πούμε ξέρω γω,θα κυβερνήσει αυτός το καράβι του ΠΑΟΚ?Είναι δυνατόν?Δεν κάνει για ΠΑΟΚ..." .Κάνει για την Ντόρτμουντ βέβαια,που διεκδικεί πρωτάθλημα,που πάει καρφί για κατάκτηση Europa League και γενικά είναι πλέον περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη...
Α και κάτι τελευταίο μιας και είναι επίκαιρος ο συγκεκριμένος,γιατί θεωρείται από τους πιο πετυχημένους πλέον.Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Γκροσέτο,Σασουόλο,Κάλιαρι.Την ίδια πενταετία,Μπερέτα.Πάρμα,Λέτσε,Σιένα,Τορίνο.
Στο τέλος της ίδιας πενταετίας,ο ένας Μίλαν,ο άλλος ΠΑΟΚ.Εγώ λέω πως ο Αλέγκρι δεν έβγαζε ούτε παρέλαση στον ΠΑΟΚ αν δεν είχε άμεσα αποτελέσματα...Εσείς?
Είμαστε ποδοσφαιρική μπανανία,για μένα δεν έχει κανένα απολύτως νοήμα ποιος θα είναι ο νέος προπονητής,εκτός αν είναι όνομα από το τελείως πάνω ράφι,οπότε τότε μπορεί να κρατήσουμε και μια πισινή...
Άβαταρ μέλους
goran 64

++++ @ bizna4, μια χαρούλα μου "ακούγονται" όσα γράφεις φίλε μου!!!

Ποιος Αλέγκρι και ποια παρέλαση βρε φίλε μου;;; Άμα ειδικά έβαζε κάνα Γκαρσία να παίζει αριστερό χαφ σε 4-4-2 με ρόμβο στα χαφ κι αυτός ο άμπαλος, ούτε...........15αύγουστο δεν "έπιανε"...αφού!!!
;)

REVOLUTION λέμε τώρα...αφού!!! :(

Υ.Γ. Είμαι βέβαιος ότι κάποιος σε λίγο θα ποστάρει την ερώτηση "κόλαφο": "Και που είναι τώρα ο Μπερέτα;;;" :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 18 Μαρ 2016, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

bizna4 έγραψε:Ο μόνος τρόπος να πετύχει ο νέος προπονητής στον αρρωστημένο ΠΑΟΚ μας,είναι να έχει αποτελέσματα από την αρχή,να μην πάψει να έχει αποτελέσματα ούτε στιγμή και γενικά να είναι ο γ@μ@ω και δέρνω...Δε βρίσκω κανένα νόημα στο να ασχολούμαστε με το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής.Κι αυτό γιατί έχουμε υπερεκτιμήσει το μέγεθος της ομάδος μας αλλά και της χώρας μας..Δηλαδή το καλοκαίρι που πέρασε,υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον για Σάρι.Με θητεία σε ότι μικρομεσαίο υπάρχει στην Ιταλία,με προηγούμενη δουλειά του την Έμπολι...Και τον μέσο ΠΑΟΚΤΣΗ να λέει,ποιος Σάρι ρε,θα μας τρελάνετε,δεν κάνει για ΠΑΟΚ αυτός...Κάνει βέβαια για τη δεύτερη Νάπολι που φέτος χτυπάει το πρωτάθλημα στα ίσια από Γιουβέντους.
Σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν,ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Τούχελ το καλοκαίρι.Κοιτάς βιογραφικό,αναφωνείς "έεεελα ρε να πούμε ξέρω γω,εμπειρία μόνο πέντε χρόνια στη Μάιντζ,εκεί δεν τους νοιάζει το αποτέλεσμα,δεν υπάρχει πίεση να πούμε ξέρω γω,θα κυβερνήσει αυτός το καράβι του ΠΑΟΚ?Είναι δυνατόν?Δεν κάνει για ΠΑΟΚ..." .Κάνει για την Ντόρτμουντ βέβαια,που διεκδικεί πρωτάθλημα,που πάει καρφί για κατάκτηση Europa League και γενικά είναι πλέον περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη...
Α και κάτι τελευταίο μιας και είναι επίκαιρος ο συγκεκριμένος,γιατί θεωρείται από τους πιο πετυχημένους πλέον.Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Γκροσέτο,Σασουόλο,Κάλιαρι.Την ίδια πενταετία,Μπερέτα.Πάρμα,Λέτσε,Σιένα,Τορίνο.
Στο τέλος της ίδιας πενταετίας,ο ένας Μίλαν,ο άλλος ΠΑΟΚ.Εγώ λέω πως ο Αλέγκρι δεν έβγαζε ούτε παρέλαση στον ΠΑΟΚ αν δεν είχε άμεσα αποτελέσματα...Εσείς?
Είμαστε ποδοσφαιρική μπανανία,για μένα δεν έχει κανένα απολύτως νοήμα ποιος θα είναι ο νέος προπονητής,εκτός αν είναι όνομα από το τελείως πάνω ράφι,οπότε τότε μπορεί να κρατήσουμε και μια πισινή...
+1

Βασικα ο μονος τροπος να πετυχει προπονητης στον ΠΑΟΚ ειναι να αποφασισει ο κοσμος οτι γουσταρει τη φατσα του.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Εγω θελω το ροστερ της Ντορτμουντ και ας εχω προπονητη τον φρινγκερ.Τι να τον κανω τον μουρινιο οταν εχω σαρδελοροστερ.Παλι 4ος θα βγω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”