4.Marin Leovac
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 4.Marin Leovac
Επιθετικα οι σεντρες του ειναι επιπεδου λινο
Δεν εχει ομως καθολου το κουβαλημα της μπαλας και καθολου τριπλα, ενω δεν μπορει να παιξει ακομα σε γρηγορους χρονους λαι με τη μια
Αμυντικα ομως σε θεματα τοποθετησεων ειναι ακομα τραγικος
Υγ τον καλο τον ρατς ακομα και επιθετικά δεν τον εχει πλησιασει λαν ακομα
Δεν εχει ομως καθολου το κουβαλημα της μπαλας και καθολου τριπλα, ενω δεν μπορει να παιξει ακομα σε γρηγορους χρονους λαι με τη μια
- abc_o_ karpouzas
desperando έγραψε:Επιθετικα οι σεντρες του ειναι επιπεδου λινο
ρε desperando
αδικος εισαι με τον παικτη
μιλαμε για εναν παικτη 27 χρονων που επαιζε στην......κροατια...
και τον βαζεις στην ιδια ζυγαρια με τον λινο ....31 χρονων μας ηρθε βραζιλιανος!!!! με παραστασεις απο την πορτογαλια....
και τον 35 ρατς.....με 100+ συμμετοχες μονο στην εθνικη του
εγω απο αυτα που εχω δει απο τον αριστερο μπακ λεοβατς στα ...........33........... του και εαν εχει ανοδικη πορεια και απο τους 2 θα ειναι καλυτερος...
καταλαβαινεις τι λεω ε???
Στα 33 του το πιο πιθανό είναι να έχει χάσει από ταχύτητα και έκρηξη, βασικό προσόν που σίγουρα έχει. Σέντρα φαίνεται να έχει καλή, αν και είναι μικρό το δείγμα που έχουμε για να τον συγκρίνουμε σε αυτόν τον τομέα με τον Λίνο. Ελπίζω από εδώ και πέρα να τον δούμε αρκετά και στην θέση του για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα μέχρι το τέλος της σεζόν. Μέχρις στιγμής προσωπικά μου δείχνει εικόνα παίκτη δύο σκαλιά κάτω απο τον Λίνο και τον καλό Ράτς του περσυνού πρώτου γύρου. Με προβληματίζει επίσης το γεγονός ότι έχει συχνούς τραυματισμούς.
Όλοι λέμε ότι η ομάδα έχει θιάξει επιτέλους έναν πολύ καλό κορμό νέων παικτών και το καλοκαίρι χρειάζεται 4-5 προσθήκες έμπειρων/ποιοτικών παικτών για να ανέβει επίπεδο. Αν τελείωνε η χρονιά σήμερα θα έλεγα ότι χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έτοιμο ποιοτικό αριστερό μπακ με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Λίνο. Θεωρώ ότι ιδανικός για τον ρόλο αυτό θα ήταν ο Χολέμπας. Γενικότερα και συγκριτικά με το επίπεδο του υπόλοιπου ρόστερ πιστεύω ότι εκεί που μπάζει η ομάδα περισσότερο και θα πρέπει να κοιτάξει το καλοκαίρι να ενισχυθεί οπωσδήποτε είναι τα μπακ μας και από τις δύο πλευρές.
Όλοι λέμε ότι η ομάδα έχει θιάξει επιτέλους έναν πολύ καλό κορμό νέων παικτών και το καλοκαίρι χρειάζεται 4-5 προσθήκες έμπειρων/ποιοτικών παικτών για να ανέβει επίπεδο. Αν τελείωνε η χρονιά σήμερα θα έλεγα ότι χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έτοιμο ποιοτικό αριστερό μπακ με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Λίνο. Θεωρώ ότι ιδανικός για τον ρόλο αυτό θα ήταν ο Χολέμπας. Γενικότερα και συγκριτικά με το επίπεδο του υπόλοιπου ρόστερ πιστεύω ότι εκεί που μπάζει η ομάδα περισσότερο και θα πρέπει να κοιτάξει το καλοκαίρι να ενισχυθεί οπωσδήποτε είναι τα μπακ μας και από τις δύο πλευρές.
"Ιδανικός για τον ρόλο αυτό ο Χολέμπας";;; Δηλαδή ο 28άχρονος Λέοβατς είναι κατώτερος σε ταχύτητα, έκρηξη, πνευμόνι, δύναμη αλλά και ποιότητα απ τον 34άχρονο ήδη Χολέμπας ή κάτι κατάλαβα λάθος αδερφέ;;;aoratos έγραψε:Στα 33 του το πιο πιθανό είναι να έχει χάσει από ταχύτητα και έκρηξη, βασικό προσόν που σίγουρα έχει. Σέντρα φαίνεται να έχει καλή, αν και είναι μικρό το δείγμα που έχουμε για να τον συγκρίνουμε σε αυτόν τον τομέα με τον Λίνο. Ελπίζω από εδώ και πέρα να τον δούμε αρκετά και στην θέση του για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα μέχρι το τέλος της σεζόν. Μέχρις στιγμής προσωπικά μου δείχνει εικόνα παίκτη δύο σκαλιά κάτω απο τον Λίνο και τον καλό Ράτς του περσυνού πρώτου γύρου. Με προβληματίζει επίσης το γεγονός ότι έχει συχνούς τραυματισμούς.
31 είναι ο Χολέμπας και όχι 34. Έχει την ίδια ακριβώς ηλικία με τον Λίνο όταν αποκτήθηκε και είναι εξίσου γρήγορος με τον Βραζιλιάνο και τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο ποιοτικά. Όμως πουθενά δεν ανέφερα ότι ο Λέοβατς υστερεί σε ταχύτητα. Κύριο προσόν του ειπα οτι είναι αυτό και ενδεχομένως να είναι και πιο ταχύς από Λίνο, Χολέμπας. Το πρόβλημα με τον Κροάτη είναι ότι μέχρις στιγμής δείχνει εικόνα ποδοσφαιριστή χωρίς μεγαλές αρετές σε τεχνική, κουβάλημα μπάλας και συνδιαστικό ποδόσφαιρο. Συγκριτικά πάντα με παίκτες όπως ο Λίνο, ο Χολέμπας και ο Ρατς. Αμυντικά πάει συνεχώς με τα χέρια στις προσωπικές μονομαχίες δίνοντας αχρείαστα φαουλ και έχει κακές τοποθετήσεις διότι ενώ είναι ταχύς δεν ‘διαβάζει’ σωστά το παιχνίδι και τις κινήσεις του αντίπαλου εξτρέμ στην περιοχή ευθύνης του. Αυτά ως πρώτη εντύπωση διότι απουσιάσε πολύ λόγω τραυματισμών και ελπίζω να είναι υγιής από εδώ και πέρα και να πάρει σειρά αγώνων στην θέση του έτσι ώστε μέχρι το τέλος των play off να μπορούμε να έχουμε όλοι μια πιο ολοκληρώμενη άποψη για τις δυνατότητες του.
Όταν έχεις καλά χαφ το κουβάλημα της μπάλας δεν χρειάζεται από τα πλάγια μπακ νομίζω...
Κι όταν παίζεις γρήγορο ποδόσφαιρο, μοντέρνο και ουσιαστικό, με την μία την μπάλα δηλαδή, χρειάζεσαι περισσότερο παίχτες που να έχουν δύναμη και πνευμόνι, να εκμεταλλεύονται τα over laps και να κάνουν ποιοτική ξυραφιά κι όχι "κουβαλητές" τύπου Χολέμπας!!!
Προσωπική μου άποψη βέβαια, δίχως ίχνος προσωπικής αντιπαράθεσης!!!
Υ.Γ. Καλά, τον Χολέμπας πριν πόσα χρόνια τον έφερε ο Λίνεν στον πουστόγ@υρο;;; Και πόσων χρόνων ήταν τότε;;; Προσωπικά θυμάμαι ότι την πρώτη του συμμετοχή στην εθνική ομάδα την έκανε στα 29 του σαν παίχτης του πουστόγ@υρου απ ό,τι έλεγαν!!! Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε;;; Μόνο 2;;;
Κι όταν παίζεις γρήγορο ποδόσφαιρο, μοντέρνο και ουσιαστικό, με την μία την μπάλα δηλαδή, χρειάζεσαι περισσότερο παίχτες που να έχουν δύναμη και πνευμόνι, να εκμεταλλεύονται τα over laps και να κάνουν ποιοτική ξυραφιά κι όχι "κουβαλητές" τύπου Χολέμπας!!!
Προσωπική μου άποψη βέβαια, δίχως ίχνος προσωπικής αντιπαράθεσης!!!
Υ.Γ. Καλά, τον Χολέμπας πριν πόσα χρόνια τον έφερε ο Λίνεν στον πουστόγ@υρο;;; Και πόσων χρόνων ήταν τότε;;; Προσωπικά θυμάμαι ότι την πρώτη του συμμετοχή στην εθνική ομάδα την έκανε στα 29 του σαν παίχτης του πουστόγ@υρου απ ό,τι έλεγαν!!! Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε;;; Μόνο 2;;;
Αντικειμενικα ο κουβαλητης ηταν επι μια τετραετια το καλυτερο μπακ της λιγκας μαζι με τον Λινο.
Σε καταλαβαινω ομως που με πρωην παικτη του γαυρου δεν μπορεις να εισαι αντικειμενικος
Σε καταλαβαινω ομως που με πρωην παικτη του γαυρου δεν μπορεις να εισαι αντικειμενικος

- Aureliano Buendia
Νομίζω ότι μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε στο ότι ο Λέοβατς απέχει έτη φωτός από τον Λίνο.
Αυτή η ομάδα θέλει Λίνο, Αντελίνο, Γκαρσία, Κοντρέρας κτλ. Αυτό με στεναχωρεί. Το ότι ενώ είμαστε σε φάση υποθετικά και θεωρητικά καλύτερη, αναπολούμε τους προ πενταετίας παικταράδες. Δεν έχω κάτι με τον Λέοβατς, εννοείται. Υποθέτω κι εγώ πως θα δείξει καλύτερα στοιχεία στο μέλλον. Λίνο όμως δεν θα γίνει. Κι εμείς, επαναλαμβάνω, Λίνους θέλουμε.
Αυτή η ομάδα θέλει Λίνο, Αντελίνο, Γκαρσία, Κοντρέρας κτλ. Αυτό με στεναχωρεί. Το ότι ενώ είμαστε σε φάση υποθετικά και θεωρητικά καλύτερη, αναπολούμε τους προ πενταετίας παικταράδες. Δεν έχω κάτι με τον Λέοβατς, εννοείται. Υποθέτω κι εγώ πως θα δείξει καλύτερα στοιχεία στο μέλλον. Λίνο όμως δεν θα γίνει. Κι εμείς, επαναλαμβάνω, Λίνους θέλουμε.
Σήμερα τι είναι όμως που τον θεωρείς και "ιδανική λύση" βρε φίλε μου;;; Ιδού η απορία...aoratos έγραψε:Αντικειμενικα ο κουβαλητης ηταν επι μια τετραετια το καλυτερο μπακ της λιγκας μαζι με τον Λινο.

Λεφτα υπαρχουν, ατομο να επιλεξει Γκαρσια και Κοντρερας δεν υπηρχε. Μονο ενας προπονητης που θελει να δουλεψει με ενα κορμο φτασμενων και καποιους νεους, θα μπορεσει να ζητησει τετοιουςAureliano Buendia έγραψε: Αυτή η ομάδα θέλει Λίνο, Αντελίνο, Γκαρσία, Κοντρέρας κτλ. Αυτό με στεναχωρεί. Το ότι ενώ είμαστε σε φάση υποθετικά και θεωρητικά καλύτερη, αναπολούμε τους προ πενταετίας παικταράδες.
Τον θεωρω ιδανικη λυση διοτι ειναι περιπτωση καρμπον Λινο, στην ιδια ηλικια που ηρθε ο Βραζιλιανος στον ΠΑΟΚ. Με γεματη χρονια περσυ στην Ρομα ( 35 συμμετοχες Serie A, CL) και αναπληρωματικος φετος σε ομαδα Premier League δεν νομιζω να τον εχει παρει και πολυ η κατω βολτα σε σχεση με πριν δυο χρονια που επαιζε Ελλαδα...Σιγουρα δεν εκανε την διαφορα σε ομαδα επιπεδου CL στην Ιταλια οπως αντιστοιχα ο Λινο δεν καταφερε να καθιερωθει στην Πορτο, ομως για Ελλαδα ειναι ξεκαθαρα παικτης πρωτης γραμμης. Ξενερωσε το καλοκαιρι που κατεληξε στην Γουτφορντ διοτι οι Ιταλοι τον εστειλαν με ακομψο τροπο εκει χωρις καν να τον ρωτισουν. Η νεοφωτιστη ομαδα της Premier League ανηκει στον γιο του Ιδιοκτητη της Ουντινεζε.. Οςο δεν παιζει εκει οσο θα ηθελε θεωρω οτι ειναι εφικτη λυση.goran 64 έγραψε:Σήμερα τι είναι όμως που τον θεωρείς και "ιδανική λύση" βρε φίλε μου;;; Ιδού η απορία...aoratos έγραψε:Αντικειμενικα ο κουβαλητης ηταν επι μια τετραετια το καλυτερο μπακ της λιγκας μαζι με τον Λινο.
Dimg4 το σταδιο αγωνιστικης εξελιξης που βρισκεται η ομαδα φωναζει Φερναντο Σαντος.
Τελικά μετά από 3 γεμάτα χρόνια στον πουστόγ@υρο και 2 που έχει φύγει ήδη και ενώ ήταν 29 στην πρώτη του συμμετοχή στην εθνική ομάδα είναι ακόμα 31;;;
Λοιπόν ή έχει αλλάξει πια και η αριθμητική ή κάποια ληξιαρχεία έχουν κάνει κάποιο λαθάκι...
Ίσως αυτά που "κρατάνε" οι ΑΡΔ...

Λοιπόν ή έχει αλλάξει πια και η αριθμητική ή κάποια ληξιαρχεία έχουν κάνει κάποιο λαθάκι...

Ίσως αυτά που "κρατάνε" οι ΑΡΔ...