Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)

Δημοσίευση από Odi »

pilotos έγραψε:Αφού δεν καταλαβαίνετε αυτό
" Η ποιότητα των παικτών πρέπει να είναι στενά συνδεδεμένη με το επίπεδο του προϋπολογισμού του συλλόγου! Δυστυχώς, η διαφορά σε αυτούς τους δύο παράγοντες είναι ο κύριος λόγος για τα άσχημα αποτελέσματα. "

δεν έχει κάτι άλλο να συζητήσουμε για τον τούντορ...
βγάλτε τους όλους λάδι για άλλη μια φορά και συνεχίστε να μικραίνετε την ομάδα για να χωρά τα βαρίδια
Πιλοτε η ομάδα δεν έχει ρόστερ για να πάρει πρωτάθλημα,αλλά δεν έχει ρόστερ και για την πορεία που έκανε με τον Τούντορ.Δεν νομίζω να του είπε κανείς "πάρε πρωτάθλημα φέτος".

Ο τύπος βάζει όλες τις ευθύνες του κάτω από το χαλί και κατηγορεί όλους τους αλλους.

Δες εκεί που λέει για τον Μπερμπάτοφ και οτι δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος για να συνεργαστείς.Ο Βούλγαρος έχει παίξει σε κορυφαίες ομάδες και έχει δουλέψει με κορυφαίους προπονητές και ήρθε εδώ για να τον βγάλει στραβό ο Τούντορ.Ε δεν γίνεται αυτό.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δηλαδή οι παίκτες πάλι στην απέξω... Έ odi?
Που νομίζουν μερικοί ότι είχαν 11 αγώνες να κερδίσουν και έφτασαν να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.....

Και μετά ψάχνουμε γιατί δεν έχουμε δεξί μπακ, ή του χρόνου με τις αγιογραφίες που κάνουν πχ οι 24 για τον Βιτορ θα ψάχνουμε γιατί δεν έχουμε άμυνα και τρώμε αστεία γκολ

Δεν είμαι υπέρ Τούντορ, αλλά λέει κάποιες αλήθειες που πονάνε odi, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Όσο για τον Μπερμπατοφ, θα έπρεπε η ομάδα να στηθεί γύρω από αυτόν. Θα κέρδιζε πολλά και ο Κλάους...
SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Όχι στην απ έξω φυσικά.Εννοείται όχι.Το έχω ξαναγράψει και μάλιστα λίγο νωρίτερα σε αυτό το topic.Ο ΠΑΟΚ έχει 6-7 παίκτες που μπορούν να στηρίξουν πορεία πρωταθλητισμού.Οι υπόλοιποι δεν κάνουν και κατά καιρούς έχω υποψιαστεί πολλά.

Η αλήθεια είναι οτι εγώ τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη δεν τον φανταζόμουν ούτε με αυτούς τους παίκτες,ούτε με αυτό το οργανωτικό μπάχαλο.Οι αλήθειες να λέγονται,απλά αποποιείται επιδεικτικά των ευθυνών του.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Κι όμως, αν είχε μυαλό, θα καθόταν τρία χρόνια...
Τον έφαγαν οι δικοί του ξεκάθαρα.
Το είχα γράψει σε ανύποπτο χρόνο, όπως είχα γράψει ότι με τη φυγή Ολσεν, θα τελειώσει και ο Αρνεσεν και ο Τούντορ. Ήταν φως φανάρι.
Το πρόβλημα θα το έχει πάλι η ομάδα, μιας και θα μείνουν οι μετριότητες και δύσκολα θα φέρεις παίκτες προσωπικότητες, δυστυχώς. Γιατί και να τους φέρεις οι μετριότητες θα τους φάνε. Δεν θέλω γα το προχωρήσω άλλο.

SM-G920F
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Odi έγραψε:Τί σχέση έχει το διοικητικό αλαλούμ με την αγωνιστική εικόνα;
Το οτι εχοντας φυγει, καταφερνει να εχει υποστηρικτες τυφλους και μας κανει μπουρδελο ακομα χειροτερα, ειναι κατορθωμα του.
Πλεον σε βαζω κατω απο τον γιδωνη .

Εντάξει το ξεφτυλίσαμε με τους χαρακτηρισμούς όμως.Σβήστηκε.Odi.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Dimg4 του χρόνου θα βάλεις κάτω από αυτόν τον επόμενο

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν εξαιρεσουμε την χειμερινη περιοδο των μεταγραφων πως ακριβως επηρεασε το εργο του Τουντορ η διοικητικη πολυγλωσσια? Κατεβαινε ο Βεζυρτζης που εμεινε ενα μηνα στην προπονηση η μηπως η γκοτζαρεβα και ο Μιχελς? Ο Σαββιδης φταιει για το ρεκορ τραυματισμων,την χειροτερη αντιμετωπιση στημενων που εχω δει ποτε,την εντεκατη χειροτερη αμυνα του πρωταθληματος και τοσα αλλα? Να ειμαστε λιγακι σοβαροι...Το εμαθε καλα το παραμυθι ο Κροατης,συμφεροντα οι δημοσιογραφοι,συμφεροντα οι παρατρεχαμενοι του Ιβαν,δολοπλοκιες, ιντριγκες και παθη...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Μας έκανε ρόμπες ο Τούντορας και όποιος έχει στοιχειώδη μυαλό καταλαβαίνει.... Μπε και το βράδυ να σκεπαζόμαστε μην κρυώσει το DNA!!!!

Υ.Γ. Αυτά από εμένα και μην μου απαντήσετε, δεν θα ανταπαντήσω, γιατί μερικά πράγματα είναι τόσο αυτονόητα που δεν σηκώνουν συζήτηση γιατί είναι αυταπόδεικτα και προφανή.... Και ποτέ δεν ήμουν Μπολονόσκυλο, Αγγελόσκυλο, Σαντόσκυλο, Χουμπόσκυλο, Φραγκόσκυλο, Τουντουρόσκυλο ή άλλο είδος από τα συμπαθεί αυτά τετράποδα.

ΠΑΟΚόσκυλο είμαι και αυτό αρκεί! ΤΕΣΠΑ!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το οτι φταιει πολυ κ ο τουντορ δε σημαινει οτι ειπε ψέμματα η βλακείες

Διοικητικό μπουρδελο λεγαμε και εδω μεσα και αυτο περιέγραψε και ο πρώην κοουτς

Καμια εκπληξη

Το οτι πέφτουμε ΠΑΛι στην ιδια παγίδα και σταυρώνουμε τις επιλογές σαββιδη και οχι αυτον που τις κανει ειναι δυστυχως προάγγελος επανάληψης
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

μερικοί μάλλον δεν ξέρετε ανάγνωση...

μια χαρά λέει ότι έκανε λάθη και εξηγεί...

"Όλοι κάνουν λάθη το ίδιο και εγώ. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν κερδίζω τίποτα με το να παραδεχτώ δημόσια τα λάθη μου εκτός από λίγη συμπάθεια από τον κόσμο."
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

MANIAKOS έγραψε:Το οτι φταιει πολυ κ ο τουντορ δε σημαινει οτι ειπε ψέμματα η βλακείες

Διοικητικό μπουρδελο λεγαμε και εδω μεσα και αυτο περιέγραψε και ο πρώην κοουτς

Καμια εκπληξη

Το οτι πέφτουμε ΠΑΛι στην ιδια παγίδα και σταυρώνουμε τις επιλογές σαββιδη και οχι αυτον που τις κανει ειναι δυστυχως προάγγελος επανάληψης
+
pilotos έγραψε:μερικοί μάλλον δεν ξέρετε ανάγνωση...

μια χαρά λέει ότι έκανε λάθη και εξηγεί...

"Όλοι κάνουν λάθη το ίδιο και εγώ. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν κερδίζω τίποτα με το να παραδεχτώ δημόσια τα λάθη μου εκτός από λίγη συμπάθεια από τον κόσμο."
+

Με συμπληρώνετε απόλυτα!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δυστυχώς ο σύλλογος αυτή τη στιγμή δεν έχει τη δύναμη ή την ποιότητα να αναγνωρίσει ορισμένες αξίες και κάποιους λόγους που ευθύνονται για τα αρνητικά αποτελέσματα, κι αυτό που γίνεται με τους προπονητές όλα αυτά τα χρόνια είναι εντελώς απαράδεκτο. Αυτό αδυνατίζει τον ρόλο και τη σπουδαιότητα των προπονητών ως ηγέτες και δίνει στους παίκτες την εντύπωση ότι με τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα ο προπονητής θα φύγει, αλλά αυτοί θα χρειαστεί να μείνουν εδώ.

αυτό θα το κρατήσω και θα σας το πετάω στη μούρη εσάς που νιώθετε τώρα και καλά δικαιωμένοι από την φυγή προπονητή (ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ) και θα σας το βάλω στην επόμενη απόλυση, next spring
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ρε σεις αφήστε τον ανθρωπο να παει στην ευχή του θεού! Φτάνουν 9 μηνες!!! Σήμερα ειπε τρεις φορές για τα λάθη του αλλα τελικά δεν ειπε... Επίσης ειπε κάποια πράγματα που λέμε εδω μέσα τόσα χρονια και χτυπιόμαστε οτι συμβαίνουν μέσα στην ομαδα αλλα οταν το ακούμε δεν μας αρεσει!
Η αλήθεια ποναει και οταν την ακούς ενοχλεί! Νόμος ειναι αυτο! Σας παρακαλώ μην συνεχίσετε, φτανει, τελείωσε έφυγε (το σίχαμα, κοπρόσκυλο κτλ) επιτέλους ο ΠΑΟΚ μας ειναι ελεύθερος απο τα δεσμά του έτοιμος να πετάξει ελεύθερος ψηλά!!! Παμε για τον επόμενο και μετα τον επόμενο, για να φτανει η γκαυλα μας ταβάνι οταν τους τρώμε! Και όπως λέω και ας παρεξηγηθώ... Οταν φτάσουμε 2030 και έχουμε 2 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα θα συζητάμε για το ποιος πρέπει να φύγει! Αν δεν εχεις στα 100 σου χρονια 100+1 προπονητές εισαι ομαδούλα! Και ο λαός δεν θα ειναι επαναστάτης!

Βρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ! (Δες που ειχε δίκιο ο τρελός τελικά)

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προφανως ρε Μανιακε και υπαρχουν προβληματα στην λειτουργια της παε,τα λεγαμε πριν καποιοι αλλοι ανακαλυψουν την Αμερικη,αλλα το αγωνιστικο τμημα υπο την διοικηση Σαββιδη δουλευει υπο ΑΨΟΓΕΣ συνθηκες.Ειμαστε η πιο υγιης οικονομικα ομαδα στην λιγκα,εχει αποκτηθει ο πιο συγχρονος επιστημονικος εξοπλισμος,καθε τρεις και λιγο βελτιωνεται η μεσημβρια,αεροπλανα για μεταφορες,υπερσυγχρονα πουλμαν,πολυτελη ξενοδοχεια,οι καλυτερες συνθηκες στην λιγκα αντε παρεα με τον γαυρο.Κανεις ποτε δεν μιλησε ουτε καλα καλα ο ιδιος ο Τουντορ για παρεμβασεις στο εργο του κατα το στησιμο και προετοιμασια της ομαδας,δικαιολογια τις εμφανισεις δεν ειδα πουθενα,παρα μονο για το φτωχο υλικο το οποιο μαλιστα εν ολιγεις χαρακτηρισε και υπερτιμημενο,μια καρφαρα ΝΑΑΑΑ για γον Αρνεσεν.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Προσληφθηκε να κανει μια δουλεια, δεν την εκανε για τους χ ψ λογους, απολυθηκε και επαψε να ειναι κομματι του συλλογου. Απο εκει και περα δεν οφειλει σε κανεναν να κανει αυτοκριτικη, και αν το δουμε στεγνα επαγγελματικα, ειναι εις βαρος του να την κανει δημοσιως γιατι δεν θα τον βοηθησει στην καριερα του. Αμφιβαλλω (εως παρα πολυ) αν εσεις προσληφθειτε καπου να κανετε μια δουλεια, δεν την κανετε γιατι θα εισαστε μαθητευομενοι μαγοι, σας απολυσουν και μετα θα βγειτε δημοσια να πειτε οτι φυσικα και εισασταν ο χειροτερος ολων και ο μοναδικος λογος που δεν κανατε την δουλεια σας. Και πειτε μου μετα αν ξαναβρισκατε δουλεια 'η οχι. Ας ειμαστε λιγο σοβαροι, δεν πρεπει να εχουμε καμια απαιτηση να το κανει μονο και μονο για να ικανοποιηθει το "εγω" μας. Παρολο ομως που δεν το συμφερε, εκανε και την αυτοκριτικη του και αυτο ειναι προς τιμην του. Και τουλαχιστον αξιζει περισσοτερο σεβασμο απο καποιους που τον χαρακτηριζουν "κατακαθι" και "κοπρε" μονο και μονο επειδη δεν πετυχε προπονητικα στην ομαδα.

Για ολα τα αλλα που λεει, απλα ειναι πραγματα που εχουμε τονισει παμπολες φορες εδω μεσα και ειναι οι πικρες αληθειες. Αλλα ξεχασα, αυτος ειναι Κροατης, ειναι ξενος, δεν ξερει απο το DNA και λοιπες μπουρδες. Μακαρι για μενα να φτιαχτουν ολα τα αλλα προς το παρων και ας μην εχουμε προπονητη του χρονου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”