Όσο για τον παίκτη, θεωρώ πως αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία. Αν ο προπονητής που θα έχουμε, διαφωνήσει, τότε ο Όλσεν θα μας αποχαιρετήσει. Τόσο απλά και όμορφα.
++++++++Aureliano Buendia έγραψε:Νομίζω μόνο στην Ελλάδα τέτοιου είδους δηλώσεις μπορούν να λάβουν τέτοια έκταση, να προκαλέσουν τέτοιο σχολιασμό και να θεωρηθούν ένδειξη ή ακόμη και απόδειξη () έλλειψης επαγγελματισμού και τσαγανού. Γενικά, νομίζω μόνο στην Ελλάδα ασχολούμαστε τόσο πολύ με δηλώσεις ποδοσφαιριστών και το ῾κρυφό᾽ τους νόημα.
Όσο για τον παίκτη, θεωρώ πως αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία. Αν ο προπονητής που θα έχουμε, διαφωνήσει, τότε ο Όλσεν θα μας αποχαιρετήσει. Τόσο απλά και όμορφα.
Και εγώ αυτό ήθελα να σχολιάσω. ....ρε ηλιθιε που έγραψες το άρθρο φάουλ του κάνανε στην Δανία το δώσανε εδώ όχι τι δεν καταλαβαινεις και γράφεις αλλά αντί άλλων;astnord έγραψε:Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα μερικών με τον Όλσεν.
Κάνει έξοδο, τρώει αγκωνιά στα ....ίδια, σφυρίζεται αμέσως επιθετικό φάουλ, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.
Το inpaok βγάζει άρθρο με θέμα "η νέα γκάφα του Ολσεν".Και για να γίνει και πιο έγκυρος ο ραπαπάς βάζει κάτω από τη φάση και την φάση με το γκολ μέσα στις γριές.
Τόσο πολύ φοβάστε μερικοί ότι θα ξαναγυρίσει το καλοκαίρι και ίσως χάσουν τα φιλαράκια σας τη θεσούλα τους?
Τι να πω?
Φάπες που χρειάζεστε ορισμένοι για να στρώσετε χαρακτήρα.
Ο ορισμός της έννοιας ηλίθιος σύμφωνα με τον Carlo Cipolla (1922-2000), Ιταλό Οικονομολόγο, καθηγητή της Ιστορίας της Οικονομίας και μέλος της Ιταλικής Ακαδημίας, είναι η εξής αυτολεξεί:eorptol έγραψε:Και εγώ αυτό ήθελα να σχολιάσω. ....ρε ηλίθιε που έγραψες το άρθρο, φάουλ του κάνανε, στην Δανία το δώσανε, εδώ όχι, τι δεν καταλαβαινεις και γράφεις αλλά αντί άλλων;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελα μωρε .Σου λεει τοσες και τοσες π....... εχουμε γραψει και δε μας πηραν πρεφα ,εδω θα κολλησουν?astnord έγραψε:Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα μερικών με τον Όλσεν.
Κάνει έξοδο, τρώει αγκωνιά στα ....ίδια, σφυρίζεται αμέσως επιθετικό φάουλ, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.
Το inpaok βγάζει άρθρο με θέμα "η νέα γκάφα του Ολσεν".Και για να γίνει και πιο έγκυρος ο ραπαπάς βάζει κάτω από τη φάση και την φάση με το γκολ μέσα στις γριές.
Τόσο πολύ φοβάστε μερικοί ότι θα ξαναγυρίσει το καλοκαίρι και ίσως χάσουν τα φιλαράκια σας τη θεσούλα τους?
Τι να πω?
Φάπες που χρειάζεστε ορισμένοι για να στρώσετε χαρακτήρα.