Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Ο γραμμένος παίζει τελικά για Επο ?
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Αυτό με την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του νυν πρεζιντέντο πια...γελάνε και τα πληκτρολόγια!
Η ουσια είναι ότι διαψευστηκε ποιος παπαμιμικος τώρα
Κανε καμια τετοια λακαμια Ιβαν και θα το "τερματισεις".
Ειναι που ειναι 3 κι ο κουκος στο γηπεδο, στο τελος θα μενει μονο ο κουκος!!!
Να μην σε πω θα φυγει κι αυτος

Καλά το τι διαψεύδει ή προαναγγέλλει η ΠΑΕ δεν το πολυπαίρνουμε πλέον στα σοβαρά, γιατί συνήθως γίνεται το αντίθετο από τα γραφόμενα, αλλά νομίζω ότι με Παπαμιμίκο δεν τους παίρνει. Θα φύγουν και τα καρεκλάκια σε διαφορετική περίπτωση.eorptol έγραψε:Η ουσια είναι ότι διαψευστηκε ποιος παπαμιμικος τώρα
- Μπαρκαρούτσος
psykoman έγραψε:Κανε καμια τετοια λακαμια Ιβαν και θα το "τερματισεις".
Θα φύγει ο κούκος, θα πάρουμε αετό!
- buffalobill4
Μια πιθανη ελευση πολιτικαντη (πολλω δε μαλλον του δαπιτοσιχαματος-τον ζησαμε και απο κονα στα φοιτητικα μας) θα σημανει και την απομακρυνση (με ασχημο?) τροπο του Σαββιδη.
Εγω το λεω απο τωρα. Ειμαι στο πλευρο του Ιβαν στον πολεμο που κηρυξε στους γαυρους και το σαπιο συστημα τους, αλλα αν φερει αυτο το λαρισαικο (ποιος το ξερει αυτο αραγε?) τσουτσεκι για προεδρο της παε κατεβανω απο αγγλια για τα πεσιματα ξεκαθαρα.
Δε θα μας κοψει ο Ιβαν τον ΠΑΟΚ. Τεσσερα χρονια τωρα κανει ενα σωστο και δυο λαθη.
Εγω το λεω απο τωρα. Ειμαι στο πλευρο του Ιβαν στον πολεμο που κηρυξε στους γαυρους και το σαπιο συστημα τους, αλλα αν φερει αυτο το λαρισαικο (ποιος το ξερει αυτο αραγε?) τσουτσεκι για προεδρο της παε κατεβανω απο αγγλια για τα πεσιματα ξεκαθαρα.
Δε θα μας κοψει ο Ιβαν τον ΠΑΟΚ. Τεσσερα χρονια τωρα κανει ενα σωστο και δυο λαθη.
- Eagleheart4
- Επικοινωνία:
Σενάρια επιστημονικής φαντασίας που αναπαράγουν οι ΑΡΔ αυτά για Παπαμιμίκο...μην τσιμπάτε. Όπως και να έχει διαψεύστηκαν από τα πλέον αρμόδια χείλη. Τζάμπα το συζητάμε...
Ο επαγγελματισμός στην Ελλάδα είναι σπάνιο χάρισμα και το ράδιο αρβύλα δυστυχώς πάντα θα ποντάρει σε εμάς που νοιαζόμαστε για τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.
Ο επαγγελματισμός στην Ελλάδα είναι σπάνιο χάρισμα και το ράδιο αρβύλα δυστυχώς πάντα θα ποντάρει σε εμάς που νοιαζόμαστε για τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.
Και τι πρέπει να γίνει να πιστέψουμε ότι δεν τρέχει τίποτε ? Ποιος πρέπει να σου το πει πέρα από αυτόν που αποφασίζει ?Mīngus έγραψε:Καλά το τι διαψεύδει ή προαναγγέλλει η ΠΑΕ δεν το πολυπαίρνουμε πλέον στα σοβαρά, γιατί συνήθως γίνεται το αντίθετο από τα γραφόμενα, αλλά νομίζω ότι με Παπαμιμίκο δεν τους παίρνει. Θα φύγουν και τα καρεκλάκια σε διαφορετική περίπτωση.eorptol έγραψε:Η ουσια είναι ότι διαψευστηκε ποιος παπαμιμικος τώρα
Μα δεν πιστεύουμε λέει ότι και να πούνε..... Καμοριστικη ραπτοπουλικη λογική...... Πλήρωσε τα χρέη ? Όχι δεν τα πληρωσε γιατί η διμερα κλπ.κλπEagleheart4 έγραψε:Σενάρια επιστημονικής φαντασίας που αναπαράγουν οι ΑΡΔ αυτά για Παπαμιμίκο...μην τσιμπάτε. Όπως και να έχει διαψεύστηκαν από τα πλέον αρμόδια χείλη. Τζάμπα το συζητάμε...
Ναι αλλά και ο τουντορ στις δηλώσεις του πήγαινε από το κακό στο χειρότερο αυτό πλήρωσε τι σχέση έχει αυτό με τον παπαμιμικο ? Έχουμε δεδομένο την διαψευση ο χρόνος θα δείξειpilotos έγραψε:Δυο φορές διέψευσε για Τούντορ, τί δεν καταλαβαίνεις;
SM-G920F
Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις ότι πάνε να τον φυτεψουν αυτό το φυτό μέσα στον ΠΑΟΚ κάποιοι;
Τυχαία βγαίνουν τα δημοσιεύματα;
SM-G920F
Τυχαία βγαίνουν τα δημοσιεύματα;
SM-G920F