Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pgetsos έγραψε:Αν δε βιάζεσαι, για την μύτη λίγο χρονοtrivin
Μαυρο Χιονι έγραψε:Δύο ταμπλέτες παρακεταμόλη και στο καπάκι λιιιιιγο νέκταρ για τη μύτη που τρέχει
Τιποτα δε βοηθαει.. Εχω ενα φακελακι Τουμποφλο για ωρα αναγκης και το σκεφτομαι.
Πατερ τελικα η δεν υπαρχει θεος ή ειναι μεγαλος σαδιστης.Τιποτα δε μας παει καλα εδω και πολυυυυ καιρο.
Καλή σαρακοστή μάγκες ...
Δείτε μια απίστευτη φάρσα που έκανα κάποιοι στον ...κολλημένο με την μπάλα φίλο τους!
Τι είναι καλύτερο; Να βλέπεις το ματς της αγαπημένης σου ομάδας στο Champions League από το σπίτι σου, παρέα με καλούς φίλους, ή στο γήπεδο; Η Heineken έθεσε αυτό το δίλημμα σε έναν φίλο της Ρόμα, κάνοντάς του μια πολύ έξυπνη φάρσα με τη συνεργασία των φίλων του.
@ Πάτερ μου, σε μια αποστροφή του στίχου σε τραγούδι που ερμηνεύει ο αξέχαστος Μητροπάνος λέει: "Μηηηην νοιάάάάζεσαιιιιι, μηηην μοιράάάάάζεσαιιιι, κράτα και κάάάτι για τοοον εαυτόόόό σοοουυυ..."...και μετά: "...και σούλεγα...καααλάά...καλά..."!!!
Καλή Σαρακοστή σε όλο τον κόσμο! Από το Σάββατο είμαι Λιβαδειά. Τώρα γύρισα. Δεν είδα το παιχνίδι χθες. Το αποτέλεσμα το έμαθα το μεσημέρι της Κυριακή στις ειδήσεις και χάρηκα πολύ.
Μαυρο Χιονι έγραψε:Σαν σήμερα ήταν εκείνη ή αποφραδα νύχτα που έβγαλε το χατζαρι ο σπ@θ@ς και μας αποτελείωσε από το κυνήγι του πρωταθλήματος από το λαγό
Οπότε σκέφτηκα να διαβάσω τα παραλειπόμενα από εκείνο το "παιχνίδι". Όμως δεν υπάρχουν σχόλια παρά μόνο ένα. Γιατί;
Έγινε χαμός εκείνο το βράδυ.
Άστο μην το σκαλίζεις.
Το 100% των σχολίων ήταν μηνύσιμα φαντάζομαι γιαυτό και διαγράφηκαν.
Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού διασκέδασαν στο μαγαζί που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης, λίγες ώρες μετά τη σπουδαία επικράτηση επί του Παναθηναϊκού. Η συνάντηση με ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που ήταν στο ίδιο μαγαζί.
..............................
οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν στο μαγαζί γύρω στη 1 και απόλαυσαν το πρόγραμμα σε δύο τραπέζια που είχαν κλείσει. Αυτοί ήταν οι Σεμπά, Τσόρι, Ιντέγε, Πουλίδο, Ερνάνι, Ντα Κόστα, Μποτία, Ρομπέρτο, Ντουρμάζ. Αξίζει να σημειωθεί πως σε διπλανό τραπέζι ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος βρήκε και αυτός την ευκαιρία να ξεσκάσει.