Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από goran 64 »

Odi έγραψε:Κόλλημα με τον προηγούμενο..

Έγραψα κάτι χθες και θέλω αλήθεια μια απάντηση,για να γίνει κουβέντα:

Ποια ομάδα στον κόσμο,η οποία θέλει να πρωταγωνιστήσει,έστω και την πρώτη χρονιά χτισίματος κράτησε προπονητή ο οποίος είχε μια νίκη σε έντεκα παιχνίδια;Εγώ ξέρω μόνο την Γιουνάιτεντ την πρώτη χρονιά του Σερ Άλεξ.

Πραγματικά δηλαδή,είχαμε τον Στέφενς,διεθνώς αναγνωρισμένο,μας πήγαινε τρένο στην Τούμπα,μας είχε μέσα στο κύπελλο και τον βγάλαμε μπεκρή και τον διώξαμε.

Είχαμε τον Αναστασιάδη,με τα χίλια στραβά του,μας είχε πρώτους,δεν στηρίξαμε ποτέ όσο τον Τούντορ,τον βγάλαμε πάλι ανίκανο,τον διώξαμε.

Είχαμε τον Δώνη που μέχρι κ αυτός τόσο οικτρά αποτελέσματα δεν είχε,τον διώξαμε.

Τι κόλλημα είναι αυτό με τον Τούντορ;Τι περσσότερο έδειξε από Στέφενς,Δώνη,Αναστασιάδη και ξαφνικά ¨ο θεσμός του προπονητή" έγινε ιερή αγελάδα;

Δεν μπορώ να καταλάβω..Και δεν είναι ωραίο να γράφετε "σε θέλουν Βλάνταν,μόνο γιατί δεν γούσταραν τον προηγούμενο".Είναι άδικο σε όσους τον στηρίζουν,γιατί κανένας δεν βγήκε να πει πως είναι προπονητάρα ο Ίβιτς,ούτε τον έβαλε σε σύγκριση με τον Τούντορ μετά από ένα παιχνίδι.
@ Odi, με τα παραδείγματα που αναφέρεις δεν διαφωνώ, καθόλου μάλιστα!!! Με τον τρόπο όμως που ερμηνεύεις το όλο θέμα στήριξης του θεσμού προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. διαφωνώ εντελώς!!!

Τι δεν μπορείς να καταλάβεις δηλαδή;

1...Ότι όσοι γκαρίζαμε φέτος για παραμονή του προπονητή για (τουλάχιστον 2 ή ακόμα και) 3 χρόνια, το ίδιο δεν κάναμε και με τους προηγούμενους;;; Προσωπικά φυσικά και το έκανα σε ενημερώνω-διαβεβαιώνω, μιας και δεν ήμουν τότε μέλος του forum!!!

2...Ότι "βαρεθήκαμε" να έχουμε γίνει ως οργανισμός Π.Α.Ο.Κ. "ανέκδοτο" του στυλ "φύγε εσύ-έλα εσύ" για κάθε σοβαρό ποδοσφαιράνθρωπο της Ευρώπης ή κι ολόκληρου του κόσμου που (αν δεν γίνονταν όσα επαναλαμβάνονται 4 χρόνια τώρα) θα σκεφτόταν έστω θετικά μια καλή πρόταση απ την ομάδα μας για να αναλάβει ως προπονητής ή και Τεχνικός Διευθυντής της, με αυτά τα "καπρίτσια" του οικονομικού μεγιστάνα μεγαλομετόχου μας;;;

3...Μιλάς για ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει και δεν περνάει απ τον νου σου καν ότι ο Π.Α.Ο.Κ. με το σημερινό καθεστώς που επικρατεί στο ελληνικό (μην σου πω ακόμα και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τον γιο του κερ@τά στο Νο 2 της ΟΥΕΦΑ) ποδόσφαιρο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Αν λοιπόν δεν μπει πρώτα μία μέθοδος, ένας προγραμματισμός, δεν πάμε πουθενά!!! Αν συνεχίσουμε όπως πάμε, θα "στροβιλιζόμαστε" επί χρόνια συνεχώς στο ίδιο σημείο δίχως να ξεφεύγουμε ποτέ!!!

Όλα τα παραπάνω ελπίζω να αποτελούν την απάντηση που ζητάς στο γιατί τέτοιο κώλυμα με τον "ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ" προπονητή (αδιάφορο παντελώς το όνομα κατά την προσωπική μου άποψη) και γιατί "ξαφνικά" ο θεσμός του προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. αποτελεί "ιερή αγελάδα"!!!

Θέλουμε όλοι ο Π.Α.Ο.Κ. να πρωταγωνιστήσει, ομάδα, οπαδοί, μεγαλομέτοχος!!! Όλοι κέρδος θα έχουμε, το μικρότερο απ όλους φυσικά εμείς οι οπαδοί, γιατί όλοι οι άλλοι θα αποκομίσουν και κάποιο χρηματικό όφελος απ τον ρόλο του πρωταγωνιστή Π.Α.Ο.Κ., εκτός από εμάς, που το μοναδικό μας κέρδος θα είναι η περηφάνεια μας για το ότι ο ασπρόμαυρος Δικέφαλος θα πετάει πια περισσότερο ψηλά απ ότι σήμερα!!!

Δεν φτάνουν όμως τα χρήματα για να γίνει αυτό πράξη...Χρειάζονται αρκετά πράγματα, αλλά πάνω απ όλα χρειάζεται να υπάρξει μια σειρά, ένας προγραμματισμός, μία μέθοδος για κάθε κίνηση που θα γίνει και θα μας οδηγεί κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε σεζόν προς τον στόχο του να πρωταγωνιστήσουμε ως Π.Α.Ο.Κ.!!!

Δυστυχώς ρε φίλε αυτό δείχνει να μην υπάρχει σήμερα στον Π.Α.Ο.Κ., φαίνεται ότι έχει "χαθεί ο μπούσουλας", ξεκινώντας απ το "ανέκδοτο φύγε εσύ-έλα εσύ" των Δώνη, Στέφενς, Α.Α., Ζ.Β., Τζακ Αγγελίδη, κυρ Νίκου ακόμα ακόμα, Φ.Α. και Ι.Τ. σε λιγότερα από 4 χρόνια!!!

Αυτό δεν αντέχουμε άλλο @ Odi και επιμένουμε: "Ιβάν βάλε επιτέλους μια αρχή, ξεκίνα με μία μέθοδο που ο ίδιος θα χαράξεις και μην σβήνεις-γράφεις απ την μια μέρα (μισή σεζόν για την ακρίβεια και μάλιστα δίχως ουσιαστική στήριξη στα "θέλω" του προπονητή) στην άλλη!!!"

Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε μου...

Υ.Γ. Συμφωνώ με την τελευταία σου παράγραφο αλλά μόνο λόγω λάθους timing!!! Μετά την λήξη της σεζόν, προσωπικά έχω να ρίξω χοντρό κράξιμο από δω μέσα σε πολλούς ντεμέκ επαγγελματίες της ομάδας μας!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 14 Μαρ 2016, 17:00, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Ναι @zarathustra79 τη γνωρίζω την πορεια του αλλα την ποδοσφαιρική του νοοτροπία την έχτισε στην Γιουβεντους αυτο λεω. Το ιδανικο για το πως πρεπει να στηθεί και να δουλεύει μια ομαδα στο μυαλο του εχει βασικές επιρροές απο Καμπιονάτο και Γιουβεντους. Θελω να πω οτι δεν αποκλείω σε ομαδα με πολυ καλο υλικό και οργάνωση μπορει και να απέδιδε καλυτερα απο Ίβιτς που δεν εχει τετοια εμπειρία. Οταν εχεις δει το καλυτερο προσπαθείς να κινηθείς με βάση αυτο αλλα πολλες φορες οταν δεν υπαρχει το ανάλογο περιβάλλον τα αποτελεσματα ειναι αντιθετα απο τα αναμενόμενα. Υποθέσεις. Για μενα ούτως η άλλως η ποιότητα του ρόστερ παιζει σημαντικότερο ρολο απο τον προπονητη.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Συμφωνώ με όσα λες goran,αλλά αφορούν γενικά την λειτουργία του ΠΑΟΚ ως σωματείο και ως οργανισμό,που σίγουρα έχει πάρα πολλές παθογένειες.

Αλλά το "πρωταγωνιστώ" δεν σημαίνει απαραίτητα ¨παίρνω το πρωτάθλημα",γιατί αυτό ξέρουμε πως δεν γίνεται.

Η στήριξη από τον Σαββίδη στον Τούντορ ήταν πολύ μεγάλη και δεν την περίμενα κιόλας.

Από την άλλη το να κρατήσεις έναν προπονητή εως το τέλος της σεζόν (αν κ εγώ αυτό στήριζα αρχικά) την στιγμή που αυτός φαίνεται να έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια (σε αντίθεση με τους άλλους τρεις που ανέφερα) δεν είναι λογικό και δεν είναι και εγγύηση οτι του χρόνου θα πάει καλύτερα.

Τέλος πάντων,τώρα δεν έχει νόημα να τα λέμε απλά εγώ πιστεύω πως ούτε ο Τούντορ ήθελε να μείνει.Οι δηλώσεις του αυτό έδειχναν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν συμφωνώ απαραίτητα αλλά δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε, αφού και οι δύο στις γενικές θέσεις είμαστε πολύ κοντά κι αφού το θέμα ανήκει πλέον στο παρελθόν...Το καλοκαίρι, αντί να "ψάχνουμε εναγωνίως ως άλλοι βλακωτοί" για μεταγραφές του Π.Α.Ο.Κ. μας, μπορούμε να αναφερθούμε ξανά σ αυτά κι ας αποτελούν πλέον ιστορία!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αν ηταν να κραταμε προπονητες και παιχτες με το σκεπτικο του σεβασμου στο θεσμο τοτε καλυτερα να βαζαμε τελαρα να τα κρατουσαμε καμια 100 χρονια και να τελειωνε το παραμυθι...και εμεις απο πισω ΠΑΟΚαρα ρε ειτε πρωτοι ειτε τελευταιοι ειτε δεν ξερω γω τι και χαχαχα και χουχουχου...αυτο που γραφω ειναι ενα ακραιο σκεπτικο με το οποιο ομως θελω να υποδειξω την ακροτητα αυτου του "κακου" επιχειρηματος -κατα την αποψη μου- του θεσμου...

το οτι κλεινω εναν προπονητη για μια 3ετια δε σημαινει ντε και καλα οτι πρεπει να τον φαω στη μαπα 3 χρονια για να κριθει...το εργο ενος προπονητη κρινεται καθημερινα και με διαφορετικα κριτηρια...

και για να το ξεκαθαρισουμε λιγο για να ζηταμε σεβασμο στο θεσμο του προπονητη θα πρεπει και ο ιδιος ο προπονητης να σεβεται τον ΠΑΟΚ, τον θεσμο που του δωθηκε και να τον τιμα με τη δουλεια του...ο "σεβασμος" δεν ειναι μια μονοπλευρη διαδικασια αλλα μια αμφιδρομη διαδικασια στην οποια ολες οι εμπλεκομενες πλευρες δινουν και παιρνουν...

οταν εγω εχω προπονητες οπου ενας επικαλειται τα θεια για τις εμπνευσεις του,τα αποτελεσματα και τον κομπλεξισμο του (αα), ο αλλος μου μιλαει για ελλειψη ποιοτητας μετα απο ηττες απο πανθρακικο και καλλονη (κυπελλο) και επικαλειται βουτηχτες αντιπαλου ενω ειναι με το 1 ποδι εκτος πλευ ωχ (γρηγορης), ενω ενας πιο παλιος ειχε γεμισει τον κοσμο με ψεματα και ιντριγκες (γιδωνης) ε συγνωμη αλλα οι ιδιοι πρωτα δεν σεβονται το θεσμο του προπονητη και δεν τους φταιει κανενας αλλος παρα ο ιδιος του ο εαυτος...

το ξερω οτι ειναι γελοιο σαν γεγονος το οτι κανενας προπονητης δεν ολοκληρωσε σεζον (και για 1-2 νομιζω ισχυει οντως οτι αξιζαν περισσοτερων ευκαιριων) αλλα σε αυτον τον τομεα οι ευθυνες πανε στους υπευθυνους του εκαστοτε πλανου ή τελος παντων σε αυτους που πηραν την τελικη αποφαση...

οσο αφορα τον ιβιτς ειναι πολυ νωρις για διθυραμβους...επειδη τον πηγαινω πολυ ως προσωπικοτητα και απο τον καιρο που επαιζε ακομα τον θεωρουσα τρελη γατα εχω ενα θετικο προαισθημα γι αυτον αλλα ως εκει προς το παρον...θα κριθει και αυτος εν καιρω...

το σιγουρο παντως ειναι οτι με τον γρηγορη στον παγκο διπλο στο αγρινιο δεν θα εβλεπες ουτε μα σφαιρες...
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα γράφει ο αδερφός Sera4, αλλά θα ήθελα να επισημάνω και κάτι ακόμα όσον αφορά όχι μόνον τον Ίβιτς, αλλά οποιονδήποτε μελλοντικό προπονητή του ΠΑΟΚ. Σχετικά με αυτό που θέλω να πω, δεν μπορώ να σκεφτώ πιο εύστοχη σκηνή από αυτήν:

[youtube]6fTsxqKbhDw[/youtube]

Αν κατανοήσουμε και μπορούμε να αναγνωρίζουμε τον ρόλο της τύχης στα γεγονότα, τον λεγόμενο απρόβλεπτο παράγοντα, πεπρωμένο ή όπως αλλιώς θέλει κάποιος να την ονομάσει, πιστεύω πως θα γίνουμε σοφότεροι, ανεκτικότεροι και κυρίως πιο δίκαιοι στις κρίσεις μας απέναντι όχι μόνον στον όποιον προπονητή του ΠΑΟΚ, αλλά και στη ζωή μας.
Επειδή πραγματικά συμπαθώ τον Βλάντο, του εύχομαι λοιπόν να είναι τυχερός.

ΥΓ. Offtopic. Το matchpoint είναι μια θαυμάσια ταινία, σπουδή πάνω στον ρόλο του τυχαίου στη ζωή μας.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Sera4 δεν εχει να κανει με το σεβασμο στο θεσμο. Έχει να κανει οτι αν γυρισεις πισω το ρολοι θα δεις οτι οι μονοι προπονητες που καταφεραν κατι στον παγκο μας (τουλαχιστον μιλοντας για τα τελευταια 20 χρονια που παρακολουθω την ομαδα), ηταν αυτοι που παρεμειναν πανω απο μια σαιζον στον παγκο. Αναστασιαδης, μπαγιεβιτς κ σαντος. Ο τελευταιος μαλιστα κανοντας πολυ χειροτερη σαιζον απο αυτη που εκανε φετος ο τουντορ. Αν δεν κρατησουμε με το στανιο εναν προπονητη δευτερη χρονια (οταν θα εχει μαθει καλυτερα το υλικο της ομαδα, τους αντιπαλους, το πως λειτουργουν τα πραγματα στη σουπερλιγκα), τοτε θα αλλαζουμε προπονητες σαν τα πουκαμισα μεχρι καποια στιγμη να τυχει κ να κατσει το μπαλακι στη ρουλετα. Πιθανοτατα να χρειαστει ως τοτε να χαθουν κ αλλες χρονιες, ισως κ να μη γινει κ ποτε.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

zarathustra79 έγραψε:Sera4 δεν εχει να κανει με το σεβασμο στο θεσμο. Έχει να κανει οτι αν γυρισεις πισω το ρολοι θα δεις οτι οι μονοι προπονητες που καταφεραν κατι στον παγκο μας (τουλαχιστον μιλοντας για τα τελευταια 20 χρονια που παρακολουθω την ομαδα), ηταν αυτοι που παρεμειναν πανω απο μια σαιζον στον παγκο. Αναστασιαδης, μπαγιεβιτς κ σαντος. Ο τελευταιος μαλιστα κανοντας πολυ χειροτερη σαιζον απο αυτη που εκανε φετος ο τουντορ. Αν δεν κρατησουμε με το στανιο εναν προπονητη δευτερη χρονια (οταν θα εχει μαθει καλυτερα το υλικο της ομαδα, τους αντιπαλους, το πως λειτουργουν τα πραγματα στη σουπερλιγκα), τοτε θα αλλαζουμε προπονητες σαν τα πουκαμισα μεχρι καποια στιγμη να τυχει κ να κατσει το μπαλακι στη ρουλετα. Πιθανοτατα να χρειαστει ως τοτε να χαθουν κ αλλες χρονιες, ισως κ να μη γινει κ ποτε.

Αυτο ακριβως!! Και για να προσθεσω κατι σε αυτο που ρωτησε ο οντι: πρωτα απολα υπαρχουν παρα πολλες μεγαλες ομαδες στην ευρωπη που δεν παιρνουν τιτλους αλλα δεν αλλαζουν προπονητη καθε χρονο. Ρομα φιορεντινα λιβερπουλσαλκε βαλενθια δεν εχει καν νοημα να απαριθμησεις ολες γιατι πολυ απλα αυτο που γινεται σε εμας ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια..να μου πεις τον κρατησες δυο χρονια και δεν ειδες τπτ θα ειμαι με τα χιλια μαζι σου να τον αλλαξεις αλλα τωρα τι περιμενουμε ακριβως? Οτι θα βγαλει ματια καποιος απο το πρωτο εξαμηνο για να τον εμπιστευθουμε, η μαλλον καλυτερα ενα χρονο να μαμησουμε για να του κανουμε τη χαρη να μεινει αλλον ενα χρονο?αυτο θα γινει μια στις εκατο αλλα αν κρατησεις ενα μετριο προπονητη για τρια χρονια θα εισαι σε πολυ καλυτερη κατασταση μακροπροθεσμα..εδω η ζελα πηρε κυπελλο και εκανε καλες πορειες με αναστασιου τι να λεμε τωρα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ποια ομάδα στον κόσμο,η οποία θέλει να πρωταγωνιστήσει,έστω και την πρώτη χρονιά χτισίματος κράτησε προπονητή ο οποίος είχε μια νίκη σε έντεκα παιχνίδια;Εγώ ξέρω μόνο την Γιουνάιτεντ την πρώτη χρονιά του Σερ Άλεξ.

Πραγματικά δηλαδή,είχαμε τον Στέφενς,διεθνώς αναγνωρισμένο,μας πήγαινε τρένο στην Τούμπα,μας είχε μέσα στο κύπελλο και τον βγάλαμε μπεκρή και τον διώξαμε.

Είχαμε τον Αναστασιάδη,με τα χίλια στραβά του,μας είχε πρώτους,δεν στηρίξαμε ποτέ όσο τον Τούντορ,τον βγάλαμε πάλι ανίκανο,τον διώξαμε.

Είχαμε τον Δώνη που μέχρι κ αυτός τόσο οικτρά αποτελέσματα δεν είχε,τον διώξαμε.

Τι κόλλημα είναι αυτό με τον Τούντορ;Τι περσσότερο έδειξε από Στέφενς,Δώνη,Αναστασιάδη και ξαφνικά ¨ο θεσμός του προπονητή" έγινε ιερή αγελάδα;

Δεν μπορώ να καταλάβω..Και δεν είναι ωραίο να γράφετε "σε θέλουν Βλάνταν,μόνο γιατί δεν γούσταραν τον προηγούμενο".Είναι άδικο σε όσους τον στηρίζουν,γιατί κανένας δεν βγήκε να πει πως είναι προπονητάρα ο Ίβιτς,ούτε τον έβαλε σε σύγκριση με τον Τούντορ μετά από ένα παιχνίδι.
Πολυ αστοχο το ποστ σου απεναντι μου οταν εχω στηριξει Σαντος,Μπολονι, Δωνη,Στεφενς,Αγγελο(η αληθεια ειναι οχι οσο τους προηγουμενους) και Τουντορ με την ιδια θερμη και παθος...
Τουλαχιστον για μενα δεν εγινε ξαφνικα ο προπονητης ιερη αγελαδα.
Ημουν ο ΠΡΩΤΟΣ που ανεφερε ''θεσμος προπονητη ΠΑΟΚ'' επι Δωνη...
Μια αναδρομη στο θεμα Δωνη θα σε πεισει.
Ειναι και επισης αδικο να αναφερεις ''οσους τον στηριζουν'' για τον Βλανταν...Γιατι τωρα ΟΛΟΙ τον στηριζουν...το θεμα ειναι μεχρι ποτε...πιστεψε με εγω θα στον στηριζω μεχρι τον επομενο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

@ Othin, συμφωνώ εν μέρει με το θέμα τύχης που χρειάζεται κι ο Βλάντο κι οποιοσδήποτε για να πετύχει στην ζωή του!!! Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση του Βλάντο πόση τύχη ακριβώς θα χρειαστεί για να συνεχίσει σ αυτόν τον Π.Α.Ο.Κ.;;; Και πόση περισσότερη ακόμα (αν τυχόν μείνει) για να ολοκληρώσει δύο (έστω) σεζόν ρε φίλε;;;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το να συζητάμε για το αν κανει ή δεν κανει, το γιατί κάνει και όλα τα παράπλευρα, θεωρώ ότι είναι ένα βημα πιο νωρίς απο το πάρα πολύ νωρίς.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

stephanos έγραψε:Καλή ήταν η αρχή Βλάνταν. Να το πιστέψουν και οι παίκτες και πάμε για δυνατό φίνις.
+1
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ο Βλάνταν είναι έξυπνος και παμπόνηρος, αυτό το ξέραμε από τότε που έπαιζε...επίσης όμως είναι ακόμα πιο άπειρος κι απ τον Τούντορ.
Καημό το χα να βλέπαμε έναν προπονητή να βγάζει τη χρονιά, όχι ότι καιγόμουν ιδιαίτερα για τον Τούντορ συγκεκριμένα.
Ο μόνος που δεν ήθελα με τίποτα να βγάλει τη χρονιά ήταν ο ΑΑ, δεν ξέρω ποιός έφταιγε και δεν πήραμε ούτε μισό μεσοεπιθετικό πέρσι τον Γενάρη, ο Βρύζας ή ο ΑΑ, και δε με νοιάζει πλέον, αλλά όποιος και να ευθυνόταν δεν θα θελα να χει την παραμικρή σχέση με το αγωνιστικό τμήμα.
Sera4 έγραψε: οσο αφορα τον ιβιτς ειναι πολυ νωρις για διθυραμβους...επειδη τον πηγαινω πολυ ως προσωπικοτητα και απο τον καιρο που επαιζε ακομα τον θεωρουσα τρελη γατα εχω ενα θετικο προαισθημα γι αυτον αλλα ως εκει προς το παρον...θα κριθει και αυτος εν καιρω...
++
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ρε Οντι 600 φορες το εξηγησαμε οτι δεν ειχαμε καμια καψουρα με τον Τουντορ ,τοσο δυσκολο ειναι να το χωνεψετε μερικοι.Τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε οτι καποιοι πιστευουν οτι πως με εναν εστω μετριο προπονητη στο παγκο κερδιζει πολλα περισσοτερα η ΟΜΑΔΑ απ οτι αν τους αλλαζει σαν τα πουκαμισα?Το λεμε ,το λεμε και παλι για κολλημα με τουντορ γραφετε.Κατανταει εκνευριστικο .Ξεκολληστε επιτελους και μη προκαλειτε.
Οσο για το ποια ομαδα κρατησε προπονητη με μια νικη σε εντεκα παιχνιδια πες μου εσυ ποια ομαδα εχει να αντιμετωπισει καθε Κυριακη (μεχρι προχτες) Μ@τσιους @ρετοπουλους και π@παδες .Αυτο γιατι το ξεχναμε ?Ο βλανταν δηλαδη και ο οποιος βλανταν θα τον κερδιζε τον π@πα του ημιτελικου?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Κατ δεν είχες κανένα Παπά και κανέναν Μήτσιο σε πολλά παιχνίδια που δεν κέρδισες.Θες να σου αριθμήσω τις γκέλες για τις οποίες το κοράκι δεν έπαιξε κανένα ρόλο;Άστο καλύτερα.

Και γιατί στέκεσαι στον Παπά του ημιτελικού;Τόσα άλλα παιχνίδια τα περνάμε ντούκου;Η διαιτησία δηλαδή ήταν υπεύθυνη για το χάλι μας;

Αν πίστευα οτι είχαμε μέτριο προπονητή δεν θα έλεγα τίποτα.Πιστεύω πως ήταν ένας κακός προπονητής που είχε μηδενική ψυχολογία,του έφταιγαν μονίμως όλοι οι υπόλοιποι και παρουσιάζε μια ομάδα στην καλύτερη περίπτωση καφενείο.Μέχρι και η ομάδα που παρουσίαζε ο Δώνης ,πιο καλή ήταν.

Και γιατί προκαλώ ακριβώς;Ούτε αυτό το κατάλαβα.Τέλος πάντων,αν νομίζετε οτι η ομάδα θα κέρδιζε πολλά με έναν τύπο στον πάγκο που δεν έκανε τίποτα απολύτως,εκτός από το να μειώνει την ομάδα του και αγωνιστικά να μην έχουμε μια βελτίωση μετά το ματς με τον βάζελο οκ.Εγώ λέω οτι θα βλέπαμε έναν συνεχιζόμενο καρναβάλι που δεν θα μας έβγαζε ούτε στα Play off και απλά θα έφευγε το Καλοκαίρι.Δηλαδή εσύ είσαι τόσο βέβαιος οτι δεν ήταν έτσι;

psykoman δεν ήταν απάντηση προς εσένα το post.Γενικά το έγραψα,δεν θυμόμουν ποια είναι η θέση σου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”