@ Odi, με τα παραδείγματα που αναφέρεις δεν διαφωνώ, καθόλου μάλιστα!!! Με τον τρόπο όμως που ερμηνεύεις το όλο θέμα στήριξης του θεσμού προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. διαφωνώ εντελώς!!!Odi έγραψε:Κόλλημα με τον προηγούμενο..
Έγραψα κάτι χθες και θέλω αλήθεια μια απάντηση,για να γίνει κουβέντα:
Ποια ομάδα στον κόσμο,η οποία θέλει να πρωταγωνιστήσει,έστω και την πρώτη χρονιά χτισίματος κράτησε προπονητή ο οποίος είχε μια νίκη σε έντεκα παιχνίδια;Εγώ ξέρω μόνο την Γιουνάιτεντ την πρώτη χρονιά του Σερ Άλεξ.
Πραγματικά δηλαδή,είχαμε τον Στέφενς,διεθνώς αναγνωρισμένο,μας πήγαινε τρένο στην Τούμπα,μας είχε μέσα στο κύπελλο και τον βγάλαμε μπεκρή και τον διώξαμε.
Είχαμε τον Αναστασιάδη,με τα χίλια στραβά του,μας είχε πρώτους,δεν στηρίξαμε ποτέ όσο τον Τούντορ,τον βγάλαμε πάλι ανίκανο,τον διώξαμε.
Είχαμε τον Δώνη που μέχρι κ αυτός τόσο οικτρά αποτελέσματα δεν είχε,τον διώξαμε.
Τι κόλλημα είναι αυτό με τον Τούντορ;Τι περσσότερο έδειξε από Στέφενς,Δώνη,Αναστασιάδη και ξαφνικά ¨ο θεσμός του προπονητή" έγινε ιερή αγελάδα;
Δεν μπορώ να καταλάβω..Και δεν είναι ωραίο να γράφετε "σε θέλουν Βλάνταν,μόνο γιατί δεν γούσταραν τον προηγούμενο".Είναι άδικο σε όσους τον στηρίζουν,γιατί κανένας δεν βγήκε να πει πως είναι προπονητάρα ο Ίβιτς,ούτε τον έβαλε σε σύγκριση με τον Τούντορ μετά από ένα παιχνίδι.
Τι δεν μπορείς να καταλάβεις δηλαδή;
1...Ότι όσοι γκαρίζαμε φέτος για παραμονή του προπονητή για (τουλάχιστον 2 ή ακόμα και) 3 χρόνια, το ίδιο δεν κάναμε και με τους προηγούμενους;;; Προσωπικά φυσικά και το έκανα σε ενημερώνω-διαβεβαιώνω, μιας και δεν ήμουν τότε μέλος του forum!!!
2...Ότι "βαρεθήκαμε" να έχουμε γίνει ως οργανισμός Π.Α.Ο.Κ. "ανέκδοτο" του στυλ "φύγε εσύ-έλα εσύ" για κάθε σοβαρό ποδοσφαιράνθρωπο της Ευρώπης ή κι ολόκληρου του κόσμου που (αν δεν γίνονταν όσα επαναλαμβάνονται 4 χρόνια τώρα) θα σκεφτόταν έστω θετικά μια καλή πρόταση απ την ομάδα μας για να αναλάβει ως προπονητής ή και Τεχνικός Διευθυντής της, με αυτά τα "καπρίτσια" του οικονομικού μεγιστάνα μεγαλομετόχου μας;;;
3...Μιλάς για ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει και δεν περνάει απ τον νου σου καν ότι ο Π.Α.Ο.Κ. με το σημερινό καθεστώς που επικρατεί στο ελληνικό (μην σου πω ακόμα και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τον γιο του κερ@τά στο Νο 2 της ΟΥΕΦΑ) ποδόσφαιρο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!
Αν λοιπόν δεν μπει πρώτα μία μέθοδος, ένας προγραμματισμός, δεν πάμε πουθενά!!! Αν συνεχίσουμε όπως πάμε, θα "στροβιλιζόμαστε" επί χρόνια συνεχώς στο ίδιο σημείο δίχως να ξεφεύγουμε ποτέ!!!
Όλα τα παραπάνω ελπίζω να αποτελούν την απάντηση που ζητάς στο γιατί τέτοιο κώλυμα με τον "ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ" προπονητή (αδιάφορο παντελώς το όνομα κατά την προσωπική μου άποψη) και γιατί "ξαφνικά" ο θεσμός του προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. αποτελεί "ιερή αγελάδα"!!!
Θέλουμε όλοι ο Π.Α.Ο.Κ. να πρωταγωνιστήσει, ομάδα, οπαδοί, μεγαλομέτοχος!!! Όλοι κέρδος θα έχουμε, το μικρότερο απ όλους φυσικά εμείς οι οπαδοί, γιατί όλοι οι άλλοι θα αποκομίσουν και κάποιο χρηματικό όφελος απ τον ρόλο του πρωταγωνιστή Π.Α.Ο.Κ., εκτός από εμάς, που το μοναδικό μας κέρδος θα είναι η περηφάνεια μας για το ότι ο ασπρόμαυρος Δικέφαλος θα πετάει πια περισσότερο ψηλά απ ότι σήμερα!!!
Δεν φτάνουν όμως τα χρήματα για να γίνει αυτό πράξη...Χρειάζονται αρκετά πράγματα, αλλά πάνω απ όλα χρειάζεται να υπάρξει μια σειρά, ένας προγραμματισμός, μία μέθοδος για κάθε κίνηση που θα γίνει και θα μας οδηγεί κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε σεζόν προς τον στόχο του να πρωταγωνιστήσουμε ως Π.Α.Ο.Κ.!!!
Δυστυχώς ρε φίλε αυτό δείχνει να μην υπάρχει σήμερα στον Π.Α.Ο.Κ., φαίνεται ότι έχει "χαθεί ο μπούσουλας", ξεκινώντας απ το "ανέκδοτο φύγε εσύ-έλα εσύ" των Δώνη, Στέφενς, Α.Α., Ζ.Β., Τζακ Αγγελίδη, κυρ Νίκου ακόμα ακόμα, Φ.Α. και Ι.Τ. σε λιγότερα από 4 χρόνια!!!
Αυτό δεν αντέχουμε άλλο @ Odi και επιμένουμε: "Ιβάν βάλε επιτέλους μια αρχή, ξεκίνα με μία μέθοδο που ο ίδιος θα χαράξεις και μην σβήνεις-γράφεις απ την μια μέρα (μισή σεζόν για την ακρίβεια και μάλιστα δίχως ουσιαστική στήριξη στα "θέλω" του προπονητή) στην άλλη!!!"
Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε μου...
Υ.Γ. Συμφωνώ με την τελευταία σου παράγραφο αλλά μόνο λόγω λάθους timing!!! Μετά την λήξη της σεζόν, προσωπικά έχω να ρίξω χοντρό κράξιμο από δω μέσα σε πολλούς ντεμέκ επαγγελματίες της ομάδας μας!!!