Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Απλα ο Σαντος δεν ασχιλειτε νε αταλαντα ταλέντα εκει μπερδευόμαστε
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ε ναι...εμεις νομιζαμε οτι θαβει τον ελληνα μεσσι γιατι δεν μπορουσαμε να δουμε οτι το παιδι ειναι μονο για ποδοσφαιρο αλανας.

για το μονο που μπορει να κατηγορισει καποιος τον σαντος ειναι για την περιπτωση κλαους που οπως εδειξε και απο τις κλεισεις του στην εθνικη απλα δεν του αρεσει σαν παικτης ή σαν στιλ παικτη
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

riegel έγραψε:Σε μια περίοδο που χρειαζεται στήριξη ο Ιβιτς για να μπορέσουμε να κάνουμε οςο το δυνατόν καλύτερο finish στη σεζόν εμείς χωρις να εχει περάσει μια βδομάδα απο οταν ανέλαβε αρχίζουμε την Προπονητολογια απο τους αρδ μέχρι εμάς τους οπαδούς ...
Αν σε 1-2 βδομάδες τα καλόπαιδα μας αντιμετωπίζουν και τον ιβιτς ως τελειωμένο θα ψάχνουμε να βρούμε αν φταίει το 4-2-3-1 η αν αποδίδει ο Πέλκας στα πλαγιά
Έχεις την εντύπωση ότι ο Ίβιτς, που με την πορεία του μέχρι τώρα στο ποδοσφαιρο μου έχει δώσει το δικαίωμα να πιστεύω ότι είναι σοβαρός άνθρωπος, θεωρεί ότι με τρεις μέρες προπόνησεων σε επαγγελματική ομάδα έγινε ολοκληρωμένος/έτοιμος προπονητής Α' ομάδας υψηλών απαιτήσεων και του κάνει κακό το ότι συζητάμε σαν οπαδοί για το αν το καλοκαίρι θα μας φέρουν επιτέλους σοβαρό προπονητή για να μην πάει άκλαυτη και η επόμενη χρονιά?????

Δηλαδή δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε στο πιο απλό ότι αυτή η χιλιοταλαιπωρημένη ομάδα με 4 χρονια στην πλάτη κακοσχεδιασμένα αγωνιστικά πλάνα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μην πάρει ένα ακόμα τεράστιο ρίσκο το καλοκαίρι με προπονητή Κ20 μηδενικών παραστασεων??

Διότι όσο εύστροφος και δικό μας παιδί να είναι ο Ίβιτς δεν έχει χτίσει ποτε ξανα επαγγελματική ομάδα. Διότι όσο κεφάλαιο για το μέλλον να είναι ο Σέρβος, δεν έχει αναλλάβει να 'τρέξει' καλοκαιρινή προετοιμασία επαγγελματικής ομάδας ΠΟΤΕ στην ζωή του! Δεν έχει εκτεθεί ποτέ ως προπονητής σε συνθήκες διαχείρισης ρόστερ απαιτήσεων με αγώνες 'Τετάρτη-Κυριακή' και πολλα άλλα ''μικρά'' προβλήματα διαχείρισης που φέρνει η καθημερινή τριβή και με τα οποία έχασε την μπάλα φέτος ο Τούντορ και παλιότερα και προπονητές πιο έμπειροι όπως Δώνης, ΑΑ...

Ήδη τον 'καίμε' βάζοντας τον πρώτο προπονητή στην σημερινή κατάσταση ειδικών απαιτήσεων αλλά αυτό γίνεται αναγκαστικά λόγω ότι ο προκάτοχος του στον πάγκο δημιούργησε μια χαοτική/οριακή κατάσταση! Γιατί λοιπόν αν καταφέρει και σουλουπώσει κάπως τα πραγμάτα μέχρι το τέλος της σαιζον, θα πρέπει αυτόν τον άνθρωπο με τις εξαιρετικές προοπτικές εξέλιξης, να τον βαφτίσουμε πρώτο προπονητή ομάδας πρωταθλητισμού και ουσιαστικά να απαιτήσουμε από τον ίδιο και συγκριτικά με τις παραστάσεις του τεράστιες αγωνιστικές υπερβάσεις??

Μιλάμε για χαρακίρι κατα εξ'ακουλούθηση στο οποίο αυθυποβάλλονται ομάδες με μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή μικρές ομάδες με έλλειψη στόχων και χαμηλά standards!!!!!

Αναρωτιέμαι εφόσον τον πιστεύει, μπορεί να κάνει η ΠΑΕ μεγαλύτερο καλό στον Ίβιτς από τον να τον βάλει για μια τριετία βοηθό δίπλα σε έναν προπονητή δάσκαλο σαν τον Σάντος έτσι ώστε να αποκτήσει δεκαπλάσιες παραστάσεις από αυτές που σήμερα έχει, να τριφτεί με τον καλύτερο τρόπο σε καθημερινά θέματα διαχείρισης ρόστερ και να εξελίξει την αγωνιστική του φιλοσοφία μιας και από ότι διαπιστώνουμε είναι ακριβώς η ίδια!

Αλλά είναι και πάλι αυτή η μαμημένη κουβέντα που μου έρχεται στο μυαλό όταν πολλές φορές όταν διαβάζω σχόλια εδώ που λες ότι αυτός ο οργανισμός έχει μεγάλη δυναμικη και οικονομική δυνατότητα να αλλάξει επίπεδο αλλά η νοοτροπία μικρής ομάδας με χαμηλά standards και χαμηλή αυτοεκτίμηση την κρατάει με μανία στην μετριότητα!!!
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

desperando έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:Ενταξει ο Σαντος ειναι η πιο ενδεδειγμενη λυση που μπορουμε να κανουμε αλλα σκεφτειτε λιγακι......ο Σαντος δεν δουλευει με νεαρους,ουτε προωθει κανεναν....παει στη σιγουρη λυση των εμπειρων...3 χρονια δεν ειχε προωθησει κανεναν νεο απο την ακδημια μας και αυτο παει εναντια στο πλανο που εχουμε σχεδιασει ολα αυτα τα χρονια...δλδ μαζεουμε οτι καλυτερο σε ελληνα ταλεντο υπαρχει....αμα ερθει ο σαντος μην περιμενετε μυστακιδηδες και χαρισηδες στην ενδεκαδα....
το μεγαλυτερο ψεμα για τον σαντος ειναι οτι δεν δουλευει με νεαρους ποδοσφαιριστες.
ο βιερινια δεν ηταν νεαρος ποδοσφαιριστης που τον πηρα απο το 0 και τον εκανε παικταρα?
ο μαλεζας δεν ηταν νεαρος ποδοσφαιριστης?
ακομα ακομα και ο μπαλαφας

ποιον να προοθησει απο τις ακαδημιες μας?
μαλλον ξεχνατε τον ΠΑΟΚ του 2008-10,οι ακαδημιες μας απλα δεν υπηρχαν και θεωρουσαμε τοτε ταλεντα κατι παιδακια που η ιστορια εδειξε οτι δεν μπορεσαν να παιξουν ουτε γ εθνικη.
μακαρι να ειχαμε τοτε στις ακαδημιες μας παικτες οπως ο χαρισης,ο κατσε,ο μυστα ,ο πελκας με εναν τετοιο δασκαλο για προπονητη

ενω στην κουλα δουλεψε τον μπρουνο αλβες,τον μορα και ηταν αυτος που εβαλε τον παπασταθοπουλο σε ηλικια μολις 17 ετων.
μην γραφουμε οτι θελουμε.
Δεν υπάρχει καλύτερο παραδειγμά δουλειάς προπονητή με 'Ελληνα ποδοσφαιριστή με προοπτική από του Σάντος με τον Κατσουράνη στην ΑΕΚ το 04
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Εγώ σίγουρα δεν θέλω προπονητή τύπου Λουτσέσκου. Θα έχουμε αμφισβήτηση με το καλημέρα, τελικά θα τον φάνε λάχανο και θα ξαναζήσουμε τα ίδια.
Επίσης δεν θέλω τον Κονσεισάο λόγω χαρακτήρα. Και κρατώ μεγάλες επιφυλάξεις για Αγκίρε ή Μπιέλσα.
Θα με άρεσε πχ ο Βαλβέρδε / τύπου Βαλβέρδε.

Πώς θα σας φαινόταν Ίβιτς προπονητής με Σάντος τεχνικό σύμβουλο - τεχνικό διευθυντή - αθλητικό διευθυντή - κάτι τέτοιο τέλος πάντων;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο Σαντος δε θα το δεχόταν , δεν εχει λογο

Το βασικό ειναι οποίος και να ρθει αν δεν αλλάξει μυαλά ο σαββιδης προσωρινός θα ναι είτε έμπειρος είτε άπειρος
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

The_Stalker έγραψε: Πώς θα σας φαινόταν Ίβιτς προπονητής με Σάντος τεχνικό σύμβουλο - τεχνικό διευθυντή - αθλητικό διευθυντή - κάτι τέτοιο τέλος πάντων;
Αυτό ακούγεται ενδιαφέρον σαν ιδέα, αλλά κι εγώ πιστεύω ότι δεν θα το δεχόταν ο Σάντος.

Εκτός κι αν κρατούσε παράλληλα και την θέση του στην εθνική Πορτογαλίας, αλλά μετά δεν θα το δεχόμασταν εμείς ή τελοσπάντων θα ήταν θέμα πιθανής γκρίνιας κυρίως από μμε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

@ MANIAKOS, "money talks"...That's the answer for both of your comments you've just written !!! ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 13 Μαρ 2016, 18:16, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Bielsa with Pablo the most loco didimo! They fit ganti with the indianous like Pablo said about us. PAME PAOKARAAAAAA
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Συμφωνώ ότι λόγω ιδιοσυγκρασίας οι loco κάνουν πολύ καλό fit στο καράβι, αλλά μέσα στο γήπεδο ή στο πέταλο.
Στο τιμόνι πιστεύω χρειαζόμαστε διαφορετική ιδιοσυγκρασία με κρύο αίμα, να απορροφά κραδασμούς και να λειτουργεί σαν στρόφιγγα αποσυμφόρησης της τρέλας μας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Σουηδέ, νομίζω εδώ κάνεις το ίδιο λάθος που έκανε στα psychometrics του ο Φρανκ στην επιλογή του κατα τ'αλλα συμπαθέστατου Ιγκόρ Τουντορ ;)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν έχω καμία προτίμηση σε προπονητή. Μα ΚΑΜΙΑ. Ξέρω μόνο ότι δεν θέλω τον Σάντος. :D
Αλλού είναι το θέμα μου: είτε μείνει ο Βλάνταν είτε έρθει άλλος, θα πρέπει α) ΗΔΗ να έχει βρεθεί αυτός ο άλλος και ας μην το ξέρουμε εμείς και επίσης β) θα πρέπει να έχει αρχίσει ΗΔΗ ο μεταγραφικός σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς.
Είτε με τον Βλάνταν είτε με τον επόμενο.
Και αυτή είναι δουλειά του Λιούμπος. ;)
Άβαταρ μέλους
7sins

Δημοσίευση από 7sins »

Αυτο το τοπικ ειναι ακομψο. Ο ΠΑΟΚ προπονητη εχει.
Και αν επιτελους για μια γ@μημενη φορα σπασει ο διαολος το ποδαρι του τοτε ο υπερησιακος θα γινει βασικος.
Οσο για τον Σαντος τον θελω αλλα δεν θα ρθει. Και δεν με χαλαει αυτο καθολου γτ σαντος εχω ηδη στον παγκο μου και σε βελτιωμενη εκδοση.
Και οχι μονο στυλιστικα.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

7sins το τόπικ δεν υπάρχει για να σκάψει το λάκο του ίβιτς. Εξαρχής ο ίβιτς τοποθετήθηκε γιανα βγάλει τη χρονιά. Αλλιώς θα του είχαν κάνει κι αυτουνού τριετές συμβόλαιο (ή έστω 4μηνο+2 χρονια). Το οτι ανακοινώθηκε ως το καλοκαίρι σημαίνει οτι είναι υπηρεσιακός. Άρα ψάχνουμε για καινούργιο προπονητή. Και φυσικά μέσα στην κουβέντα για τον πιθανό νεο προπονητή είναι κ ο ίβιτς μόνο που δεν είναι δεδομένο οτι θα είναι, πρέπει πρώτα να το αποδείξει. Προηγουμένως εγώ προσωπικά τοποθετήθηκα λέγοντας οτι μεχρι το τέλος του πρωταθλήματος και όσο ο ίβιτς είναι με την πλάτη στον τοιχο (βαθμολογικά) δεν πρεπει να του φορτωθεί αυτή η ευθύνη γιατι θα χαθει ενα τρομερο πλεονέκτημα που έχει αυτή τη στιγμή και είναι η άγνοια κινδύνου. Κατα τα αλλα τον στηρίζω (οπως στηριζω καθε ενα προπονητη που καθεται στον παγκο μας) και θα τον στηριξω και στα λαθη που θα κανει. Κ ουτε θα τον κατηγορήσω για την τελικη θεση της ομαδας, γιατι την ομαδα τη βρηκε στην πορεια και μαλιστα στο χειροτερο της σημειο.
Άβαταρ μέλους
7sins

Δημοσίευση από 7sins »

Ζαρα ετσι οπως το θετεις και με αυτες τις προυποθεσεις εχεις δικιο.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Παντως ο Χαβι Γκραθια,που πιστευα οτι θα ηταν μια καλη λυση για τον παγκο μας,εχοντας δειξει πολυ καλα δειγματα στην Μαλαγα(παρεπιπτοντως η μαλαγα ειναι η ομαδα με τα περισσοτερα γκολ απο στημενα στην πριμερα 8-) ),φαινεται οτι συμφωνησε για 2+ 1 χρονια να ανανεωσει το συμβολαιο του.. :cry:

http://malagacf.diariosur.es/noticias/2 ... 33704.html
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”