Σημαδικο το νουμερο................?K_geo έγραψε:μερικοι δεν παλευεστε καθολου.
14 φορές έχουμε πει

Σημαδικο το νουμερο................?K_geo έγραψε:μερικοι δεν παλευεστε καθολου.
14 φορές έχουμε πει
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++giapas έγραψε:Ξέρεις ότι το ορθολογικό σύστημα που αναφέρεις το χρησιμοποιεί η ομάδα εδώ και κανά 2μηνο περίπου; Αναρωτιέμαι πραγματικά ποιά είναι η δουλειά σου , οι γνώσεις σου πάνω στο ποδόσφαιρο και οι παραστάσεις σου ώστε με βεβαιότητα κιόλας να μιλας για ορθολογικά συστήματα και κροατικά ανέκδοτα. Είναι λίγο σουρεαλ κάποιος να έχει τις παραστάσεις του (οποιουδήποτε) ΙΤ και να βρίσκεται ο (οποιοδήποτε) dimg4 να τον χαρακτηρίζει μη-ορθολογικό και ανέκδοτο.Dimg4 έγραψε:Μαγος δεν ειναι αλλα εκανε καποια αυτονοητα, επαιξε ορθολογικο συστημα με βαση το υλικο και ηρθε η ευκολη νικη. Σε αντιθεση με το κροατικο ανεκδοτο.
Νικησε ο ΠΑΟΚ... αφου
Κι επειδή δε θέλω να το κάνω προσωπικό με σένα ( αν και με ενοχλεί τρομερά ο τρόπος που εκφράζεσαι το τελευταίο καιρό στο φορουμ - καμία σχέση με ότι σε θυμάμαι πιο παλιά) , το ίδιο έγραψε κι ο τσε . Το ίδιο κι ο odi. Το ίδιο και ο xasio. Κι ο simba που έσπασε τον ορκο σιωπής για να γράψει ότι με το σύστημα αυτό κερδίσαμε έναν έξτρα παίκτη στην ανάπτυξη .Και δε ξέρω ποιός άλλος. Αναρωτιέμαι πραγματικά και παραξενεύομαι . Αν υπάΡχουν εδώ μέσα 5 άνθρωποι που στο χαλαρό κιόλας ξέρουν να κρινουν τακτικά τη ποιότητα ενός προπονητή , τί σκατά κάνουν στη ΠΑΕ και τι σκατά έκανε ο Αρνεσεν; Για εμένα απλά έχετε ψευδαισθήσεις σχετικά με τις πραγματικές ικανότητές σας στο ποδόσφαιρο. Αν όμως, μια στο εκατομμύριο έχετε δίκιο τότε νομίζω ότι πρέπει να ενημερωθεί ο Μιχελς και να μη ψάχνει μόνος του προπονητή.
Και για επίλογο , ΝΑΙ καταλαβαινω ότι εδώ είναι φόρουμ και ο καθένας μπορεί να εκφράζεται. ΝΑΙ καταλαβαίνω ότι για να κρίνεις κάποιον δε πρέπει να έχεις δίπλωμα προπονητικής. Αλλά στο βόλλευ δεν είδα κανέναν να βγαίνει και να λέει ότι ο Χ παίκτης δε συμπεριφέρεται σωστά τακτικά μέσα στο γήπεδο. Ή στη κολύμβηση δεν είναι να λέει κανείς ότι ο τάδε αθλητής μας δεν έχει καλή τεχνική στη πεταλούδα. Ή στο χαντμπολ δεν είδα κανείς να μιλάει για τακτική και συστήματα.
Απο μπαλίτσα όμως όλοι ξέρουν ... ευκολάκι..
Ωραιος ο giapas.giapas έγραψε:Ξέρεις ότι το ορθολογικό σύστημα που αναφέρεις το χρησιμοποιεί η ομάδα εδώ και κανά 2μηνο περίπου; Αναρωτιέμαι πραγματικά ποιά είναι η δουλειά σου , οι γνώσεις σου πάνω στο ποδόσφαιρο και οι παραστάσεις σου ώστε με βεβαιότητα κιόλας να μιλας για ορθολογικά συστήματα και κροατικά ανέκδοτα. Είναι λίγο σουρεαλ κάποιος να έχει τις παραστάσεις του (οποιουδήποτε) ΙΤ και να βρίσκεται ο (οποιοδήποτε) dimg4 να τον χαρακτηρίζει μη-ορθολογικό και ανέκδοτο.Dimg4 έγραψε:Μαγος δεν ειναι αλλα εκανε καποια αυτονοητα, επαιξε ορθολογικο συστημα με βαση το υλικο και ηρθε η ευκολη νικη. Σε αντιθεση με το κροατικο ανεκδοτο.
Νικησε ο ΠΑΟΚ... αφου
Κι επειδή δε θέλω να το κάνω προσωπικό με σένα ( αν και με ενοχλεί τρομερά ο τρόπος που εκφράζεσαι το τελευταίο καιρό στο φορουμ - καμία σχέση με ότι σε θυμάμαι πιο παλιά) , το ίδιο έγραψε κι ο τσε . Το ίδιο κι ο odi. Το ίδιο και ο xasio. Κι ο simba που έσπασε τον ορκο σιωπής για να γράψει ότι με το σύστημα αυτό κερδίσαμε έναν έξτρα παίκτη στην ανάπτυξη .Και δε ξέρω ποιός άλλος. Αναρωτιέμαι πραγματικά και παραξενεύομαι . Αν υπάΡχουν εδώ μέσα 5 άνθρωποι που στο χαλαρό κιόλας ξέρουν να κρινουν τακτικά τη ποιότητα ενός προπονητή , τί σκατά κάνουν στη ΠΑΕ και τι σκατά έκανε ο Αρνεσεν; Για εμένα απλά έχετε ψευδαισθήσεις σχετικά με τις πραγματικές ικανότητές σας στο ποδόσφαιρο. Αν όμως, μια στο εκατομμύριο έχετε δίκιο τότε νομίζω ότι πρέπει να ενημερωθεί ο Μιχελς και να μη ψάχνει μόνος του προπονητή.
Και για επίλογο , ΝΑΙ καταλαβαινω ότι εδώ είναι φόρουμ και ο καθένας μπορεί να εκφράζεται. ΝΑΙ καταλαβαίνω ότι για να κρίνεις κάποιον δε πρέπει να έχεις δίπλωμα προπονητικής. Αλλά στο βόλλευ δεν είδα κανέναν να βγαίνει και να λέει ότι ο Χ παίκτης δε συμπεριφέρεται σωστά τακτικά μέσα στο γήπεδο. Ή στη κολύμβηση δεν είναι να λέει κανείς ότι ο τάδε αθλητής μας δεν έχει καλή τεχνική στη πεταλούδα. Ή στο χαντμπολ δεν είδα κανείς να μιλάει για τακτική και συστήματα.
Απο μπαλίτσα όμως όλοι ξέρουν ... ευκολάκι..
Πάτερ, εκτός από αναμάρτητος βλέπω ότι μέχρι στιγμής παραμένεις και...αναπάντητος!!!prist64 έγραψε:Αψιμαχιες?Odi έγραψε:Παίδες ωραία μέρα είναι σήμερα,μετά από πειστική νίκη επιτέλους..Ας διακοπούν οι αψιμαχίες παρακαλώ.
Πλακα κανεις,δεν γινεται αλλοιως.
Απο χθες το βραδυ κυκλοφορουν ποστ που αναφερονται
σε χρηστες του φορουμ που λενε,
ξεφτυλιζεται..... μαλακιες....αντιπαθητικο ατομο.......5χρονο....
και δεν προσεξα ουτε καν μια παρατηρηση
μηπως πρεπει να παρεις σβηστηρι και να "καθαρισεις" το τοπιο?
Ειμαστε υποχρεωμενοι να γινομαστε μαρτυρες της οποιας κοντρας?
Εκτος κι εν παραμενοντας αναρτημενα συμβαλουν στην ............αισθητικη του φορουμ.
ΥΓ απορω πως την γλυτωσε ακομη ο giapas,την λοιδορια εννοω.
Και δε το διεκοψε στο β'nikolasf έγραψε: Επιπλέον το κοράκι ακόμα και στα σπόρια ακριβοδίκαιο!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Σε πόσα ματς έχει συμβεί αυτό![]()
![]()
![]()
Τοο σύστημα είτε τελικά απύθμενο!! Και ο νοών νοείτο![]()
Μπράβο ένστολε!!! Να και ένας που βλέπει μακριά!!!!ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Απο ολα οσα διαβασα κραταω το σχολιο του Πιλοτου, για την διατησια.....ολη η αληθεια ειναι εκει.....
....οι λιγοι ''ψαγμενοι'' θα καταλαβουν την ουσια του πραγματος.....
Θα σε παιζουν ''πενηνταρισια'' για να σε κανουν να ξεχασεις για λιγο τα εγκληματα που σου εκαναν.
......και μετα....
...μετα .μολις κανουν την δουλεια τους ,θα σε στειλουν τα ''κορακια να σε σφαζουν σε καθε κρισιμο ματς και να σε
.....γ@ μανε την ψυχολογια.....
...και μετα ....
....μετα θα βγαινουν οι ''παντογνωστες'' να σου λενε.....φτιαξε ρε ομαδα να νικας και τους διατητες.....
.....και μετα .....θα μαλωνουμε στο φορουμ ποιος την εχει....ποιο μεγαλη......![]()
![]()
Αυτη ειναι η ουσια του χτεσινου ματς.
Ολα τ'αλλα ειναι για να χαμε να λεγα με....
Στα λοιπά συμφωνώ!goran 64 έγραψε:Στα του αγώνα, όπως έγραψα και τα χαράματα (μετά από 2-3 καραφάκια νέκταρ) συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας μας που ό,τι και να μην έκανε, τουλάχιστον "έπεισε" τους παίχτες να μπουν μέσα και να τα δώσουν όλα!!!
Δεν ξέρω τι ακριβώς τους είπε, δεν ξέρω αν ο προηγούμενος δεν τους μιλούσε καθόλου πριν τον αγώνα, κάτι το οποίο είναι φυσικά απίθανο αφού μιλάμε για 2 προπονητές ίδιας ηλικίας και προπονητικής εμπειρίας αλλά όχι και αδύνατο, αλλά είδα εχθές ποδοσφαιριστές με D.N.A. επαγγελματία στον Π.Α.Ο.Κ.!!! Αυτό ακριβώς που είχα δει και στην Λεωφόρο, ειδικά μετά το 2-0!!!Τίποτα να μην τους είπε ήταν φυσική συνέπεια της προηγούμενης εμφάνισης το χθεσινό. Τον Βίτορ που ήταν η αιτία για το γκολ της ισοφάρισης στο προηγούμενο παιχνίδι, εγώ τον ψήφισα MVP στο χθεσινό για τις δυο ασσιστ, και μάλιστα την πρώτη από μέσα από την περιοχή, στη γραμμή του αουτ και με τον αντίπαλο τερματά να του έχει κλειδώσει τα πόδια, και μετά από 1-2 με Κλάους!!!!!!! Ο Βίτορ που είναι CB![]()
![]()
![]()
. Δεν χρειάζεται προπονητής για αυτό, μεγάλα παιδιά είναι μερικοί και ξέρουν πότε παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, και τι πρέπει να κάνουν
Μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή λοιπόν που μας δώσανε μεγάλη χαρά μετά από καιρό με την νίκη!!!
Υ.Γ. Συστήματα και λοιπά δεν μπορώ να σχολιάσω μετά από 45 λεπτά που είδα ποδόσφαιρο γιατί μπορεί να μπερδευτώ με τα άλλα 45' που έβλεπα ένα νέο πρωτοποριακό άθλημα, "lake-water foot-polo"!!!
Υ.Γ. 2...Ας συμπορευτούμε όλοι με τις παροτρύνσεις του @ kat5 κι ας βγάλουμε επιτέλους τον Π.Α.Ο.Κ.τσή από μέσα μας!!! Η ομάδα μας έχει όλους μεγάλη ανάγκη τώρα, είμαστε αναγκασμένοι σαν οπαδοί να κάνουμε το αυτονόητο: Να βάλουμε το εγώ μας κάτω απ αυτήν και την αγαπήσουμε!!! Κι όπως πολύ ορθά αναφέρει κι ο @ prist64 στην υπογραφή του..."ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ"...
Φοβάμαι μην ξαναδούμε το ίδιο έργο σύντομα, το χθεσινό ματς δεν είναι ενδεικτικό της μελλοντικής πορείας....che4 έγραψε:Συμφωνουμε ολοι σαυτο το θεμα ειναι στα ματς με τον ουραγο πανθραξ και σε ποσα αλλα φετος που παιζαμε τουρλουμπουκι μας εφταιγε καμια διαιτησια που δεν καθαριζαμε με ενα ηρεμο 2-0 3-0 κτλ.
Εγω θεωρω οτι εκει ειναι το ποιντ ποσους βαθμους χασαμε απο δικη μας ευθυνη και οχι απο διαιτητες
Ποσες βραδιες εδω μεσα εβλεπα παιδια σκασμενα να ανεβαζουν πιεση και να παιρνουν απαντησεις του στιλ πλανο και υπομονη λες και θες πλανο και υπομονη να κερδισεις τον πανθραξ των 11 βαθμων σε 23 παιχνιδια πλην τα ματς με ΠΑΟΚ