Thanix έγραψε:Τουλάχιστον 70.000 θέσεων γιατι οι 28.701 θέσεις ειναι εδω και 40 χρονια sold out!
Ξερω ξερω ενα γήπεδο θα φέρει κοσμο και θα ειναι γεμάτο! Όπως θα έφερνε κοσμο και ένας μεγιστάνας... Ούπς εγινε αυτο;;; Το ξεχασα...
ΥΓ δεν το γράφω για σένα ace , το γράφω για όσους θέλουν γήπεδα Γερμανίας σε μια χώρα με μέσο όρο εισιτηρίων 8-12 χιλιάδες
Sent from my mind using boobs power
Εγω λεω να κανουμε γηπεδο 10.000 θεσεων για να μην τρωμε στη μαπα και τους πανηγυρτζηδες...
Ενα καινουργιο γηπεδο χωρις να υπαρχει ομαδα που θα κανει πραγματικο πρωταθλητισμο(που θα διεκδικει μεχρι τελους τοπρωταθλημα)θα γεμισει την πρωτη χρονια και απο τhν δευτερη θα πηγαινουν max 15.000.
Αν ο ΠΑΟΚ ξαναγινει μεγαλος και αγωνιστικα παιρνοντας 2-3 πρωταθληματα θα δημιουργηθουν ΠΑΟΚτσακια μεχρι και στη γαυδο.Οποτε αν υπαρχουν βλεψεις να γινει ο ΠΑΟΚ αυτος που ονειρευομαστε τοτε το νεο γηπεδο θα πρεπει να εχει 45.000 θεσεις.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
Οσο για το...μεγιστανας κατα τη γνωμη μου δεν ανταποκρινεται σε καμια περιπτωση στην σκληρη πραγματικοτητα
η οποια λεει οτι ο ΠΑΟΚ του 2016 εχει μαθητευομενους στη θεση του προπονητη και παιζει με Βελλιδη,Μυστακιδη
Σκονδρα,Βιτορ,τζαβελλα,πελκα κλπ.
Προσωπικα,μεχρι στιγμης,δεν εχω δει ΚΑΝΕΝΑ μεγιστανα στον ΠΑΟΚ.Τονιζω,ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Εκτός αν η λεξη μεγιστανας πηγαινει σε συγκριση με τους προη-γουμενους.