Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-3, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-3, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
ελάχιστοι "προσμετρούν" ότι αν ήταν ένας και αρχιζε τα φρ φρ φρρρρ , θα είχαμε ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ αγώνα...
Π.χ προχτές στην Κομοτινή, ζήτημα να παίχτηκε 30 λεπτά ποδόσφαιρο. Ετσι η "μικρή θεωρητικά" ομάδα, το πάει πιο ξεκούραστα το πράγμα, εσύ δεν μπορείς να πιάσεις και να ανεβάσεις ρυθμό οπότε;;;
Τέσπα, γενικά το άθλημα καθορίζεται από 2423534521 παραμέτρους και ένα τελικό αποτέλεσμα συνήθως λέει περίπου την μισή αλήθεια, σπάνια την λέει ολόκληρη.
Π.χ προχτές στην Κομοτινή, ζήτημα να παίχτηκε 30 λεπτά ποδόσφαιρο. Ετσι η "μικρή θεωρητικά" ομάδα, το πάει πιο ξεκούραστα το πράγμα, εσύ δεν μπορείς να πιάσεις και να ανεβάσεις ρυθμό οπότε;;;
Τέσπα, γενικά το άθλημα καθορίζεται από 2423534521 παραμέτρους και ένα τελικό αποτέλεσμα συνήθως λέει περίπου την μισή αλήθεια, σπάνια την λέει ολόκληρη.
Οι δηλωσεις πολλων παιχτων δεν με αρεσαν καθολου σημερα, μου φαινετε πως βαλαν τον εαυτο τους πανω απο την ομαδα! Να τελειωσει ομαλα η σαιζον και ελπιζω να τελειωσουν ομαλα και μερικοι παιχτες!
Τζον μην διαβαζεις τα μισα φιλε μου. Δεν γραφει μονο αυτα ο Τσε που προφανως ειναι αδερφος και προφανως κανεις δεν παει να τον κατασπαραξει επειδη διαφωνει μαζι του. Αλλα εγω ας πουμε που διαφωνω μαζι του δεν θα τον χαρακτηρισω. Εκει το χανει ο Τσε.hasio_john έγραψε:Ρε σεις, σαν πιράνχας μερικοί περιμένετε για να κατασπαράξετε έναν αδερφό σας!
Ο Che είναι πως επιτέλους δεν είδε το τουρλουμπούκι που βλέπαμε, είπε πως επιτέλους είδε μια ομάδα με αρχή-μέση-τέλος και ότι θα κρίνει ΚΑΙ τον Ίβιτς αν δει κάτι κουλό στο μέλλον!
Διαφωνεί κανείς με αυτά?
το πρόσεξα και γω...αλλά λέω άστο να πάει στα κομμάτια............................stelyk έγραψε:Οι δηλωσεις πολλων παιχτων δεν με αρεσαν καθολου σημερα, μου φαινετε πως βαλαν τον εαυτο τους πανω απο την ομαδα! Να τελειωσει ομαλα η σαιζον και ελπιζω να τελειωσουν ομαλα και μερικοι παιχτες!
- kataramenos5
Ναι ρε Hasio καθαρα ποδοσφαιρικα μιλησε.Παντως οι τουντορικοι εδω μεσα η δεν ειδαν το ματς αλλοι χαλασε το πληκτρολογιο ενω ηταν λαλιστατη και εστελαναν φιλακια στο σκασμενο χασιο τοσο καιρο
Τελος παντων καποια στιγμη θα μιλησουν παντελονατα και θα καταλαβουν αυτο που βλεπαμε ολοι οσοι ξερουμε τι εχει η μπαλα μεσα
Mακαρι να κερδιζουμε παντα για να ειναι ετσι ηρεμα στο φορουμ.Πολυ καλη εμφανιση,αναμενομενη νικη(νεος προπονητης-σιγουρη νικη),συγχαρητηρια σε Βλανταν και παικτες..Να δουμε και οταν ερθουν οι στραβες βεβαια..
hasio_john έγραψε:Ρε σεις, σαν πιράνχας μερικοί περιμένετε για να κατασπαράξετε έναν αδερφό σας!
Ο Che είναι πως επιτέλους δεν είδε το τουρλουμπούκι που βλέπαμε, είπε πως επιτέλους είδε μια ομάδα με αρχή-μέση-τέλος και ότι θα κρίνει ΚΑΙ τον Ίβιτς αν δει κάτι κουλό στο μέλλον!
Διαφωνεί κανείς με αυτά?
Χασιο πραγματικά αδερφε αστους
Εδω μεσα η διαστρέβλωση εχει γίνει επιστήμη με ευθύνη συγκεκριμένων μελών που παρέσυραν και πολλούς άλλους
Οι μοντς ξέρουν αλλα δε σκάνε
Αδερφε επειδή ξερω πόσο αρρωστακι εισαι χωρίς κάν να σε εχω δει δε θα ξεχάσω μετα τα τουρλουμπουκια πόσες φορές έγραψες οτι μας γμανε όλη τη βδομαδα και να σου απαντάνε οι εξαφανισμένοι σημερα οτι είδαν μπαλάρα και να σκας
Δεν πειράζει οτι και να λένε οσο η ομαδα παιζει καλα
Έχουμε να δουμε τέτοιο μηδέν στην αμυνα απο ποτε δεν ξερω και τρία άνετα που θα μπορούσαν να ειναι έξι και δε βγαίνουν να πουν σορρυ που σας σπάσαμε τα νεύρα τοσο καιρο όταν κάνατε ποδοσφαιρική κριτική
Καλυτερα να το πουμε τωρα, μη μας πουν και γκρινιαρηδες στις ηττες, μερικοι...pilotos έγραψε:το πρόσεξα και γω...αλλά λέω άστο να πάει στα κομμάτια............................stelyk έγραψε:Οι δηλωσεις πολλων παιχτων δεν με αρεσαν καθολου σημερα, μου φαινετε πως βαλαν τον εαυτο τους πανω απο την ομαδα! Να τελειωσει ομαλα η σαιζον και ελπιζω να τελειωσουν ομαλα και μερικοι παιχτες!

Για πες, δεν διάβασα τίποτα...stelyk έγραψε:Οι δηλωσεις πολλων παιχτων δεν με αρεσαν καθολου σημερα, μου φαινετε πως βαλαν τον εαυτο τους πανω απο την ομαδα! Να τελειωσει ομαλα η σαιζον και ελπιζω να τελειωσουν ομαλα και μερικοι παιχτες!
- Ekatnetworkltd
Πολύ σημαντική νίκη,μπράβο στήν ομάδα μας και τον προπονητή!Πάρα πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να μπούμε στα πλει ώφ και εκεί να απογειωθούμε για να γελάση η ψυχή του κάθε Παοκτσή που τόσο πολύ πίκρα έχει φάει τόσα χρόνια
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
stelyk έγραψε:Καλυτερα να το πουμε τωρα, μη μας πουν και γκρινιαρηδες στις ηττες, μερικοι...pilotos έγραψε:το πρόσεξα και γω...αλλά λέω άστο να πάει στα κομμάτια............................stelyk έγραψε:Οι δηλωσεις πολλων παιχτων δεν με αρεσαν καθολου σημερα, μου φαινετε πως βαλαν τον εαυτο τους πανω απο την ομαδα! Να τελειωσει ομαλα η σαιζον και ελπιζω να τελειωσουν ομαλα και μερικοι παιχτες!
Ελπίζω ότι αυτός που έχει το μαχαίρι, να έχει πάρει πρέφα τί ρόλο βαράνε μερικοί.............
@pgetsos στην κεντρικη αδερφε εχει μερικες δηλωσεις με πολυ δεικτικους τιτλους, τι να σε πω.
Ρε Τσε συγγνωμη πριν ενα ποστ γραφεις οτι οσοι στηριζαν τον Τουντορ ηταν αμπαλοι και μου γραφεις αυτο το πραγμα μετα απο ενα παιχνιδι με αλλον προπονητη;Έχουμε να δουμε τέτοιο μηδέν στην αμυνα απο ποτε δεν ξερω και τρία άνετα που θα μπορούσαν να ειναι έξι και δε βγαίνουν να πουν σορρυ που σας σπάσαμε τα νεύρα τοσο καιρο όταν κάνατε ποδοσφαιρική κριτική
Άβαταρ μέλους
che4
-
- Mr Ξερόλας 2019
abg12d34 έγραψε:che4 έγραψε:5 σελιδουλες μια χαρα
Ολα τα τοπικ μετα απο ματς ετσι να ναι μάγκες χωρίς γκρίνιες και σκασίματα αυτη ειναι η ευχή μου απο δω και πέρα
Παντως μερικοί μπορεί να μην ξέρουν τι εχει η μπαλα μεσα και σίγουρα δεν έχουν κλοτσήσει ουτε μπαλόνι με επιτυχία αλλα στην αναζήτησή ποστ ειναι πρώτη
Τέλος πάντων δε σκάω εγω σκάω μονο όταν χάνει ο ΠΑΟΚ και όταν ο ΠΑΟΚ δεν παιζει μερικοί σκάνε γιατι εφυγε ο ιτ
Το ποστ παραπάνω γράφει οτι δεν αναφέρομαι στα ποδοσφαιρικά θέματα αλλα εντάξει το προσπερνάω δε θα ασχοληθώ
Ασχοληθείτε εσεις μαζι μου
Με την Μπρόντμπι παίξαμε μπαλάρα οπως με ΑΕΚ και βαζελο τουμπα αλλα ποσά αλλα ματς ήταν να κλαίμε δε λέτε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φωταεριο ??//
τον τουντορα κανεις δεν το υποστήριζε
τον θεσμο του προπονητη υποστηριζαμε
υποχρεωμενοι ειμαστε ....εμεις που δεν ξερουμε τι εχει μεσα η μπαλα....να στηριξουμε τον προπονητη μεχρι τελους
αν δεν εκανε τις δηλωσεις ακομη εδω θα ηταν και το καλοκαιρι ...ετσι οπως πρεπει...θα γινοτανε η αλλαγη εαν δεν αλλαζε η ομαδα το προσωπο της
η σημερινη εμφανιση μας διχνει οτι αυτο που ελεγε για τα πλευ οφ ίσως και να ίσχυε κατι το οποιο δεν θα μαθουμε ποτε
εγω σημερα παντος σε ευθεια γραμμη την γραμμη της αμυνας την εβλεπα οτι ειχε τους ιδιους...σε αριθμο...παικτες
πιλοτε ελπιζω και γω, αλλη χρονια σαν την φετινη δεν ξερω αν θα την βγαλω, βλεποντας ΠΑΟΚ ολοκληρη!